Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Καλημερα παιδια.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Σήμερα ήδη βρίσκομαι αλλού.Στις 4 για σας κ χαρά σας κ πάω Κρήτη.Διακοπές 3 βδομάδες :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Η ΑΕΚ είμαστε,είναι δυνατόν να γινόταν νορμάλ η μεταγραφή του Μπλάνκο.

LEFTY με εκπλήσσεις.Κ πρωινός τώρα ε;δεν μας έχεις συνηθίσει.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
25.001 τα διαρκείας μέχρι στιγμής.Το σπάσαμε το φράγμα των 25 χιλιάδων που το είχα βάλει κ σε ψηφοφορία.Μέχρι κ το Σάββατο 11/8 όσοι δεν έχετε προμηθευτεί το διαρκείας σας σπεύσατε γιατί μετά πάπαλα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
και αμα ειχε παρει επιθετικο ονομα θα περναγαμε τις 30,000....

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
25.001 τα διαρκείας μέχρι στιγμής.Το σπάσαμε το φράγμα των 25 χιλιάδων που το είχα βάλει κ σε ψηφοφορία.Μέχρι κ το Σάββατο 11/8 όσοι δεν έχετε προμηθευτεί το διαρκείας σας σπεύσατε γιατί μετά πάπαλα.

Βλέπω ότι ασχολέισαι με τα οπαδικά σου ακόμα και την τελευταία στιγμή.....στη θέση σου δεν θα είχα μυαλό για τέτοια Σκοτεινέ !
Καλημέρα !

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φιλαράκι μου καλό κ παλιό,θα  ξαναασχοληθώ με τα οπαδικά από τις 3 Σεπτέμβρη κ πάλι.Θα ηρεμήσουν κ αρκετοί που δεν μπορούν να τα διαβάζουν,καθώς ούτε κ τις καλημερες κ τις καληνύχτες που ανταλλάσουμε τα αδέλφια εδώ μέσα.Μέρα που είναι,θα ηθελα να ασχοληθώ με τα γυμνά παραλιακά νουνάκια,αλλά προσπαθώ να τελειώσω τις λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Φιλαράκι μου καλό κ παλιό,θα  ξαναασχοληθώ με τα οπαδικά από τις 3 Σεπτέμβρη κ πάλι.Θα ηρεμήσουν κ αρκετοί που δεν μπορούν να τα διαβάζουν,καθώς ούτε κ τις καλημερες κ τις καληνύχτες που ανταλλάσουμε τα αδέλφια εδώ μέσα.Μέρα που είναι,θα ηθελα να ασχοληθώ με τα γυμνά παραλιακά νουνάκια,αλλά προσπαθώ να τελειώσω τις λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής.

Γεια σου φίλε μου σκοτεινέ......οργανωτικέ τύπε !

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
xεστηκαμε για αυτους που δεν μπορουνε να διαβαζουν τις καλημερες....ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νίκοοοοοοοοοοοοο,όχι τα κακάκια σου όπου  και όπου.Μόνο μεσα στο καθίκι σου.
:rockon:
Φίλε Blade,εύχομαι να σε πετύχω κάτω. :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αδέλφια μου πολυαγαπημένα...ΤΕΛΟΣ.Ο σκοτεινός κιτρινόμαυρος αδελφός σας,παίρνει το Φροσάκι του κ πάει στας εξοχάς για 3 βδομάδες :dancing: :rockon:
Εύχομαι,όσοι μείνετε εδώ να ξεκουραστείτε κ όσοι φύγετε να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται.

Δεν θα είμαι εδώ για να γράψω για την ομάδα μας,αλλά ο αδελφός Νίκος κ τα άλλα αδέρφια θα αναλάβουν να ξεσηκώσουν τον κόσμο για τον επαναληπτικό ματς-πρόκριση της ομάδας μας επί της Σεβίλλης.Θα είχαμε πολλά να γράψουμε(αρχίζει κ το πρωτάθλημα-αλλά το Φροσάκι θέλει διακοπές)

Κ μην ξεχνάτε:  ''Μάχη χαμένη είναι αυτή που δεν πολεμήθηκε ποτέ''

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
και εγω τελος σημερα..επιστρεφω 27 περιπου...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αδέλφια NIK και DARK,σας εύχομαι καλή ξεκούραση ,να περάσετε καλά,να ξεσκάσετε και να επιστρέψετε ακμαίοι για να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση στους ομίλους του C.L. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Θα φύγω κι εγώ αύριο και για μια εβδομάδα στην Εύβοια και μετά πάλι στις επάλξεις της δουλειάς και του ...thread μας.Να είστε καλά και με το καλό να γυρίσετε.Και σε όλα τα αδέλφια που θα φύγουν διακοπές εύχομαι να περάσουν όμορφα όπου κι αν πάνε...

[move]ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑ ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ    [/move]
[move]ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΙΝΑΝΕ  [/move]

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αδέλφια NIK και DARK,σας εύχομαι καλή ξεκούραση ,να περάσετε καλά,να ξεσκάσετε και να επιστρέψετε ακμαίοι για να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση στους ομίλους του C.L. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Θα φύγω κι εγώ αύριο και για μια εβδομάδα στην Εύβοια και μετά πάλι στις επάλξεις της δουλειάς και του ...thread μας.Να είστε καλά και με το καλό να γυρίσετε.Και σε όλα τα αδέλφια που θα φύγουν διακοπές εύχομαι να περάσουν όμορφα όπου κι αν πάνε...

[move]ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΕΚΑΡΑ ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ    [/move]
[move]ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΙΝΑΝΕ  [/move]
επισης!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
xεστηκαμε για αυτους που δεν μπορουνε να διαβαζουν τις καλημερες....ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ......

Καλημερα και απο εμενα φιλαρακο Dark εμεις ειμαστε εδω και γουσταρουμε να ανταλασουμε καλημερες και αποψεις
Αντε και καλο ΠΣΚ

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.imageshack.gr/images/kyngd0otzyyj22y2mgmm.gif[/img[/URL]]

καλες διακοπες ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!!!!! :)

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Απίστευτο κι’ όμως αληθινό! Ο κόσμος της ΑΕΚ έσπασε κάθε ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ΠΑΕ έκλεισε τα ταμεία στα εισιτήρια διαρκείας, καθώς διατέθηκαν 25.350 (!) κάρτες, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό αν θα βγουν κι’ άλλα πακέτα.
:rockon:
:2funny:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16