Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Εισαι σοβαρος τωρα?
οκ εγω δεν ειμαι σοβαρος
επρεπε να ειχε δωσει κοκκινη καρτα στον ιμπαγασα στο φαουλ που ειχε κανει εχεις δικιο
οταν ληξη ο αγωνας ξερω κερδισαμε με την διαιτησια :sunglasses:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
οκ εγω δεν ειμαι σοβαρος
επρεπε να ειχε δωσει κοκκινη καρτα στον ιμπαγασα στο φαουλ που ειχε κανει εχεις δικιο
Αλλο το ενα αλλλο το αλλο μπαρος......μιλαμε συγκεκριμενα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Η μετάδοση είπε ότι έδωσε ανάποδο σφύριγμα (θέατρο αντί για φάουλ).

Α μαλιστα.
Για πρωτη φορα στα χρονικα δηλαδη δοθηκε φαουλ για θεατρο για φαουλ στο κεντρο.
Και κατα συμπτωση επακολουθει χερι για δευτερη κιτρινη.
Αχ θεουλη μου.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
οκ εγω δεν ειμαι σοβαρος

Πες τα μωρέ που κάνουν σαν την χήρα στο κρεββάτι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
οκ εγω δεν ειμαι σοβαρος

Οταν επρεπε να κερδισετε με τη διαιτησια, το κανατε χαλαρα.
Το πιο αηδιαστικο ομως, ειναι οτι οι διαιτητες εχουν τόση καύλα να σας γλυφουν, ωστε σας ευνοουν σκανδαλωδως ακομη και σε ενα ματς που ειναι στο 3-0.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
οκ εγω δεν ειμαι σοβαρος
ασε τα ψοφια σου λεω... αν δεν ειχες καρφωσει την αεκ διπλο στο στοιχημα τωρα θα ηταν 0-3 το ματσακι. Αγαλμα πρεπει να σου στησουν στο καραισκακη  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ασε τα ψοφια σου λεω... αν δεν ειχες καρφωσει την αεκ διπλο στο στοιχημα τωρα θα ηταν 0-3 το ματσακι. Αγαλμα πρεπει να σου στησουν στο καραισκακη  :2funny:

Ε καλα, κι εγω ασο το εχω.... :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Αλλο το ενα αλλλο το αλλο μπαρος......μιλαμε συγκεκριμενα....
μα μεχρι τωρα εχεται δει τρεις φασεις
μια κοκκινη του ιμπαγασα για φαουλ που δεν το καταλαβαινω το γιατι
ενα επιθετικο φαουλ του ντιοπ οπου μπορει και να μην ηταν ριναι περιεργη φαση αλλα ειχε σφυριξει πρωτου πιασει την κεφαλια ο καφες.
και κοκκινη στον ιμπαγασα επειδη επιασε την μπαλα
και λεω εγω κανουμε σε παιχτη δικο σας πεναλτυ καθαρο δεν το δινει ο διαιτητης αλλα δινει δευτερη κιτρινη για θεατρο πως το βλεπεις τωρα ειναι δυνατον :idiot:
με ολα αυτα εχει βγει το πορισμα απο εσας οτι σας εσφαξε η διαιτησια και δεν ασχολουμε αλλο γιατι δεν εχω σκοπο να τσακωνομαι για τα οπαδικα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Οταν επρεπε να κερδισετε με τη διαιτησια, το κανατε χαλαρα.
Το πιο αηδιαστικο ομως, ειναι οτι οι διαιτητες εχουν τόση καύλα να σας γλυφουν, ωστε σας ευνοουν σκανδαλωδως ακομη και σε ενα ματς που ειναι στο 3-0.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με πήρε φίλος γαυρος από το γηπέδο για να μου κάνει πλάκα......Αλλά μόλις του είπα για το γκολ του Καφε έκανε την ..Πάπια! ;) ;) ;) ;)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Εντάξει, αυτό ήταν σαν την φάση με τους πανηγυρισμούς του Μήτρογλου.
Το σφύριγμα είναι το σημαντικό, όχι το τι έγινε μετά (από την στιγμή που δεν έπεσε ξύλο).

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ενα επιθετικο φαουλ του ντιοπ οπου μπορει και να μην ηταν ριναι περιεργη φαση αλλα ειχε σφυριξει πρωτου πιασει την κεφαλια ο καφες.

Αυτό. Και ο μαλάκας ο Πάρντο, έχει ακούσει το σφύριγμα και ξύνεται. Αν το έβγαζε, θα γλιτώναμε πολύ κλάψα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οχι
ειχε γινει πρωτα φαουλ στον ιμπαγασα που δεν το εδωσε ε τι θα εδινε καρτα μετα και μαλιστα κοκκινη για σκεψου το

δηλαδή αν πχ.χ ακολουθούε καραμπινάτη φάση πέναλτυ υπέρ της ΑΕΚ, δεν θα την σφύραγε ο διαιτητής επειδή στην αμέσως προηγούμενη ξέχασε να σφυρίξει φάουλ στον Ιμπαγάσα.

τι λέτε μωρέ? :birdman:

αυτά που συνηθίζουν να λένε οι σπίκερ ότι ο διαιτητής διόρθωσε το προηγούμενο λάθος του αφήνοντας την φάση (κάνοντας δηλ. εσκεμμένα νέο λάθος) ούτε υπάρχουν ούτε προβλέποονται :idiot:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους η 11δα ειναι λαθος χιμενεθ,αφου ο μπαχα δεν μπορει το παλικαρι γιατι τον βαζεις βασικο? με νασουτι κεντρικο αμυντικο και λαγο αριστερο μπακ δεν υπηρχε περιπτωση να μη φας γκολ στο καραισκακη... τωρα για τι διαιτησια δεν υπαρχει λογος να εκτιθετε και ενω το ματς ειναι στο 3-0 επρεπε να βγαλει την 2η κιτρινη... και το γκολ του καφε μαλλον κανονικο ηταν μιας και στη φαση φενετε οτι ο αμυντικος του οσφπ βουταει μονος του και δεν ηταν φαουλ,οχι οτι θα αλλαζε και κατι παντως αν γινοταν το 3-1...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Η καλυτερη μεταγραφη για του χρονου ειναι να προσλαβουμε τον baros να ριχνει στοιχηματα οπως θελουμε...  :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
Η καλυτερη μεταγραφη για του χρονου ειναι να προσλαβουμε τον baros να ριχνει στοιχηματα οπως θελουμε...  :2funny:
ελα κρυε :2funny: :2funny:
δηλαδή αν πχ.χ ακολουθούε καραμπινάτη φάση πέναλτυ υπέρ της ΑΕΚ, δεν θα την σφύραγε ο διαιτητής επειδή στην αμέσως προηγούμενη ξέχασε να σφυρίξει φάουλ στον Ιμπαγάσα.

τι λέτε μωρέ? :birdman:

αυτά που συνηθίζουν να λένε οι σπίκερ ότι ο διαιτητής διόρθωσε το προηγούμενο λάθος του αφήνοντας την φάση (κάνοντας δηλ. εσκεμμένα νέο λάθος) ούτε υπάρχουν ούτε προβλέποονται :idiot:
ρε μλκ δεν λεω οτι διορθωσε το λαθος οτι δεν δυναμιτισε την ατμοσφαιρα ενω επρεπε να ειχε δωσει πριν αμυντικο φαουλ :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom