Γιατί θα αποφύγει παλικάρια τις ισπανικές?Άσε που και αύριο θα κληρωθούμε ως κάτοχοι του Ουέφα!!!
Πέρα από την πλάκα πάντως ο πιο τυχερός είναι ο γαύρος που θα αποφύγει τις ισπανικές ομάδες....
Όχι οτι με τρώει ο μου αλλά ας ξέρουμε.
Γιατί θα αποφύγει παλικάρια τις ισπανικές?Άσε που και αύριο θα κληρωθούμε ως κάτοχοι του Ουέφα!!!
Πέρα από την πλάκα πάντως ο πιο τυχερός είναι ο γαύρος που θα αποφύγει τις ισπανικές ομάδες....
Πες το ψεμματαΆσε που και αύριο θα κληρωθούμε ως κάτοχοι του Ουέφα!!!
Γιατί θα αποφύγει παλικάρια τις ισπανικές?
Όχι οτι με τρώει ο μου αλλά ας ξέρουμε.
Μόνο την Σεβίλλη που είναι στον 2ο όμιλο...από τον 1ο παίζουν και Ρεάλ και Μπάρτσα και η Βαλένθια από τον 2ο....Άσε που και αύριο θα κληρωθούμε ως κάτοχοι του Ουέφα!!!
Τρελανε μαςΈλα μωρή ΑΕΚΑΡΑ!!!Γαμάτη κλήρωση είχαμε,περνάμε στη χειρότερη δεύτεροι μετά την Άρσεναλ!!Φόρτσα μωρή χανούμα!!!
Υ.Γ.Ποια Σεβίλλη τώρα,μας βλέπω σφαίρα στους 16!!
[move] [/move]
αληθεια πωσ θα περασετε την σεβιλλη μηπωσ θα βαλετε 3 γκολ και δεν θα φατε κανενα.παρτυ θα κανει ο πιτσιρικας ο ναΒΑς ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ με αντιπαλο τον μπουρμπο.κακομοιροι δυστυχως τωρα που πεθανε και ο πουερτα δεν εχετε καμια τυχη να περασετε.στο PLAYSTASION ισως και να περασετε στον κανονικο αγωνα ειστε απο τωρα τελειωμενοι.καλο ουεφα.
Άσε εμάς στον αγώνα μας και τράβα να δεις κάνα όνειρο γιατί είναι αργά. Ίσως ξέρεις καλά το Playstation εσύ ;)
το ματς μου έχει κάτσει για Χ
εδώ που τα λέμε δεν θέλει και πολύ να γίνει το μπαμ!
αν φάνε μια γρήγορη ψωλιά και έχουν έρθει χαλαροί, βάζετε άλλο ένα στο τέλος, γυρνάει η ψυχολογία στην παράταση!
όνειρο θα μου πεις αλλά η χαλαρότητα δεν νομίζω οτι είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο!
κάπως έτσι έχασε η Λίβερπουλ εδω μέσα, ήρθε Χ η Μπαρτσελόνα αλλά δεν τους στοίχισε στη πορεία!
οκ άλλο τα διπλά ματς άλλο ο όμιλος αλλά οι σοβαρές ομάδες που έχουν βλέψεις δεν κάνουν προετοιμασία για να είναι έτοιμες νωρίς αλλά για να πετάνε όταν φτάσουν στους 8 (σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα)
ενιγουέι, ελπίζω να γίνει το θαύμα διότι έχω και μια σιχαμάρα σε ιταλικές και ισπανικές ομάδες!
Πρώτο ματς 19/9 στο Χάιμπουρυ με την Άρσεναλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο εμίρης και ο κακομοίρης.Emirates Stadium (πάει το Χάιμπουρυ)