master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
μαζι με τον αρχιρουφιανο πρακτορα κοκκαλη.μην τον ξεχνας αυτον πλεζ.γατουλη γαμιεται η κομμωτρια & καθε μπινες τσατσος του ρουφιανου της γαδα..
μαζι με τον αρχιρουφιανο πρακτορα κοκκαλη.μην τον ξεχνας αυτον πλεζ.γατουλη γαμιεται η κομμωτρια & καθε μπινες τσατσος του ρουφιανου της γαδα..
συμφωνω αν & σε 17 χρονια,εχω δει 18 κουπες..μαζι με τον αρχιρουφιανο πρακτορα κοκκαλη.μην τον ξεχνας αυτον πλεζ.
αν δεν υπαρξει<<ψητο>> ο γατουλης τιγρουλης.....ΔΕΝ.....γιατι πριν αναλαβει ο ντεμης με την παρεα του μηπως εμπαινε τοτε?και τι κραταει πεισμα 6 χρονια?
και τι να το κανεις εχοντας δει μια οσες φορες και να τις δεις το ιδιο ειναι.το θεμα ειναι πως καταντησε ετσι την ομαδα να χρωσταει εχοντας παιξει καθε χρονο τσου λου.συμφωνω αν & σε 17 χρονια,εχω δει 18 κουπες..
Τι το συζηταμε τωρα? ο Σκοκο ειναι φευγατος απο καιρο... στανταρ εχει δεχτει προτασεις απο βαζελογαυρους. Το γαμωτο θα ειναι να τον δωσουμε με 1.5-2 μυρια εκει ειναι η ξεφτιλα.
Έτσι...εφήμερη χαρά!και τι να το κανεις εχοντας δει μια οσες φορες και να τις δεις το ιδιο ειναι.το θεμα ειναι πως καταντησε ετσι την ομαδα να χρωσταει εχοντας παιξει καθε χρονο τσου λου.
Πως πάει ο "κήπος"?συμφωνω αν & σε 17 χρονια,εχω δει 18 κουπες..
βαζελο θα παει κατα πασα πιθανοτητα αν δωσουν 2,5 εκ και 2 παιχτες.αφου του χρονου μενει ελευθερος.στον γαυρο δεν παει γιατι δεν εχουν λεφτα.το καλυτερο θα ειναι να παει εξω.μακαρι αλλα δυσκολο.Ο Σκόκο μάλλον θα φύγει από την ομάδα... κι είναι λογικό! Τι δουλειά έχει σε αυτό το μπουρδέλο αυτή η παιχτάρα! Αφού δεν τον αξίζουμε ρε παίδες (ΑΕΚτζής είμαι). 23-24 είναι το παλικάρι, ας πάει να παίξει μπάλα στην Ευρώπη. Αλλά αν είναι να τον πάρουν οι βεζελογαύροι (οι γαύροι κυρίως), τότε εγώ θα τον έδινα 15 εκατομμύρια! Γιατί είναι πολλά??? 10 δώσανε για τον κωλοτούμπα τον Ντιόγκο!!! Έτσι δεν είναι?
Αυτά για τον Σκόκο!
Ο Σκόκο μάλλον θα φύγει από την ομάδα... κι είναι λογικό! Τι δουλειά έχει σε αυτό το μπουρδέλο αυτή η παιχτάρα! Αφού δεν τον αξίζουμε ρε παίδες (ΑΕΚτζής είμαι). 23-24 είναι το παλικάρι, ας πάει να παίξει μπάλα στην Ευρώπη. Αλλά αν είναι να τον πάρουν οι βεζελογαύροι (οι γαύροι κυρίως), τότε εγώ θα τον έδινα 15 εκατομμύρια! Γιατί είναι πολλά??? 10 δώσανε για τον κωλοτούμπα τον Ντιόγκο!!! Έτσι δεν είναι?
Αυτά για τον Σκόκο!
Δεν πάει έτσι!Υπάρχουν 2 σημαντικές παράμετροι!ΠΟΤΕ δεν έχει πουλήσει μεγάλη ομάδα σε ανταγωνιστική της πρωτοκλασσάτο παίχτη (εγχώρια μιλάμε) και όπου γίνεται αυτό (όχι με πρώτα ονόματα)...γίνεται αμφίδρομα και όχι μόνο από τον έναν στον άλλο!εγώ λέω τον παικταρά να τον δώκετε 30....ποιός μέσι..
τραγικοί οπαδοί οι αεκτζήδες....
το καράβι χάνετε κι αυτοί σκέφτονται τοονννννννννν σκόκο.....στην ισπανία οι ομάδες φτιάχνονται απ την αρχή με πιτσιρικαρία...
ολόκληρη μπάρτσα έχει 9 πσίκτες στη 18άδα απ τα φυτώρια.....
τι να λέμε τώρα.....
αμπαλλοι πουθενάδες που το μόνο που βλέπουν είναι ο και καλά πληγωμένος τους εγωισμός....
εδώ μαντσεστερ πουλάει ρονάλντο και μπάρτσα ετό και δεν ανοίγει ρουθούνι.....
οιοσδήποτε λογικός φίλαθλος θα μπορούσε να δει ότι με τόσα λεφτά και ανταλλάγματα η ΑΕΚ μπορεί να φτιάξει κορμό 5ετίας...
συγχαρητήρια και εις ανώτερα.
Υ.Γ.
δεν τον θέλω τον Σκόκο, είναι κωλοχαρακτήρας, μανούρας και την έχει δει βεντέτα πιο πολύ κι απ τον λέτο....γι αυτό είναι και κολλητάρια....
χώρια που τον θεωρώ και ένα δεκάρι παλαιάς κοπής με κενά στο παιχνίδι του και παντελή έλλειψη ομαδικότητας..... ΤΟ χειρότερο βέβαια είναι να βεντετίζει ως ριβάλντο ο νέος έκι της ελλάδας.......
Δεν πάει έτσι!Υπάρχουν 2 σημαντικές παράμετροι!ΠΟΤΕ δεν έχει πουλήσει μεγάλη ομάδα σε ανταγωνιστική της πρωτοκλασσάτο παίχτη (εγχώρια μιλάμε) και όπου γίνεται αυτό (όχι με πρώτα ονόματα)...γίνεται αμφίδρομα και όχι μόνο από τον έναν στον άλλο!
Το τι κορμό πενταετίας φτιάξαμε από τις προηγούμενες πωλήσεις το βλέπεις και μόνος σου...ο κόσμος δεν αντέχει άλλο παραμύθι και περαιτέρω ΑΠΑΞΙΩΣΗ!
Ο Φίγκο πήγε με πώληση?Και δεν υπήρχαν αντιδράσεις,ε?τον φίγκο ξέχασες.....
τον κορμό δεν τον έφτιαξες γιατί ήταν άχρηστοι αυτοί που διαχειρίζονταν την ομάδα.....
Υ.Γ. αμα φτάσατε να θεωρείτε τον σκόκο πρωτοκλασσάτο γάματα......
τραγικό..... όπως ο σαλπιγγίδης για τον παοκ.ααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
ποιός σκοκο ρε;
τον νέμεθ πρέπει να κρατήσετε τον τρομοκράτη και κάνα δυό ακόμα.....
Υ.Γ. αμα φτάσατε να θεωρείτε τον σκόκο πρωτοκλασσάτο γάματα......
τραγικό..... όπως ο σαλπιγγίδης για τον παοκ.ααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
γιατι σε Ποια φαση ο σκοκο δε θα'ταν πρωτοκλασσατος σε ελληνικη ομαδα?Για την ΑΕΚ σε αυτή την φάση είναι πρωτοκλασσάτος...κι εμένα δεν μου πολυαρέσει κυρίως λόγω νοοτροπίας και χαρακτήρα!
εννοάω ότι έχουν γίνει σε ομάδες παγκοσμίου φήμης παρόμοια.Ο Φίγκο πήγε με πώληση?Και δεν υπήρχαν αντιδράσεις,ε?
Για την ΑΕΚ σε αυτή την φάση είναι πρωτοκλασσάτος...κι εμένα δεν μου πολυαρέσει κυρίως λόγω νοοτροπίας και χαρακτήρα!
αμπαλλοι πουθενάδες που το μόνο που βλέπουν είναι ο και καλά πληγωμένος τους εγωισμός....
εδώ μαντσεστερ πουλάει ρονάλντο και μπάρτσα ετό και δεν ανοίγει ρουθούνι.....
οιοσδήποτε λογικός φίλαθλος θα μπορούσε να δει ότι με τόσα λεφτά και ανταλλάγματα η ΑΕΚ μπορεί να φτιάξει κορμό 5ετίας...
συγχαρητήρια και εις ανώτερα.
φασκεις και αντιφασκεις ρε μαλακαΥ.Γ.
είναι δε τραγικό να συμπεριφέρεσαι σαν αγαπούλης...... Η γκόμενα σε γράφει στο μουνί της και συ την παρακαλάς και τα βάζεις με τους συγγενείς σου που προσπαθούν να την αφήσουν να πάει στο καλό.
ένα χοντρό χουνέρι χρειάζεται το σκατόψυχο μπασταρδάκι. Τέτοιοι χαρακτήρες με αυτά που δηλώνουν έπρεπε να τιμωρούνται με πάγκο.
Εγώ προσωπικά θα πήγαινα στον μαλακοπίτουρα και θα έλεγα.
Θες να φύγεις;
νοου πρόμπλεμ. Με αυτά που έχεις κάνει φέρε προσφορά ΜΟΝΟΣ σου 5 μύρια και πούλο.
Μέχρι να φέρεις αυτή την προσφορά και μέχρι να μείνεις ελεύθερος ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΓΝΙΟ ΒΑΣΙΚΟΣ. να δεις πώς θα γίνει μετά η ροδέλα του.
φασκεις και αντιφασκεις ρε μαλακα
απο τη μια λες <<σιγα τον παικτη,δωστε τον να σωθειτε>>
και απο την αλλη <<θα του κοβα τη μπαλα>>...
φασκεις και αντιφασκεις ρε μαλακα
απο τη μια λες <<σιγα τον παικτη,δωστε τον να σωθειτε>>
και απο την αλλη <<θα του κοβα τη μπαλα>>...