Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
σε αυτο συμφωνω απολυτως....οτι δεν ζητησε συγνωμη ειναι μαλακια....
και προθεση να μην ειχε απο την στιγμη που του εκανε τετοια ζημια επρεπε οπωσδηποτε το λιγωτερο να ζητησει συγνωμη...
δεν ξερω αν  το εκανε...αν δεν το εκανε ειναι μεγαλο αρχιδι...καθαρα και τιμια...τι θες ;;;να μασησω τα λογια μου επειδη ειναι παιχτης μου;;;ποτε....

Μπράβο σουθ.Γιατί ο Μήτρογλου το ΄΄μάσησε΄΄
Και η οργή στην ΑΕΚ και στον Μανωλά,ήταν ότι δεν πήγε να του ζητήσει έστω ένα συγνώμη,που χρειάστηκε να του βάλουν λάμες στά ζυγωματικά για να του τα κρατήσουν.
Τόσος σοβαρός τραυματισμός ήταν

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Μπράβο σουθ.Γιατί ο Μήτρογλου το ΄΄μάσησε΄΄
Και η οργή στην ΑΕΚ και στον Μανωλά,ήταν ότι δεν πήγε να του ζητήσει έστω ένα συγνώμη,που χρειάστηκε να του βάλουν λάμες στά ζυγωματικά για να του τα κρατήσουν.
Τόσος σοβαρός τραυματισμός ήταν
αυτο ομως δεν δικαιολογει την  αλητικη συμπεριφορα του κωστακη να βριζει ενα παιχτη που δεν του εχει κανει τιποτα μονο και μονο λογω μαγκιας...
και οι βυντρες και οι σπυροπουλοι βριζανε και εκαναν μανουρα αλλα αυτοι τουλαχιστον ειχαν μια δικαιολογια...ο ενας διαμαρτυρηθηκε για σκληρο φαουλ και ο αλλος την επεσε στον φουστερ και καλα για θεατρο....δεν τις εκαναν ''αναιτια'' τις μαγκιες...
ο κωστακης ομως;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
αυτο ομως δεν δικαιολογει την  αλητικη συμπεριφορα του κωστακη να βριζει ενα παιχτη που δεν του εχει κανει τιποτα μονο και μονο λογω μαγκιας...
και οι βυντρες και οι σπυροπουλοι βριζανε και εκαναν μανουρα αλλα αυτοι τουλαχιστον ειχαν μια δικαιολογια...ο ενας διαμαρτυρηθηκε για σκληρο φαουλ και ο αλλος την επεσε στον φουστερ και καλα για θεατρο....δεν τις εκαναν ''αναιτια'' τις μαγκιες...
ο κωστακης ομως;;;;
εχεις παιξει ποτε σου μπαλα;μηπως νομιζεις οτι ειναι για τιποτα κυριες που πινουν τσαι στην Οξφορδη;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αυτο ομως δεν δικαιολογει την  αλητικη συμπεριφορα του κωστακη να βριζει ενα παιχτη που δεν του εχει κανει τιποτα μονο και μονο λογω μαγκιας...
ο κωστακης ομως;;;;
ρε μαλακα ημαρτον...υπαρχει στοπερ στον κοσμο που δεν βριζει τον αντιπαλο του κατα τον αγωνα;
εδω εμεις που μασταν και 16αρικα και ανταλλασαμε χριστοπαναγιες..
στα κορνερ να δεις τι "κατα λαθος" επαφες γινονται..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε μαλακα ημαρτον...υπαρχει στοπερ στον κοσμο που δεν βριζει τον αντιπαλο του;
καλα τωρα να δεις που μεγαλωσαμε και παιζουμε 8χ8 τι γινεται...ειδικα οταν παιζουμε με κατι αλβανικες ομαδες αντιπαλους...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε μαλακα ημαρτον...υπαρχει στοπερ στον κοσμο που δεν βριζει τον αντιπαλο του;
μη λες μαλακιες....μην μπερδευεις το πανω στη φαση με το συνεχες μπινελικι που εχει σκοπο να προκαλεσει τον παιχτη...το δευτερο ειναι τελειως ανφεαρ ...και δεν ειναι και αντρικιο....αποψη μου...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καλα τωρα να δεις που μεγαλωσαμε και παιζουμε 8χ8 τι γινεται...ειδικα οταν παιζουμε με κατι αλβανικες ομαδες αντιπαλους...
τωρα κανω το δεκαρι... :grin: :2funny:
παλια που παιζα σοβαρα ημουν στοπερ..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
μη λες μαλακιες....μην μπερδευεις το πανω στη φαση με το συνεχες μπινελικι που εχει σκοπο να προκαλεσει τον παιχτη...το δευτερο ειναι τελειως ανφεαρ ...και δεν ειναι και αντρικιο....αποψη μου...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γνωριζεις καποιους κυριους Ανατολακη και Αμανατιδη?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
χριστιδη εχεις παιξει μπαλα;
και δεν εννοω στο σχολειο ή με φιλαρακια...σε ομαδα κανονικη λεω...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ασχετο αλλα οπου και να παμε να παιξουμε ολα τα πρωταθληματακια ειναι τιγκα στις αλβανικες ομαδες ρε τι ειναι αυτο.ασε που κλωτσανε σαν γαιδουρια και κινδυνευεις να χασεις κανα ποδι.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ασχετο αλλα οπου και να παμε να παιξουμε ολα τα πρωταθληματακια ειναι τιγκα στις αλβανικες ομαδες ρε τι ειναι αυτο.ασε που κλωτσανε σαν γαιδουρια και κινδυνευεις να χασεις κανα ποδι.
παντως τα αλβανακια αν και τσεκουρια,εχουν στις ομαδες τους εναν-δυο που κατεχουν καλα το τοπι...
και το κυριοτερο;τρεχουν!
μ'αρεσει να παιζω αντιπαλος τους..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γνωριζεις καποιους κυριους Ανατολακη και Αμανατιδη?
ναι γνωριζω...οπως επισης γνωριζω μια δηλωση που εκανε ενας σκυλος σκωτζεζος σεντερ φορ του ιωνικου που τον ελεγαν γκρεγκ μπρουστερ...
οταν τον ρωτησαν ποιος αμυντικος τον δυσκολεψε περισσοτερο στην καριερα του στην ελλαδα χωρις να το σκεφτει ειπε τον ανατολακη....
παιζαμε παντα δυνατα ποτε βρωμικα και στο τελος αλληλοσυχαιρομασταν....
εσεις μπερδευετε το δυνατο σκληρο ακομα και αντιαθλητικο παιξιμο με την αλητεια και το ανφεαρ του να βριζεις τον αντιπαλο σου επειδη εισαι στο γηπεδο σου και χωρις λογο...
εμενα στ'αρχιδια μου ...εγω ποιος ειμαι και ξερω και πιοστευω οτι το δειχνω οταν παραδεχομαι πραγματα που ειναι κατα της ομαδας μου οπως για παραδειγμα με τον μητρογλου που τον χαρακτηρισα κωλοπαιδο και αλητη...
εσεις ειστε φανατικα κωλοπαιδακια που αν ο κωστακης φοραγε ερυθρολευκα θα τον καταριοσασταν την ωρα που με τα κιτρινομαυρα τον υμνειτε...
στ'αρχιδια μου,,,ο καθενας την πορεια του... ;) ;) ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ναι γνωριζω...οπως επισης γνωριζω μια δηλωση που εκανε ενας σκυλος σκωτζεζος σεντερ φορ του ιωνικου που τον ελεγαν γκρεγκ μπρουστερ...
οταν τον ρωτησαν ποιος αμυντικος τον δυσκολεψε περισσοτερο στην καριερα του στην ελλαδα χωρις να το σκεφτει ειπε τον ανατολακη....
παιζαμε παντα δυνατα ποτε βρωμικα και στο τελος αλληλοσυχαιρομασταν....
εσεις μπερδευετε το δυνατο σκληρο ακομα και αντιαθλητικο παιξιμο με την αλητεια και το ανφεαρ του να βριζεις τον αντιπαλο σου επειδη εισαι στο γηπεδο σου και χωρις λογο...
εμενα στ'αρχιδια μου ...εγω ποιος ειμαι και ξερω και πιοστευω οτι το δειχνω οταν παραδεχομαι πραγματα που ειναι κατα της ομαδας μου οπως για παραδειγμα με τον μητρογλου που τον χαρακτηρισα κωλοπαιδο και αλητη...
εσεις ειστε φανατικα κωλοπαιδακια που αν ο κωστακης φοραγε ερυθρολευκα θα τον καταριοσασταν την ωρα που με τα κιτρινομαυρα τον υμνειτε...
στ'αρχιδια μου,,,ο καθενας την πορεια του... ;) ;) ;)
ρε μας δουλευεις δεν ειπε κανεις οτι ηταν σκληροι παιχτες,απλα το τι μπινελικια εριχναν σε καποια ματς ακομα τα θυμαμαι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Καστίγιο;;;
μέσα στην ευγένεια ήταν.
με το ΄΄σεις΄΄ και με το ΄΄σας΄΄ ήταν
ρε μαγκα εχω αρνηθει εγω οτι ο νερι ηταν (και προφανως ειναι ) ''κωλοπαιδο'';;;
λες να μασαω τα λογια μου;;;
αλλοι δεν καταλαβαινουν και δεν εχουν τα αρχιδια να πουν οτι (το συγκεκριμενο) δειγμα του κωστακη στο ντερμπι ηταν αλητικο και κωλοπαιδιστικο....απλα...
εγω δεν λεψω οτι βγαλαμε απο ενα ματς συμπερασμα....αλλα εστω και αυτο το δειγμα δεν πρεπει να καταδικαστει;;;
δηλ .ειναι σωστος ενας αθλητης που βριζει 90 λεπτα αναιτια εναν αντιπαλο;;;;
απλη ερωτηση...αν ειναι οκ...παμε παρακατω...
τα αρχιδια του ο καθενας τα δειχνει με αυτα που λεει... ;) ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε μας δουλευεις δεν ειπε κανεις οτι ηταν σκληροι παιχτες,απλα το τι μπινελικια εριχναν σε καποια ματς ακομα τα θυμαμαι.
ακου να δεις...γιατι το κουρασαμε...
αν μου δειξεις καταγγελια καποιου ποδοσφαιριστη οτι ο αντολ η ο αμανατιδης τον εβριζε συνεχως εντος και εκτος φασης χωρις λογο εχω τα αρχιδια να πω οτι εχεις δικιο και οτι ειναι αρχιδια....
εδω λεμε οτι και ο μιραλας και αλλοι παιχτες ειπαν οτι ο κωστακης 90 λεπτα εντος εκτος επι τα αυτα τον εβριζε και τον προκαλουσε....μπορεις να το καταλαβεις;;;
τωρα αν αμφισβητεις τις μαρτυριες δεκτο...αν ομως ειναι αληθεια συμφωνουμε οτι ειναι κωλοπαιδο ναι η οχι;;;
και τυχαια ειπαν για τον κωστακη;;;;γιατι δεν ειπαν για καποιον αλλο;;;
και γιατι μετα το ντερμπι με τον βαζελο δεν ειπαν για καποιον παιχτη του βαζελου;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom