Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λοιπόν όλοι αύριο στο ΟΑΚΑ...Μ Η Δ Ε Ν Ο Σ  Ε Ξ Α Ι Ρ Ο Υ Μ Ε Ν Ο Υ :humpleg:

Κατεβείτε όλοι από τα τραπέζια,από τις καρέκλες,από τα τρακτέρ,από τις ντιβανοκασέλες,από τα μπαούλα από τις ντουλάπες,από τα κρεβατια :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :dancing: :dancing: :dancing: :helpplea: :helpplea: :tickedoff: :birdman: :think: :humpleg: :humpleg: :knockinb: :S :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :pipa1: :2on1: :pipa2: :zfuck: :fuck1: :tits: :cum: :tits2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

λοιπόν  ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
η μαλακια ειναι οτι αυριο εχουν απεργια τα μμμ και πολοι δεν θα εχουν τον τροπο να ερθουν.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βάζω αμάξι από τον Πειραιά.Έχω 2 θέσεις κενές.Όποιος αδελφός θέλει να έρθει από τον Πειραιά κ δεν έχει τρόπο, ας μου στειλει pm

[move]Ένας για όλους και όλοι για την ΑΕΚΑΡΑ[/move]

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η μαλακια ειναι οτι αυριο εχουν απεργια τα μμμ και πολοι δεν θα εχουν τον τροπο να ερθουν.
ειδικα οι διαδρομες με το τρενακι ειναι αξεχαστες....
οσοι πατε ακομα με τρενο,μεχρι να φτασετε πατησια μην καθεστε κοντα σε παραθυρα...

οταν παλιοτερα οι γαβροι παιζανε οακα,καναν το αντιθετο..
μετα τα πατησια οι θεσεις στα παραθυρα ξαφνικα αδειαζαν,ενω το τρενο γινοταν εξπρες!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είχα τύχει σε κάτι ματς γαύρου-ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με οπαδούς κ των 2 ...σκέτη ομορφιά.

μια φορά έπαιζε γαύρος-ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με γηπεδούχο τον γαυρο.Είχα πάρει το τρένο από τον Πειραιά,χωρίς διακριτικά(δεν είμαι δα κ τρελλός) κ είχαν μπει κ κάτι γαυράκια,όχι τίποτα φανατικά.Σε μια σταση κάπου στα Πατήσια,μπαίνει ένας γνωστός Αεκτζής.Βλέπει τα γαυράκια κ μέχρι το ΟΑΚΑ,τα χαστουκιζε εναλλάξ,ένα ένα.Απόρησα πώς δεν πόνεσε το χέρι του. :2funny: :2funny: :2funny:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
H πιο μεγάλη κάβλα της χρονιάς 2010

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon:ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΚΑΥΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΟΥ :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λοιπόν κατεβείτε όλοι από τα τραπέζια,από καρέκλες,από τρακτέρ,από ντιβανοκασέλες,από μπαούλα από ντουλάπες,από κρεβατια,και ελάτε όλοι στο παγωμένο ΟΑΚΑ σήμερα να βοηθήσουμε την ΑΡΡΩΣΤΙΑ στο δύσκολο ματς που χει.

ΟΛΟΙ ΡΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΟΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η ΠΑΕ θα βάλει με δωρεάν μετααφορά πούλμαν που θα φύγουν από τη Ν.Φιλαδέλφεια κ το Σύνταγμα,για όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσο για να πάνε να δουν το σημερινό ματς.Μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθούν οι ακριβείς λεπτομέρειες των μετακινήσεων από το σάιτ της ΠΑΕ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και όσοι έρθετε σήμερα γήπεδο(ελπίζω όλοι όσοι μπορείτε) ντυθείτε καλά.Κατά την διάρκεια του ματς,το δίνει ότι θα έχει από -1 έως 3 βαθμούς Κελσίου :S :S :S

budbadis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
παμε μωρη αρωστια σημερα!!!!
τρελανε μας!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
[move]ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/move]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Καλημέρα παιδιά.Τα ξαδέλφια περάσανε.Μαλάκες κροάτες ένα και να καίει ένα και να τσούζει. :fuck2:
[move]ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ[/move]

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Αν περασουμε με το καλο,στην αυριανη κληρωση θελω να κληρωθουμε με λιβερπουλ!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
εχω να φαω κρυο σημερα γαμωτο...εχω αρχισει και το μετανοιωνω που πηρα το εισητηριο....αλλα θα παω δεν γαμιεται!!

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Παιδια παρακαλώ εδώ Κροατία....ένα καλό λινκ να δούμε το ματσ

Stories

Νέο!

Stories