nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ολοι οι καλοι χωρανεΑστείες δηλώσεις κι αυτός!Έλπίζω να μην του τα κουνήσει του χρόνου και ο ρουφιάνος και τον δούμε κι αυτόν στο βήμα!
ολοι οι καλοι χωρανεΑστείες δηλώσεις κι αυτός!Έλπίζω να μην του τα κουνήσει του χρόνου και ο ρουφιάνος και τον δούμε κι αυτόν στο βήμα!
κλαψε χαραλαμπεΤι σχέση έχει αυτό με την Ερασιτεχνική?Τι δουλειά έχει να βγάζει και λόγο ο μούλος?
κλαψε χαραλαμπε
Καλημερα αδερφια...
Ηρεμη η εβδομαδα που διανυουμε...
Σπανιο φαινομενο..Στην αναμονη του τιμωρου απο το το βροχερο λονδινο...
Με βαση την εικονα των αντιπαλων μας,δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα στα πλευ-οφ...
Με σοβαροτητα και πειθαρχια χτυπαμε στα ισα τη δευτερη θεση..
Αρκαι βεβαια να μη βαρεσει κανα κανονι ως τοτε...
υ.γ.ομορφο το κλιμα στη γιορτουλα χτες...παντως απο το ΧΧ περιμενα πιο δυναμικη σταση στο χαλι που βιωνουμε...
υ.γ.1.εχει πολυ γουστο να παρακολουθεις τα σχολια των βατραχολαγνων στο αεκ365..
αεκ-ντουσαν ΖΩΑ!!!
υ.γ.2.αντε να δουμε και τον κινεζο το σαββατο..
Καλημερα αδερφια...
Ηρεμη η εβδομαδα που διανυουμε...
Σπανιο φαινομενο..Στην αναμονη του τιμωρου απο το το βροχερο λονδινο...
Με βαση την εικονα των αντιπαλων μας,δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα στα πλευ-οφ...
Με σοβαροτητα και πειθαρχια χτυπαμε στα ισα τη δευτερη θεση..
Αρκαι βεβαια να μη βαρεσει κανα κανονι ως τοτε...
υ.γ.ομορφο το κλιμα στη γιορτουλα χτες...παντως απο το ΧΧ περιμενα πιο δυναμικη σταση στο χαλι που βιωνουμε...
υ.γ.1.εχει πολυ γουστο να παρακολουθεις τα σχολια των βατραχολαγνων στο αεκ365..
αεκ-ντουσαν ΖΩΑ!!!
υ.γ.2.αντε να δουμε και τον κινεζο το σαββατο..
υ.γ.3.επειδη εγω ειμαι και περιεργος,μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει ποιος και ΓΙΑΤΙ παρεξηγηθηκε απ΄το πανο που σηκωσαν οι πειρατες??
Ο Πασχάλης Τσαρούχας με τον Γιάννη Βούρο.
μπουυυυυυυυυυυυυυαααααααααααααααααααααααααααααααα
κριμαΣυλληπητήρια και στον μεγάλο Κ.Νεστορίδη,που χθες έχασε τον γιο του σε ηλικία μόλις 42 χρονών.
Κουράγιο Νέστορα!
Έλα ρε συ...πόσα ήθελες να παίρνει ένας νεαρός τερματοφύλακας με 0 συμμετοχές που ξεκινάει σαν τρίτη λύση?Έχουνε γίνει χειρότερες αδικίες τα τελευταία χρόνια...
60.000 ειναι 5.000 το μηνα + πριμ μια χαρα ειναι μακαρι να επερνα και εγω τοσαΈλα ρε συ...πόσα ήθελες να παίρνει ένας νεαρός τερματοφύλακας με 0 συμμετοχές που ξεκινάει σαν τρίτη λύση?Έχουνε γίνει χειρότερες αδικίες τα τελευταία χρόνια...
ο βατραχος να δεις ποσα παιρνει...60.000 ειναι 5.000 το μηνα + πριμ μια χαρα ειναι μακαρι να επερνα και εγω τοσα
Ο βάτραχος είναι απλήρωτος και δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά...ο βατραχος να δεις ποσα παιρνει...
υ.γ.μη συγκρινεις μισθους..ειναι ατοπο.
ειναι ακαποτο.