Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

Επισκέπτης
συνεχεια απο πριν.....τα παιχνιδια πρεπει να κερδιζονται στα γηπεδα αλλα εννουσε μονο οταν συμφερει την ομαδα του :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ανανεωστε τον ρε...ΑΑντε ξυπνατε!!! :headbang: :tickedoff:
υ.γ.λαστμοικαν,αν ξερεις κατι για στησιμο του ματς πεσ΄το με ονοματα..
αλλιως αντε γραψε τις υποθεσεις σου στο<<αερολογεια,παπαρολογεια και τα μυαλα στο μπλεντερ>>

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
συνεχεια απο πριν.....τα παιχνιδια πρεπει να κερδιζονται στα γηπεδα αλλα εννουσε μονο οταν συμφερει την ομαδα του :2funny: :2funny:

Η πλάκα είναι πως οι Gay-roi περιμένουν να πανηγυρίσουν με τα δικά μας @@ μπας και ξαναμπούν στο κόλπο του πρωταθλήματος.
Οπως ακριβώς πανηγύριζαν οι φλωροβάζελοι το διπλό της διαλυμένης και χωρίς κίνητρο ΑΕΚ-άρας στο Καραϊσκάκη.

Επισκέπτης
Η πλάκα είναι πως οι Gay-roi περιμένουν να πανηγυρίσουν με τα δικά μας @@ μπας και ξαναμπούν στο κόλπο του πρωταθλήματος.
Οπως ακριβώς πανηγύριζαν οι φλωροβάζελοι το διπλό της διαλυμένης και χωρίς κίνητρο ΑΕΚ-άρας στο Καραϊσκάκη.
ο πμιγμενος απο τα μαλια πιανεται!!!!αλλωστε τοσα χρονια τα επερναν τοσο καθαρα που τωρα τους κακοφαινεται.ξεχασαν το πρωταθλημα σε ισοβαθμια με τελευταια αγωνιστικη στην ξανθη που ολως περιεργος η ξανθη κατεβασε μιση ομαδα για να αποκτησουν εμπειριες οι μικροι και το τελευταιο ματς το 2002 στο χαριλαου που ηταν το καλυτερο φιλικο!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ποιος είπε ότι τα έχουμε ξεχάσει; Ούτε τις πουστ... του βάζελου ξεχάσαμε (και δεν είναι μόνο το πέναλτι στον Μπούρμπο, είναι και άλλα εγκλήματα όπως το κύπελλο που έχασα με τον Μπάκα), ούτε του γαύρου (βλέπε το πρόσφατο πρωτάθλημα στα χαρτιά, που αν το έπαιρνα θα έπαιζα εγώ τσάμπιονς λιγκ και δεν θα έβγαινα ΟΥΕΦΑ μέσω των πλέι οφ που δεν είχε όρεξη κανείς να παίξει. Εκεί δεν πήγε το οικονομικό πλάνο στράφι;). Αλλά η ανυπαρξία της διοίκησης αυτά έχει...Μην ξεχνάς, όμως, πως ΑΕΚτζής δεν είναι κανείς για τους τίτλους (όπως πολλοί άλλοι) είναι ΑΕΚτζής για άλλους λόγους, κυρίως ιδεολογικούς.

ΑΕΚ όσο με πληγώνεις, τόσο με πορώνεις
τις χαζομάρες μόνο για τα χαρτιά και τα πλέυ οφφ να μην έλεγες...όλα καλά.
Γιατί δεν φταίει ο ολυμπιακός που κάνει μαλακίες η Καλαμαριά. Ο κάθε Ολυμπιακός είναι ΑΕ και φυσικά δεν θέλει να χάνει χρήματα. Δεν είχε να κάνει ούτε με την ΑΕΚ προσωπικά ούτε σαν Ολυμπιακός μόνο. Όποια ομάδα και να ήτανε στη θέση του το ίδιο θα είχε κάνει, και η ΑΕκ και ο ΠΑΟ και όλοι τους. Μην ξανακάνουμε τις ίδιες συζητήσεις.
Όσο για τα πλέυ όφφ ποιος σας φταίει που δεν παίξατε καλά;;; Ας παίζατε να περνούσατε στο τσουλου.
Εδώ μιλάμε για μια φάση που σας έριξε έξω οικονομικά πάνω ακριβώς στο πλάνο του Ντέμη. Δυο φορές χάθηκε το πλάνο. Μία είναι αυτή και μία με τη μαλακία να πάρουνε το Ριβάλντο, μπας και πάρετε πρωτάθλημα. Και σας έκανε άνω κάτω ο παπάρας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και σε αυτό έχεις λάθος.
δεν μας ενδιαφέρει αυτό.
Προσωπικά με ενοχλέι να βλέπω την ΑΕΚ να είναι τσιράκι του λαγού. Και αυτή τη στιγμή είστε.
ο ολυμπιακός φέτος δεν παίρνει πρωτάθλημα ακόμα και με 5 ήττες του βάζελου. σε αυτή την περίπτωση θα το πάρει ο ΜΠΑΟΚ.
Φέτος το πρωτάθλημα τελείωσε για εμάς.
όποιος νομίζει πως μπορεί ο Ολυμπιακός να καλύψει τη διαφορά, προφανώς είναι βάζελος. Εμείς δεν ζούμε με ελπίδες. Αυτό που θέλουμε είναι να φτιαχτεί η ομάδα από την αρχή σωστά, όχι με τσιρότα και τσόντες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ανανεωστε τον ρε...ΑΑντε ξυπνατε!!! :headbang: :tickedoff:
υ.γ.λαστμοικαν,αν ξερεις κατι για στησιμο του ματς πεσ΄το με ονοματα..
αλλιως αντε γραψε τις υποθεσεις σου στο<<αερολογεια,παπαρολογεια και τα μυαλα στο μπλεντερ>>
οχι, δεν ξέρω.
την άποψή μου λέω.
αλλά μην μου πεις μετά το ματς πως παίξατε χάλια.
στο λέω από τώρα πως θα είστε χώμα. Όχι πως με εμάς παίξατε καμιά σούπερ μπάλα, έτσι; τυχερή νίκη ήτανε και με εμάς.
αλλα νομίζω πως με τον ΠΑΟ δεν θέλετε κι όλας να παίξετε μπάλα, αυτό βγαίνει από τις συζητήσεις που κάνω, ήταν άλλη η συσπείρωσή σας  και η πόρωσή σας

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο πμιγμενος απο τα μαλια πιανεται!!!!αλλωστε τοσα χρονια τα επερναν τοσο καθαρα που τωρα τους κακοφαινεται.ξεχασαν το πρωταθλημα σε ισοβαθμια με τελευταια αγωνιστικη στην ξανθη που ολως περιεργος η ξανθη κατεβασε μιση ομαδα για να αποκτησουν εμπειριες οι μικροι και το τελευταιο ματς το 2002 στο χαριλαου που ηταν το καλυτερο φιλικο!!!
καλά....εσύ ρούφα το αβγό σου...
εδώ μιλάνε οι ομάδες που μπορεί να πάρουνε πρωτάθλημα....χαχχαχαχαχα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
οχι, δεν ξέρω.
την άποψή μου λέω.
στο λέω από τώρα πως θα είστε χώμα. Όχι πως με εμάς παίξατε καμιά σούπερ μπάλα, έτσι; τυχερή νίκη ήτανε και με εμάς.
αλλα νομίζω πως με τον ΠΑΟ δεν θέλετε κι όλας να παίξετε μπάλα, αυτό βγαίνει από τις συζητήσεις που κάνω, ήταν άλλη η συσπείρωσή σας  και η πόρωσή σας
οπως φανταστηκα...ασε να γινει το ματς και μετα τα ξαναλεμε..
υ.γ.οχι και τυχερη η νικη στο τηγανι..εχω χασει 3 τετ α τετ και κανεις την πρωτη σου ευκαιρια στο 73'....
μη λες οτι να'ναι...

Επισκέπτης
καλά....εσύ ρούφα το αβγό σου...
εδώ μιλάνε οι ομάδες που μπορεί να πάρουνε πρωτάθλημα....χαχχαχαχαχα
xaxaxaxaxεσυ θα πας για πρωταθλημα χαχαχαχα!!!!κοιταξε σου εκοψα τπ πρωταθλημα στο μπασκετ εκει ρουφηξες το πρωτο δεν μενει αυριο να σου αποτελειωσω και τη δευτερη θεση :grin:

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
και σε αυτό έχεις λάθος.
δεν μας ενδιαφέρει αυτό.
Προσωπικά με ενοχλέι να βλέπω την ΑΕΚ να είναι τσιράκι του λαγού. Και αυτή τη στιγμή είστε.
ο ολυμπιακός φέτος δεν παίρνει πρωτάθλημα ακόμα και με 5 ήττες του βάζελου. σε αυτή την περίπτωση θα το πάρει ο ΜΠΑΟΚ.
Φέτος το πρωτάθλημα τελείωσε για εμάς.
όποιος νομίζει πως μπορεί ο Ολυμπιακός να καλύψει τη διαφορά, προφανώς είναι βάζελος. Εμείς δεν ζούμε με ελπίδες. Αυτό που θέλουμε είναι να φτιαχτεί η ομάδα από την αρχή σωστά, όχι με τσιρότα και τσόντες.

Το τσιράκι πως το συμπεραίνεις; Εσύ όταν είχες τσιράκια τόσες ομάδες (Λεβαδειακός, Ξάνθη κτλ) δεν σε ενοχλούσε;

οχι, δεν ξέρω.
την άποψή μου λέω.

Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Τσούζει ε;;;;;;;;;;;;; Δηλαδή ρε φίλε ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος; Θυμάσαι πως προηγήθηκες; Πάλι με τα κοράκια.

Επισκέπτης
Το τσιράκι πως το συμπεραίνεις; Εσύ όταν είχες τσιράκια τόσες ομάδες (Λεβαδειακός, Ξάνθη κτλ) δεν σε ενοχλούσε;

Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Τσούζει ε;;;;;;;;;;;;; Δηλαδή ρε φίλε ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος; Θυμάσαι πως προηγήθηκες; Πάλι με τα κοράκια.
φιλε μου μηνασχολεισαι απλα τωρα εχουν χασει τα γκεμια και εχεις ακουσει της στραβης ψωλης οι ριχες τι ς φταινε!!!!τωρα που ο σωκρατης δεν μπορει γιατι ουτε γκαγκατσης υπαρχει ουτε σπαθας αλλα και τα παραρτηματα τους δεμν μπορουν να κανουν τιποτα ψαχνουν φαντασματα.αν ηταν μαγκες ας σας κερδιζαν στο καραισκακη και τωρα δεν θα τους ενοιαζε τιποτα.αλλα ειπαμε....τους φταινε ολα εκτος απο τα χαλια τους.και κατι για να χαρουν αυριο θα κανουν νικη μετα απο πολυ καιρο.ο τσακιρης πλεον εχει κοψει απο το βαζελο λογο πατερα οποτε.........

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Οι παίκτες της ΑΕΚ παρουσιάστηκαν συνειδητοποιημένοι και πανέτοιμοι για την κρίσιμη αναμέτρηση, γι' αυτό και πήραν την μεγαλειώδη νίκη μέσα στα Τρίκαλα. Ο Μηνάς Γκέκος κατάφερε να ανεβάσει τη ψυχολογία στους "κιτρινόμαυρους" και να βελτιώσει τις αγωνιστικές τους αδυναμίες στο παιχνίδι. Αναπόφευκτα, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, πάθος αλλά και συγκέντρωση στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του ματς. Οι γηπεδούχοι διατηρούσαν το προβάδισμα (53-48), αλλά οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν σερί 12-1 (54-60). Εκεί τελείωσε το παιχνίδιΤα δεκάλεπτα: 15-15, 31-26, 47-44, 59-65.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιαπλές): Γκιζογιάννης 5 (1), Μπιγκς 1, Προδρόμου 5, Νοέας, Κατσαρές 3 (1), Τσαϊρέλης 4, Αποστολίδης 5 (1), Σίμτσακ 6, Τζιγκάνοβιτς 16, Ζούπαν 10, Σακελλαρίου, Ντίκελ 4.
ΑΕΚ  (Γκέκος): Γκριν 11 (2), Νικολαΐδης 16 (2), Μαζέικα 3, Μακ 8 (1), Παπαντωνίου, Μελς 1, Γκιζογιάννης 4, Καλλινικίδης 8, Τουντζιαράκης, Φράνσις 14. 

[move] :rockon: :rockon: :rockon:[/move]
Μαύρα χάλια για τρία δεκάλεπτα...καθαρίσαμε στο τέλος...αν και δεν καλύψαμε την διαφορά του πρώτου αγώνα!Θα το παλέψουμε!  :grin:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
είστε συμπαθής ομάδα αλλά οκ μην το παρακάνουμε

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ωραία όλ'αυτά αλλά:
Αν νικήσετε και πάρει την κάτω βόλτα ο βάζελος και τσούκου-τσούκου πάρει καμιά κούπα ο μπάουγκ....

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Εμείς που θα κρυφτούμε ρεεεεεεεεεεεεεεεε :badair:
Γίνε Άρης να γουστάρεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom