DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ποιος απο δω ειναι της διοικησης ρε?
Ο Νικολάκης.
μπουυυυυυυυυυυααααααααααααααααχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααα
ποιος απο δω ειναι της διοικησης ρε?
ελα μαλακα παω στην γσ
πες τακα τακα τι αλλο θελεις
εγω ειμουνα το γκαρσονι και εφτυνα στο πιατο του πριγκηπααχχχχχχαααααααααααααααααα,
δεν πρόλαβα να το γράψω κ τσουπ ξετρυπώθηκε.
Ήταν κ στο γέυμα του πρίγκηπα με τον Αδαμίδη προχθές.Μια χαρά ντερλίκωσε.
νικολακης ή δημητρακης τελικα?ελα μαλακα παω στην γσ
πες τακα τακα τι αλλο θελεις
νικολακης ή δημητρακης τελικα?
Μητσοτάκης;
γκολφω που εισαι?
Εδώ λουκία μου.Στο ΄΄σπίτι΄΄ μου...αν και ρημάδι.
γουσταρεις τον ραφικ ε?
κατσε να το πω στον τασο, ξερεις τι θα παθεις
Ωραίο παιχτάκι.Αν ήταν και πιο κάλμα στο μυαλό θα είχε προχωρήσει αρκετά.
ΑΝ αλλαξει ο ορος οκ!παντως παιδια το οτι αλλαξε ο ορος ειναι το βημα προς την σωστη κατευθηνση.και ενταξει ρε παιδια δινουμε 550 για τους θρακομακεδωνες και αλλα 150 για τα γραφεια της παε για ενοικειο.και δεν εχουμε και τιποτα δικο μας.και κλαιγομαστε για το εργο που καποια στιγμη θα γινει δικο μας;ας μην γκρινιαζουμε για ολα πια.
ρε συ το γηπεδο ειναι που εχει το ψωμι.τι νομιζεις οτι για σενα και για μενα θελουν να το χτισουν;ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχαχ
εδω θελουν να ξεπουλησουν το σκοκκο στους απαταιωνιους μπας και βγει η χρονια,θα χτισουνε και γηπεδο!!!
ωραιο....
για να γινει γηπεδο θες κεφαλαιο να αρχισεις και στιβαρη διοικηση..ρε συ το γηπεδο ειναι που εχει το ψωμι.τι νομιζεις οτι για σενα και για μενα θελουν να το χτισουν;
εσυ εχεις την εντυπωση οτι ο νοτιας και ο παππας δεν εχουν κεφαλαιο;αλλο αν δεν το ριχνουν στην ομαδα.σου ειπα αυτοι μπηκαν με σκοπο να φτιαξουν γηπεδο στον οδδυ.εκει θα εκαναν χρυσες δουλειες αν γινονταν,γιατι θα εκαναν το εμπορικο μερος οπως αυτοι ηθελαν.για αυτο και ηθελαν προπερσι ο μελισσαν με τον λαυρεντιαδη να μπουν.αλλα δεν τους αφησε ο κοντος.αν τους αφηνε πιστευω οτι τωρα ηδη θα χτιζοταν.ο αδαμηδης ειναι ενα πιονι,το εχεις καταλαβει πιστευω.δεν τιθεται θεμα να σηκωσει αυτος κατι.για να γινει γηπεδο θες κεφαλαιο να αρχισεις και στιβαρη διοικηση..
εδω δε το σηκωνει ο βγενοπουλοβαρδινογιαννακοπουλος,θα το σηκωσει ο παππας και ο αη-γαμηδης ρε φιλε?
ξεχαστε τα γηπεδα και αλλα τετοια παραμυθια...
φιλε εγω αυτους δεν τους εχω ικανους ουτε το καβλι μου να σηκωσουν...εσυ εχεις την εντυπωση οτι ο νοτιας και ο παππας δεν εχουν κεφαλαιο;αλλο αν δεν το ριχνουν στην ομαδα.σου ειπα αυτοι μπηκαν με σκοπο να φτιαξουν γηπεδο στον οδδυ.εκει θα εκαναν χρυσες δουλειες αν γινονταν,γιατι θα εκαναν το εμπορικο μερος οπως αυτοι ηθελαν.για αυτο και ηθελαν προπερσι ο μελισσαν με τον λαυρεντιαδη να μπουν.αλλα δεν τους αφησε ο κοντος.αν τους αφηνε πιστευω οτι τωρα ηδη θα χτιζοταν.ο αδαμηδης ειναι ενα πιονι,το εχεις καταλαβει πιστευω.δεν τιθεται θεμα να σηκωσει αυτος κατι.