Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

mrbean1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αισχος και αηδια νιωθω και αυτος ο σαχα αντε να παει να γαμηθει επιτελους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
αισχος και αηδια νιωθω και αυτος ο σαχα αντε να παει να γαμηθει επιτελους
Να παει να γαμηθει ο Σαχα?
Γιατι?
Επειδη χαρη σ αυτον δεν χασαμε 7-0 σημερα και 5-1 απο την Αντερλεχτ?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Sorry ρε νικόλα αλλά σήμερα δεν..........
Τούς το έδωσες στο πιάτο το πρώτο γκολάκι με την μαλακία πάσα που έκανες ακριβώς πάνω στην μεσαία γραμμή.
Στην προηγούμενη φάση ξανακάνεις πάλιτην ίδια μαλακία.......και γενικά σήμερα ήσουν ο αδύναμος κρίκος μας.Κρίμα
Μετά το χαμένο πέναλτι καταρρεύσαμε  δεν είναι βέβαια δικαιολογία.

ΥΓ.Αύριο πάω να ξεσκίσω καμμιά ρωσίδα να βγάλω το άχτι μου και για το ψοφόκρυο που έφαγα και για την ήττα.Θα ξεσπάσω πάνω της  :grin:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
γιατι δεν βαρεσε το πεναλτι ο σκοκο?ας γινονταν το 1-0 εκει και μαλλον θα ειχαμε αλλη τυχη σημερα

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
γιατι δεν βαρεσε το πεναλτι ο σκοκο?ας γινονταν το 1-0 εκει και μαλλον θα ειχαμε αλλη τυχη σημερα
και γω ρε φιλε απο το σαββατο αναρωτιεμαι γιατι δεν βαρεσε το πεναλντι στο 93 ο λαμπαρντ και το βαρεσε ο ντρογμπα.5 μερες και κανενας πουστης δεν μου εδωσε απαντηση :think: :think: :think:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Kαλημέρα παιδιά.
Το ματσάκι μέχρι το 40'πήγαινε αβαβα τί θές ρε και το αγριεύεις το θηρίο.
Ρε manolo τί αφήνεις τον blanco στο ματς μετα το χαμένο πέναλτι  :idiot:.Σαν χεσμένο ήτανε το παλληκάρι στο υπόλοιπο του ματς.Οχι ότι θα άλλαζε και τίποτα και το πέναλτι να βάζαμε είναι μιά δυό...... κλάσεις ανώτεροι απο εμάς.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Kαλημέρα παιδιά.
Το ματσάκι μέχρι το 40'πήγαινε αβαβα τί θές ρε και το αγριεύεις το θηρίο.
Ρε manolo τί αφήνεις τον blanco στο ματς μετα το χαμένο πέναλτι  :idiot:.Σαν χεσμένο ήτανε το παλληκάρι στο υπόλοιπο του ματς.Οχι ότι θα άλλαζε και τίποτα και το πέναλτι να βάζαμε είναι μιά δυό...... κλάσεις ανώτεροι απο εμάς.
δεν ειναι ετσι ....δεν βγάζεις παίκτη επειδή αχασε μία ευκαιρία ή ενα πέναλτυ...τον έχεις κάψει μετά και για άλλους αγώνες ...πάντως αν εμπαινε πράγματι θα ειχε αλλη εξελιξη το ματς .....και ας ειναι ανωτεροι απο εμάς ...ποδόσφαιρο ειναι ....με προσοχή στην αμυνα ολα θα μπορούσαν να γίνουν οταν  εσύ δεν κυνηγάς το γκόλ πιά ....

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
0004.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Εντάξει το είπες μία τι είπες δύο μπράβο  >:( τώρα πάρε τα κουβαδάκι σου και πάνε σε άλλη παραλία

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
εγω στο γηπεδο απ εκει που καθομουν ειδα οτι το δευτερο γκολ ο Σαχα το εφαγε αμαχητι!ο ανθρωπος δεν πρεπει να ηταν εκει!
ολες οι φασεις γινανε απο τον απαραδεκτο Καραμπελα
ο Σκοκο δεν επαιξε ασχημα.
ο Λυμπε με τα το 40' "εκατσε"
και ο Μπερνς ηταν φαντασμα
και ο Γιαχιτς ορισμενες φορες που τον εβλεπα καθοτανε ακινητος για να παρει πάσα(ουτε στο βολευ τετοια ακινησια!
μπραβο στον Δελλα που εσπρωχνε την ομαδα οσο μπορουσε και στον πιτσιρικα τον Μανωλα που μετα το 70 ηταν μονος του πισω!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μπρουνο ο κοσμος της αεκ δεν ξεχνα...
αν υπαρχουμε οταν τελειωσεις την καριερα σου,ελα να κρεμασεις τα παπουτσια σου εδω...

«Για πάντα στην καρδιά μου η ΑΕΚ»

«Την ΑΕΚ πάντα στην καρδιά μου»! Ο Μπρούνο Αλβες έφυγε νικητής από το ΟΑΚΑ και σε αντίθεση με τους... τωρινούς παίκτες της ΑΕΚ, εισέπραξε το ζεστό χειροκρότημα των οπαδών της «Ενωσης».

Στις δηλώσεις του, ο Πορτογάλος αμυντικός αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι τονίζοντας ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο το χαμένο πέναλτι.
«Το ματς ήταν ισορροπημένο στην αρχή. Από το 20' και μετά η ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία, αλλά η φυσιογνωμία του παιχνιδιού άλλαξε τελείως με την φάση του πέναλτι. Εκεί χάθηκε εντελώς η ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ και εμείς σταθήκαμε τυχεροί, γιατί καταφέραμε να σκοράρουμε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, κάτι που επηρέασε ακόμη περισσότερο τους αντιπάλους.

Από 'κει και πέρα, στο δεύτερο μέρος, το μόνο που κάναμε ήταν να εφαρμόσουμε με απόλυτη επιτυχία τις αντεπιθέσεις και να πάρουμε εύκολα τη νίκη», είπε και συμπλήρωσε για το χειροκρότημα:

«Ένιωσα πάρα πολύ όμορφα με το χειροκρότημα των οπαδών της ΑΕΚ, έχω πολύ καλές αναμνήσεις και τους έχω πάντα στα καρδιά μου. Γι' αυτό έκανα την χειρονομία στο τέλος του αγώνα».

Συνημμένα

• bruno.jpg
    bruno.jpg
    36,5 KB · Εμφανίσεις: 13

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τα νουμερα του 365 μπηκανε "στα αδυτα του προπονητικου" μετα τη χθεσινη φαπα...
να δω μετα το καζο με τη λαρισσα στο κυπελο που θα μπουν..
**και για να μην ξεχνιομαστε,επειδη ακουω για τη ζενιτ των εκατομμυριων,
δεν αποκλειστηκαμε απο τη ρωσσικη υπερδυναμη....
απο την αντερλεχτ αποκλειστηκαμε.. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom