Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τελικά μπορεί οι γαύροι να μην έχουν άδικο σε όλα..
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
σε ποια ομαδα παιζει αυτος?
να τον στειλουμε στον γαυρο για μεταγραφαρα!!


Μωρή λουκία,συγγραφέας ήταν.
Αν κ με τα παλτά που χει ο γάβρος,καλύτερος τους θα ταν
 

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Μηνύματα
1.559
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Μωρή λουκία,συγγραφέας ήταν.
Αν κ με τα παλτά που χει ο γάβρος,καλύτερος τους θα ταν

ειδες που σιγα σιγα μπαινεις στο νοημα των μανατζερ?
θελω προμηθεια για τον αυτον πως τον ειπες Παλτο τελος!!
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Σουηδικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Αδαμίδης είναι αποφασισμένος να αφήσει ακόμα και ελεύθερο τον Μαϊστόροβιτς γλιτώνοντας έτσι το μεγάλο συμβόλαιό του
Η πολιτική που θα ακολουθήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι και σχετίζεται με οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά, είναι πλέον γνωστή. Ο Σταύρος Αδαμίδης έχει προαναγγείλει λιτότητα και περικοπές. Σε αυτό το πλαίσιο μάλιστα αναμένεται να ζητηθεί σε παίκτες που έχουν ήδη υψηλά συμβόλαια, να αναπροσαρμόσουν τις αποδοχές τους ώστε να «ελαφρύνει» το μπάτζετ. Ένας από αυτούς τους ποδοσφαιριστές είναι και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ωστόσο, ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός, που αμείβεται με μισθό άνω των 800.000 ευρώ, με κάθε τρόπο έχει ξεκαθαρίσει πως δεν είναι διατεθειμένος να χαρίσει ή να μειώσει ούτε ένα ευρώ τις απολαβές του και θα πατήσει πάνω στο συμβόλαιο που έχει για έναν ακόμα χρόνο.
Το να έρθει λοιπόν μία πρόταση από κάποιον σύλλογο που να καλύπτει τις απαιτήσεις του Μαϊστόροβιτς και παράλληλα θα έβαζε και κάποιο ποσό στα ταμεία της ΠΑΕ, θα ήταν το ιδανικό σενάριο. Όμως, επειδή στην ΑΕΚ δεν τρέφουν τέτοιες ελπίδες, φαίνεται πως έχουν και εναλλακτική λύση. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της σουηδικής εφημερίδας «aftonbladet.se», ο Σταύρος Αδαμίδης έχει πάρει την απόφαση να αφήσει ακόμα και ελεύθερο τον «Χίτμαν», προκειμένου να γλιτώσει το βαρύ συμβόλαιό του. Μάλιστα, όπως τονίζεται, αυτή η πρόταση έχει μεταφερθεί ήδη στον έλληνα εκπρόσωπο του παίκτη, Γιάννη Ευαγγελόπουλο, σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΑΕΚ.

το πουλο χιτμαν  :birdman: :birdman:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom