Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αμαν ρε φιλε σε καθε σου ποστ ολο για τον πριγκιπα μιλας αν ειναι να τον κρατησουμε για παντα στην αεκ να εισαι ευχαριστημενος.σε λιγο θα μας ζητας και τον ντεμη πισω.
πες του τα ρε αδερφε του ντουσκολαγνου

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αμαν ρε φιλε σε καθε σου ποστ ολο για τον πριγκιπα μιλας αν ειναι να τον κρατησουμε για παντα στην αεκ να εισαι ευχαριστημενος.σε λιγο θα μας ζητας και τον ντεμη πισω.
Σε συγχωρώ για τις ύβρεις σου γιατί φαίνεσαι δικός μου!  :tooth:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το παλεύουμε στο μπάσκετ...35-35 στο ημίχρονο!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φάσκεις και αντιφάσκεις Μοικανέ!
Από την μια μας λες ότι δεν σε νοιάζει και από την άλλη κάθε λίγο και λιγάκι μας κοπανάς στα ποστ σου για κούπες και ποιοι έχουν να πάρουν τίτλο χρόνια...
ΧΟΥ ΡΕ ΡΑΓΙΑ!  :2funny:
καθόλου δεν αντιφάσκω.
λέω το προφανές απλά. Εδώ στο θρεντ της ΑΕΚ θα γράψω τα δικά σας. Στου Ολυμπιακού θα γράψω τα δικά μας.
Προσωπικά στα αρχίδια μου για το τι κάνουν όλες οι ομάδες από τη στιγμή που δεν βγάζω κέρδος από αυτό. Με ενδιαφέρουν ασχολίες που επηρεάζουν τη ζωή μου και όχι αυτό. Αυτό για μένα είναι πανηγυράκι.
Αλλά επειδή είναι πανηγυράκι, δεν μπορεί να μη βλέπεις τα νούμερα και την πραγματικότητα ρε gatto.

Έξυπνο παλικάρι είσαι νομίζω και δεν βλέπω ΟΥΤΕ ενα λόγο φέτος για να πανηγυρίζεις εσύ.
Τι σου προσφέρει το γεγονός πως αλλάξανε τα κόζια και πλέον θα έχει την ίδια αβάντα που είχε χρόνια τώρα ο ΟΣΦΠ ο ΠΑΟ από εδώ και πέρα;
Εσένα σαν Αεκτζή τι σου προσφέρει; ΤΙΠΟΤΑ.
Πανηγυρίζεις επειδή δεν μπορεσε να πάρει πρωταθλημα ο ΟΣΦΠ; Και τι έγινε; οπαδός του ΠΑΟ είσαι; ή μήπως του ΠΑΟΚ;

το έχουμε ξαναπεί, με ξένα αρχίδια άντρας δεν γίνεσαι.
Οπότε, όταν ξαναφτιάξετε ομάδα (όχι να γίνουν κι άλλοι τόσο χάλια όπως ο Ολυμπιακός ο φετινός), όταν φτιάξετε εσείς ομάδα, τότε να πανηγυρίσεις.
Μέχρι τότε θα ήταν προτιμότερο να κοιτάς αυτό σαν στόχο.

Αν κερδίσει ο διπλανός σου το λαχείο και το χάσει ο απέναντί σου, δεν σημαίνει πως έγινες εσύ πλούσιος.
Αυτή τη στιγμή σαν ΑΕΚ είσαι ΠΟΥΘΕΝΑ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το ξαναγράφω λοιπόν, όπως το έγραφα και ένα χρόνο πριν για τους πουθενάδες Παναθηναϊκούς που πανηγύριζαν ό,τι και να τους ταΐζανε από τη διοίκησή τους χωρίς ουσιαστικά να καταφέρνουνε τίποτα.

Με ενδιαφέρει να γίνετε και πάλι καλή ομάδα, ισχυρή και να έχουμε πρωτάθλημα σοβαρό και όχι τη μαλακία που βλέπουμε τώρα.
Και δυνατό ΠΑΟ και δυνατή ΑΕΚ και δυνατό ΠΑΟΚ και ΑΡΗ και χωρίς χρέη. Γιατί τα χρέη τους τα πληρώνουμε όλοι εμείς.
Γιατί όταν θα είναι οι ομάδες δυνατές, τ΄τοε θα έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και τότε θα βγαίνουμε στην Ευρώπη με αξιώσεις.
Και γιατί έτσι θα αποφασίσει κάποια στιγμή ο Κόκκαλης και ο κάθε Κοκκαλης πως με κλανιές (που κάνει τα τελευταία 2 χρόνια) δεν βάφονται αβγά.

By the way...ο Κιντής ο μέλλων πρόεδρας του Πάνθερ;;...ενδιαφέρουσα εξέλιξη....
ιερό και όσιο δεν υπάρχει στο ελλ. ποδόσφαιρο γμτ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το ξαναγράφω λοιπόν, όπως το έγραφα και ένα χρόνο πριν για τους πουθενάδες Παναθηναϊκούς που πανηγύριζαν ό,τι και να τους ταΐζανε από τη διοίκησή τους χωρίς ουσιαστικά να καταφέρνουνε τίποτα.

Με ενδιαφέρει να γίνετε και πάλι καλή ομάδα, ισχυρή και να έχουμε πρωτάθλημα σοβαρό και όχι τη μαλακία που βλέπουμε τώρα.
Και δυνατό ΠΑΟ και δυνατή ΑΕΚ και δυνατό ΠΑΟΚ και ΑΡΗ και χωρίς χρέη. Γιατί τα χρέη τους τα πληρώνουμε όλοι εμείς.
Γιατί όταν θα είναι οι ομάδες δυνατές, τ΄τοε θα έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και τότε θα βγαίνουμε στην Ευρώπη με αξιώσεις.
Και γιατί έτσι θα αποφασίσει κάποια στιγμή ο Κόκκαλης και ο κάθε Κοκκαλης πως με κλανιές (που κάνει τα τελευταία 2 χρόνια) δεν βάφονται αβγά.

By the way...ο Κιντής ο μέλλων πρόεδρας του Πάνθερ;;...ενδιαφέρουσα εξέλιξη....
ιερό και όσιο δεν υπάρχει στο ελλ. ποδόσφαιρο γμτ
εισαι μαλακας αγαμητος και ολυμπιακος.χειροτερος συνδυασμος δεν μπορει να υπαρξει.μαλακα ακου.τα χρεη της αεκ ηταν προς ενικ και νεντμεντ το 95% επειδη οι εν λογω εταιριες εβαζαν λεφτα στην αεκ σαν δανειο και οχι σαν επενδηση.ετσι εγινε το χρεος μαλακα ολυμπιακε.πως εγινε το χρεος του κωσκοτα ξερεις μαλακα ολυμπιακε?ε?και πως εξαφανιστικαν τα 40 δις απο τα 47?7 δις πληρωσε ο ολυμπιακουλης..τα υπολοιπα ποιος?εμεις μαλακα ολυμπιακε.τωρα για να σε δειχνει εσενα μαλακα ολυμπιακε η νετ ξερεις ποσα πληρωνουμε?και ποσα μπαινει μεσα η νετ για καθε αγωνα του οσφπ και του βαζελου?ε μαλακα ολυμπιακε?και για τι καλη ομαδα λες μαλακα ολυμπιακε εχεις καταλαβει ποσο χαμηλα εχεις πεσει?εχεις καταλαβει οτι αεκ αρης παοκ πλεον ειναι καλυτεροι απο εσενα μαλακα ολυμπιακε?και θα πεσεις κιαλλο μαλακα ολυμπιακε.εκει που σου αξιζει.και την αεκ να μην την βαζεις στο στομα σου μαλακα ολυμπιακε.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ρε συ master21 σε καθε θρεντ βρίζεσαι....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
by the way τι τρομακτικο αβαταρ ειναι αυτο ρε.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
τι να κανω φιλε δεν γουσταρω να μου θιγουν την αεκαρα και την τσουλια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

για την ΑΕΚ  μαζι σου και εγω αλλα ο Lastmoican δεν ειναι απο τους καφρους gay-ρους οσο για την τζουλια ελπιζω στο νο2 να δωσει κωλο..

by the way τι τρομακτικο αβαταρ ειναι αυτο ρε.

εχω και αλλα τετοια...ειναι για να κανεις δίαιτα.κοιτας και παπαλα η ορεξη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εισαι μαλακας αγαμητος και ολυμπιακος.χειροτερος συνδυασμος δεν μπορει να υπαρξει.μαλακα ακου.τα χρεη της αεκ ηταν προς ενικ και νεντμεντ το 95% επειδη οι εν λογω εταιριες εβαζαν λεφτα στην αεκ σαν δανειο και οχι σαν επενδηση.ετσι εγινε το χρεος μαλακα ολυμπιακε.πως εγινε το χρεος του κωσκοτα ξερεις μαλακα ολυμπιακε?ε?και πως εξαφανιστικαν τα 40 δις απο τα 47?7 δις πληρωσε ο ολυμπιακουλης..τα υπολοιπα ποιος?εμεις μαλακα ολυμπιακε.τωρα για να σε δειχνει εσενα μαλακα ολυμπιακε η νετ ξερεις ποσα πληρωνουμε?και ποσα μπαινει μεσα η νετ για καθε αγωνα του οσφπ και του βαζελου?ε μαλακα ολυμπιακε?και για τι καλη ομαδα λες μαλακα ολυμπιακε εχεις καταλαβει ποσο χαμηλα εχεις πεσει?εχεις καταλαβει οτι αεκ αρης παοκ πλεον ειναι καλυτεροι απο εσενα μαλακα ολυμπιακε?και θα πεσεις κιαλλο μαλακα ολυμπιακε.εκει που σου αξιζει.και την αεκ να μην την βαζεις στο στομα σου μαλακα ολυμπιακε.
δεν παλεύεται η μαλακία ορισμένων.
βρε παπάρα ολκής, έχει σημασία για εσένα το ποιανού τα χρέη πληρώνεις περισσότερο; ή έχεις την εντύπωση πως δεν έχει κάνει χρέη προς το δημόσιο η ΑΕΚ που έχουνε παραγραφεί;

Το να μην γνωρίζεις δεν είναι κακό, να να λες πως γνωρίζεις αλλά να μασάς κουτόχορτο είναι κακό.
Δεν με ενδιαφέρει αν έχει πέσει χαμηλά ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή. Δεν θα γίνω ραγιάς καμίας ομάδας που χρεώνει το κράτος, στο ξαναλέω πως κάνεις ένα πανηγυράκι τον αυτοσκοπό της ζωής σου.
Δικαίωμά σου, αλλά και ηλιθιότητά σου.

Είναι μεγάλη ανάλυση για να σου εξηγήσω γιατί ακόμα και τα χρέη της ΑΕΚ προς ιδιώτες που αναφέρεις τα πληρώνεις εσύ και εγώ, δεν με ενδιαφέρει να σου πω τόσο πολύπλοκα πράγματα που δεν θα τα καταλάβει το απαίδευτο μυαλό σου.

Ξαναδιάβασε το ποστ μου - ίσως να συνέλθεις από την τύφλα σου.
Δεν έχω εξαιρέσει πουθενά τον Ολυμπιακό - δεν είμαι τυφλός.

Εσύ που ξέρεις για τα χρέη του Κοσκωτά να μας τα πεις καλύτερα πάντως μια και ξέρεις τόσα πολλά ενώ τότε ζήτημα αν διάβαζες αφού ήσουνα μωρό στην κούνια.

Έχεις και άποψη.
Εσένα τι σε νοιάζει αν μπαίνει μέσα η νετμεντ; Δικιά σου είναι;
Εμένα με ενδιαφέρει πόσα μπαίνει μέσα η ΕΡΤ από τις ομάδες για να συντηρεί το βίτσιο του Έλληνα για την ομάδα του.

τα 222 μύρια σου λένε κάτι ή είναι ψιλά γράμματα για σένα;
επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως-ειδικά για σένα: στα αρχίδια μου για τον Ολυμπιακό - δεν είναι η ζωή μου. Ήμουνα Ολυμπιακός όταν ο Ολυμπιακός ήταν ακόμα και κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα, τότε που ήσουνα αγέννητος.

Αλλά το οτι είμαι Ολυμπιακός δεν σημαίνει πως εθελοτυφλώ σαν εσένα.

Ωρίμασε επιτέλους και διάβασε τι γράφω.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλα ξαναδιαβασε καλα το ποστ σου και τα λεμε μετα.λες για τα χρεη αεκ αρη παοκ δεν λες πουθενα για ολυμπιλαγο.στα αρχιδια μου εμενα αν η ενικ εχει 30 και 40 και 50 μυρια χρεος.εμενα με νοιαζει το η ερτ να μην διχνει καμια ομαδα.γιατι ο λογαριασμος στην δεη ερτ με βαζει να πληρωσω.ας πανε οι ομαδες σε ιδιωτικα καναλια.τι εξηπηρετει να δειχνουν αυτες τις ομαδες δεν το καταλαβαινω.την στιγμη που για καθε αγωνα η ερτ πεφτει μεσα.οι τσεπες μας με λιγα λογια.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Θρίλερ με χιτσκοκικό φινάλε στο Ελληνικό, με την ΑΕΚ να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Πανελλήνιο (79-77) κάνοντας την απίστευτη ανατροπή δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της αναμέτρησης... Σε έναν σπουδαίο αγώνα, έστω και μπροστά σε άδειες κερκίδες λόγω τιμωρίας της έδρας, η «Ενωση» αν και βρέθηκε να χάνει με... πολλά,  συγκεκριμένα στο -15, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι των πλέι οφ.
Οι δύο ομάδες πήγαν... αγκαλιασμένες μέχρι το τέλος της δεύτερης περιόδου, ωστόσο, από το 3ο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς και όλα έδειχναν ότι θα έφευγαν με το «ροζ φύλλο» αγώνα. Ωστόσο, η ΑΕΚ μάζεψε τις δυνάμεις της και κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη.
Κι όμως, το ξεκίνημα ήταν τουλάχιστον... δυσάρεστο για την ΑΕΚ που άρχισε τον αγώνα με 0/9 σουτ. Ο Πανελλήνιος δεν έμεινε άπραγος, με ένα 10-0 σερί φάνηκε ότι θα έπαιρνε από το ξεκίνημα την διαφορά που χρειαζόταν, ωστόσο, δεν έγινε ακριβώς έτσι... Ο Γκριν κατάφερε να «ζωντανέψει» τους «κιτρινόμαυρους» και το τέλος του πρώτου 10λεπτου βρήκε τις δύο ομάδες στο 15-15. Το δεύτερο δεκάλεπτο αποδείχτηκε... καρμπόν του πρώτου.
Με Βογιούκα ο Πανελλήνιος και Μελς, Δορκοφίκη η «Ενωση», το μόνο που... κατάφεραν οι δύο ομάδες ήταν να παραμείνουν «αγκαλιά» μέχρι το ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά κι έφυγαν μπροστά στο σκορ, κυρίως χάρη στις προσπάθειες του Δορκοφίκη, όμως η ΑΕΚ έμεινε κοντά, με κύριο εκφραστή τον Φράνσις και κατάφερε αρχικά να προηγηθεί (35-33) για να πάει τελικά στα αποδυτήρια με το... Χ (35-35).
Με την έναρξη της επανάληψης, οι «Ολυμπιονίκες» μπήκαν αποφασισμένοι να ξεφύγουν από το... σφιχταγκάλιασμα των «κιτρινόμαυρων» και τα κατάφεραν, με τον Βουγιούκα να δίνει το... έναυσμα κάνοντας το 37-35 και τον Χαραλαμπίδη να συνεχίζει με απόλυτη ευστοχία. Χάρη στις προσπάθειες των δύο και του Μπλάκνεϊ, ο Πανελλήνιος ολοκλήρωσε το 3ο δεκάλεπτο στο +10 (63-53) και όλα έδειχναν ότι στην τέταρτη περίοδο θα είχε εύκολο έργο...
Κι όμως, η πραγματικότητα δεν ήταν καθόλου έτσι... Με τον Δορκοφίκη σε μεγάλη μέρα και τον Καλλινικίδη να πετυχαίνει καλάθι και φάουλ στα 20.6, η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή και πήρε τον αγώνα στο... καλάθι (79-77). Μπορεί οι «κιτρινόμαυροι» να αποφεύγουν να μιλούν για πλέι οφ, ωστόσο, μαθηματικά η «Ενωση» έχει ελπίδες, κάτι που ίσως βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού των παικτών του Μηνά Γκέκου.
Ερωτιματικό θα παραμείνει και ο λόγος για τον οποίο ο Δορκοφίκης πήρε... μαζί του την μπάλα του αγώνα! Ισως για να του θυμίζει τους 20π. που σημείωσε, οδηγώντας τον «Δικέφαλο»...

Τα δεκάλεπτα: 15-15, 35-35, 53-63, 79-77

ΑΕΚ (Γκέκος): Γκριν 12 (4), Νικολαΐδης 11 (3), Μαζέικα 12 (2), Μακ 3, Παπαντωνίου, Μελς 10 (1), Δορκοφίκης 20 (5), Καλλινικίδης 7 (1), Φράνσις 4.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Ζούρος): Ξανθόπουλος, Παπαμακάριος 6, Χαραλαμπίδης 23 (5), Καλαϊτζής 3 (1),  Όουενς 4, Όστοϊτς, Μπλάκνεϊ 13, Κολώκας, Βουγιούκας 11.

[move] :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια.
Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ.

Μπράβο στην ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ για τη παλληκαρίσια νίκη,που της επιτρέπει να κρυφοκοιτάει τα πλέι οφ.
Μπράβο και στον Σταύρο Αδαμίδη που φαίνεται κα΄ποια πράγματα να τα βάζει στην σωστή τους βάση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom