Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
στι σιτι επαιζε στον αξονα ινδιανε...το ιδανικο θα'ταν στο κεντρο μαζι με ντιοπ...
στη χαλ που'ταν β'εθνικης ομαδα(για αυτο επεσε εξαλλου) επαιζε οντως πιο μπροστα...
αλλα σαν παικτης φαντασου εναν καφε,σε ψυλοτερο επιπεδο φυσικα...

Συμφωνούμε απόλυτα.
Δεν με χαλάει πάντως ένας Καφές ακόμα. Ήταν ό,τι καλύτερο είχαμε στα χαφ πέρσυ.
Άμα τους κλείσει πάντως και τους δύο ο Σταύρος (χλωμό μην λέω και μαλακίες) καλύπτεται το κενό στο κέντρο που πέρυσι ήταν κάτι παραπάνω από ολοφάνερο. Με την άμυνα τί θα γίνει δεν ξέρω... Όλη η Ελλάδα μας έπαιζε over φετος με την προοπτική πως 1 γκολάκι το'χαμε σίγουρο να το αρπάξουμε...και με Δέλλα δεν....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Συμφωνούμε απόλυτα.
Δεν με χαλάει πάντως ένας Καφές ακόμα. Ήταν ό,τι καλύτερο είχαμε στα χαφ πέρσυ.
Άμα τους κλείσει πάντως και τους δύο ο Σταύρος (χλωμό μην λέω και μαλακίες) καλύπτεται το κενό στο κέντρο που πέρυσι ήταν κάτι παραπάνω από ολοφάνερο. Με την άμυνα τί θα γίνει δεν ξέρω... Όλη η Ελλάδα μας έπαιζε over φετος με την προοπτική πως 1 γκολάκι το'χαμε σίγουρο να το αρπάξουμε...και με Δέλλα δεν....
αμα δεσει το κεντρο φιλε και η αμυνα θα σφιξει..
ετσι γινεται παντου..τον τερυ να'χεις στοπερ,αν εχεις μπορστα του μακκο-γιαχιτς,3αρες θα τρως..
αν το κεντρο δεν κλεβει μπαλες και δε μοιραζει σωστα το παιχνιδι εισαι παντα σε δυσχερη θεση
με μανωλα-μαιστο και μπροστα τους ντιοπ-ζεοβαννι θα ανεβεις επιπεδο...
αααααααααααααααααααααααν και εφοσον παντα...
υ.γ.αν ειναι να'ρθουν αυτοι οι 2 ας πουληθει ενας εκ των σκοκκο-τζιμπουρ-μπλανκο(κατ'επιλογη ο τελευταιος)...
το μονο καλο ειναι οτι και οι αλλοι δε φαινονται διατεθημενοι να πληρωσουν για σκοκκο...

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
επεξήγηση avatar

- Μπράβο στον Σάββα που τα είπε. Εγώ θα σου λύσω το πρόβλημα Πρόεδρε εάν με πάρεις. Ας τον χειροκροτήσουμε που τα είπε!!!

- ρε μαλάκα Γκαγκάτση. Τι σε πληρώνω τόσα χρόνια!!! Πρέπει να σε προσλάβω για να κάνεις αυτά που έκανε ςτόσα χρόνια? Με βρίσκεις σε αφραγκιές τώρα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ θέλω τον Νιγηριανό που πιάσανε 2 φορές μεθυσμένο πέρυσι!  :rockon:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
αμα δεσει το κεντρο φιλε και η αμυνα θα σφιξει..
ετσι γινεται παντου..τον τερυ να'χεις στοπερ,αν εχεις μπορστα του μακκο-γιαχιτς,3αρες θα τρως..
αν το κεντρο δεν κλεβει μπαλες και δε μοιραζει σωστα το παιχνιδι εισαι παντα σε δυσχερη θεση
με μανωλα-μαιστο και μπροστα τους ντιοπ-ζεοβαννι θα ανεβεις επιπεδο...
αααααααααααααααααααααααν και εφοσον παντα...
υ.γ.αν ειναι να'ρθουν αυτοι οι 2 ας πουληθει ενας εκ των σκοκκο-τζιμπουρ-μπλανκο(κατ'επιλογη ο τελευταιος)...
το μονο καλο ειναι οτι και οι αλλοι δε φαινονται διατεθημενοι να πληρωσουν για σκοκκο...
Είπαμε φίλε "όλοι μαζί αμυνόμαστε, όλοι μαζί επιτιθέμεθα"
Ξέρεις πως πρώτα θα φύγει κάποιος και έπειτα θα έρθουν άλλοι ;)
Όσο για Μπλάνκο που λες δεν θα ήθελα να φύγει. Ο Σκόκο τουλάχιστον το έχει δηλώσει πως επιθυμεί να φύγει. Ας φέρει φράγκα και ας πάει στο καλό...Όχι φυσικά να τον ξεπουλήσεις σε αντάγωνιστική ομάδα. Εδω για τον Τζαβέλλα ο άλλος θέλει 1,5 δεν θα δώσεις τον Σκόκο για τα διπλάσια μινιμουμ??
Τεσπα θα δούμε. Το καλοκαίρι τώρα άρχισε.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
παντως εγω εχω την αισθηση οτι θα πωληθει ο σαχα

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
θα είναι η μεγαλύτερη μαλακία κατά την γνώμη μου!!! Έχουμε αυτή την στιγμή το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων και θα το χαλάσουμε για να γλυτώσουμε τι? 300χιλ. και να τρέμουμε μη μας έρθει κανένας Λούκατς

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
θα είναι η μεγαλύτερη μαλακία κατά την γνώμη μου!!! Έχουμε αυτή την στιγμή το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων και θα το χαλάσουμε για να γλυτώσουμε τι? 300χιλ. και να τρέμουμε μη μας έρθει κανένας Λούκατς
.
πωληση ειπα οχι να τον αφησουμε ελευθερο

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μεγιστη μαλακια αν γινει..αντε να βρεις τερματοφυλακα με μηδενικο μπατζετ..

Δηλαδή πάλι θα διώξουμε 15 και θα φέρουμε άλλους 15!Άντε να τους στρώσει ο πολυνίκης... :tooth:
η δουλεια εκει θα καταληξει,να'σαι σιγουρος..

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Άντε να τους στρώσει ο πολυνίκης... :tooth:
αυτο δεν ειναι προβλημα....θα του δωσουμε πιστωση χρονου φυσικα , να μπορεσει να κανει μια σωστη προετοιμασια του παραχρονου
τι τελετε κυριε?
ζητησα ζβλακοφ και ντεν μου τον πηρατε

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αυτο δεν ειναι προβλημα....θα του δωσουμε πιστωση χρονου φυσικα , να μπορεσει να κανει μια σωστη προετοιμασια του παραχρονου
τι τελετε κυριε?
ζητησα ζβλακοφ και ντεν μου τον πηρατε
και με ήθελε και ο Σάββας και ντεν πήγα

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σπορ φμ ακουσατε σημερα?
ο τυπος που δεν μασαει τα λογια του, ο ανθρωπος που ξεσκεπαζει το παρασκηνιο ειχε εκπομπη για το lost,
μαλιστα εβγαζε και ακροατες στον αερα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
σπορ φμ ακουσατε σημερα?
ο τυπος που δεν μασαει τα λογια του, ο ανθρωπος που ξεσκεπαζει το παρασκηνιο ειχε εκπομπη για το lost,
:2funny: :2funny: :2funny:
Ο καραφλός έλειπε?Πήγε να συναντήσει τον Μπαμπ?  :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
@ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ

Σύμφωνα με μια... θεωρία συνωμοσίας, η ξαφνική και μάλλον αναπάντεχη εμπλοκή της ΑΕΚ στη μεταγραφική του υπόθεση εξυπηρετεί τα σχέδια των (φίλων) Κιντή-Αδαμίδη. Δηλαδή και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης να «τσιμπούσε» ανεβάζοντας την προσφορά της στον Πανιώνιο και συγχρόνως να διαφημιστούν οι προσπάθειες (στα μεταγραφικά) του νέου Ενωσίτη προέδρου μπας και ύστερα από τέτοια μόστρα «τσιμπήσει» ο κόσμος και πάει να αγοράσει διαρκείας (τα οποία οσονούπω θα κυκλοφορήσουν)...

@ΠΑΠΑ ΜΠΟΥΜΠΑ ΝΤΙΟΠ

Μόνο και μόνο με τέτοιο ονοματεπώνυμο μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μιλάμε για αμυντικό χαφ-«ντουλάπα», όπως τον είχαν... βαπτίσει οι οπαδοί της Φούλαμ, ο οποίος κάλλιστα μπορεί να αποδειχθεί... οδοστρωτήρας στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Δύσκολα, όμως, ο Σενεγαλέζος -ειδικά αν μείνει ελεύθερος από την Πόρτσμουθ- θα ξεμείνει από προτάσεις για να έρθει στην Ελλάδα και μάλιστα με μειωμένες αποδοχές...

@ΖΕΟΒΑΝΙ

Στην ΑΕΚ είναι 100% σίγουροι πως έχουν συμφωνήσει μαζί του; Γιατί στην πιάτσα των ατζέντηδων τώρα άλλα λένε... Για την ακρίβεια πως τις τελευταίες ημέρες ο Βραζιλιάνος άσος της Χαλ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τουρκικό σύλλογο, ενώ προχθές δέχτηκε κρούση κι από κυπριακό!!! Τώρα θα μου πείτε ρισκάρεις χωρίς να πουληθεί ο Σκόκο να πάρεις και τον Ζεοβάνι;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σπορ φμ ακουσατε σημερα?
κανταρια μπαλα ξερει ο τυπος :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom