Ενας ένας ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! μην σπρώχνεστε
Φήμες για ανάμειξη Χαντζή στην ΑΕΚ
Μετά τον Κώστα Μακρή, ο οποίος πρόσφατα εκδήλωσε ενδιαφέρον να εμπλακεί στα διοικητικά της ΑΕΚ, έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες και για τον Τάσο Χαντζή
Ο πρώην ιδιοκτήτης του Χαϊδαρίου, φέρεται διατεθειμένος να βάλει 2 εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ, στοχεύοντας στη θέση του προέδρου.
Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Γιάννης Βούρος (..."Ενωση 1924"), έχει ρίξει γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα στην πλευρά του έλληνα επιχειρηματία και των μεγαλομετόχων της ΑΕΚ, Παππά και Νοτιά.
Ο Χαντζής, ο οποίος είναι κουμπάρος του Ιλια Ιβιτς, δείχνει διατεθειμένος να μπει άμεσα στην ΑΕΚ, βάζοντας στα ταμεία της ένα ποσό της τάξης των 2 εκατομμυρίων ευρώ.
Πάντως, δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο, αφού το ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή είναι σε θεωρητικό επίπεδο, αφού οι επαφές των δύο πλευρών είναι ακόμα "φρέσκες", ώστε να διαπιστωθούν οι πραγματικές προθέσεις όλων.
Xαντζής: Είμαι Ολυμπιακός και δεν ξέρω τίποτα για την ΑΕΚ
Κατηγορηματικά διέψευσε ο Τάσος Χαντζής τις φήμες για ανάμειξη του στην ΠΑΕ ΑΕΚ με δηλώσεις του στο exedra.gr. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Χαντζή: «Δεν έχω καμία σχέση με την ιστορία που μου αποδίδεται περί εμπλοκής μου στην ΑΕΚ. Μένω έκπληκτος από το συγκεκριμένο δημοσίευμα, γιατί δεν έχει γίνει ποτέ καμία τέτοια κουβέντα με κανέναν. Άλλωστε, εγώ είμαι Ολυμπιακός και κάθε Κυριακή είμαι στο Καραϊσκάκη. Οπότε δεν θα ήταν έντιμο να ασχοληθώ ποτέ με την ΑΕΚ. Δεν με ενδιαφέρει η προβολή και δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ μία ιστορική ομάδα όπως η ΑΕΚ για τέτοιους σκοπούς. Δεν είναι σωστό να παίζει κανείς με τα συναισθήματα των ΑΕΚτσήδων».