Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Άσε που  και  αύριο  θα  κληρωθούμε  ως  κάτοχοι  του  Ουέφα!!! :rockon:
Πέρα  από  την  πλάκα  πάντως  ο  πιο  τυχερός  είναι  ο  γαύρος  που  θα  αποφύγει  τις  ισπανικές  ομάδες....
Γιατί θα αποφύγει παλικάρια τις ισπανικές?
Όχι οτι με τρώει ο  :booty: μου αλλά ας ξέρουμε.

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Πέρα  από  την  πλάκα  πάντως  ο  πιο  τυχερός  είναι  ο  γαύρος  που  θα  αποφύγει  τις  ισπανικές  ομάδες....
Πες το ψεμματα

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Ποιος λετε να ειναι ο Τερματοφυλακας που μιλανε?

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Γιατί θα αποφύγει παλικάρια τις ισπανικές?
Όχι οτι με τρώει ο  :booty: μου αλλά ας ξέρουμε.

Στην κλήρωση το μπαλάκι (Σεβίλλη / ΑΕΚ) θα πάρει κλειδάριθμο για μην κληρωθεί με Ισπανούς ή Έλληνες (η Σεβίλλη σαν Ισπανική ομάδα δεν μπορεί να παίξει με Ισπανικές και ο Ολυμπιακός με ελληνική)...  κατ΄ επέκταση δεν θα κληρωθούν Ισπανικές με Ελληνικές ομάδες... αν δεν κάνω λάθος  :think:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μόνο την Σεβίλλη που είναι στον 2ο όμιλο...από τον 1ο παίζουν και Ρεάλ και Μπάρτσα και η Βαλένθια από τον 2ο....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Έλα μωρή ΑΕΚΑΡΑ!!!Γαμάτη κλήρωση είχαμε,περνάμε στη χειρότερη δεύτεροι μετά την Άρσεναλ!!Φόρτσα μωρή χανούμα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Υ.Γ.Ποια Σεβίλλη τώρα,μας βλέπω σφαίρα στους 16!!

[move] :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:[/move]

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Έλα μωρή ΑΕΚΑΡΑ!!!Γαμάτη κλήρωση είχαμε,περνάμε στη χειρότερη δεύτεροι μετά την Άρσεναλ!!Φόρτσα μωρή χανούμα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Υ.Γ.Ποια Σεβίλλη τώρα,μας βλέπω σφαίρα στους 16!!

[move] :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:[/move]
Τρελανε μας

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
αληθεια πωσ θα περασετε την σεβιλλη μηπωσ θα βαλετε 3 γκολ και δεν θα φατε κανενα.παρτυ θα κανει ο πιτσιρικας ο ναΒΑς ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ με αντιπαλο τον μπουρμπο.κακομοιροι δυστυχως τωρα που πεθανε και ο πουερτα δεν εχετε καμια τυχη να περασετε.στο PLAYSTASION ισως και να περασετε στον κανονικο αγωνα ειστε απο τωρα τελειωμενοι.καλο ουεφα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
αληθεια πωσ θα περασετε την σεβιλλη μηπωσ θα βαλετε 3 γκολ και δεν θα φατε κανενα.παρτυ θα κανει ο πιτσιρικας ο ναΒΑς ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ με αντιπαλο τον μπουρμπο.κακομοιροι δυστυχως τωρα που πεθανε και ο πουερτα δεν εχετε καμια τυχη να περασετε.στο PLAYSTASION ισως και να περασετε στον κανονικο αγωνα ειστε απο τωρα τελειωμενοι.καλο ουεφα.

Άσε εμάς στον αγώνα μας και τράβα να δεις κάνα όνειρο γιατί είναι αργά. Ίσως ξέρεις καλά το Playstation εσύ ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ενώ  εσεις  taz  με  την  σούπερ ομάδα  θα  την  πετάγατε  έξω  την  Σεβίλλη!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Άσε εμάς στον αγώνα μας και τράβα να δεις κάνα όνειρο γιατί είναι αργά. Ίσως ξέρεις καλά το Playstation εσύ ;)

Πέστα ρε πατριώτη γιατί μας έχουν τρελλάνει με τις κακίες τους.ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΧΑΝΟΥΜΑ!!!!

[move]ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΙΝΑΝΕ!!!![/move]

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
το ματς μου έχει κάτσει για Χ
εδώ που τα λέμε δεν θέλει και πολύ να γίνει το μπαμ!
αν φάνε μια γρήγορη ψωλιά και έχουν έρθει χαλαροί, βάζετε άλλο ένα στο τέλος, γυρνάει η ψυχολογία στην παράταση!
όνειρο θα μου πεις αλλά η χαλαρότητα δεν νομίζω οτι είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο!
κάπως έτσι έχασε η Λίβερπουλ εδω μέσα, ήρθε Χ η Μπαρτσελόνα αλλά δεν τους στοίχισε στη πορεία!
οκ άλλο τα διπλά ματς άλλο ο όμιλος αλλά οι σοβαρές ομάδες που έχουν βλέψεις δεν κάνουν προετοιμασία για να είναι έτοιμες νωρίς αλλά για να πετάνε όταν φτάσουν στους 8 (σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα)
ενιγουέι, ελπίζω να γίνει το θαύμα διότι έχω και μια σιχαμάρα σε ιταλικές και ισπανικές ομάδες!

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Η ΑΕΚ αν τελικά αγωνιστεί στο UEFA θα βρει μπροστά της μία εκ των: Γκρόνινγκεν (Ολλανδία), Νυρεμβέργης (Γερμανία), Μίντιλαντ (Μίντιλαντ), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) και Ραμποτνίτσκι (Σκόπια).

Κλείνει Αυστριακό γκολκίπερ...
πηγή:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
το ματς μου έχει κάτσει για Χ
εδώ που τα λέμε δεν θέλει και πολύ να γίνει το μπαμ!
αν φάνε μια γρήγορη ψωλιά και έχουν έρθει χαλαροί, βάζετε άλλο ένα στο τέλος, γυρνάει η ψυχολογία στην παράταση!
όνειρο θα μου πεις αλλά η χαλαρότητα δεν νομίζω οτι είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο!
κάπως έτσι έχασε η Λίβερπουλ εδω μέσα, ήρθε Χ η Μπαρτσελόνα αλλά δεν τους στοίχισε στη πορεία!
οκ άλλο τα διπλά ματς άλλο ο όμιλος αλλά οι σοβαρές ομάδες που έχουν βλέψεις δεν κάνουν προετοιμασία για να είναι έτοιμες νωρίς αλλά για να πετάνε όταν φτάσουν στους 8 (σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα)
ενιγουέι, ελπίζω να γίνει το θαύμα διότι έχω και μια σιχαμάρα σε ιταλικές και ισπανικές ομάδες!

Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πρώτο ματς 19/9 στο Χάιμπουρυ με την Άρσεναλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[move]ΠΑΜΕ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/move]
[move] :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:[/move]

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16

Συνημμένα

• emiratesstadium_badge.jpg
    emiratesstadium_badge.jpg
    17,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • ground_emiratesstadium.jpg
    ground_emiratesstadium.jpg
    21,6 KB · Εμφανίσεις: 26
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πάντως σοβαρά τώρα αν γίνει το θαύμα,όλα τα λεφτα είναι το ματς με τη Σλάβια στην Πράγα.12 Δεκεμβρίου, θα συνδυάσουμε το τερπνόν :bounce-glasses: μετά του ωφελίμου :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε παιδια χιλιες φορες να παιξει η ΑΕΚ στο ουεφα....θα παρει σιγουρα περισσοτερους βαθμους,θα προχωρησει παραπανω,θα παιξει πιο πολλα και λιγοτερο δυσκολα ματς και ας ελπισουμε οτι και ο ολυμπιακος θα μπορεσει επιτελους να ερθει τριτος και να περασει και μια φαση στο ουεφα οπως πριν 3 χρονια με σοσο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom