stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Οσες θες...εχεις καμια καλη φωτο για αβαταρ? και τα δυο εξισου απιθανα.
Οσες θες...εχεις καμια καλη φωτο για αβαταρ? και τα δυο εξισου απιθανα.
Περασμένα μεγαλεία να τα διηγήσαι κ να κλαις.
Και με τρομαξες για μια στιγμη...Kάνω πρόβλεψη σκοτεινέ..
Η Αεκ πρώτη στα πέϊοφια..
Και είμαι εξίσου δυνατός στις προβλέψεις,αφού να φανταστείς το'χα σίγουρο ότι θα σωθεί ο ΠΑΣ
Kάνω πρόβλεψη σκοτεινέ..
Η Αεκ πρώτη στα πέϊοφια..
Και είμαι εξίσου δυνατός στις προβλέψεις,αφού να φανταστείς το'χα σίγουρο ότι θα σωθεί ο ΠΑΣ
oπως βλεπω τα χαλια μας και τις αφραγκιες του κροκους,συνυπολογιζοντας το ρευστο που θα πεσει παλι στο βαζελο,νομιζω πως εχει αρχισει να ανοιγει την ψαλιδα ο ποα..πιο πιθανο βλεπω να παρουμε το πρωταθλημα το φετινο που μολις τελειωσε παρα αυτο του χρονου
Ναι,όπως κ γω που έλεγα ότι θα πάρετε το κύπελλο.
αααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααα
Και το κύπελλο κούπα είναι...δω έφθασε ο Αρούλης μια ανάσα από το να το πάρει!Καλα μην το βλεπεις και τοσο απιθανο να γινει... ( Να ερθει εννοω) οχι για την κουπα...!!!
Ναι, αλλα πηρε απο τα τρια το μακρυτερο...!!!Και το κύπελλο κούπα είναι...δω έφθασε ο Αρούλης μια ανάσα από το να το πάρει!
Εσύ πες και ένα ευχαριστώ που δεν σου βρήκανε εισιτήριο...να βλέπεις τον Καραγκούνη να σηκώνει κούπα!Ναι, αλλα πηρε απο τα τρια το μακρυτερο...!!!
Ψιτ εσύ με το μαλλί,πότε σου είπα τελευταία φορά ότι γαμίεσαι???Kάνω πρόβλεψη σκοτεινέ..
Η Αεκ πρώτη στα π΄λέϊοφια..
Εσύ πες και ένα ευχαριστώ που δεν σου βρήκανε εισιτήριο...να βλέπεις τον Καραγκούνη να σηκώνει κούπα!
Δήλωση παιχτούρα με νόημα:
''Ο στρατηγός φέτος θα γαμάει κάθε μέρα...''
Ψιτ εσύ με το μαλλί,πότε σου είπα τελευταία φορά ότι γαμίεσαι???
Τι μαλακας εισαι ρε!!!!
τουλαχιστον ας παιρνουμε εμεις την δευτερη θεση να μην την παιρνει ο παοκ μπας και βγαζουμε και κανα φραγκο στο τσου λου.ολοι διαρκειας ρε.oπως βλεπω τα χαλια μας και τις αφραγκιες του κροκους,συνυπολογιζοντας το ρευστο που θα πεσει παλι στο βαζελο,νομιζω πως εχει αρχισει να ανοιγει την ψαλιδα ο ποα..
Ολα καλα ρε...Οτι λέει γίνεται το αντίθετο...βλέπω να σε τρώει η μαλακία στην καλύτερη...ή να μην σου ξανασηκώνεται...
Τί λέει ρε???Ολα καλά???
Πλακα στην πλακα εφαγε πολυ κραξιμο ο παιχτουρας!!!! Και εχει να εμφανιστει μερες!!!
Κακο θυμητκ'ο έχετε εκεί κατ' απ'τ'αυλάκ'...Πάει κανα πεντάλεπτο νομίζω??
Την Τετάρτη θα σχολάσουν τα πλεϋ οφ,δυστυχώς έτσι φαίνεται...τουλαχιστον ας παιρνουμε εμεις την δευτερη θεση να μην την παιρνει ο παοκ μπας και βγαζουμε και κανα φραγκο στο τσου λου.ολοι διαρκειας ρε.
Έδωσε ένα Χ χθες ρε...Ολα καλα ρε...
Πλακα στην πλακα εφαγε πολυ κραξιμο ο παιχτουρας!!!! Και εχει να εμφανιστει μερες!!!
Έδωσε ένα Χ χθες ρε...