- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
βρε παληκαρια, κανενα λινκ για την αεκ, για το κουμπαράκι μου παιζει ?
βρε παληκαρια, κανενα λινκ για την αεκ, για το κουμπαράκι μου παιζει ?
παληκαρι, ευχαριστω πολυ !!
ναι, το προλαβα. στημενος ηταν στο θρεντ και πατουσε ανανεωσεις συνεχεια και το πηρε κι εφυγε..αν προλαβες να το δεις πριν κρασαρει το σαιτ κατι θα ειδε ο κουμπαρος!
ναι να φυγουν.και να ερθουν ποιοι ρε διομιδη?Μαλάκα αρχίδι ΑΔΑΜΙΔΗ GOLDEN BOYS TON ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΔΩ.
Αιντε να σφίξουν τα ροζ κωλαράκια των αμέτοχων
Πολύ χαλαρούς σας είχαμε τόσο καιρό
KAI MAZI TOYΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ!Μαλάκα αρχίδι ΑΔΑΜΙΔΗ GOLDEN BOYS TON ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΔΩ.
Αιντε να σφίξουν τα ροζ κωλαράκια των αμέτοχων
Πολύ χαλαρούς σας είχαμε τόσο καιρό
Δέν ξέρω ρε master21 και να σου πω και κάτι δεν με ενδιαφέρει κιόλας.Βαρέθηκα να με κοροιδεύουν μες την μούρη μου τόσα χρόνια και να παίζουν με την νοημοσύνη μου.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΧΤΕΝΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΜΠΟναι να φυγουν.και να ερθουν ποιοι ρε διομιδη?
συμφωνω ρε φιλε.αηδια εχει καταντησει πια δεν ειναι τσιφλικι του η ΑΕΚ να κανει οτι θελει αυτος.και ακολουθανε και τα βλαμενα τα προβατα απο πισω.KAI MAZI TOYΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ!
ΨΟΦΑ ΓΕΡΟ!
+100000000000000000000000000000παντως τις παραδωσεις του Βυζαντιου τις τηρουμε.
Εχθρες δολοπλοκιες προδοσιες κλπ κλπ
απο καιρο θελανε να φυγουν αλλα δεν βρισκεται κανεις να αναλαβει.ο μελισσανιδης κανει το παγωνι.παλι καλα που εχει μεινει ο παππας να βαζει κανα ευρω.αν τον διωξουμε και αυτον τι θα γινει μετα?Δέν ξέρω ρε master21 και να σου πω και κάτι δεν με ενδιαφέρει κιόλας.Βαρέθηκα να με κοροιδεύουν μες την μούρη μου τόσα χρόνια και να παίζουν με την νοημοσύνη μου.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΧΤΕΝΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΜΠΟ
Τι να κανει και αυτος αφου τον πουλησε στις εκλογες της ερασιτεχνικης ο χατζημαλακας για να στηριξει τον Βανδη?Λογικο δεν ειναι να εχει πεισμωσει?απο καιρο θελανε να φυγουν αλλα δεν βρισκεται κανεις να αναλαβει.ο μελισσανιδης κανει το παγωνι.παλι καλα που εχει μεινει ο παππας να βαζει κανα ευρω.αν τον διωξουμε και αυτον τι θα γινει μετα?
γιατι πριν αναλαβει ο ντεμης με την παρεα του μηπως εμπαινε τοτε?και τι κραταει πεισμα 6 χρονια?Τι να κανει και αυτος αφου τον πουλησε στις εκλογες της ερασιτεχνικης ο χατζημαλακας για να στηριξει τον Βανδη?Λογικο δεν ειναι να εχει πεισμωσει?
σωστο και αυτο.γιατι πριν αναλαβει ο ντεμης με την παρεα του μηπως εμπαινε τοτε?και τι κραταει πεισμα 6 χρονια?
Και ο Λάτσης φταίει που δεν μπαίνει τόσα χρόνια...γιατι πριν αναλαβει ο ντεμης με την παρεα του μηπως εμπαινε τοτε?και τι κραταει πεισμα 6 χρονια?
γατουλη γαμιεται η κομμωτρια & καθε μπινες τσατσος του ρουφιανου της γαδα..Και ο Λάτσης φταίει που δεν μπαίνει τόσα χρόνια...
γιατι ειχε παιχτει κατι τετοιο ρε?μακαρι αλλα που..Και ο Λάτσης φταίει που δεν μπαίνει τόσα χρόνια...
Μην λέμε συνέχεια τα αυτονόητα!γατουλη γαμιεται η κομμωτρια & καθε μπινες τσατσος του ρουφιανου της γαδα..