alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Βρε με το που ειπες τι επαιξες το ειχα σιγουρο το αποτελεσμα σου λεω...
Βρε με το που ειπες τι επαιξες το ειχα σιγουρο το αποτελεσμα σου λεω...
ρε μλκ δεν λεω οτι διορθωσε το λαθος οτι δεν δυναμιτισε την ατμοσφαιρα ενω επρεπε να ειχε δωσει πριν αμυντικο φαουλ
με 3-0 προηγείσαι ρε, τι θα δυναμίτιζε?
κι αν έπρεπε να δώσει το προηγούμενο φάουλ, ας το έδινε...αφού δεν το έδωσε το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά και η νέα παράβαση έπρεπε να τιμωρηθεί όπως προβλεπόταν...
Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους η 11δα ειναι λαθος χιμενεθ,αφου ο μπαχα δεν μπορει το παλικαρι γιατι τον βαζεις βασικο? με νασουτι κεντρικο αμυντικο και λαγο αριστερο μπακ δεν υπηρχε περιπτωση να μη φας γκολ στο καραισκακη... τωρα για τι διαιτησια δεν υπαρχει λογος να εκτιθετε και ενω το ματς ειναι στο 3-0 επρεπε να βγαλει την 2η κιτρινη... και το γκολ του καφε μαλλον κανονικο ηταν μιας και στη φαση φενετε οτι ο αμυντικος του οσφπ βουταει μονος του και δεν ηταν φαουλ,οχι οτι θα αλλαζε και κατι παντως αν γινοταν το 3-1...
σκασε ειπαμεοχι ρε πουστη μου τεσσαρα...τρια ειπαμε....
οχι ρε πουστη μου τεσσαρα...τρια ειπαμε....
Δε μας εσωζε τίποτα σήμερα...Σας το είπα..Επρεπε να κανει φιέστα και να δώσει πανηγυρικό τόνο.Εκατσε στη μέρα του και ο Καντάφι,τρυπιοι πίσω εμείς...πολύ θέλει?Ναυαρχε....επρεπε να παιξει ο Αραμπατζης.
Θεε μου κανε να μη μπει και 5ο τετοια ξεφτιλα δεν αντεχετε