Τι λες ρε man???? Πιστεύεις ότι έχει γιατρευτεί ποτέ ο κώλος του από τον φτωχό ??? Ή ότι θα γιατρευτεί????
Κοίτα φίλε μου οι τύποι είναι πραγματικά για να τους λυπάσαι. Δεν έχουν χαρεί ποτέ τίποτα και έχουν γίνει συνώνυμο της ξεφτίλας και του χλευασμού. Ο δε συγκεκριμένος μαλακάκος είναι από το νέο κύμα Gayβρων που επειδή δεν μπορούν άλλο τη μοναξιά του μαλάκα που όλοι τον σιχαίνονται και όλοι γελάνε με την αναξιοπρέπεια, τη μπόχα και το IQ τους, (πάντα ως Gayβρους τους κρίνω και γύρο από την μπάλα, όχι σαν ανθρώπους έτσι μη τρελαθούμε, μεγάλα παιδιά είμαστε, γιατί βλάκες τέτοιους έχω και εγώ και εσύ και όλοι, γνωστούς και φίλους που πέρα από αυτό μπορεί να είναι μια χαρά παιδιά κάτι που βέβαια δεν συνάδει με το Gay που ασπάζονται αλλά..... Και ο άλλος είναι σωστός και καλό παιδί αλλά η Μάνα του είναι πουτάνα και ο πατέρας του πρεζάκιας φυλακόβιος γιατί σκότωσε τον αδερφό του (!!!) ούτε αυτό συνάδει, αλλά ...) το παίζουν ότι ΔΕΝ φοράνε παρωπίδες, αποποιούνται τους Τσουκαλάδες και έχουν άποψη γιατί και το άθλημα κατέχουν (κυρίως λόγο Ευρώπης !!!!) και έχουν σίγουρα τις πληροφορίες τους εκ των έσω ....
. Οπότε είπε να ασχοληθεί και με άλλες ομάδες για να δώσει τα φώτα του !!!!!
Μην ψάχνεις να βρεις άκρη. Είναι εδώ και μιλάει για ΑΕΚ γιατί με τους δικούς του ντρέπεται, σιχαίνεται, ψυχοπλακώνεται και καταποντίζεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο.... Ήταν και βδομάδα Ευρώπης η προηγούμενη, εεεεε τι να σου κάνει και αυτός, άνθρωπος είναι....
Ξέρεις τι είναι να βλέπει από τον καναπέ το ανύπαρκτο ασπόνδυλο να γαμάει την κάτοχο του Γιουρόπα και αυτός πάλι (πάλι καλά δηλαδή ...!!) να έχει χαρίσει όπως μόνο αυτός ξέρει ατελείωτες καλοκαιρινές βραδιές γέλιου προσθέτοντας ακόμα ένα σύνθημα, μία ατάκα, ένα ανέκδοτο, στα 100άδες που είδη έχει.... Από τον Ιούλιο έμεινε με τα 3 πάλι.. 3 Τ εννοώ.. Τίρανα - Τελαβίβ - Τέλος !!!!
Για αυτό σου λέω γάμα το.. ;)
Υγ. Μπράβο και πάλι φίλε μου πανίβλακα !!! Εκτός του ότι κατάλαβες εμένα με τη μία (Αρίωνας), βρήκες και τον Κούγια...!!!! Τον δικηγόρο μου ντε (και μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε) ...!!!!!!!