DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Πώωω πω ανάλυση και αυτή!!!
Αφού έτσι άφηναν να εννοηθεί...
εγώ ή μάλλον καλύτερα ,ο Σκόκο,θα τους χαλάσει χατήρι.
Πώωω πω ανάλυση και αυτή!!!
αστον αυτον μονο φαντασματα βλεπει να κυνηγανε την ομαδα του!!!ΜοΪκανέ περιμένω τα 1000 ευρώ από το στοίχημα που βάλαμε....για τον Σκόκο που θα εξαφανιζόταν κόντρα στον ΠΑΟ.
Απο τότε που γύρισε ο τρομοκράτης η ΑΕΚ έχει μεταμορφωθεί
Έχουνε γίνει πολλές παπαριές στο ρόστερ!Επί Φερέρ είχε κάνει μερικά καλά παιχνιδακια αλλά μετά εξαφανίστηκε κι αυτός...
Παιχταράς, τα έχουμε πει.
Αυτός ο παίχτης είναι πολυτέλεια για τη φετινή ΑΕΚ.
Ακόμα και έτσι όπως είναι - απρόβλεπτος και ασταθής χαρακτήρας - είναι υπερπολύτιμος.
Δυστυχώς, ο Μπάγιεβιτς έχει αποδείξει ότι τους φοβάται αυτούς τους παίχτες και βγάζει τα κόμπλεξ του.
www.aek365.gr/article.php?id=45553]Επιστρέφει[/url] και στην εθνική Αλγερίας.
ρε κουφαλα εσυ δεν ησουν που ελεγες να φυγειΠρος το παρόν,δείχνει να έχει ξεχάσει τις παλιές κακές του συνήθειες,και ελπίζω τόσο για αυτόν όσο κ για μας να τις έχει αποτάξει τελείως.
ρε κουφαλα εσυ δεν ησουν που ελεγες να φυγει
για τους αργκεντινους δεν σε εχω ακουσει να λες τα ιδιαΜε τις μαλακίες που έκανε,πάνω που η ομάδα προσπαθούσε να ηρεμήσει,ΝΑΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.
Και αν τις ξανακάνει πάλι ΘΑ ΤΟ ΠΩ:ΝΑ ΦΥΓΕΙ.
Προς το παρόν,δείχνει να έχει ξεχάσει τις παλιές κακές του συνήθειες,και ελπίζω τόσο για αυτόν όσο κ για μας να τις έχει αποτάξει τελείως.
για τους αργκεντινους δεν σε εχω ακουσει να λες τα ιδια
Προς το παρόν,δείχνει να έχει ξεχάσει τις παλιές κακές του συνήθειες,και ελπίζω τόσο για αυτόν όσο κ για μας να τις έχει αποτάξει τελείως.
ακριβως κανουν χειροτερα ειδικα ο σκοκο οποτε γουσταρει ειναι τραυματιας και παιζει την αλλη λεει δεν γουσταρω την αεκ και θελω μετεγραφη στο γαυρο.τις κλικες που ειχαν κανει περσι τις ξεχασες ; τωρα περιμενε σειρα εχει ο σαχα ηδη εβαλε το μανατζερ να κλαφτει.και μετα ο τζιμπουρ φταιει απο τοτε που γυρισε εχει αλλαξει ολη η ομαδα τους εχει κανει μαγκες ολους!δεν κανουν τα ίδια.
1) Διαφωνώ καθώς δεν συγκρίνονται ο Αραούχο με τον Καράμπελα... Αλλαγή τον έκανε τον Λέτο...που δεν έκανε τίποτα πραγματικά. Επίσης ναι είχε Μπλάνκο ο Αραούχο αλλα και ο Καράμπελας έπαιρνε βοήθειες αρκετές από Μαντούκα.1)και ο αραουχο και ο καραμπελας ηταν τραγικοι..ο λετο παρτυ εκανε,μεχρι που τον εβγαλε..
ξεχνας κατι ομως..ο αραουχο ειχε απο την μερια του το μπλανκο που μαρκαρε και κυνηγαγε,και ο καραμπελας δεν ειχε κανεναν,με δεδομενο οτι λανθασμενα ο σκοκκο επαιζε αριστερα για μεγαλο χρονικο διαστημα...
2)ζεραλντο κλασσικα..μαχητης,παθιασμενος αλλαααα...
Για μενα επρεπε να χτυπησει το ματς ο προδοτης στο τελος...με το που βγηκε ο καρα γονατισανε...
εκει ισως επρεπε να ρισκαρει και να περασει και το μπλανκο κορυφη,με ενα 4-3-1-2...
1) Διαφωνώ καθώς δεν συγκρίνονται ο Αραούχο με τον Καράμπελα... Αλλαγή τον έκανε τον Λέτο...που δεν έκανε τίποτα πραγματικά. Επίσης ναι είχε Μπλάνκο ο Αραούχο αλλα και ο Καράμπελας έπαιρνε βοήθειες αρκετές από Μαντούκα.
2)Τα χουμε ξαναπεί. Προς το παρόν βολευόμαστε με ό,τι έχουμε που αποτελεί ουσιαστικά 1 καλό μπακ απ του βασικού στόπερ... ο οποίος δεν υπάρχει.
Συμφωνούμε απολύτως!!!!! Όφειλε κατ'εμέ να το κτυπήσει το ματς. Και να χάναμε δεν νομίζω πως θα έλεγε κανείς τίποτα. Τεσπα...
Στα παπάρια μου τί θα έλεγαν οι γαύροι... Εδώ μας λέγαν πως ο Στολτίδης είναι καλύτερος του ΚατσουράνηΚάνεις λάθος.
Θα έλεγαν οι γαύροι.
όλους εκείνους τους 1 εκ.λόγους κατά την δική τους γνώμη,που η ΑΕΚ θα έδινε το ματς στον βάζελο.
Οπότε καλύτερα έτσι,για να μην αφήνονται και υπονοούμενα...