streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Εισαι σοβαρος τωρα?
Η μετάδοση είπε ότι έδωσε ανάποδο σφύριγμα (θέατρο αντί για φάουλ).
Εισαι σοβαρος τωρα?
οκ εγω δεν ειμαι σοβαροςΕισαι σοβαρος τωρα?
Αλλο το ενα αλλλο το αλλο μπαρος......μιλαμε συγκεκριμενα....οκ εγω δεν ειμαι σοβαρος
επρεπε να ειχε δωσει κοκκινη καρτα στον ιμπαγασα στο φαουλ που ειχε κανει εχεις δικιο
οταν ληξη ο αγωνας ξερω κερδισαμε με την διαιτησια
Η μετάδοση είπε ότι έδωσε ανάποδο σφύριγμα (θέατρο αντί για φάουλ).
οκ εγω δεν ειμαι σοβαρος
επρεπε να ειχε δωσει κοκκινη καρτα στον ιμπαγασα στο φαουλ που ειχε κανει εχεις δικιο
οκ εγω δεν ειμαι σοβαρος
Πες τα μωρέ που κάνουν σαν την χήρα στο κρεββάτι...
ασε τα ψοφια σου λεω... αν δεν ειχες καρφωσει την αεκ διπλο στο στοιχημα τωρα θα ηταν 0-3 το ματσακι. Αγαλμα πρεπει να σου στησουν στο καραισκακηοκ εγω δεν ειμαι σοβαρος
ασε τα ψοφια σου λεω... αν δεν ειχες καρφωσει την αεκ διπλο στο στοιχημα τωρα θα ηταν 0-3 το ματσακι. Αγαλμα πρεπει να σου στησουν στο καραισκακη
μα μεχρι τωρα εχεται δει τρεις φασειςΑλλο το ενα αλλλο το αλλο μπαρος......μιλαμε συγκεκριμενα....
Οταν επρεπε να κερδισετε με τη διαιτησια, το κανατε χαλαρα.
Το πιο αηδιαστικο ομως, ειναι οτι οι διαιτητες εχουν τόση καύλα να σας γλυφουν, ωστε σας ευνοουν σκανδαλωδως ακομη και σε ενα ματς που ειναι στο 3-0.
Κλαψομουνηδες ε?
ασε τα ψοφια σου λεω... αν δεν ειχες καρφωσει την αεκ διπλο στο στοιχημα τωρα θα ηταν 0-3 το ματσακι. Αγαλμα πρεπει να σου στησουν στο καραισκακη
ενα επιθετικο φαουλ του ντιοπ οπου μπορει και να μην ηταν ριναι περιεργη φαση αλλα ειχε σφυριξει πρωτου πιασει την κεφαλια ο καφες.
οχι
ειχε γινει πρωτα φαουλ στον ιμπαγασα που δεν το εδωσε ε τι θα εδινε καρτα μετα και μαλιστα κοκκινη για σκεψου το
ελα κρυεΗ καλυτερη μεταγραφη για του χρονου ειναι να προσλαβουμε τον baros να ριχνει στοιχηματα οπως θελουμε...
ρε μλκ δεν λεω οτι διορθωσε το λαθος οτι δεν δυναμιτισε την ατμοσφαιρα ενω επρεπε να ειχε δωσει πριν αμυντικο φαουλδηλαδή αν πχ.χ ακολουθούε καραμπινάτη φάση πέναλτυ υπέρ της ΑΕΚ, δεν θα την σφύραγε ο διαιτητής επειδή στην αμέσως προηγούμενη ξέχασε να σφυρίξει φάουλ στον Ιμπαγάσα.
τι λέτε μωρέ?
αυτά που συνηθίζουν να λένε οι σπίκερ ότι ο διαιτητής διόρθωσε το προηγούμενο λάθος του αφήνοντας την φάση (κάνοντας δηλ. εσκεμμένα νέο λάθος) ούτε υπάρχουν ούτε προβλέποονται
ελα ρε και η πλακα εχει καποια οριαχανουμια συνεχιστε ετσι σπαμε πολυ πλακα.