Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μπορεις να μου εξηγησεις πρωτα γιατι λες τοσες μαλακιες μαζεμενες;πως τα καταφερνεις;
εσένα σε έχω γειώσει μετά το πμ που μου έστειλες
δεν θα σε κανω ρόμπα κι άλλο ζαν κλωντ βαντάμη
απλά δεν ασχολούμαι μαζί σου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εσένα σε έχω γειώσει μετά το πμ που μου έστειλες
δεν θα σε κανω ρόμπα κι άλλο ζαν κλωντ βαντάμη
απλά δεν ασχολούμαι μαζί σου
λες την μια μαλακια πανω στην αλλη ρε τυπα.σου απαντησε ο σκοτεινος πιο πανω.ποσο μυαλο θελει δηλαδη για να το καταλαβεις πες μου;οσο μυαλο χρειαζεται μαλον για να καταλαβεις οτι με οποιον μιλας δεν ειναι κλωνος.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Κίνηση έχουμε σήμερα, γιατί άραγες επειδή κερδίσαμε την ουραγό της βαθμολογίας;  :sunglasses:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μια ευρωπαΊκή πορεία,τουλάχιστον αξιοπρεπή,που τα τελευταία χρόνια έχω έλλειψη,με δυνατότητα με μαι βατή κλήρωση για το κάτι παραπάνω.
και κάπου 2,5 εκ.ευρώ έσοδα τουλάχιστον για τον επόμενο γύρο,και πολλαπλάσια ,αν περάσει κ στον μεθεπόμενο.
αφού δεν αλλάζει τίποτα εσείς γιατί φωνάζατε που αποκλειστήκανε από την ομάδα μπασκετ των Εβραίων;;
θα σου εξηγήσω το σκεπτικό μου και μου λες αν συμφωνείς.
1. τα 2,5 εκ έσοδα...πού θα πάνε; Γιατί μέχρι στιγμής το γεγονός πως αυξάνονται διαρκώς τα χρέη σας και το έλλειμμά σας, ειδικά σε μια χρονιά που το καλοκαίρι οι μεταγραφικές σας κινήσεις ήταν για να πάρετε λεφτά και όχι να δώσετε...μου κάνει εντύπωση....
οκ, ίσως να πάνε για τα συμβόλαια του Σκόκο και του Μπλάνκο....μακάρι κιόλας να σου πω την αλήθεια

Θέλω να πω πως πάλι χρεωμένη θα είναι. Και έτσι δεν σώνεται η ομάδα. Θέλει σοβαρούς ανθρώπους να επενδυσουνε...και να μην χορεύουνε στου κασίδη

2. Όταν μιλάς για το τι "λέμε" μην μιλάς για μένα. Δεν είπα ποτέ πως ο αγώνας με τη Μακάμπι ήταν κρίσιμος. Άλλο να θέλω να περάσει η ομάδα στον επόμενο γύρο, και άλλο να χαρακτηρίσω κάτι κρίσιμο. Δεν ήταν ούτε ο αγώνας αυτός ούτε κατά τη γνώμη μου είναι της ΑΕΚ.

3. Φέτος ο ΠΑΟΚ έλεγε κρίσιμους τους αγώνες του τσουλου προκριματικά....είδες να αλλάξει κάτι; Αντιθέτως, ξαναάλλαξε προπονητή μετά, τώρα έχει βάλει στόχο το πρωτάθλημα κοκ....
επικοινωνίες είναι όλα για μένα

σχολιάζω μόνο το γεγονός πως το εμφανίζουνε το ματς σαν κρίσιμο....

κατά τα άλλα..καλή επιτυχία να έχετε όπως σας λέω πάντα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
λες την μια μαλακια πανω στην αλλη ρε τυπα.σου απαντησε ο σκοτεινος πιο πανω.ποσο μυαλο θελει δηλαδη για να το καταλαβεις πες μου;οσο μυαλο χρειαζεται μαλον για να καταλαβεις οτι με οποιον μιλας δεν ειναι κλωνος.
πόσο μυαλό άραγε να χρειάζεται για να καταλάβει κάποιος πως ο άλλος απαντάει με τη σειρά αυτά που διαβάζει;
άστο μην απαντήσεις...όσο και να χρειάζεται...δεν έχεις τόσο

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είναι κρίσιμο κυρίως γιατί την έχουμε απαξιώσει την Ευρώπη τελευταία,κακώς κατ΄ἐμέ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
πόσο μυαλό άραγε να χρειάζεται για να καταλάβει κάποιος πως ο άλλος απαντάει με τη σειρά αυτά που διαβάζει;
άστο μην απαντήσεις...όσο και να χρειάζεται...δεν έχεις τόσο
ρε γαμωτο δεν στροφαρεις ρε φιλε.οταν σου λεω οτι σου απαντησε ο σκοτεινος,εννωουσα στο γιατι ειναι τοσο κρισιμος.μονος σου δεν μπορουσες να το σκεφτεις;η αεκ ειναι μια ομαδα που χωλαινει οικονομικα.οποιαδηποτε επιτυχια στην ευρωπη που θα της αποφερει οικονομικα οφελη,καλο θα ειναι.κακο δεν θα ειναι.για αυτο και ειναι κρισιμος ο αγωνας.ποσο δυσκολο ηταν να το σκεφτεις μονος σου;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Είναι κρίσιμο κυρίως γιατί την έχουμε απαξιώσει την Ευρώπη τελευταία,κακώς κατ΄ἐμέ.
θυμασαι περυσι με την εβερτον που κατεβασε τα δευτερα;ποιος ο λογος να απαξιωθει ετσι η ευρωπη τα τελευταια 2 χρονια.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Σκοτεινέ ξέρεις πόσο έχουν τα εισιτήρια;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ΑΕΚ - ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Θύρες 15, 16 : 15€ (Παιδικά 10€)

Θύρες 4, 5, 12, 13, 14, 31 : 20€ (Παιδικά 10€)

Θύρα 6 : Μόνο παιδικά 10€

Θύρες 7, 8, 9, 10, 11 : 25€ (Παιδικά 10€)

Θύρα 29 : 60€ (Παιδικά 20€)

Θύρες P1, P2 : 130€ (Παιδικά 30€)

ΑΜΕΑ 13 : 10€

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
παντως αν (απο οτι καταλαβα απο αυτα που ειπε ο μοικανος) του εχεις στειλει απειλητικα πι μι εισαι νουμερο...
ΑΝ  λεω γιατι δεν το λεει καθαρα.....
μακαρι να μην ειναι ετσι... ;) ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
παντως αν (απο οτι καταλαβα απο αυτα που ειπε ο μοικανος) του εχεις στειλει απειλητικα πι μι εισαι νουμερο...
ΑΝ  λεω γιατι δεν το λεει καθαρα.....
μακαρι να μην ειναι ετσι... ;) ;)
να τον ρωτησεις με πμ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
δεν μπορω...μου αρκει ενα δικο σου ναι η οχι τιποτα παταπανω...
οχι ρε μαλακα τι απειλητικο να του στειλω πας καλα.με εσενα τοσες φορες εχουμε πιαστει σου εχω στειλει κατι;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
την έχουμε απαξι΄σει απο τη στιγμή που δίνουμε περισσότερο σημασία στο πρωταθλημα παρά σε αυτήν, ενώ εκεί είναι τα έσοδα της ομάδας. Και μετά έχω άδικο που λέω πως ο Έλληνας είναι μαλάκας (δεν μιλάω μόνο για την ΆΕΚ, γιαυτό έβαλα πρώτο πληθυντικό)

Όταν ο Κρόκους έθεσε στόχο την Ευρώπη τα αρρωστάκια των άλλων ομάδων στην πρώτη αποτυχία τον πρήξανε και πέσανε να τον φάνε.
Δυστυχώς έτσι λειτουργούν όλα στην Ελλάδα

Για μένα δεν θα έπρεπε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από την πρόκριση στους 16 ΟΛΕΣ οι ομάδες. Με δεδομένο πως στην Ελλάδα τα έσοδα από το εσωτερικό είναι μηδαμινά και όπως πάμε θα πέφτουνε.

Αλλά και πάλι κρίσιμο δεν είναι όπως το λένε. Για μένα δεν θα αλλάξει τίποτα ακόμα και να περάσετε στους 8, πόσο μάλλον τώρα που πάτε στους 32 νομίζω.
Και να σου πω και κάτι; Το θέμα δεν είναι να φτάσεις εκεί επειδή σου έκατσε μια φορά, αλλά να έχεις πλάνο ώστε κάθε χρόνο σαν ομάδα να ανεβαίνεις σκαλοπάτι (αυτό που έλεγε ο Ντέμης τότε αλλά το χάλασε στη συνταγή)

Τι να το κάνω να περάσω πέρσι στους 16 όταν φέτος με απέκλεισαν οι Ισραηλίτες;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΑΕΚ - ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Θύρες 15, 16 : 15€ (Παιδικά 10€)

Θύρες 4, 5, 12, 13, 14, 31 : 20€ (Παιδικά 10€)

Θύρα 6 : Μόνο παιδικά 10€

Θύρες 7, 8, 9, 10, 11 : 25€ (Παιδικά 10€)

Θύρα 29 : 60€ (Παιδικά 20€)

Θύρες P1, P2 : 130€ (Παιδικά 30€)

ΑΜΕΑ 13 : 10€

πολύ καλές τιμές,έτσι;;;
μην ρωτάτε εμένα για τιμές παιδιά.Μια ζωή έχω διαρκείας(2 κιόλας)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εμένα πάντως μου στέλνει συνέχεια απειλητικά μην.ο master21

Stories

Νέο!

Stories