DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
[move]αεκ πριγκιπεσσα
αεκ πριγγιπεσα
ανοιξε τα ποδια σου
να μπει ο ΑΡΗΣ ΜΕΣΑ[/move]
Ρούφα ξανά σκατά κ σπέρμα πελατάκο μου.
Μπορεί να παίζουμε κ με 9.....
[move]αεκ πριγκιπεσσα
αεκ πριγγιπεσα
ανοιξε τα ποδια σου
να μπει ο ΑΡΗΣ ΜΕΣΑ[/move]
ελα ρε χιτμαν pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
αλλα εχω κιτρινομαυρο κοντομανικο με τον θεο
θα υπαρξει προβλημα;
την τεταρτη θα φας καλα
ιδωμεν....
την Τετάρτη πα΄λι θα κρύβεσαι για άλλη μια φορά φέτος μωρή κλανιά.Πέσμου κατι ειλικρεινά.Στα πόσα καυλιά σταματάς να μιλάς.[size=20pt]Όταν σου περάσουν όλα ένα-ένα από το παχύ σου έντερο κ σου βγουν από το στόμα[/size].
σκασε μωρη πρωτευουσιανα πουστρα
γαμω την φιλαδελφια σου
θα σε πηδησω την τεταρτη
εγω το παραδεχομαι οτι ησουν καλυτερος και το πηρες επαξια
και καθομαι και τρωω την καζουρα
την τεταρτη θα μπεις στο σαιτ
η θα κρυφτεις;
Σιγά κορίτσια, τζάμπα τόσα καλσόνεγώ εδω θα είμαι μωρή αδερφή χιλιοχυμένη ψωλοαρπάχτρα.Πώς μωρή να γαμήσεις την Φιλαδέλφεια που δεν ξέεις που πέφτει.
Για ρώτα τα αρχηδάκια της κωλοσούπερ 3 που είχαν τολμήσει κάποτε να ανεβάσουν στην Φιλαδέλφεια πανό με ένα αναπηρικό καροτσάκι τι έπαθαν.
Ακόμα παρακαλάνε να μην τις φάνε κ ΄΄αλλο.
Που θα γαμήσεις την Φιλαδέλφεια.
Μάθε που πέφτει κ μετά ξαναέλα.
Σιγά κορίτσια, τζάμπα τόσα καλσόν
Δια ποίον λόγον αναλώνεστε σε ύβρεις?Καλώστον τον Πετράν.Καλημέρα φιλαράκι μου.
Βάλτον για άλλη μα φορά τον θεό ολόκληρο εκεί που ξέρεις.Καλά όμως βάλτον ετσι;;;
να αισθανθείς το δόρυ του ολόκληρο μέσα στο ξεσκισμένο σου σουφρίδι...πελατάκο μου.
Περίμενε εν Θεό αδελφέ. Προσπαθώ να συνομιλήσω με την εκ Κων/πολης ορμώμενη κορασίδαΝ'αρχίσουμε τπτ σαλταγαμίδια τώρα??
Δια ποίον λόγον αναλώνεστε σε ύβρεις?
Ναι αλλά συμεριζόμενος τον νεαρόν και έχοντα αίμα σε σημείο βρασμού Γαμαικανό, ολισθαίνεις σε κακοτράχηλας ατραπούς, καθιβρίζοντας τον ΘΕΟ του πολέμου τοιουτοτρόπως, ίνα εξοργίσεις φιλικά προσκείμενους προς το άτομόν σου αδελφούςε μα πια δεν μπορώ άλλο.Απύβδησα.Ένα χρόνο ε΄λα μωρή ΑΕΚ πριγκηπέσσα κ έλα μωρή ΑΕΚ πριγκηπέσσα κ ανοιξε τα ποίδα κ τα χέρια,κ έλα από δω κ έλα απ΄κει...κ τελικά ψωλιά εις ο πηλίκον.ΕΛΕΟΣ πια.Ξέρεις ότι πια δεν βρίζω(το έκοψα καιρό το σπορ εδώ μέσα) αλλά μπιρι-μπιρι-μπίρι με τον ΄΄πριγκηπέσσο΄΄ ΄δεν άντεξα.
Ναι αλλά συμεριζόμενος τον νεαρόν και έχοντα αίμα σε σημείο βρασμού Γαμαικανό, ολισθαίνεις σε κακοτράχηλας ατραπούς, καθιβρίζοντας τον ΘΕΟ του πολέμου τοιουτοτρόπως, ίνα εξοργίσεις φιλικά προσκείμενους προς το άτομόν σου αδελφούς
σε ερέθισα χοντροκώλα μου?
Ναι αλλά συμεριζόμενος τον νεαρόν και έχοντα αίμα σε σημείο βρασμού Γαμαικανό, ολισθαίνεις σε κακοτράχηλας ατραπούς, καθιβρίζοντας τον ΘΕΟ του πολέμου τοιουτοτρόπως, ίνα εξοργίσεις φιλικά προσκείμενους προς το άτομόν σου αδελφούς
παντως με τα χθεσινα και τα παοκακια λυπηθηκαν..
μη σας ξενιζει,ξερω τι λεω.. ;)
κατι οτι εχουν να μας κερδισουν 5 χρονια,
κατι το γεγονος οτι η τρουμπα εχει γινει εξοχικο για μας
περιμεναν το δωρο απο τον ασπονδ(υλ)ο φιλο τους.
Μισό να τυλίξω Χαβίτοφυγετε ρε γιοταδες