μια ευρωπαΊκή πορεία,τουλάχιστον αξιοπρεπή,που τα τελευταία χρόνια έχω έλλειψη,με δυνατότητα με μαι βατή κλήρωση για το κάτι παραπάνω.
και κάπου 2,5 εκ.ευρώ έσοδα τουλάχιστον για τον επόμενο γύρο,και πολλαπλάσια ,αν περάσει κ στον μεθεπόμενο.
αφού δεν αλλάζει τίποτα εσείς γιατί φωνάζατε που αποκλειστήκανε από την ομάδα μπασκετ των Εβραίων;;
θα σου εξηγήσω το σκεπτικό μου και μου λες αν συμφωνείς.
1. τα 2,5 εκ έσοδα...πού θα πάνε; Γιατί μέχρι στιγμής το γεγονός πως αυξάνονται διαρκώς τα χρέη σας και το έλλειμμά σας, ειδικά σε μια χρονιά που το καλοκαίρι οι μεταγραφικές σας κινήσεις ήταν για να πάρετε λεφτά και όχι να δώσετε...μου κάνει εντύπωση....
οκ, ίσως να πάνε για τα συμβόλαια του Σκόκο και του Μπλάνκο....μακάρι κιόλας να σου πω την αλήθεια
Θέλω να πω πως πάλι χρεωμένη θα είναι. Και έτσι δεν σώνεται η ομάδα. Θέλει σοβαρούς ανθρώπους να επενδυσουνε...και να μην χορεύουνε στου κασίδη
2. Όταν μιλάς για το τι "λέμε" μην μιλάς για μένα. Δεν είπα ποτέ πως ο αγώνας με τη Μακάμπι ήταν κρίσιμος. Άλλο να θέλω να περάσει η ομάδα στον επόμενο γύρο, και άλλο να χαρακτηρίσω κάτι κρίσιμο. Δεν ήταν ούτε ο αγώνας αυτός ούτε κατά τη γνώμη μου είναι της ΑΕΚ.
3. Φέτος ο ΠΑΟΚ έλεγε κρίσιμους τους αγώνες του τσουλου προκριματικά....είδες να αλλάξει κάτι; Αντιθέτως, ξαναάλλαξε προπονητή μετά, τώρα έχει βάλει στόχο το πρωτάθλημα κοκ....
επικοινωνίες είναι όλα για μένα
σχολιάζω μόνο το γεγονός πως το εμφανίζουνε το ματς σαν κρίσιμο....
κατά τα άλλα..καλή επιτυχία να έχετε όπως σας λέω πάντα