Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
συμφωνω αν & σε 17 χρονια,εχω δει 18 κουπες..
και τι να το κανεις εχοντας δει μια οσες φορες και να τις δεις το ιδιο ειναι.το θεμα ειναι πως καταντησε ετσι την ομαδα να χρωσταει εχοντας παιξει καθε χρονο τσου λου.

Kapoios_

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τι το συζηταμε τωρα? ο Σκοκο ειναι φευγατος απο καιρο... στανταρ εχει δεχτει προτασεις απο βαζελογαυρους. Το γαμωτο θα ειναι να τον δωσουμε με 1.5-2 μυρια εκει ειναι η ξεφτιλα.

Ο Σκόκο μάλλον θα φύγει από την ομάδα... κι είναι λογικό! Τι δουλειά έχει σε αυτό το μπουρδέλο αυτή η παιχτάρα! Αφού δεν τον αξίζουμε ρε παίδες (ΑΕΚτζής είμαι). 23-24 είναι το παλικάρι, ας πάει να παίξει μπάλα στην Ευρώπη. Αλλά αν είναι να τον πάρουν οι βεζελογαύροι (οι γαύροι κυρίως), τότε εγώ θα τον έδινα 15 εκατομμύρια! Γιατί είναι πολλά??? 10 δώσανε για τον κωλοτούμπα τον Ντιόγκο!!! Έτσι δεν είναι? :)

Αυτά για τον Σκόκο!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
και τι να το κανεις εχοντας δει μια οσες φορες και να τις δεις το ιδιο ειναι.το θεμα ειναι πως καταντησε ετσι την ομαδα να χρωσταει εχοντας παιξει καθε χρονο τσου λου.
Έτσι...εφήμερη χαρά! :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο Σκόκο μάλλον θα φύγει από την ομάδα... κι είναι λογικό! Τι δουλειά έχει σε αυτό το μπουρδέλο αυτή η παιχτάρα! Αφού δεν τον αξίζουμε ρε παίδες (ΑΕΚτζής είμαι). 23-24 είναι το παλικάρι, ας πάει να παίξει μπάλα στην Ευρώπη. Αλλά αν είναι να τον πάρουν οι βεζελογαύροι (οι γαύροι κυρίως), τότε εγώ θα τον έδινα 15 εκατομμύρια! Γιατί είναι πολλά??? 10 δώσανε για τον κωλοτούμπα τον Ντιόγκο!!! Έτσι δεν είναι? :)

Αυτά για τον Σκόκο!
βαζελο θα παει κατα πασα πιθανοτητα αν δωσουν 2,5 εκ και 2 παιχτες.αφου του χρονου μενει ελευθερος.στον γαυρο δεν παει γιατι δεν εχουν λεφτα.το καλυτερο θα ειναι να παει εξω.μακαρι αλλα δυσκολο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα την παρακάτω επιθετική ανακοίνωση:
Σήμερα το απόγευμα επιχειρήθηκε με τρόπο θρασύδειλο και απόλυτα κατευθυνόμενο μία επίθεση εναντίον όχι μόνο της νεοεκλεγείσας διοίκησης και των εναπομείναντων μετόχων-χρηματοδοτών αλλά κυρίως εναντίον της ομάδας  μας και των αγνών φιλάθλων της.
Τη στιγμή που η ομάδα μας ετοιμάζεται για τα κρίσιμα παιχνίδια των play offs, μία ασήμαντη μερίδα ανεγκέφαλων τραμπούκων και διασπαστών της Ένωσης, θέλησε να προσθέσει μία ακόμα μελανή σελίδα στην πολύπαθη AEK μας. Η διχόνοια που τόσο πολύ επιθυμούν να σπείρουν, μαζί με τους καθοδηγητές τους, με σκοπό τη επαναφορά μίας νοσηρής κατάστασης δίχως την παραμικρή  βιώσιμη εναλλακτική πρόταση, πρέπει να απομονωθεί από τους υγίως σκεπτόμενους AEKτζήδες.
Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των σημερινών γεγονότων δεν είναι τόσο άγνωστοι όσο νομίζουν και ο κόσμος της ΑΕΚ τους γνωρίζει.
Η διοίκηση και οι μέτοχοι είναι αποφασισμένοι να πετύχουν στο έργο της εξυγίανσης και επανόδου της ΑΕΚ στην κορυφή και καλούν τον κόσμο μας να αντιδράσει, να απομονώσει τα άρρωστα  μυαλά  και να στηρίξει όλους τους ποδοσφαιριστές μας στους αγώνες των play offs.
Σε πείσμα όσων θέλουν την καταστροφή της αγαπημένης μας ομάδας, η ΑΕΚ θα γίνει πάλι πρώτη.

Κάνε μήνυση δικηγόρε... :tooth:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Αυτά για τον Σκόκο!

εγώ λέω τον παικταρά να τον δώκετε 30....ποιός μέσι..
τραγικοί οπαδοί οι αεκτζήδες....
το καράβι χάνετε κι αυτοί σκέφτονται τοονννννννννν σκόκο.....στην ισπανία οι ομάδες φτιάχνονται απ την αρχή με πιτσιρικαρία...
ολόκληρη μπάρτσα έχει 9 πσίκτες στη 18άδα απ τα φυτώρια.....
τι να λέμε τώρα.....
αμπαλλοι πουθενάδες που το μόνο που βλέπουν είναι ο και καλά πληγωμένος τους εγωισμός....
εδώ μαντσεστερ πουλάει ρονάλντο και μπάρτσα ετό και δεν ανοίγει ρουθούνι.....
οιοσδήποτε λογικός φίλαθλος θα μπορούσε να δει ότι με τόσα λεφτά και ανταλλάγματα η ΑΕΚ μπορεί να φτιάξει κορμό 5ετίας...
συγχαρητήρια και εις ανώτερα.

Υ.Γ.
δεν τον θέλω τον Σκόκο, είναι κωλοχαρακτήρας, μανούρας και την έχει δει βεντέτα πιο πολύ κι απ τον λέτο....γι αυτό είναι και κολλητάρια....
χώρια που τον θεωρώ και ένα δεκάρι παλαιάς κοπής με κενά στο παιχνίδι του και παντελή έλλειψη ομαδικότητας..... ΤΟ χειρότερο βέβαια είναι να βεντετίζει ως ριβάλντο ο νέος έκι της ελλάδας.......

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μοναδικες στιγμες και εχθες..
να βλεπεις τα ουισκακκια να πεφτουν απο τα τραπεζια και τους αδαμιδηδες να φυγαδευονται...
δυστυχως τη γλυτωσε(για χθες)....
υ.γ.αδαμιδη,να <<γιατι οχι>>..επεται συνεχεια....
υ.γ.1.τραγελαφος..μισο γηπεδο να χειροκροτα και το πεταλο να γιουχαρει...
ποιον εξυπηρετει αυτη η κατασταση αη-γαμηδι? :rolleyes:
υ.γ.2 στο τελικο ντου τα παλικαρια της ελας την κανανε απο την 29...
αρχιζε το ντανσινγκ γουιθ δε σταρς μαλλον,για αυτο..
υ.γ.3.μανωλας-νεμεθ κορυφαιοι :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εγώ λέω τον παικταρά να τον δώκετε 30....ποιός μέσι..
τραγικοί οπαδοί οι αεκτζήδες....
το καράβι χάνετε κι αυτοί σκέφτονται τοονννννννννν σκόκο.....στην ισπανία οι ομάδες φτιάχνονται απ την αρχή με πιτσιρικαρία...
ολόκληρη μπάρτσα έχει 9 πσίκτες στη 18άδα απ τα φυτώρια.....
τι να λέμε τώρα.....
αμπαλλοι πουθενάδες που το μόνο που βλέπουν είναι ο και καλά πληγωμένος τους εγωισμός....
οιοσδήποτε λογικός φίλαθλος θα μπορούσε να δει ότι με τόσα λεφτά και ανταλλάγματα η ΑΕΚ μπορεί να φτιάξει κορμό 5ετίας...

Υ.Γ.
δεν τον θέλω τον Σκόκο, είναι κωλοχαρακτήρας, μανούρας και την έχει δει βεντέτα πιο πολύ κι απ τον λέτο....γι αυτό είναι και κολλητάρια....
χώρια που τον θεωρώ και ένα δεκάρι παλαιάς κοπής με κενά στο παιχνίδι του και παντελή έλλειψη ομαδικότητας..... ΤΟ χειρότερο βέβαια είναι να βεντετίζει ως ριβάλντο ο νέος έκι της ελλάδας.......
Δεν πάει έτσι!Υπάρχουν 2 σημαντικές παράμετροι!ΠΟΤΕ δεν έχει πουλήσει μεγάλη ομάδα σε ανταγωνιστική της πρωτοκλασσάτο παίχτη (εγχώρια μιλάμε) και όπου γίνεται αυτό (όχι με πρώτα ονόματα)...γίνεται αμφίδρομα και όχι μόνο από τον έναν στον άλλο!
Το τι κορμό πενταετίας φτιάξαμε από τις προηγούμενες πωλήσεις το βλέπεις και μόνος σου...ο κόσμος δεν αντέχει άλλο παραμύθι και περαιτέρω ΑΠΑΞΙΩΣΗ!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν πάει έτσι!Υπάρχουν 2 σημαντικές παράμετροι!ΠΟΤΕ δεν έχει πουλήσει μεγάλη ομάδα σε ανταγωνιστική της πρωτοκλασσάτο παίχτη (εγχώρια μιλάμε) και όπου γίνεται αυτό (όχι με πρώτα ονόματα)...γίνεται αμφίδρομα και όχι μόνο από τον έναν στον άλλο!
Το τι κορμό πενταετίας φτιάξαμε από τις προηγούμενες πωλήσεις το βλέπεις και μόνος σου...ο κόσμος δεν αντέχει άλλο παραμύθι και περαιτέρω ΑΠΑΞΙΩΣΗ!

τον φίγκο ξέχασες.....
τον κορμό δεν τον έφτιαξες γιατί ήταν άχρηστοι αυτοί που διαχειρίζονταν την ομάδα.....

Υ.Γ. αμα φτάσατε να θεωρείτε τον σκόκο πρωτοκλασσάτο γάματα......
τραγικό..... όπως ο σαλπιγγίδης για τον παοκ.ααααααχαχαχαχαχαχαχαχα

ποιός σκοκο ρε;
τον νέμεθ πρέπει να κρατήσετε τον τρομοκράτη και κάνα δυό ακόμα.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τον φίγκο ξέχασες.....
τον κορμό δεν τον έφτιαξες γιατί ήταν άχρηστοι αυτοί που διαχειρίζονταν την ομάδα.....

ποιός σκοκο ρε;
τον νέμεθ πρέπει να κρατήσετε τον τρομοκράτη και κάνα δυό ακόμα.....
Ο Φίγκο πήγε με πώληση?Και δεν υπήρχαν αντιδράσεις,ε? :grin:
Για την ΑΕΚ σε αυτή την φάση είναι πρωτοκλασσάτος...κι εμένα δεν μου πολυαρέσει κυρίως λόγω νοοτροπίας και χαρακτήρα!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ο ποιοτικοτερος παικτης στο ελληνικο πρωταθλημα συγκρινεται με τον αμπαλιδη...
το οτι δεν τον πας για τους λογους σου σεβαστο...
η ποιοτητα του(για τα ελληνικα δεδομενα παντα) ομως ειναι αποδεδειγμενη..
Για την ΑΕΚ σε αυτή την φάση είναι πρωτοκλασσάτος...κι εμένα δεν μου πολυαρέσει κυρίως λόγω νοοτροπίας και χαρακτήρα!
γιατι σε Ποια φαση ο σκοκο δε θα'ταν πρωτοκλασσατος σε ελληνικη ομαδα?
ρε τι ακουμε πρωι-πρωι..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Φίγκο πήγε με πώληση?Και δεν υπήρχαν αντιδράσεις,ε? :grin:
εννοάω ότι έχουν γίνει σε ομάδες παγκοσμίου φήμης παρόμοια.
αυτό λέω και γω.... ότι εάν για την αεκ θεωρείται πρωτοκλασάτος ένας τέτοιος παίκτης γάματα.
πολύ συναίσθημα και πολύ γκρίνια σε ένα χώρο που είναι πλήρως επαγγελματικός πλέον από οπαδούς ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ παρόλες τις ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΚΑΡΠΑΖΕΣ.
η πώληση αυτόυ του παίκτη για την ΑΕΚ είναι μονόδρομος όπως ήταν και η πώληση του σαλπιγγίδη για τον ΠΑΟΚ τότε.
Κρίμα που οι μαλάκες βάζελοι θα κάνουν ξανά το ίδιο σφάλμα.....
Υ.Γ.
είναι δε τραγικό να συμπεριφέρεσαι σαν αγαπούλης...... Η γκόμενα σε γράφει στο μουνί της και συ την παρακαλάς και τα βάζεις με τους συγγενείς σου που προσπαθούν να την αφήσουν να πάει στο καλό.
ένα χοντρό χουνέρι χρειάζεται το σκατόψυχο μπασταρδάκι. Τέτοιοι χαρακτήρες με αυτά που δηλώνουν έπρεπε να τιμωρούνται με πάγκο.
Εγώ προσωπικά θα πήγαινα στον μαλακοπίτουρα και θα έλεγα.
Θες να φύγεις;
νοου πρόμπλεμ. Με αυτά που έχεις κάνει φέρε προσφορά ΜΟΝΟΣ σου 5 μύρια και πούλο.
Μέχρι να φέρεις αυτή την προσφορά και μέχρι να μείνεις ελεύθερος ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΓΝΙΟ ΒΑΣΙΚΟΣ. να δεις πώς θα γίνει μετά η ροδέλα του.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Υ.Γ.
είναι δε τραγικό να συμπεριφέρεσαι σαν αγαπούλης...... Η γκόμενα σε γράφει στο μουνί της και συ την παρακαλάς και τα βάζεις με τους συγγενείς σου που προσπαθούν να την αφήσουν να πάει στο καλό.
ένα χοντρό χουνέρι χρειάζεται το σκατόψυχο μπασταρδάκι. Τέτοιοι χαρακτήρες με αυτά που δηλώνουν έπρεπε να τιμωρούνται με πάγκο.
Εγώ προσωπικά θα πήγαινα στον μαλακοπίτουρα και θα έλεγα.
Θες να φύγεις;
νοου πρόμπλεμ. Με αυτά που έχεις κάνει φέρε προσφορά ΜΟΝΟΣ σου 5 μύρια και πούλο.
Μέχρι να φέρεις αυτή την προσφορά και μέχρι να μείνεις ελεύθερος ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΓΝΙΟ ΒΑΣΙΚΟΣ. να δεις πώς θα γίνει μετά η ροδέλα του.
φασκεις και αντιφασκεις ρε μαλακα
απο τη μια λες <<σιγα τον παικτη,δωστε τον να σωθειτε>>
και απο την αλλη <<θα του κοβα τη μπαλα>>...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημέρα και καλή εβδομάδα ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ απανταχού της υφηλίου.
Καλά ξεμπερδέματα.
Αποκτήσαμε και εμείς λαγούς εν τέλει.
 :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

τι πινεις;
που είναι η αντινομία;
σε ποιόν κόβεις τη μπάλλα; στον παικταρά ή στο παικτάκι;
δες τι έκανε ο κρόκους στον πουστίγιο και τον Χούτο και βάλε μυαλό.
διακοπή συμβολαίου και όπου πήγαν μετά οι σκατόψυχοι που την είχαν δει μαραντόνα παράπεαν.......
και τον ένα τον μοσχοπούλησε κιόλας....

τόσο μαλάκες είστε. δε βλέπετε να παίρνετε μαθήματα διοίκησης.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Ναι ρε,τώρα ανακάλυψες εσύ την Αμερική.
Κάτσε κ όταν θα παέι στον βάζελο ο Νάτσο,που θα λέει ΄΄παιχταράς,κωλοχαραχτήρας από αυτούς που θέλω στην ομάδα κλπ΄΄.Κάτσε κ θα δεις

Πάντως εγώ τον Σκόκο τον έδινα άνετα στον ΠΑΟ,αν μου έδιναν ως ανταλλάγματα Κλέιτον,Πετρόπουλο,Μάτος δίχως λεφτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom