master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
θα σε κανω να ξεκαρδιστεις τωρα...ο ολυμπιακος θα παρει παιχτες αξιας το καλοκαριΔωσε νοημα στο βραδυ μου, κανε με να γελασω και αλλο...!!!!
Συνεχισε....
θα σε κανω να ξεκαρδιστεις τωρα...ο ολυμπιακος θα παρει παιχτες αξιας το καλοκαριΔωσε νοημα στο βραδυ μου, κανε με να γελασω και αλλο...!!!!
Συνεχισε....
σε σχεση με τον παοκ μπορει σε 10-15 χρονια να αλλαξει...Το ξέρω ότι έχεις πιο βαριά φανέλα. Αυτό όμως, αν συνεχιστεί έτσι το πράγμα 2-3 χρόνια ακόμη, θα αλλάξει.
Αν συνεχιστούν τα πράγματα όπως τα τελευταία 2-3 χρόνια δύσκολα είστε. Άσε που εμείς είμαστε η μεγάλη ομάδα της πόλης μας και εσείς η μικρή. Οπότε και αυτό μας δίνει δυναμικήσε σχεση με τον παοκ μπορει σε 10-15 χρονια να αλλαξει...
φιλε μου και εσεις δεν εισαστε σε καλυτερη κατασταση οικονομικα μην γελιοσαστε.και σε σας ειναι δυσκολα τα πραγματα οπως σε εμας και στον γαυρο.οποτε μην περιμενεις να ανεβεις σκαλοπατι αλλα μαλον να πεσεις.Αν συνεχιστούν τα πράγματα όπως τα τελευταία 2-3 χρόνια δύσκολα είστε. Άσε που εμείς είμαστε η μεγάλη ομάδα της πόλης μας και εσείς η μικρή. Οπότε και αυτό μας δίνει δυναμική
ο τραβελωνιοςεχει το αεκακι βαρια φανελα;;
Άσε που εμείς είμαστε η μεγάλη ομάδα της πόλης μας
Σε δύο χρόνια ετοιμάζετε νέα εκστρατεία. Στο χαϊδάρι για την άνοδο.αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα
Κλάψε στράκι..
Σκεπάσου γιατί σε φύσηξε ο βαρδάρης!Το ξέρω ότι έχεις πιο βαριά φανέλα. Αυτό όμως, αν συνεχιστεί έτσι το πράγμα 2-3 χρόνια ακόμη, θα αλλάξει.
Όλα καλά στρατηγέ!Εξηγούμε τα αυτονόητα...Τι επαθες πρωι πρωι αγορι μου?
Θα είμαι στο Ελληνικό!δε θα'σαι μεσα ρε?
Θα είμαι στο Ελληνικό!
Θα είμαι στο Ελληνικό!
Απλά μου έκανε εντύπωση ότι το δείχνει στο Σκάι και όχι στη Νόβα...
θα πρέπει να χάσουμε εμείς και να νικήσουν Καβάλα και Τρίκαλα...αλλά επειδή είναι τελευταία αγωνιστική ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...
Περα απο την πλακα,
Aυτος ειναι ο σωστος Αεκτζης...
Αν και να χασεις απο τον Ηλυσιακο οι πιθανοτητες να πεσεις ειναι απειροελαχιστες...
Δεν νομίζω να δεχτεί ο nikolakis να στον δώσει...Θέλω τό βάτραχο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αστο καλυτεραΑν και να χασεις απο τον Ηλυσιακο οι πιθανοτητες να πεσεις ειναι απειροελαχιστες...