Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οχι...τα ονειρευτηκα...
ετσι και αλλοιως σε ειχα προλαβει...
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....

το να κανει μπεε καποιος που πιστευει οτι ο κοκκαλης εφτιαξε το γηπεδο καραισκακι με δικα του λεφτα ε παει πολυ.... μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το να κανει μπεε καποιος που πιστευει οτι ο κοκκαλης εφτιαξε το γηπεδο καραισκακι με δικα του λεφτα ε παει πολυ.... μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
όπως και το να πιστεύει κανείς πως κάποιος πετάει τα εκατομμύριά του σαν μαρουλόφυλλα επειδή του περισσεύουνε ή επειδή έχει τατου στον τρικέφαλο ένα αετοπούλι

ε, ρε κορόιδα που έχει ο κόσμος ...
δεν φταίνε αυτοί όμως....

ρε σεις..ξυπνάτε επιτέλους.
γίδια στην πολιτική, γίδια και στο ποδόσφαιρο;
ό,τι σας ταίζουνε μέσα;;; αμάσητο;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτο που λες δε παιζει... καλο ειναι να διαβαζεις τον ΠρωΚταθλητη να ενημερωνεσαι για τα του γαυρου οχι για τα της ΑΕΚ.... ο Ντεμης εφυγε απο την ΑΕΚ κανονικα και με το νομο χωρις να παρει ουτε φραγκο που δε δικαιουταν....  οταν επεστρεψε σα προεδρος αρνηθηκε αλλη μια επεκταση συμβολαιου 1εκατομυριου ευρω απο την Ατλετικο για να αναλαβει την ΑΕΚ.

επεισης εχει βαλει αποδεδειγμενα 1 εκατομυριο ευρω στην ΑΕΚ σα μετοχος απο τα δικα του λεφτα.

αν καποιος δε με πιστευει δε πειραζει... ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει αλλα εγω γραφω την αληθεια...

αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα
ρε το μεσσία.
να του κάνετε και άγαλμα στο νέο γήπεδο.
αααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχχχαχαα

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σωστα...η λεξη δημοσιογραφος ειναι μικρη...
η προταση ενας αρχιδογερος κομπλεξικος μαλακας με ονειρωξεις διχασμενη προσωπικοτητα που καποτε ειχε δηλωσει γαυρος και απο τοτε στα 100 γραπτα του τα 101 σταζουν χολη για τον γαυρο
μηπως τον περιγραφουν πιο σωστα...
ενας αρχιδοξεκουτιασμενος κωλογερος που κοιμαται και ξυπναει με την επιθυμια και την ορεξη να ξεκινησει να γραφει κειμενα μαχαιρια στην καρδια του ολυμπιακου (λες και δεν υπαρχουν αλλες ομαδες στην ελλαδα και μαλιστα πολυ πιο αποτυχημενες που αξιζουν αυστηρης κριτικης)
και να κανει ''κριτικη'' σε οποιον ανηκει στην ολυμπιακη οικογενεια απο προεδρο παιχτες μεχρι τον τελευταιο φιλαθλο
ψοφααααααα...πουστηηηηηη...να φτιαξει λιγο ο τοπος σαλλιγγαρε....
που σε εχουν και για προτυπο επειδη γραφεις με στομφο αλλα στις ουσιες λες αρλουμπες....

Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να σκεφτείς...
Έναν άνθρωπο πρέπει να τον κρίνεις σφαιρικά. Το τι γράφει ο συγκεκριμένος για τον ΟΣΦΠ προσωπικά λίγο με ενδιαφέρει.
Αυτά που γράφει και που λέει, για θέματα εκτός ποδοσφαίρου με αφορμή το ποδόσφαιρο, είναι που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Γι' αυτόν τον εκτιμώ.
Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσεις να κοιτάς το δάχτυλο και να δεις και λίγο το δάσος.
Μάλλον είσαι μικρός ακόμα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαγκα με 3 μηνυματα και ξερεις τι πιστευω;;;μαγκας εισαι...
ακου τι πιστευω...αυτο που εγινε...
ο κοκκαλης δεν εχει βαλει φραγκο ..ιδρυσε μια εταιρια ΔΙΚΗ του...επενδυσε παιρνοντας δανειο αυτη η εταιρια και αποπληρωνει τις δοσεις απο τα κερδη της εμπορικης χρησης,...τι λες ρε μαγκα...σωστα πιστευω η λαθος;;;
ειμαι προβατο η οχι;;;
η χρηση του γηπεδου ανηκει στον κοκκαλη...(δεν λεω το γηπεδο γιατι εχει παραχωρηθει η χρηση για 50 χρονια)
αν αυριο γουσταρει ο κοκκαλης ο ολυμπιακος μενει αστεγος...
τι λες ειμαι προβατο;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
να εισαι σιγουρος οτι για μενα ειναι το πιο ευκολο πραγμα και αυτονοητο να σκεφτω...
παρακατω...ενας με τα χαρακτηριστικα που περιγραφω δηλαδη με εμμονες και κομπλεξ για μενα δεν γινεται να προσεγγισει κανενα θεμα απο οπτικο πεδιο διαννοιας...
απλα γιατι οι διαννοιες ειναι απαλλαγμενες απο εμμονες και κομπλεξ ;)
δεν ξερω αν το επιασες...
παντως μην περιμενεις να στο ξαναπω...
γραμμενο ειναι ...με την ησυχια σου...καλο βραδυ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έναν άνθρωπο πρέπει να τον κρίνεις σφαιρικά. Το τι γράφει ο συγκεκριμένος για τον ΟΣΦΠ προσωπικά λίγο με ενδιαφέρει.
Αυτά που γράφει και που λέει, για θέματα εκτός ποδοσφαίρου με αφορμή το ποδόσφαιρο, είναι που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Γι' αυτόν τον εκτιμώ.
Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσεις να κοιτάς το δάχτυλο και να δεις και λίγο το δάσος.
Μάλλον είσαι μικρός ακόμα.
σόρρυ, αλλά εγώ στο άρθρο του δεν είδα πουθενά να γράφει για εκτός ποδοσφαίρου πράγματα.
επίσης δεν είδα στο άρθρο αυτό κάτι που να μου λέει τι σπουδαίος δημοσιογράφος είναι. Λέει τη γνώμη του, που σεβαστή είναι αν είναι δική του και όχι κατευθυνόμενη, αλλά προσωπικά τη θεωρώ μια μπαρούφα τουλάχιστον
το να βγάζεις τον Μπάγεβιτς άμοιρο ευθυνών και περιστερά λευκή είναι αφενός εύκολο, αφετέρου το έχουμε δει να γίνεται σε όλες τις πρώην ομάδες του.

Το γεγονός πως έκατσε στην Ελλάδα δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι επειδή δεν κάνει αρπαχτές (μην αρχίσω να απαριθμώ σερβάκια που έχουνε έρθει και εν έχουνε ακουμπήσει πουθενά, θα με πάρει το πρωί), σημαίνει όμως κατεμέ πως δεν τον ήθελε καμία ξένη ομάδα από προηγμένο πρωτάθλημα. Το λένε αυτό και πρώτος στην ψωροκώσταινα...

Και το να λες για το Φερέρ πως έκαψε παίκτες είναι τουλάχιστον φαιδρό τη στιγμή που ήταν ο μοναδικός που έφτιαξε Έλληνα παίκτη που κάνει και ήδη σπουδαία καριέρα (λέγε με Παπασταθόπουλο)

Τέλος, κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσετε τι στο διάκονο σας φταίει. Σας φταίει η γαμοδιαιτησία που χάνατε τα πρωταθλήματα επί Νικολαϊδη;;
Σας φταίει ο Φερέρ;
Σας φταίει ο Νικολαϊδης;

Σας φταίει που είχατε σαπάκια παίκτες και μισθοφόρους Ρίμπο;
Ή μήπως σας φταίει όπως λέει ο Παπαρίωνας που ο κακός ο Κρόκους σας διάλυσε την ομάδα παίρνοντας τον ένα και μοναδικό προπονητή που δούλεωε στην Έλλάδα;

Επειδή σας φταίνε όλα και τελικά δεν ξέρετε τίποτα, καλό θα είναι να αποφασίσετε για να ξεκινήσετε να κάνετε ομάδα.

καλο είναι να κλαίτε...αρκεί να υπάρχει λόγος.... Αλλιώς είναι απλή ψυχασθένεια

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο κοκκαλης δεν εχει βαλει φραγκο ..ιδρυσε μια εταιρια ΔΙΚΗ του...επενδυσε παιρνοντας δανειο αυτη η εταιρια και αποπληρωνει τις δοσεις απο τα κερδη της εμπορικης χρησης,...τι λες ρε μαγκα...σωστα πιστευω η λαθος;;;
ειμαι προβατο η οχι;;;
η χρηση του γηπεδου ανηκει στον κοκκαλη...(δεν λεω το γηπεδο γιατι εχει παραχωρηθει η χρηση για 50 χρονια)
τι λες ειμαι προβατο;;;
τώρα πια είναι και θέμα Λαυρεντιάδη....
και παίζει το ενδεχόμενο να είναι και θέμα Μαρινάκη αν θα μείνει άστεγος. (αν πάρει το άλλο 50 από τον Κόκκαλη)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σόρρυ, αλλά εγώ στο άρθρο του δεν είδα πουθενά να γράφει για εκτός ποδοσφαίρου πράγματα.
...

Επειδή το κουράσαμε.

Δεν αναφέρομε στο συγκεκριμένο κείμενο, ούτε σε κάποιο άλλο συγκεκριμένο.

Τον Μπαζίνα τον παρακολουθώ από το 1990, όταν είχε μουστάκι και έκανε εκπομπές στο "κανάλι 29".

Έτυχε να τον γνωρίσω και προσωπικά.

Δεν υπήρξε ΠΟΤΕ εμπαθής, ούτε φυσικά κατευθυνόμενος. Μόνο ένας γελοίος, ή ηλίθιος, μπορεί να ισχυριστεί, και πολύ περισσότερο να πιστέψει, κάτι τέτοιο.

Αν παρακολουθήσεις με κάποια συνέπεια αυτά που γράφει/λέει, όχι αποσπασματικά, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με την ευρυμάθεια και την ποιότητα σκέψης ενός ακαδημαϊκού, που μπορεί όμως να μιλάει απλά (απλά, όχι απλοϊκά) ώστε να τον καταλαβαίνουν όλοι, ακόμα και εσύ ή ο Χριστίδης, αν δεν βλέπατε τα πάντα με κόκκινα γυαλιά.

Επισκέπτης
ειμαι προβατο η οχι;;;
τι λες ειμαι προβατο;;;

προβατο εισαι γιατι δεν εγραψες πως αποπληρωνει το δανειο... απο τα λεφτα που θα επαιρνε ο ερασιτεχνης... βλεπεις πως παει ο ερασιτεχνης γαυρος ε? πειραιαωτης ειμαι μη μου λες για το γαυρο τα ξερω καλυτερα απο εσενα

οσο για το αν εχω 3 μηνυματα τωρα εχω 4 σε κανα χρονο μπορει 1021... αν εχεις να πει κατι πες το δεν ειναι επειχηρημα τα μηνυματα μου

απο το 94 μεχρι τωρα αν υπαρχει κατι που κραταει το κοσμο ζεστο στη ΑΕΚ ειναι ο Ντεμης ειτε σα παιχτης (μεγαλο ινδαλμα μου γιατι καρφωνε το γαυρο ... και οχι με πεναλτυ πετσινα σα την Τσολε της φιλης...) ειτε με το οραμα του.... τα αδερφια που τον βριζουν τωρα (καλως κακως δε κρινω τα αδερφια μου εχω αλλους να τα χωνω) θα τον νοσταλγισουν καποτε ... ο καιρος γαρ εγγυς

Επισκέπτης
επίσης δεν είδα στο άρθρο αυτό κάτι που να μου λέει τι σπουδαίος δημοσιογράφος είναι. Λέει τη γνώμη του, που σεβαστή είναι αν είναι δική του και όχι κατευθυνόμενη, αλλά προσωπικά τη θεωρώ μια μπαρούφα τουλάχιστον
το να βγάζεις τον Μπάγεβιτς άμοιρο ευθυνών και περιστερά λευκή είναι αφενός εύκολο, αφετέρου το έχουμε δει να γίνεται σε όλες τις πρώην ομάδες του.

Το γεγονός πως έκατσε στην Ελλάδα δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι επειδή δεν κάνει αρπαχτές (μην αρχίσω να απαριθμώ σερβάκια που έχουνε έρθει και εν έχουνε ακουμπήσει πουθενά, θα με πάρει το πρωί), σημαίνει όμως κατεμέ πως δεν τον ήθελε καμία ξένη ομάδα από προηγμένο πρωτάθλημα. Το λένε αυτό και πρώτος στην ψωροκώσταινα...

Και το να λες για το Φερέρ πως έκαψε παίκτες είναι τουλάχιστον φαιδρό τη στιγμή που ήταν ο μοναδικός που έφτιαξε Έλληνα παίκτη που κάνει και ήδη σπουδαία καριέρα (λέγε με Παπασταθόπουλο)

Τέλος, κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσετε τι στο διάκονο σας φταίει. Σας φταίει η γαμοδιαιτησία που χάνατε τα πρωταθλήματα επί Νικολαϊδη;;
Σας φταίει ο Φερέρ;
Σας φταίει ο Νικολαϊδης;

Σας φταίει που είχατε σαπάκια παίκτες και μισθοφόρους Ρίμπο;
Ή μήπως σας φταίει όπως λέει ο Παπαρίωνας που ο κακός ο Κρόκους σας διάλυσε την ομάδα παίρνοντας τον ένα και μοναδικό προπονητή που δούλεωε στην Έλλάδα;

Επειδή σας φταίνε όλα και τελικά δεν ξέρετε τίποτα, καλό θα είναι να αποφασίσετε για να ξεκινήσετε να κάνετε ομάδα.

καλο είναι να κλαίτε...αρκεί να υπάρχει λόγος.... Αλλιώς είναι απλή ψυχασθένεια

παρελειψες να γραψεις οτι ο Ντεμης εφυγε γιατι δε πηραμε το πρωταθλημα του 08 στα χαρτια που κλεψατε

τι μας φταιει?  14 χρονια πεναλτυ (68 χτυπησε μονο η τσουλε) κοκκινες, τιμωριες (24 αγωνιστικες Κασαπης) ουδετερα... πρωταθληαμ στα χαρτια.... εισαι μικρος και τα ξεχασες? οτι μπηκε το καραισκακης στα ολυμπιακα εργα?

εγω δε θα ξεχασω ποτε σε 40 χρονια και σε 80 θα μαθω το παιδι μου να μεισει ο γαυρο .... δεν εχεις δει τιποτα ακομα καποτε γαμαει και ο φτωχος.... θα γυρισει ο τροχος....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παρελειψες να γραψεις οτι ο Ντεμης εφυγε γιατι δε πηραμε το πρωταθλημα του 08 στα χαρτια που κλεψατε

τι μας φταιει?  14 χρονια πεναλτυ (68 χτυπησε μονο η τσουλε) κοκκινες, τιμωριες (24 αγωνιστικες Κασαπης) ουδετερα... πρωταθληαμ στα χαρτια.... εισαι μικρος και τα ξεχασες? οτι μπηκε το καραισκακης στα ολυμπιακα εργα?

εγω δε θα ξεχασω ποτε σε 40 χρονια και σε 80 θα μαθω το παιδι μου να μεισει ο γαυρο .... δεν εχεις δει τιποτα ακομα καποτε γαμαει και ο φτωχος.... θα γυρισει ο τροχος....

αααααααααααααααααααααααααααααααααα

μόνο γι αυτό έφυγε.
όχι γιατί έλεγε για γήπεδο στην ΝΦ και μετα το γύρισε στον σκουπιδότοπο.
όχι γιατί ρουφιανευε αυτούς που εσπαγαν τ αυτοκίνητα απλήρωτων παικτών για να διακανονίσουν μαζί του.
όχι γιατί έκανε καμμιά 100 αγοραπωλησίες παικτών στα 5 χρόνια που έχτιζε ομάδα
όχι γιατί πλήρωσε διπλά τον πιο ακριβοπληρωμένο άχρηστο προπονητή που έχει έρθει στην ελλάδα.
όχι γιατι βόλεψε όλους τους φίλους-συυγενείς του με παχυλά συμβαόλαια (παίκτες και μη)
όχι γιατί ενώ η ΑΕΚ δεν είχε φράγο χάλαγε αβέρτα κουβέρτα λεφτά για κοστούμια και PRs
όχι γιατί είχε διώξει από την ΑΕΚ όσους παλαιούς ΑΕΚτζήδες ήταν μέσα και είχε βαρύτητα ο λόγος τους στον κόσμο.
όχι γιατί το παιζε καίσαρας στη θέση του καίσαρα.
όχι γιατί τη μια χρονιά μίλαγε για πρωτάθλημα σε 5 χρόνια και την άλλη έφερνε γέρους να του πάρουν κούπα το καλοκαίρι.

όχι. όχι. όχι.
μόνο γιατί πήρε ο γάβρος νόμιμα (αλλά όχι ηθικά) το πρωτάθλημα του 08.
συνέχισε να μας διασκεδάζεις.

ZaxosDoganosxxx

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

Τι λες ρε man???? Πιστεύεις ότι έχει γιατρευτεί ποτέ ο κώλος του από τον φτωχό ??? Ή ότι θα γιατρευτεί????
Κοίτα φίλε μου οι τύποι είναι πραγματικά για να τους λυπάσαι. Δεν έχουν χαρεί ποτέ τίποτα και έχουν γίνει συνώνυμο της ξεφτίλας και του χλευασμού. Ο δε συγκεκριμένος μαλακάκος είναι από το νέο κύμα Gayβρων που επειδή δεν μπορούν άλλο τη μοναξιά του μαλάκα που όλοι τον σιχαίνονται και όλοι γελάνε με την αναξιοπρέπεια, τη μπόχα και το IQ τους, (πάντα ως Gayβρους τους κρίνω και γύρο από την μπάλα, όχι σαν ανθρώπους έτσι μη τρελαθούμε, μεγάλα παιδιά είμαστε, γιατί βλάκες τέτοιους έχω και εγώ και εσύ και όλοι, γνωστούς και φίλους που πέρα από αυτό μπορεί να είναι μια χαρά παιδιά κάτι που βέβαια δεν συνάδει με το Gay που ασπάζονται αλλά..... Και ο άλλος είναι σωστός και καλό παιδί αλλά η Μάνα του είναι πουτάνα και ο πατέρας του πρεζάκιας φυλακόβιος γιατί σκότωσε τον αδερφό του (!!!) ούτε αυτό συνάδει, αλλά ...)   το παίζουν ότι ΔΕΝ φοράνε παρωπίδες, αποποιούνται τους Τσουκαλάδες και έχουν άποψη γιατί και το άθλημα κατέχουν (κυρίως λόγο Ευρώπης !!!!) και έχουν σίγουρα τις πληροφορίες τους εκ των έσω ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Οπότε είπε να ασχοληθεί και με άλλες ομάδες για να δώσει τα φώτα του !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Μην ψάχνεις να βρεις άκρη. Είναι εδώ και μιλάει για ΑΕΚ γιατί με τους δικούς του ντρέπεται, σιχαίνεται, ψυχοπλακώνεται και καταποντίζεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο.... Ήταν και βδομάδα Ευρώπης η προηγούμενη, εεεεε τι να σου κάνει και αυτός, άνθρωπος είναι....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Ξέρεις τι είναι να βλέπει από τον καναπέ το ανύπαρκτο ασπόνδυλο να γαμάει την κάτοχο του Γιουρόπα και αυτός πάλι (πάλι καλά δηλαδή ...!!) να έχει χαρίσει όπως μόνο αυτός ξέρει ατελείωτες καλοκαιρινές βραδιές γέλιου προσθέτοντας ακόμα ένα σύνθημα, μία ατάκα, ένα ανέκδοτο, στα 100άδες που είδη έχει.... Από τον Ιούλιο έμεινε με τα 3 πάλι.. 3 Τ εννοώ.. Τίρανα - Τελαβίβ - Τέλος !!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Για αυτό σου λέω γάμα το..  ;)

Υγ. Μπράβο και πάλι φίλε μου πανίβλακα !!! Εκτός του ότι κατάλαβες εμένα με τη μία (Αρίωνας), βρήκες και τον Κούγια...!!!! Τον δικηγόρο μου ντε (και μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε) ...!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Επειδή το κουράσαμε.

Δεν αναφέρομε στο συγκεκριμένο κείμενο, ούτε σε κάποιο άλλο συγκεκριμένο.

Τον Μπαζίνα τον παρακολουθώ από το 1990, όταν είχε μουστάκι και έκανε εκπομπές στο "κανάλι 29".

Έτυχε να τον γνωρίσω και προσωπικά.

Δεν υπήρξε ΠΟΤΕ εμπαθής, ούτε φυσικά κατευθυνόμενος. Μόνο ένας γελοίος, ή ηλίθιος, μπορεί να ισχυριστεί, και πολύ περισσότερο να πιστέψει, κάτι τέτοιο.

Αν παρακολουθήσεις με κάποια συνέπεια αυτά που γράφει/λέει, όχι αποσπασματικά, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με την ευρυμάθεια και την ποιότητα σκέψης ενός ακαδημαϊκού, που μπορεί όμως να μιλάει απλά (απλά, όχι απλοϊκά) ώστε να τον καταλαβαίνουν όλοι, ακόμα και εσύ ή ο Χριστίδης, αν δεν βλέπατε τα πάντα με κόκκινα γυαλιά.
ποιος έχει ρε κόκκινα γιαλιά;
πού σου έγραψα εγώ πως είναι εγκάθετος;
εγώ σου είπα πως διαφωνώ εντελώς με τη γνώμη του

σου είπα πως βάζει στέγαστρο στον Μπάγεβιτς που για μένα δεν το αξίζει

τώρα αν εσύ είσαι η ουρά του συγκεκριμένου και τον έχεις κάνει θεό (ακούς εκεί...ακαδημαϊκός - χαχαχαχα), πρόβλημά σου
αλλά το να βγάζει λάδι τον πρίγκηπα και να λέει πως ο Φερέρ έκαψε παίκτες ενώ σου έβγαλε τον Παπασταθόπουλο που με οποιονδήποτε άλλο προπονητή δεν θα έπαιζε ούτε στα παγκό είναι τουλάχιστον αφελές....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

τι μας φταιει?  14 χρονια πεναλτυ (68 χτυπησε μονο η τσουλε) κοκκινες, τιμωριες (24 αγωνιστικες Κασαπης) ουδετερα... πρωταθληαμ στα χαρτια.... εισαι μικρος και τα ξεχασες? οτι μπηκε το καραισκακης στα ολυμπιακα εργα?

χαααααααααααααααχαχαχαχχα
ρε μαλ΄'ακα είσαι εντελώς βαθιά νυχτωμένος....

την τύφλα σου δεν ξέρεις.
μισείτε με ό,τι σας ταΐζουνε

χαχαχαχ, ποιος φταίει που μπήκε το Καραϊσκάκη στα Ολυμπιακά;
τα 14 χρόνια που σου έκλεβαν πέναλτι ποιος σου φταίει; Συγκεκριμένα. Γιατί αυτός που θα πεις θα αθωώσει όλους τους άλλους, οκ;
είχες διοίκηση;
είχες παίκτες;
είχες γήπεδο;
έφτιαξες γήπεδο;
μπορούσες να φτιάξεις γήπεδο; ΠΟΤΕ;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ποιος έχει ρε κόκκινα γιαλιά;
πού σου έγραψα εγώ πως είναι εγκάθετος;
εγώ σου είπα πως διαφωνώ εντελώς με τη γνώμη του

σου είπα πως βάζει στέγαστρο στον Μπάγεβιτς που για μένα δεν το αξίζει

τώρα αν εσύ είσαι η ουρά του συγκεκριμένου και τον έχεις κάνει θεό (ακούς εκεί...ακαδημαϊκός - χαχαχαχα), πρόβλημά σου
αλλά το να βγάζει λάδι τον πρίγκηπα και να λέει πως ο Φερέρ έκαψε παίκτες ενώ σου έβγαλε τον Παπασταθόπουλο που με οποιονδήποτε άλλο προπονητή δεν θα έπαιζε ούτε στα παγκό είναι τουλάχιστον αφελές....

εάν δεν καταλαβαίνεις ότι δε βάζει στέγαστρο στον βάτραχο αλλά την ΑΕΚ πρέπει όντως να έχεις πρόβλημα αντίληψης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χαααααααααααααααχαχαχαχχα
ρε μαλ΄'ακα είσαι εντελώς βαθιά νυχτωμένος....

την τύφλα σου δεν ξέρεις.
μισείτε με ό,τι σας ταΐζουνε

χαχαχαχ, ποιος φταίει που μπήκε το Καραϊσκάκη στα Ολυμπιακά;
τα 14 χρόνια που σου έκλεβαν πέναλτι ποιος σου φταίει; Συγκεκριμένα. Γιατί αυτός που θα πεις θα αθωώσει όλους τους άλλους, οκ;
είχες διοίκηση;
είχες παίκτες;
είχες γήπεδο;
έφτιαξες γήπεδο;
μπορούσες να φτιάξεις γήπεδο; ΠΟΤΕ;;

εσύ μπορούσες ρε παπάρα εάν δεν έμπαινε στο φάκελο των ολυμπιακών το Καραισκάκη και όχι η Ν Φιλαδέλφεια;

πόσα κιλά μαλάκες είστε;
ο γάβρος το 1995 ήταν πιο απαξιωμένος από τη σημερινή ΑΕΚ.
και η πουτάνα η ζωή κάνει κύκλους.
γι αυτό βουλώστε το κόψτε την έπαρση γιατί η περσινή χρονιά μπορεί να μην είναι απλά μια παρένθεση αλλά η αρχή ενός εφιάλτη.
3 χρόνια χωρίς τσου λου και θα δεις πώς γίνεσαι ΑΕΚ σε χρόνο ντε τε.....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μεσα σ'ολα τ'αλλα,η μεγαλη πλακα με τους χαζογαβρους ειναι οτι νομιζουν πως φετος εχουν το σουπερ ροστερ...
ο βαζελος αν ειχε προπονητη θα το παιρνε περιπατο και φετος...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εάν δεν καταλαβαίνεις ότι δε βάζει στέγαστρο στον βάτραχο αλλά την ΑΕΚ πρέπει όντως να έχεις πρόβλημα αντίληψης.
μπαρμπούτσαλα
συγκαλυμμένη προστασία του βάτραχου είναι και ρίξιμο με το γάντι των ευθυνών στον κοντό με τη γραβάτα ελέω φερέρ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom