alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.541
- Πόντοι
- 17.470
σε αυτο συμφωνω απολυτως....οτι δεν ζητησε συγνωμη ειναι μαλακια....
και προθεση να μην ειχε απο την στιγμη που του εκανε τετοια ζημια επρεπε οπωσδηποτε το λιγωτερο να ζητησει συγνωμη...
δεν ξερω αν το εκανε...αν δεν το εκανε ειναι μεγαλο αρχιδι...καθαρα και τιμια...τι θες ;;;να μασησω τα λογια μου επειδη ειναι παιχτης μου;;;ποτε....
αυτο ομως δεν δικαιολογει την αλητικη συμπεριφορα του κωστακη να βριζει ενα παιχτη που δεν του εχει κανει τιποτα μονο και μονο λογω μαγκιας...Μπράβο σουθ.Γιατί ο Μήτρογλου το ΄΄μάσησε΄΄
Και η οργή στην ΑΕΚ και στον Μανωλά,ήταν ότι δεν πήγε να του ζητήσει έστω ένα συγνώμη,που χρειάστηκε να του βάλουν λάμες στά ζυγωματικά για να του τα κρατήσουν.
Τόσος σοβαρός τραυματισμός ήταν
εχεις παιξει ποτε σου μπαλα;μηπως νομιζεις οτι ειναι για τιποτα κυριες που πινουν τσαι στην Οξφορδη;αυτο ομως δεν δικαιολογει την αλητικη συμπεριφορα του κωστακη να βριζει ενα παιχτη που δεν του εχει κανει τιποτα μονο και μονο λογω μαγκιας...
και οι βυντρες και οι σπυροπουλοι βριζανε και εκαναν μανουρα αλλα αυτοι τουλαχιστον ειχαν μια δικαιολογια...ο ενας διαμαρτυρηθηκε για σκληρο φαουλ και ο αλλος την επεσε στον φουστερ και καλα για θεατρο....δεν τις εκαναν ''αναιτια'' τις μαγκιες...
ο κωστακης ομως;;;;
ρε μαλακα ημαρτον...υπαρχει στοπερ στον κοσμο που δεν βριζει τον αντιπαλο του κατα τον αγωνα;αυτο ομως δεν δικαιολογει την αλητικη συμπεριφορα του κωστακη να βριζει ενα παιχτη που δεν του εχει κανει τιποτα μονο και μονο λογω μαγκιας...
και οι βυντρες και οι σπυροπουλοι βριζανε και εκαναν μανουρα αλλα αυτοι τουλαχιστον ειχαν μια δικαιολογια...ο ενας διαμαρτυρηθηκε για σκληρο φαουλ και ο αλλος την επεσε στον φουστερ και καλα για θεατρο....δεν τις εκαναν ''αναιτια'' τις μαγκιες...
ο κωστακης ομως;;;;
καλα τωρα να δεις που μεγαλωσαμε και παιζουμε 8χ8 τι γινεται...ειδικα οταν παιζουμε με κατι αλβανικες ομαδες αντιπαλους...ρε μαλακα ημαρτον...υπαρχει στοπερ στον κοσμο που δεν βριζει τον αντιπαλο του;
εδω εμεις που μασταν και 16αρικα και ανταλλασαμε χριστοπαναγιες..
μη λες μαλακιες....μην μπερδευεις το πανω στη φαση με το συνεχες μπινελικι που εχει σκοπο να προκαλεσει τον παιχτη...το δευτερο ειναι τελειως ανφεαρ ...και δεν ειναι και αντρικιο....αποψη μου...ρε μαλακα ημαρτον...υπαρχει στοπερ στον κοσμο που δεν βριζει τον αντιπαλο του;
εδω εμεις που μασταν και 16αρικα και ανταλλασαμε χριστοπαναγιες..
τωρα κανω το δεκαρι...καλα τωρα να δεις που μεγαλωσαμε και παιζουμε 8χ8 τι γινεται...ειδικα οταν παιζουμε με κατι αλβανικες ομαδες αντιπαλους...
γνωριζεις καποιους κυριους Ανατολακη και Αμανατιδη?μη λες μαλακιες....μην μπερδευεις το πανω στη φαση με το συνεχες μπινελικι που εχει σκοπο να προκαλεσει τον παιχτη...το δευτερο ειναι τελειως ανφεαρ ...και δεν ειναι και αντρικιο....αποψη μου...
χριστιδη εχεις παιξει μπαλα;μη λες μαλακιες....μην μπερδευεις το πανω στη φαση με το συνεχες μπινελικι που εχει σκοπο να προκαλεσει τον παιχτη...το δευτερο ειναι τελειως ανφεαρ ...και δεν ειναι και αντρικιο....αποψη μου...
παντως τα αλβανακια αν και τσεκουρια,εχουν στις ομαδες τους εναν-δυο που κατεχουν καλα το τοπι...ασχετο αλλα οπου και να παμε να παιξουμε ολα τα πρωταθληματακια ειναι τιγκα στις αλβανικες ομαδες ρε τι ειναι αυτο.ασε που κλωτσανε σαν γαιδουρια και κινδυνευεις να χασεις κανα ποδι.
παντα!!!παντως τα αλβανακια αν και τσεκουρια,εχουν στις ομαδες τους εναν-δυο που κατεχουν καλα το τοπι...
οχι....χριστιδη εχεις παιξει μπαλα;
και δεν εννοω στο σχολειο ή με φιλαρακια...σε ομαδα κανονικη λεω...
γνωριζεις καποιους κυριους Ανατολακη και Αμανατιδη?
καλα φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα απο τον τροπο που μιλας γενικα για το ποδοσφαιρο.οχι....
ναι γνωριζω...οπως επισης γνωριζω μια δηλωση που εκανε ενας σκυλος σκωτζεζος σεντερ φορ του ιωνικου που τον ελεγαν γκρεγκ μπρουστερ...γνωριζεις καποιους κυριους Ανατολακη και Αμανατιδη?
ρε μας δουλευεις δεν ειπε κανεις οτι ηταν σκληροι παιχτες,απλα το τι μπινελικια εριχναν σε καποια ματς ακομα τα θυμαμαι.ναι γνωριζω...οπως επισης γνωριζω μια δηλωση που εκανε ενας σκυλος σκωτζεζος σεντερ φορ του ιωνικου που τον ελεγαν γκρεγκ μπρουστερ...
οταν τον ρωτησαν ποιος αμυντικος τον δυσκολεψε περισσοτερο στην καριερα του στην ελλαδα χωρις να το σκεφτει ειπε τον ανατολακη....
παιζαμε παντα δυνατα ποτε βρωμικα και στο τελος αλληλοσυχαιρομασταν....
εσεις μπερδευετε το δυνατο σκληρο ακομα και αντιαθλητικο παιξιμο με την αλητεια και το ανφεαρ του να βριζεις τον αντιπαλο σου επειδη εισαι στο γηπεδο σου και χωρις λογο...
εμενα στ'αρχιδια μου ...εγω ποιος ειμαι και ξερω και πιοστευω οτι το δειχνω οταν παραδεχομαι πραγματα που ειναι κατα της ομαδας μου οπως για παραδειγμα με τον μητρογλου που τον χαρακτηρισα κωλοπαιδο και αλητη...
εσεις ειστε φανατικα κωλοπαιδακια που αν ο κωστακης φοραγε ερυθρολευκα θα τον καταριοσασταν την ωρα που με τα κιτρινομαυρα τον υμνειτε...
στ'αρχιδια μου,,,ο καθενας την πορεια του... ;) ;) ;)
ρε μαγκα εχω αρνηθει εγω οτι ο νερι ηταν (και προφανως ειναι ) ''κωλοπαιδο'';;;Καστίγιο;;;
μέσα στην ευγένεια ήταν.
με το ΄΄σεις΄΄ και με το ΄΄σας΄΄ ήταν
ακου να δεις...γιατι το κουρασαμε...ρε μας δουλευεις δεν ειπε κανεις οτι ηταν σκληροι παιχτες,απλα το τι μπινελικια εριχναν σε καποια ματς ακομα τα θυμαμαι.