Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Άμα τον προτιμάς αντίπαλο να λέει στους παίκτες του "βάλτε μόνο 3 γκολ" (και να το εκτελούν!!!! )
ή ότι δε μιλάει μετά από τσόντες (στην 4άρα στην "έδρα" σας) και εσύ να έχεις διορισμένο πρόεδρο,
εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.
;ασε γιατι οτι και να κανει οτι και να λεει 6οσ θα ειναι και γω θα ειμαι μπουρδελο και θα ειμαι τριοτοσ και στον τελικο κυπελου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πολυξερι γκευ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ετσι....
πληρης ισοπεδωση για να ξαναγινει καποτε αυτη που ηταν...
ας σταματησει επιτελους αυτο το (θαλασσι) τσιρκο να ντροπιαζει τη μοναδικη ομαδα στον κοσμο που στη θεση της καρδιας εχει ΕΜΒΛΗΜΑ,οχι σημα...

Δηλαδη τωρα που δεν υπαρχουν τα 5 εκατομμυρια ευρω που χρειαζονται την επομενη εβδομαδα για την αδειοδοτηση, εισαι υπερ της πτωσης στην Δ Εθνικη?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
;ασε γιατι οτι και να κανει οτι και να λεει 6οσ θα ειναι και γω θα ειμαι μπουρδελο και θα ειμαι τριοτοσ και στον τελικο κυπελου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πολυξερι γκευ
Ήπιες λίγο παραπάνω κρασάκι με το μεσημεριανό;
party0016.gif

Είναι κάπως ασυνάρτητος ο τρόπος γραφής σου...

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδη τωρα που δεν υπαρχουν τα 5 εκατομμυρια ευρω που χρειαζονται την επομενη εβδομαδα για την αδειοδοτηση, εισαι υπερ της πτωσης στην Δ Εθνικη?

Αμα είναι να ξεβρωμίσει η κατάσταση και να κάνουμε ομάδα είναι και αυτό λύση
Εξάλλου για τα επόμενα 3 χρόνια δεν βλέπω φως

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αρχικα μου δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι η προταση μπεεεεεεεεε-ου ηταν στα πλαισια της καζουρας....
τωρα αρχιζω να το θεωρω συνεχεια του "γκαλλετι-γιαννακοπουλος,βιοι αντιπαραλληλοι" και του  "κατσικογιαννης ο επομενος ντε ροσσι"...
μαστερ,φερε τον απινιδωτη!
εγω ειμαι υπερ της πτωσης στη Δ εθνικη απο το 2006...

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Άμα τον προτιμάς αντίπαλο να λέει στους παίκτες του "βάλτε μόνο 3 γκολ" (και να το εκτελούν!!!! )
ή ότι δε μιλάει μετά από τσόντες (στην 4άρα στην "έδρα" σας) και εσύ να έχεις διορισμένο πρόεδρο,
εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Αστα Μεγαλέφαντε
αμα έχουμε παράγοντες όπως ο Μπέος ή ο Μάκαρος μαύρα τα γραμμένα του ποδοσφαίρου!!!
Πως να έρθει σοβαρός επενδυτής με τέτοιους καραγκιόζηδες να κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο;

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Ήπιες λίγο παραπάνω κρασάκι με το μεσημεριανό;
party0016.gif

Είναι κάπως ασυνάρτητος ο τρόπος γραφής σου...
φαε τη φασολαδα σου δεσ εκει την αγαπημενη εκπομπουλα σου αξιζει να το δεισ με τον τακη τσουκαλα ανεβα λιγο ψυχολογικα γιατι με την μαλακια που σε δερνει και την αγαμια μ αυτα θα ασχολεισαι εσυ και κατι αλλοι σαν κι εσενα και στο κωλο σασ βρακι να βαλετε δεν εχετε και καθεστε και ασχολεισται με μαλακιεσ αντε ζητα απο τον μαρινακι κανα φραγκο να σου δωσει να δεισ πωσ θα κανει

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ποιος ειναι παλι αυτος ο Μακρης... πριν λιγο ανοιξα το ιντερνετι και εχω χασει επεισοδια...

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Μάλλον ο ..ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ είναι!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο καθενασ με το μακρυ του και το κοντο του εδω μεσα......λοιποξν παιδεσ ο τυποσ εχει λεφτα αρκετα αλλα ειναι και μπεσατοσ απ οτι φαινεται πρωτον δηλωσε οτι ειναι ολυμπιακοσ ( εχει στο 365 συνεντευξη σημερινη) και δευτερον θελει συμπαικτεσ σου λεει εχω λεφτα αλλα για να γινει μεγαλη η αεκ δεν φτανουν

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Απο οσα μου ειπε μολις ενας γνωστος μου γαυρος ο οποιος ειναι μεσα στα κολπα, ο τυπος ειχε ενδιαφερθει και για τον γαυρο περσυ αλλα τον απερριψε ο θειος σωκρατης...

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Απο οσα μου ειπε μολις ενας γνωστος μου γαυρος ο οποιος ειναι μεσα στα κολπα, ο τυπος ειχε ενδιαφερθει και για τον γαυρο περσυ αλλα τον απερριψε ο θειος σωκρατης...
πλυντηριακη θελει να κανει αλλα στ αρχιδια μασ γιατι ετσι κι αλλιωσ ολοι γι αυτο μπαινουν στισ ομαδεσ και μετα το παιζουν και καλα οπαδοι τουλαχιστον αυτοσ ειναι και ειλικρινησ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το βασικότερο πρόβλημα των ελλήνων είναι η σύγχυση
σύγχυση προτεραιοτήτων στη ζωή
σύγχυση πραγμάτων άσχετων
σύγχυση για το τι θέλουνε
σύγχυση για το τι μπορούν
σύγχυση για το πώς το πού και το γιατί

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το βασικότερο πρόβλημα των ελλήνων είναι η σύγχυση
σύγχυση προτεραιοτήτων στη ζωή
σύγχυση πραγμάτων άσχετων
σύγχυση για το τι θέλουνε
σύγχυση για το τι μπορούν
σύγχυση για το πώς το πού και το γιατί
ε αει συγχησου ρε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πλυντηριακη θελει να κανει αλλα στ αρχιδια μασ γιατι ετσι κι αλλιωσ ολοι γι αυτο μπαινουν στισ ομαδεσ και μετα το παιζουν και καλα οπαδοι τουλαχιστον αυτοσ ειναι και ειλικρινησ
τετοιους δεν θελουμε στην ομαδα μας.χιλιες φορες πτωχευση και Δ εθνικη.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τετοιους δεν θελουμε στην ομαδα μας.χιλιες φορες πτωχευση και Δ εθνικη.
Αυτους που εχουμε δεν τους θελουμε,αυτον που θελει να ερθει δεν τον θελουμε... τι σκατα θελουμε? Ας ερθει αν ειναι να βαλει φραγκα ρε φιλε? γιατι οχι?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το νεο γηπεδο που θα φτιαξει ο μακρης  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτους που εχουμε δεν τους θελουμε,αυτον που θελει να ερθει δεν τον θελουμε... τι σκατα θελουμε? Ας ερθει αν ειναι να βαλει φραγκα ρε φιλε? γιατι οχι?
αυτους που εχουμε τους θελουμε αρκει να καταλαβουν που βρισκονται και να βαζουν λεφτα.τον συγκεκριμενο δεν θελει και πολυ για να καταλαβεις οτι ειναι νεα υποθεση κοζωνη.και εκτος αυτου,δηλωνει φανατικος γαυρος.θες εναν γαυρο στην ΑΕΚ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom