Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ωραία όλ'αυτά αλλά:
Αν νικήσετε και πάρει την κάτω βόλτα ο βάζελος και τσούκου-τσούκου πάρει καμιά κούπα ο μπάουγκ....

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Εμείς που θα κρυφτούμε ρεεεεεεεεεεεεεεεε :badair:
Τελειωμένο είναι το πρωτάθλημα!Άσ' τους όλους να σκούζουν!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Το ξέρω ρε παπάρα..τα ζμπαόκια θέλω να ξεσηκώσω :2funny: :2funny:
μένει και ο β' γύρος με τους φιλοξενούμενους της πόλης.
εκεί να δούμε τι θα κάνει ο άρης
κάτω από 4 τεμάχια θεωρείται ήττα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εκτός από το βλαχογερμανό όλοι οι άλλοι :2funny: :2funny:

Μπες στο θρεντ τους να ξεραθείς...
Μου αρκούν Κόλκας και Μίνος!Είναι έτοιμοι να κατατροπώσουν το κατεστημένο της Αθήνας!Πρέπει να πέφτει πολύ γέλιο στην πόλη!  :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Kαλημερα στο κιτρινομαυρο λαο(δηλαδη στο γατο και σε εμενα,αφου οι αλλοι απουσιαζουν για την ωρα :grin: :grin: :grin:) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Δεν καλημεριζω τους λοιπους γιατι η μερα εχει ντερμπυ και απαιτειται συσπειρωση... :boobies: :s&m_1: :tickedoff: :tickedoff:
Ολα ετοιμα για το αποψινο ντου του χιτμαν στο οακα...Μαζι με αλλα 2 αδερφια,θα παμε παροπλισμενοι για το 2..Θα φοραμε ΚΑΙ διακριτικα της ομαδας μας φυσικα.
Δε θα υπαρξει ελεος απο τους παικταραδες μας..Αλβανε νιομπλια που γινες προπονητης με ξενα αρχιδια ετοιμασου...
Μετα το αποψινο δε θα υπαρχει γυρισμος...Η καυτη-βρωμικη ανασα του ζμπαουγκ θα'ναι στο σβερκο σας...
Και αυτο ειναι υποσχεση και απειλη...
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Kαλημερα στο κιτρινομαυρο λαο(δηλαδη στο γατο και σε εμενα,αφου οι αλλοι απουσιαζουν για την ωρα :grin: :grin: :grin:) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ποιος λείπει??Όλοι εδώ είμαστε !!!Το απόγευμα θα έχουμε ζωντανη καλυψη ..ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κι εγώ κιτρινόμαυρος είμαι ρε μαλάκα :birdman:
σωστα...τους αδελφικους χαιρετισμους μου στο γαμαι,το γοη του λευκου του πυργου. :grin: :grin: :grin: :grin: :rockon: :2funny:
Ποιος λείπει??Όλοι εδώ είμαστε !!!Το απόγευμα θα έχουμε ζωντανη καλυψη ..ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
γεια σου ναυαρχε...μεγαλη η μερα σημερα για πολλους λογους...το απογευμα θα'μαι γηπεδο,οποτε θα απουσιαζω απ οτο θρεντ..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
σωστα...τους αδελφικους χαιρετισμους μου στο γαμαι,το γοη του λευκου του πυργου. :grin: :grin: :grin: :grin: :rockon: :2funny:γεια σου ναυαρχε...μεγαλη η μερα σημερα για πολλους λογους...το απογευμα θα'μαι γηπεδο,οποτε θα απουσιαζω απ οτο θρεντ..
τι ειπε ο μελισσανιδης για τον αδαμιδη;

το ντεμοτεχνειο ΖΕΙ
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τι ειπε ο μελισσανιδης για τον αδαμιδη;
το ντεμοτεχνειο ΖΕΙ
τι να πει και αυτος ο λακαμας..μας εχει πρηξει τα παπαρια..μπαινω-δε μπαινω..αει γαμηδια πια...
υ.γ.ο αλλος ο κοντοπουτανος ντι-τζει,ακομα κινει τα νηματα...δες τι γραφει η εξεδρα καθε μερα και θα καταλαβεις τι γινεται.. :jerking:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πως να παω ρε συ
αφου η πανοπουλινα(κυνηγος μαγισσων του ποταμου νεστου) δεν εδωσε εισητηρια >:( >:( >:(
συνηθως δινει ο μπασταρδος...
εχω ανεβει 2 φορες...(0-1,μπλανκο και 1-1,μπλανκο)..50 ευρω στο πεταλο.. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom