Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μεσα σ'ολα τ'αλλα,η μεγαλη πλακα με τους χαζογαβρους ειναι οτι νομιζουν πως φετος εχουν το σουπερ ροστερ...
ο βαζελος αν ειχε προπονητη θα το παιρνε περιπατο και φετος...
σου ξαναλέω.
για τα ελληνικά δεδομένα η ΑΕΚ χωρίς τους μαλάκες οπαδούς της φέτος θα ήταν φαβορί για πρωτάθλημα.
είστε ένα μπουρδέλο της Φυλής με στριπτηζούδες από το Αλκατράζ.
ο χώρος και η πελατεία φταίνε. Οχι το ρόστερ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μπαρμπούτσαλα
συγκαλυμμένη προστασία του βάτραχου είναι και ρίξιμο με το γάντι των ευθυνών στον κοντό με τη γραβάτα ελέω φερέρ

ξέρω ότι αυτούς που βλέπουν μπάλλα τους έχει πιάσει πανικός.
μετά απο πολλά χρόνια η άεκ ακόμα και με μαλάκες στην κερκίδα γυρίζει ματς απ το 0-2 στο 80....

περαστικά στράκια.
εγώ γουστάρω να βλέπω μπάλλα.
αυτό που βλέπω μέχρι τώρα απ το γαβροβάζελο με κάνει και σιχαίνομαι τη μπάλλα.
μόνο την ΑΕΚ έχω δει ευχάριστα μέχρι στιγμής.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εσύ μπορούσες ρε παπάρα εάν δεν έμπαινε στο φάκελο των ολυμπιακών το Καραισκάκη και όχι η Ν Φιλαδέλφεια;

πόσα κιλά μαλάκες είστε;
ο γάβρος το 1995 ήταν πιο απαξιωμένος από τη σημερινή ΑΕΚ.
και η πουτάνα η ζωή κάνει κύκλους.
γι αυτό βουλώστε το κόψτε την έπαρση γιατί η περσινή χρονιά μπορεί να μην είναι απλά μια παρένθεση αλλά η αρχή ενός εφιάλτη.
3 χρόνια χωρίς τσου λου και θα δεις πώς γίνεσαι ΑΕΚ σε χρόνο ντε τε.....
και πάλι λάθος είσαι
γιατί πρωτάθλημα πήρε ο ολυμπιακός ΠΡΙΝ φτιάξει γήπεδο
από την ανυποληψία που λες μας έβγαλε ο Νταϊφάς με τον Κόκκαλη και όχι το γήπεδο. Με το που ανέλαβε όμως ο Κρόκους είπε πως θα φτιαχτεί το γήπεδο και θα το έφτιαχνε ούτως ή άλλως. Το οτι μπήκε από το παράθυρο και βγήκε της ΑΕΚ δεν είχε να κάνει (μονο) με τις κινήσεις Κόκκαλη τότε.
Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να εγγυηθεί παράδοση εντός του χρονοδιαγράμματος.
Οπότε μη λέτε μαλακίες.

Και στο λέω αυτό εγγυημένα, από πάρα πολύ μέσα στα δρώμενα τότε.
όπως ό,τι σας λέω και για το γήπεδο του ΠΑΟ είναι από πάρα πολύ μέσα. Αν δεν έμπαινε ο Βγενοπατερικός συνδυασμός ξανά μέσα δεν φτιάχνατε γήπεδο στο Βοτανικό ούτε του αγίου πούτσου.

Ποιος εχει και έπαρση ρε παπάρα;
Εμείς όταν είχαμε τα χάλια μας και ήμουνα μέσα, τη διοίκηση κράζαμε πάντα, τον Κοσκωτά και το Σαλιαρέλη. Κράζαμε και λίγο το Βαρδινογιάννη αλλά ξέραμε πως δεν είχαμε διοίκηση να τον σκίσει.

Τώρα έτσι και ο Ολυμπιακός πατώσει ξέρουμε ποιος θα φταίει. Ο Βαλβίδας. Ούτε οι διαιτησίες ούτε ο Μαρινάκης ούτε κανείς. Ο Μαρινάκης του παρέδωσε εν λευκώ. Και του είπε να φτιάξει ομάδα. Αν ο Ολυμπιακός πετάει στο γήπεδο δεν μπορεί να τον σταματήσει η διαιτησία. Αν περπατάει όπως προχτές, τότε δεν μπορείς να μιλάς για διαιτησία.

Τα πτώματα δεν τα ανασταίνουνε, τα βάζουνε στον τάφο. Οπότε αν είσαι πτώμα ξέρεις το δρόμο σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι μοικάνε. έχεις δίκιο.
τα 12 πρωταθλήματα ο γάβρος τα πήρε γιατί πέταγε ηο ομάδα και έπαιζε με προπονηταράδες στο πάγκο και με κόντρα διαιτησία.
και λες και παπαριές.
το γήπεδο της αεκ βγήκε απ το φάκελλο γιατί δεν ικανοποιούσε τις ππροδιαγραφές περί μετακινήσεων της επιτροπής των ολυμπιακών αγώνων.

άσχημο πράγμα να είσαι ανίκοανος να δεις αντικειμενικά μια πραγματικότητα.-

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μεσα σ'ολα τ'αλλα,η μεγαλη πλακα με τους χαζογαβρους ειναι οτι νομιζουν πως φετος εχουν το σουπερ ροστερ...
το ρόστερ δεν κάνει από μόνο του τίποτα αδερφέ.
ξέρεις επί της μαύρης δεκαετίας πόσες φορές είχαμε γαμώ τα ρόστερ;
πρόχειρα θα σου πω τότε με το ρόστερ των σοβιετικών.
το πιο ατόφιο πρωτάθλημα το πήραμε την τρίτη χρονιά του Μπάγεβιτς που ΔΕΝ είχαμε καλό ρόστερ και ΔΕΝ είχαμε κάνει μεταγραφές.

Οπότε μη λέτε μαλακίες για το τι πιστεύουμε. Σαν παίκτες έχουμε πολύ καλούς. Για μένα πάσχουμε σε μία θέση νευραλγικότατη - του αμυντικού χαφ, αλλά σε αυτή δεν πάει πίσω ούτε η ΑΕΚ, κι αυτή πάσχει.

Είπα από πριν αρχίσουνε οι αγώνες πως φέτος φαβορί είναι ο ΠΑΟ γιατί έχει ίδιο κορμό με περσι και κοντά του είναι ο ΠΑΟΚ και ο Άρης. πιο κάτω είναι για μένα ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ.

Αλλά τώρα θες να μου πεις πως φταίει ο Νιόπλιας για τα χάλια του ΠΑΟ; Άσε την Μπάρτσα έξω, πες μου ένα παιχνίδι που κατέβασε λάθος ομάδα. Που έβαλε λάθος παίκτες.
ΚΑΝΕΝΑ
Απλά ο ΠΑΟ τρώει τα μούτρα του γιατί οι παίκτες του κατεβαίνουνε με τουπέ πρωταθλητή. Το πήρανε πέρσι και νομίζουνε πως είναι άτρωτοι, πως θα το πάρουνε και φέτος χαλαρά ...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697

η ΑΕΚ πότε θα το πάρει?
το παιδι σε λίγο τελειωνει και το Λυκειο και πάει για το Πανεπιστήμιο...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι μοικάνε. έχεις δίκιο.
τα 12 πρωταθλήματα ο γάβρος τα πήρε γιατί πέταγε ηο ομάδα και έπαιζε με προπονηταράδες στο πάγκο και με κόντρα διαιτησία.

πες μου πού το είδες από εμένα γραμμένο αυτό
να σου δώσω άλλα γιαλιά;;

και λες και παπαριές.
το γήπεδο της αεκ βγήκε απ το φάκελλο γιατί δεν ικανοποιούσε τις ππροδιαγραφές περί μετακινήσεων της επιτροπής των ολυμπιακών αγώνων.
εσύ λες ό,τι διαβάζεις από τις εφημερίδες
εγώ σου λέω πως ήταν πρώτα από όλα θέμα χρονοδιαγράμματος. Κι αυτό στο λέω γιατί το ξέρω πάρα πολύ καλά από μέσα. Δυστυχώς πηγή δεν μπορώ να αποκαλύψω. Αλλά είναι απολυτα σωστό.
εσύ βέβαια πίστεψε ό,τι γουστάρεις.
αν θεωρείς ΕΣΥ πως ΕΓΩ μιλάω με κόκκινα γιαλιά, μετά από τόσα χρόνια εδώ μέσα...τι να πω.

[/quote]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι λες ρε man???? Πιστεύεις ότι έχει γιατρευτεί ποτέ ο κώλος του από τον φτωχό ??? Ή ότι θα γιατρευτεί????
Κοίτα φίλε μου οι τύποι είναι πραγματικά για να τους λυπάσαι. Δεν έχουν χαρεί ποτέ τίποτα και έχουν γίνει συνώνυμο της ξεφτίλας και του χλευασμού. Ο δε συγκεκριμένος μαλακάκος είναι από το νέο κύμα Gayβρων που επειδή δεν μπορούν άλλο τη μοναξιά του μαλάκα που όλοι τον σιχαίνονται και όλοι γελάνε με την αναξιοπρέπεια, τη μπόχα και το IQ τους, (πάντα ως Gayβρους τους κρίνω και γύρο από την μπάλα, όχι σαν ανθρώπους έτσι μη τρελαθούμε, μεγάλα παιδιά είμαστε, γιατί βλάκες τέτοιους έχω και εγώ και εσύ και όλοι, γνωστούς και φίλους που πέρα από αυτό μπορεί να είναι μια χαρά παιδιά κάτι που βέβαια δεν συνάδει με το Gay που ασπάζονται αλλά..... Και ο άλλος είναι σωστός και καλό παιδί αλλά η Μάνα του είναι πουτάνα και ο πατέρας του πρεζάκιας φυλακόβιος γιατί σκότωσε τον αδερφό του (!!!) ούτε αυτό συνάδει, αλλά ...)  το παίζουν ότι ΔΕΝ φοράνε παρωπίδες, αποποιούνται τους Τσουκαλάδες και έχουν άποψη γιατί και το άθλημα κατέχουν (κυρίως λόγο Ευρώπης !!!!) και έχουν σίγουρα τις πληροφορίες τους εκ των έσω ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Οπότε είπε να ασχοληθεί και με άλλες ομάδες για να δώσει τα φώτα του !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Μην ψάχνεις να βρεις άκρη. Είναι εδώ και μιλάει για ΑΕΚ γιατί με τους δικούς του ντρέπεται, σιχαίνεται, ψυχοπλακώνεται και καταποντίζεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο.... Ήταν και βδομάδα Ευρώπης η προηγούμενη, εεεεε τι να σου κάνει και αυτός, άνθρωπος είναι....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Ξέρεις τι είναι να βλέπει από τον καναπέ το ανύπαρκτο ασπόνδυλο να γαμάει την κάτοχο του Γιουρόπα και αυτός πάλι (πάλι καλά δηλαδή ...!!) να έχει χαρίσει όπως μόνο αυτός ξέρει ατελείωτες καλοκαιρινές βραδιές γέλιου προσθέτοντας ακόμα ένα σύνθημα, μία ατάκα, ένα ανέκδοτο, στα 100άδες που είδη έχει.... Από τον Ιούλιο έμεινε με τα 3 πάλι.. 3 Τ εννοώ.. Τίρανα - Τελαβίβ - Τέλος !!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Για αυτό σου λέω γάμα το..  ;)

Υγ. Μπράβο και πάλι φίλε μου πανίβλακα !!! Εκτός του ότι κατάλαβες εμένα με τη μία (Αρίωνας), βρήκες και τον Κούγια...!!!! Τον δικηγόρο μου ντε (και μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε) ...!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   
πάρε ένα χαπάκι ρε Αρίωνα να ηρεμήσεις....
σου ανεβαίνει η πίεση παλικάρι μου (λέμε τώρα)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πες μου πού το είδες από εμένα γραμμένο αυτό
να σου δώσω άλλα γιαλιά;;
εσύ λες ό,τι διαβάζεις από τις εφημερίδες
εγώ σου λέω πως ήταν πρώτα από όλα θέμα χρονοδιαγράμματος. Κι αυτό στο λέω γιατί το ξέρω πάρα πολύ καλά από μέσα. Δυστυχώς πηγή δεν μπορώ να αποκαλύψω. Αλλά είναι απολυτα σωστό.
εσύ βέβαια πίστεψε ό,τι γουστάρεις.
αν θεωρείς ΕΣΥ πως ΕΓΩ μιλάω με κόκκινα γιαλιά, μετά από τόσα χρόνια εδώ μέσα...τι να πω.

ρε παπάρα.
πώς θα ενταχθεί σε ένα σχέδιο γήπεδο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑΘΜΟ ΜΜΜ?
μήπως για να γίνει ο ΣΤΑΘΜΟΣ γι αυτό έπεφταν έξω τα χρονοδιαγράμματα;
πόσο γκασμάς μπορείς να είσαι;
σαφώς και εάν οι προυποθέσεις καθυστερούν ένα γήπεδο δε μπορεί να ενταχθεί σε σχέδιο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.
Η αιτία δεν ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ξέρω ότι αυτούς που βλέπουν μπάλλα τους έχει πιάσει πανικός.
μετά απο πολλά χρόνια η άεκ ακόμα και με μαλάκες στην κερκίδα γυρίζει ματς απ το 0-2 στο 80....

περαστικά στράκια.
εγώ γουστάρω να βλέπω μπάλλα.
αυτό που βλέπω μέχρι τώρα απ το γαβροβάζελο με κάνει και σιχαίνομαι τη μπάλλα.
μόνο την ΑΕΚ έχω δει ευχάριστα μέχρι στιγμής.
δεν διαφωνώ πουθενά σε αυτό
όμως δυστυχώς πιστεύω πως θα ξεφουσκώσει σε δύο μήνες.
όπως επίσης είχα πει σε ανύποπτο χρόνο πως ο Μπάγεβιτς κάνει πάντα την καλύτερη του χρονιά τον τρίτο χρόνο σε μία ομάδα.
Δεν ξέρω όμως αν αυτό φτάνει για να πάρει η ΑΕΚ πρωτάθλημα.
Γιατί η άμυνα είναι για ούζα δυστυχώς. (για τους Αεκτζήδες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν διαφωνώ πουθενά σε αυτό
όμως δυστυχώς πιστεύω πως θα ξεφουσκώσει σε δύο μήνες.
όπως επίσης είχα πει σε ανύποπτο χρόνο πως ο Μπάγεβιτς κάνει πάντα την καλύτερη του χρονιά τον τρίτο χρόνο σε μία ομάδα.
Δεν ξέρω όμως αν αυτό φτάνει για να πάρει η ΑΕΚ πρωτάθλημα.
Γιατί η άμυνα είναι για ούζα δυστυχώς. (για τους Αεκτζήδες)

ενώ οι άμυνές μας δεν είναι παρτούζα.......
θυμίσου στράκι πόσα γαμήσια θα σου κάνει ο τζιμπούρ φέτο.
εδώ πέρσι και σε γάμησε στο χαλαρό και με περισσότερα αγωνιστικά και εξωγηπεδικά προβλήματα.......

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε παπάρα.
πώς θα ενταχθεί σε ένα σχέδιο γήπεδο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑΘΜΟ ΜΜΜ?
μήπως για να γίνει ο ΣΤΑΘΜΟΣ γι αυτό έπεφταν έξω τα χρονοδιαγράμματα;
πόσο γκασμάς μπορείς να είσαι;
σαφώς και εάν οι προυποθέσεις καθυστερούν ένα γήπεδο δε μπορεί να ενταχθεί σε σχέδιο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.
Η αιτία δεν ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
πω ρε πούστη μου...ώρες ώρες είσαι τελείως κολλημένος.
ντε και καλά να περάσεις πως εσύ λες το σωστό.
να το αλλάξεις από εδώ, να το αλλάξεις από εκεί, να δεις πού θα σου βγει.
ήμοπυνα σαφής
το χρονοδιάγραμμα δεν έβγαινε
οπότε άουτ το γήπεδο.

κανείς δάκτυλος λοιπόν. τόσο απλά

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πω ρε πούστη μου...ώρες ώρες είσαι τελείως κολλημένος.
ντε και καλά να περάσεις πως εσύ λες το σωστό.
να το αλλάξεις από εδώ, να το αλλάξεις από εκεί, να δεις πού θα σου βγει.
ήμοπυνα σαφής
το χρονοδιάγραμμα δεν έβγαινε
οπότε άουτ το γήπεδο.

κανείς δάκτυλος λοιπόν. τόσο απλά

α είσαι και παντελώς τουβλόπουλος.
τι σχέση έχει ρε παπάρα αυτό που λες ότι δεν εγγυόταν η ΑΕΚ την παραδοση του γηπέδου;
μια χαρά θα το παρέδιδε.
αλλου ήταν το πρόβλημα
κόψε τις κωλοτούμπες. δε θα έφτιαχνε η αεκ το σταθμό και τους οδικούς άξονες.

δάκτυλος κανείς;
τότε γιατί γκρεμίστηκε το γήπεδο και δεν τους άφησαν μετά να το τελειώσουν;
γιατί απλά το πέταξαν όξω απ τα ολυμπιακά έργα. Γιατί το ΣτΕ με ολυμπιακά έργα ήταν σαν τον Ολυμπιακό χωρίς διαιτητές. ΑΝΙΚΑΝΟ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το ρόστερ δεν κάνει από μόνο του τίποτα αδερφέ.
ξέρεις επί της μαύρης δεκαετίας πόσες φορές είχαμε γαμώ τα ρόστερ;
πρόχειρα θα σου πω τότε με το ρόστερ των σοβιετικών.
το πιο ατόφιο πρωτάθλημα το πήραμε την τρίτη χρονιά του Μπάγεβιτς που ΔΕΝ είχαμε καλό ρόστερ και ΔΕΝ είχαμε κάνει μεταγραφές.

Οπότε μη λέτε μαλακίες για το τι πιστεύουμε.1) Σαν παίκτες έχουμε πολύ καλούς. Για μένα πάσχουμε σε μία θέση νευραλγικότατη - του αμυντικού χαφ, αλλά σε αυτή δεν πάει πίσω ούτε η ΑΕΚ, κι αυτή πάσχει.

Είπα από πριν αρχίσουνε οι αγώνες πως φέτος φαβορί είναι ο ΠΑΟ γιατί έχει ίδιο κορμό με περσι και κοντά του είναι ο ΠΑΟΚ και ο Άρης. πιο κάτω είναι για μένα ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ.

2)Αλλά τώρα θες να μου πεις πως φταίει ο Νιόπλιας για τα χάλια του ΠΑΟ; Άσε την Μπάρτσα έξω, πες μου ένα παιχνίδι που κατέβασε λάθος ομάδα. Που έβαλε λάθος παίκτες.
ΚΑΝΕΝΑ
Απλά ο ΠΑΟ τρώει τα μούτρα του γιατί οι παίκτες του κατεβαίνουνε με τουπέ πρωταθλητή. Το πήρανε πέρσι και νομίζουνε πως είναι άτρωτοι, πως θα το πάρουνε και φέτος χαλαρά ...
1)για τα λεφτα που εδωσε ο χοντρος παπαρια παιχτες εχεις....αν το να συγκρινεις το ροστερ σου με της αεκ σε κανει να νιωθεις καλυτερα,καν'το..ξεχνας κατι ομως..η αεκ δεν εδωσε ουτε ενα γιουρο για μεταγραφες και συμβολαια φετος.
2)το περι νιοΜπλια το αφηνω ασχολιαστο...δεν υπαρχει προπονητης νιομπλιας....
στην πορεια θα το δουν και οι τυφλοι...περσυ με την ομαδα του τεντα εγινε μαγκας...υπο προυποθεσεις η ομαδα θα πηγαινε στον αυτοματο και φετος,αλλα ο ανθρωπος ειναι επικινδυνα ανικανος...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η ΑΕΚ πότε θα το πάρει?
το παιδι σε λίγο τελειωνει και το Λυκειο και πάει για το Πανεπιστήμιο...
2008-2009 πρωταθλημα στο γηπεδο.αλλα στην πουστια το πηρε αλλος,συνηθισμενος σε κατι τετοια.ε τα γνωριζεις αλλωστε.ναι ναι οι ιδιοι μουστακαληδες που ελεγαν το 2006 οτι τα παιχνιδια πρεπει να παιζονται στα γηπεδα...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
2008-2009 πρωταθλημα στο γηπεδο.αλλα στην πουστια το πηρε αλλος,συνηθισμενος σε κατι τετοια.ε τα γνωριζεις αλλωστε.ναι ναι οι ιδιοι μουστακαληδες που ελεγαν το 2006 οτι τα παιχνιδια πρεπει να παιζονται στα γηπεδα...
3-2-1....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697

ατιμη κενωνεια......

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Μ'αρέσει που αμφισβητούν τώρα και το πρωτάθλημα του 2008-09, που ο Ολυμπιακός το πήρε με τεράστια άνεση και διαφορά ...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το 07-08 εννοει...μπερδευτηκε..
rivaldo3.jpg

Μ'αρέσει που αμφισβητούν τώρα και το πρωτάθλημα του 2008-09, που ο Ολυμπιακός το πήρε με τεράστια άνεση και διαφορά ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1)για τα λεφτα που εδωσε ο χοντρος παπαρια παιχτες εχεις....αν το να συγκρινεις το ροστερ σου με της αεκ σε κανει να νιωθεις καλυτερα,καν'το..ξεχνας κατι ομως..η αεκ δεν εδωσε ουτε ενα γιουρο για μεταγραφες και συμβολαια φετος.
2)το περι νιοΜπλια το αφηνω ασχολιαστο...δεν υπαρχει προπονητης νιομπλιας....
στην πορεια θα το δουν και οι τυφλοι...περσυ με την ομαδα του τεντα εγινε μαγκας...υπο προυποθεσεις η ομαδα θα πηγαινε στον αυτοματο και φετος,αλλα ο ανθρωπος ειναι επικινδυνα ανικανος...

αστονα να μας διασκεδάζει.
τζιμπούρ σκόκο και λύμπε δεν έχει κανείς.
νέτα και σταράτα.
άιντε να δω τι θα κάνουν τα 17 μύρια που δωκαν φέτο για τον αριστερό παικταρά.

η καλύτερη μεταγραφή που έγινε φέτος την έκανε από σπόντα ο βάζελος στα χασομέρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom