Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
θα τον βρει στο καραισκακη τον τσουρουκα που λες....ευκαρια θα εχει εκει να τον γαμησει....ο ''κωστακης''....

γιατί υπάρχει περίπτωση να δει ενδεκάδα το έκτρωμα του Φρανκεστάιν;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να κατεβάζετε τον Τσουκαλά να βρίζει τους αντιπάλους στα κόρνερ.
παρεμπιπτόντως θα του κλάσετε τα αρχίδια. ¨αραγε γιατί ο Μώραλης δεν κάνει ένσταση επειδή ο Μανώλάς έβριζε τον Κιραλάς αντί να του μιλάει στον πληθυντικό? Τώρα ειδικά που έχετε δικηγόρο τον Γκαγκάτση, σίγουρη επιτυχία.
Επίσης από κάποιους άκουσα ότι στην φάση του γκολ το καπνογόνο ήταν οφσάιντ!! Επιφυλάσσομαι γιατί θέλω να σιγουρευτώ και εάν ισχύει δεν έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχθώ. ΑΕΚ είμαι και αναγνωρίζω και τα λάθη που μας ευνοούν!!
[size=90pt]C A S ! ! ! [/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

κλαψε τωρα ανετα...ενα σου αναλογουσε και στο ΑΡΠΑΞΑ!!!!
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....................

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
κλαψε τωρα ανετα...ενα σου αναλογουσε και στο ΑΡΠΑΞΑ!!!!
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....................
πες αλευρι...

70BBC1687B4F937C3EFFDC_Large.jpg

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
παντως ασχετα απο τις μαλακιες που λεω για παρτη του τον γουσταρω σαν παιχτη...καλος ειναι και εχει μελλον... :sunglasses:
μου θυμιζει το θειο του..
ακομα και η σταση του σωματος και το περπατημα εχουν κοινα σημεια...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ετσι..Εχουμε αγωνα σημερα και ασχολουνται με αλλα..Αυτα μας φαγανε και δεν παμε μπροστα!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μου θυμιζει το θειο του..
ακομα και η σταση του σωματος και το περπατημα εχουν κοινα σημεια...
α μπραβο...πατημα ποδοσφαιρικο...οπως και ο ποτουριδης...παρατηρησε το στυλ του...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
α μπραβο...πατημα ποδοσφαιρικο...οπως και ο ποτουριδης...παρατηρησε το στυλ του...
αλλο στυλ..ο μικρος σας ειναι λιμπερο..
ο κωστακης ειναι μαντουμανδορος,πιο δυνατος...παντως και οι δυο εχουν ταλεντο..
σε καποια ευκολα ματσ πρεπει να το δοκιμασετε διπλα στο "βραχο",και να αφησετε το κρυαρι στον παγκο...
εχει να μαθει πολλα απο το σουηδο.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω θελω να δω ποιος θυρα7ας θα παει να κανει μαγκια στον Μανωλα....ο φου μαντσου με το μουσι που εβγαινε στην τηλεοραση,η ο χοντρος που μιλαγε λες και ειχε 2 ψαμπουργκερ στο στομα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mrbean1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
θα τον βρει στο καραισκακη τον τσουρουκα που λες....ευκαρια θα εχει εκει να τον γαμησει....ο ''κωστακης''....
 περσυ στα play of που πηγε να κοψει τη μπαλα ο μητρογλου στο μανωλα τη επρεπε να μπουμε μεσα να τον σπασουμε στο ξυλο

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
  περσυ στα play of που πηγε να κοψει τη μπαλα ο μητρογλου στο μανωλα τη επρεπε να μπουμε μεσα να τον σπασουμε στο ξυλο

που δεν ζήτησε ούτε ένα συγνώμη ο αλήτης.Το ότι μπορεί να του την έσπασε την μούρη αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.Ο αληταράς όμως δεν πήγε να του πει ούτε ένα συγνώμη.
Αυτό ενόχλησε πιο πολύ,παρά η ενέργεια του στο ματς,που και αυτή είναι αντιαθλητική

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Δολοφονικό χτύπημα.

Αλήτικο.

Τα έχουμε (ξανα)πεί.

Το DNA του γαύρου έχει εκφυλιστεί.

Πλέον, δεν θυμίζει σε τίποτα τον Πειραιώτη της δεκαετίας του '60 ή του '70.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
που δεν ζήτησε ούτε ένα συγνώμη ο αλήτης.Το ότι μπορεί να του την έσπασε την μούρη αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.Ο αληταράς όμως δεν πήγε να του πει ούτε ένα συγνώμη.
Αυτό ενόχλησε πιο πολύ,παρά η ενέργεια του στο ματς,που και αυτή είναι αντιαθλητική
σε αυτο συμφωνω απολυτως....οτι δεν ζητησε συγνωμη ειναι μαλακια....
και προθεση να μην ειχε απο την στιγμη που του εκανε τετοια ζημια επρεπε οπωσδηποτε το λιγωτερο να ζητησει συγνωμη...
δεν ξερω αν  το εκανε...αν δεν το εκανε ειναι μεγαλο αρχιδι...καθαρα και τιμια...τι θες ;;;να μασησω τα λογια μου επειδη ειναι παιχτης μου;;;ποτε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom