Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αχαχα.δεν εχω χαρακτηρα ε;ψιτ σκατζοχοιρε την υπογραφη σου την ειδες;εχεις δει εμενα να εχω βαλει τετοια βλακωδες υπογραφη;
προφανώς δεν έχεις χιούμορ.
και προφανώς δεν έχεις παιδιά

επιβεβαιώνεις την ηλικία σου απλά
και την ανοησία σου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
προφανώς δεν έχεις χιούμορ.
και προφανώς δεν έχεις παιδιά

επιβεβαιώνεις την ηλικία σου απλά
και την ανοησία σου
τι χιουμορ εχεις δηλαδη με αυτο;μπορεις να το εξηγησεις;οχι δεν εχω παιδια αν ειχα δεν θα εμπαινα εδω θα ασχολιομουν μαζι τους.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τι χιουμορ εχεις δηλαδη με αυτο;μπορεις να το εξηγησεις;οχι δεν εχω παιδια αν ειχα δεν θα εμπαινα εδω θα ασχολιομουν μαζι τους.
μην κρίνεις προσβάλλοντας τους άλλους. Είπαμε να είσαι μικρός,είπαμε να μη σκέφτεσαι, αλλά υπάρχει όριο σε όλα.
όταν θα αποκτήσεις παιδιά (σου το εύχομαι) τότε θα δεις πως δεν έχει καμία σχέση ένα σάιτ με την οικογένειά σου και το τι κάνεις.
Αν εσένα το σάιτ είναι η ζωή σου...get a life.
Τραγουδάκι είναι η υπογραφή, για να στο μάθω και αυτό.

Γνώσεις δεν έχεις, χαρακτήρα δεν έχεις, μυαλό δεν έχεις, χιούμορ δεν έχεις....γαμα τα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και απλά για να μη νομίζεις πως σε βρίζω αλλά για να σου δείξω πως δεν πρέπει να βλέπεις με παρωπίδες....σε αυτά που είπες:
δες πόσα είναι τα πέναλτι που έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός και ποσα η ΑΕΚ, πόσες οι αποβολές και πόσες της ΑΕΚ και μετά ξαναμίλα για αυτό. Και όχι μόνο φέτος, δες και πέρσι και πρόπερσι.
Οι αγώνες παίζονται στο γήπεδο: άρα δεν αφαιρείς βαθμούς απο μια ομάδα που δεν έχει καν προλάβει να κατέβει στο γήπεδο. Ο αγώνας με τον Πανιώνιο δεν είχε καν αρχίσει, δεν ήταν διακοπή.
Δεν φταίει ο Ολυμπιακός για τις μαλακίες άλλων. Κλάψε στην Καλαμαριά. Ή θα τηρείς τους νόμους ή δεν θα τους τηρείς. Εσύ περίμενες να πάρεις το πρωτάθλημα όταν όλο τον πρώτο γύρο σερνόσουνα και έχει δηλώσει ακόμα και ο πρόεδρός σου πως δεν το αξίζεις; Η Καλαμαριά δεν έπεσε από έναν αγώνα. Έπεσε επειδή δεν μάζεψε αρκετούς βαθμούς.
Ο σεβασμός κερδίζεται. Και κερδίζεται σε ανθρώπους που σε ενδιαφέρει να τον κερδίσεις. Όχι σε ανθρώπους που δεν σέβονται ούτε τον εαυτό τους και μοιρολογούν από τα γεννοφάσκια τους.

Δεν σε σέβεται εσένα κανείς. Ούτε ο ΠΑΟ που σου έκλεψε το τσουλου, ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε κανείς.
Ομάδα ασοβαρη όπως η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια δεν αξίζει σεβασμό, μόνο λύπηση.
μιλας για παρωπιδες...οταν δεν κανεις επιθεσεις,ποσα πεναλτυ θες να κερδισεις;δηλαδη θες να πεις οτι δεν ευνοειται η ολυμπιακος;τοσα χρονια που ολοι μιλανε για παραγκα και γινονται λαθηα παντα ομως υπερ της ολυμπιακου λες να κανουν λαθος;ενταξει ρε ευνοουμαστε κιολας.φιλε ο αγωνας δεν εγινε εξαιτιας εισοδου των οπαδων του οσφπ,που απαγορευοταν να βρισκονταν εκει μιας και δεν ειχε δικαιωμα για εισητηρια.μονο χαζος και αφελης μπορει να πιστευει οτι η διοικηση τοτε του οσφπ δεν ηξερε οτι θα πανε οπαδοι του.η αεκ σερνοταν στον πρωτο γυρο εσυ επαιζες μπαλαρα επιπεδου μπαρτσελονα νομιζεις;εχεις δικιο οτι ο σεβασμος κερδιζεται.γιαυτο και εσενα δεν σε σεβεται κανεις πλεον.το αν την αεκ την σεβονται,δεν θα το πεις εσυ,γιατι εκτος του οτι εισαι πολυ μικρος,σαν γαυρος,να μιλας για την αεκ,δεν εχεις και ιδεα τι συμβαινει διπλα σου,μιας και η μονη σου ενημερωση ειναι απο τον πρωταθλητη και τον νικολακοπουλο.για το ποιος ειναι για λυπηση φαινεται φετος.15 χρονα τσουλου παιζεις,και τι εχεις καταφερει;να σε παιζει για πλακα ο πας γιαννενα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μιλας για παρωπιδες...οταν δεν κανεις επιθεσεις,ποσα πεναλτυ θες να κερδισεις;δηλαδη θες να πεις οτι δεν ευνοειται η ολυμπιακος;τοσα χρονια που ολοι μιλανε για παραγκα και γινονται λαθηα παντα ομως υπερ της ολυμπιακου λες να κανουν λαθος;ενταξει ρε ευνοουμαστε κιολας.φιλε ο αγωνας δεν εγινε εξαιτιας εισοδου των οπαδων του οσφπ,που απαγορευοταν να βρισκονταν εκει μιας και δεν ειχε δικαιωμα για εισητηρια.μονο χαζος και αφελης μπορει να πιστευει οτι η διοικηση τοτε του οσφπ δεν ηξερε οτι θα πανε οπαδοι του.η αεκ σερνοταν στον πρωτο γυρο εσυ επαιζες μπαλαρα επιπεδου μπαρτσελονα νομιζεις;εχεις δικιο οτι ο σεβασμος κερδιζεται.γιαυτο και εσενα δεν σε σεβεται κανεις πλεον.το αν την αεκ την σεβονται,δεν θα το πεις εσυ,γιατι εκτος του οτι εισαι πολυ μικρος,σαν γαυρος,να μιλας για την αεκ,δεν εχεις και ιδεα τι συμβαινει διπλα σου,μιας και η μονη σου ενημερωση ειναι απο τον πρωταθλητη και τον νικολακοπουλο.για το ποιος ειναι για λυπηση φαινεται φετος.15 χρονα τσουλου παιζεις,και τι εχεις καταφερει;να σε παιζει για πλακα ο πας γιαννενα.
χααχαχαχααχαχαχααχαχαχαχα
πες μου τι καταφέρνεις εσύ ή τι κατάφερες όταν είχες ομαδάρα.

ΡΑΓΙΑ!!!

μικρέ, πάνε διάβασε και ξαναέλα να κλάψεις.
Χου ρε που θα μας κάνεις και μαθήματα. Ούτε τι έλεγε ο ΚΑΠ τότε δεν ξέρεις.
ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ. Δεν σου είπα πως το άξιζε ο Ολυμπιακός. Ναι, μπάλα είχε παίξει αλλά μόνο στην Ευρώπη εκείνη τη χρονιά. Αλλά όταν ο ίδιος ο πρόεδρός σου μιλάει για χαμένο πρωτάθλημα και για ομάδα που δεν υπάρχει, δεν μπορεί μετά από 3 ματς να το παίζεις πρωταθλητής επειδή σου έκατσε και αδικημένος.

Είσαι πουθενάς.
και στο μυαλό και στην ψυχή
και είναι κρίμα γιατί είσαι αντιπροσωπευτικό δείγμα των νιάτων μας.

Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
γαμημένα νιάτα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
χααχαχαχααχαχαχααχαχαχαχα
πες μου τι καταφέρνεις εσύ ή τι κατάφερες όταν είχες ομαδάρα.

ΡΑΓΙΑ!!!

μικρέ, πάνε διάβασε και ξαναέλα να κλάψεις.
Χου ρε που θα μας κάνεις και μαθήματα. Ούτε τι έλεγε ο ΚΑΠ τότε δεν ξέρεις.
ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ. Δεν σου είπα πως το άξιζε ο Ολυμπιακός. Ναι, μπάλα είχε παίξει αλλά μόνο στην Ευρώπη εκείνη τη χρονιά. Αλλά όταν ο ίδιος ο πρόεδρός σου μιλάει για χαμένο πρωτάθλημα και για ομάδα που δεν υπάρχει, δεν μπορεί μετά από 3 ματς να το παίζεις πρωταθλητής επειδή σου έκατσε και αδικημένος.

Είσαι πουθενάς.
και στο μυαλό και στην ψυχή
και είναι κρίμα γιατί είσαι αντιπροσωπευτικό δείγμα των νιάτων μας.

Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
γαμημένα νιάτα
σκα σκα σκα.πως φαινεται οτι σου εχει μεινει μονο το ψαρεμα...πηγαινε να διαβασεις τωρα τον πρωταθλητη για την μεγαλη ομαδα που θα σου χτισει ο κοκκαλης με τον λαυρεντιαδη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αχαχαχαχα,ξυπνηστε λεει ο ριπ βαν τορν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σκα σκα σκα.πως φαινεται οτι σου εχει μεινει μονο το ψαρεμα...πηγαινε να διαβασεις τωρα τον πρωταθλητη για την μεγαλη ομαδα που θα σου χτισει ο κοκκαλης με τον λαυρεντιαδη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αχαχαχαχα,ξυπνηστε λεει ο ριπ βαν τορν.
πες μου γιατί πανηγυρίζεις εσύ να καταλάβω.
οκ, εγώ έχασα κάτι που το κατακτώ 14 χρόνια.
εσύ τι κέρδισες;

μήπως διέπρεψες ευρώπη;
μήπως πήρες κύπελλο;;

οχι, οχι,οχι...κάτσε το έχω...παίρνεις πρωτάθλημα στο μπάσκετ..οχι μωρέ στο βέλλευ ήθελα να πω, ε,σόρρυ...πιγκ πογκ, δηλαδή σορρυ κιόλας, παραδρομή...στην κοπηλασία εννοούσα...

ΧΟΥ ΡΕ ΡΑΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ

κλάψε στο κατωσέντονό σου που δεν μπορείς να σηκώσεις κεφάλι με τη μαλακία που σε δέρνει μικρό παιδί...

γαμημένα νιάτα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και όμως όπως θα δείτε ο Μ.Τροχανάς διατηρεί μετοχές ακόμα στην ομάδα μας.
Φτάνουν το ιλιγγιώδες αριθμό των 4!!!!!!!!!!!! :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πες μου γιατί πανηγυρίζεις εσύ να καταλάβω.
οκ, εγώ έχασα κάτι που το κατακτώ 14 χρόνια.
εσύ τι κέρδισες;

μήπως διέπρεψες ευρώπη;
μήπως πήρες κύπελλο;;

οχι, οχι,οχι...κάτσε το έχω...παίρνεις πρωτάθλημα στο μπάσκετ..οχι μωρέ στο βέλλευ ήθελα να πω, ε,σόρρυ...πιγκ πογκ, δηλαδή σορρυ κιόλας, παραδρομή...στην κοπηλασία εννοούσα...

ΧΟΥ ΡΕ ΡΑΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ

κλάψε στο κατωσέντονό σου που δεν μπορείς να σηκώσεις κεφάλι με τη μαλακία που σε δέρνει μικρό παιδί...

γαμημένα νιάτα
δεν πανηγυριζω απλα μου αρεσει να κοροιδευω εσενα τον μαλακα.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ετσι καυλωνει και πανηγυριζει και καλα κανει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν πανηγυριζω απλα μου αρεσει να κοροιδευω εσενα τον μαλακα.
είσαι μικρούλης ακόμα...
δεν έχει πήξει ακόμα το μυαλό σου.
δεν μπορείς να κοροϊδέψεις κάποιον για κάτι που δεν τον νοιάζει.
Πιο πολύ με θλίβει πως ένα παιδί της ηλικίας σου βρίσκεται στον κόσμο του και είναι γαμημένο ψυχολογικά από την κοινωνία

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
είσαι μικρούλης ακόμα...
δεν έχει πήξει ακόμα το μυαλό σου.
δεν μπορείς να κοροϊδέψεις κάποιον για κάτι που δεν τον νοιάζει.
Πιο πολύ με θλίβει πως ένα παιδί της ηλικίας σου βρίσκεται στον κόσμο του και είναι γαμημένο ψυχολογικά από την κοινωνία
Φάσκεις και αντιφάσκεις Μοικανέ!
Από την μια μας λες ότι δεν σε νοιάζει και από την άλλη κάθε λίγο και λιγάκι μας κοπανάς στα ποστ σου για κούπες και ποιοι έχουν να πάρουν τίτλο χρόνια...
ΧΟΥ ΡΕ ΡΑΓΙΑ!  :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Καλημερες, για αυτο χαθηκες ρε hitman, εισαι πανετοιμος για Τουμπα διαβαζω ε...? :grin:

Συνημμένα

• oragiasport.jpg
    oragiasport.jpg
    183,9 KB · Εμφανίσεις: 17

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Άρναρ Γκρέταρσον, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να αναλάβει πόστο τεχνικού διευθυντή στην Ένωση.
Ο Ισλανός που παίζει ακόμη ποδόσφαιρο, αναμένεται να έρθει στην χώρα μας το επόμενο διάστημα και θα έχει συζητήσεις με τους ανθρώπους της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ για να πιάσει δουλειά...
Το πόστο που αναμένεται να αναλάβει ο Γκρέταρσον είναι αυτό του τεχνικού διευθυντή και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό είναι επιλογή του νέου προέδρου, Σταύρου Αδαμίδη.
Να σας θυμίσουμε πως ο Ισλανδός είχε αγωνιστεί για τρία χρόνια στον Δικέφαλο (1997-2000) στην θέση του χαφ και μέτρησε 86 συμμετοχές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom