ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Πάμε γερά αδέλφια!!!!
Έτσι,έτσι Germaon.Πάμε σαν άλλοτε.
Όπως το 1989 με την Δυναμό Δρέσδης
Όπως το 1991 με την Σπαρτάκ Μόσχας
Όπως το 1992 με την Ρέιντζερς
Όπως το 2000 με την Λεβερκούζεν
Έτσι κ το 2007 η Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως θα κάνει το Ευρωπαϊκό θαύμα
''Μάχη χαμένη είναι αυτή που δεν πολεμήθηκε ποτέ''
[move]Πάμε σαν άλλοτε[/move]
Λιγα με τον κερβερο μας ετσι!!!καλά, μην τρελαινόμαστε κιόλας, γιατί με την άμυνα που έχουμε και τον τερματατζή μας (ποιόν ακόμα ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ για να παίξει στην ΑΕΚ ), δεν ξέρουμε τί μας ξημερώνει, ειδικά έξω...
ναι!!!!με 125(για εμας που εχουμε στο ποδοσφαιρο) περνουμε σε κεντρικη θυρα!!!Καλημέρα Νίκο.Ο Κουτλουάι στην παρούσα φάση της ΑΕΚ μπορεί να βοηθήσει αρκετά.Θα πάμε για το διαρκείας,αλλά από τον Σεπτέμβρη αδερφέ που θα γυρίσω.Δε νομίζω να γίνει κ sold out μέσα στον Αύγουστο.Βγήκαν οι τελικές ανακοινώσεις για τα διαρκείας αδερφέ;
CORRECT!!!!!!!125,δηλαδή έχει το -50% που ισχύει για τους κατόχους διαρκείας στην μπάλλα;Δηλαδή μιλάς για των 250 ευρώ,έτσι;
Ηδη είμαστε 4.
συνφωνω!!!!!!εγω τοτε ειχα καποια χρημματα και τα εδωσα(θα το εκαναν αρκετοι φανταζομαι)..για μενα ΑΕΚΤΖΗΣ ειναι αυτος που δεν αποδοκιμαζει την ομαδα και τους παικτες κατα την διαρκεια (τουλαχιστον) του αγωνα....Μπορεί και κανείς!!!
Αλλά καλό θα είναι να μην μπαίνουμε στο τριπάκι της original για το ποιος είναι περισσότερο Αεκτζής!"Εμείς πάμε στα εκτός έδρας ματς,άρα είμαστε περισσότερο Αεκτζήδες και άρα λέμε ότι θέλουμε!"
Δεν είναι λογική αυτή...
Αστα φιλε δεν ξερω αν εχω δικιο αλλα πολυ με εχει αγχωσει το θεμα.Οπως και του τερματοφυλακα.Ξεκινησαμε καλα τις μεταγραφες αλλα φοβαμαι μηπως μεινουμε με τρυπα στις δυο αυτες θεσεις.LEFTY τι νέα;Ακόμα να υπογράψει ο Μπλάνκο;
''Λάμψη'' έχει γίνει το πράγμα.