Επισκέπτης
συνεχεια απο πριν.....τα παιχνιδια πρεπει να κερδιζονται στα γηπεδα αλλα εννουσε μονο οταν συμφερει την ομαδα του
συνεχεια απο πριν.....τα παιχνιδια πρεπει να κερδιζονται στα γηπεδα αλλα εννουσε μονο οταν συμφερει την ομαδα του
ο πμιγμενος απο τα μαλια πιανεται!!!!αλλωστε τοσα χρονια τα επερναν τοσο καθαρα που τωρα τους κακοφαινεται.ξεχασαν το πρωταθλημα σε ισοβαθμια με τελευταια αγωνιστικη στην ξανθη που ολως περιεργος η ξανθη κατεβασε μιση ομαδα για να αποκτησουν εμπειριες οι μικροι και το τελευταιο ματς το 2002 στο χαριλαου που ηταν το καλυτερο φιλικο!!!Η πλάκα είναι πως οι Gay-roi περιμένουν να πανηγυρίσουν με τα δικά μας @@ μπας και ξαναμπούν στο κόλπο του πρωταθλήματος.
Οπως ακριβώς πανηγύριζαν οι φλωροβάζελοι το διπλό της διαλυμένης και χωρίς κίνητρο ΑΕΚ-άρας στο Καραϊσκάκη.
τις χαζομάρες μόνο για τα χαρτιά και τα πλέυ οφφ να μην έλεγες...όλα καλά.Ποιος είπε ότι τα έχουμε ξεχάσει; Ούτε τις πουστ... του βάζελου ξεχάσαμε (και δεν είναι μόνο το πέναλτι στον Μπούρμπο, είναι και άλλα εγκλήματα όπως το κύπελλο που έχασα με τον Μπάκα), ούτε του γαύρου (βλέπε το πρόσφατο πρωτάθλημα στα χαρτιά, που αν το έπαιρνα θα έπαιζα εγώ τσάμπιονς λιγκ και δεν θα έβγαινα ΟΥΕΦΑ μέσω των πλέι οφ που δεν είχε όρεξη κανείς να παίξει. Εκεί δεν πήγε το οικονομικό πλάνο στράφι;). Αλλά η ανυπαρξία της διοίκησης αυτά έχει...Μην ξεχνάς, όμως, πως ΑΕΚτζής δεν είναι κανείς για τους τίτλους (όπως πολλοί άλλοι) είναι ΑΕΚτζής για άλλους λόγους, κυρίως ιδεολογικούς.
ΑΕΚ όσο με πληγώνεις, τόσο με πορώνεις
και σε αυτό έχεις λάθος.Η πλάκα είναι πως οι Gay-roi περιμένουν να πανηγυρίσουν με τα δικά μας @@ μπας και ξαναμπούν στο κόλπο του πρωταθλήματος.
Οπως ακριβώς πανηγύριζαν οι φλωροβάζελοι το διπλό της διαλυμένης και χωρίς κίνητρο ΑΕΚ-άρας στο Καραϊσκάκη.
οχι, δεν ξέρω.Ανανεωστε τον ρε...ΑΑντε ξυπνατε!!!
υ.γ.λαστμοικαν,αν ξερεις κατι για στησιμο του ματς πεσ΄το με ονοματα..
αλλιως αντε γραψε τις υποθεσεις σου στο<<αερολογεια,παπαρολογεια και τα μυαλα στο μπλεντερ>>
καλά....εσύ ρούφα το αβγό σου...ο πμιγμενος απο τα μαλια πιανεται!!!!αλλωστε τοσα χρονια τα επερναν τοσο καθαρα που τωρα τους κακοφαινεται.ξεχασαν το πρωταθλημα σε ισοβαθμια με τελευταια αγωνιστικη στην ξανθη που ολως περιεργος η ξανθη κατεβασε μιση ομαδα για να αποκτησουν εμπειριες οι μικροι και το τελευταιο ματς το 2002 στο χαριλαου που ηταν το καλυτερο φιλικο!!!
οπως φανταστηκα...ασε να γινει το ματς και μετα τα ξαναλεμε..οχι, δεν ξέρω.
την άποψή μου λέω.
αλλά μην μου πεις μετά το ματς πως παίξατε χάλια.
στο λέω από τώρα πως θα είστε χώμα. Όχι πως με εμάς παίξατε καμιά σούπερ μπάλα, έτσι; τυχερή νίκη ήτανε και με εμάς.
αλλα νομίζω πως με τον ΠΑΟ δεν θέλετε κι όλας να παίξετε μπάλα, αυτό βγαίνει από τις συζητήσεις που κάνω, ήταν άλλη η συσπείρωσή σας και η πόρωσή σας
xaxaxaxaxεσυ θα πας για πρωταθλημα χαχαχαχα!!!!κοιταξε σου εκοψα τπ πρωταθλημα στο μπασκετ εκει ρουφηξες το πρωτο δεν μενει αυριο να σου αποτελειωσω και τη δευτερη θεσηκαλά....εσύ ρούφα το αβγό σου...
εδώ μιλάνε οι ομάδες που μπορεί να πάρουνε πρωτάθλημα....χαχχαχαχαχα
και σε αυτό έχεις λάθος.
δεν μας ενδιαφέρει αυτό.
Προσωπικά με ενοχλέι να βλέπω την ΑΕΚ να είναι τσιράκι του λαγού. Και αυτή τη στιγμή είστε.
ο ολυμπιακός φέτος δεν παίρνει πρωτάθλημα ακόμα και με 5 ήττες του βάζελου. σε αυτή την περίπτωση θα το πάρει ο ΜΠΑΟΚ.
Φέτος το πρωτάθλημα τελείωσε για εμάς.
όποιος νομίζει πως μπορεί ο Ολυμπιακός να καλύψει τη διαφορά, προφανώς είναι βάζελος. Εμείς δεν ζούμε με ελπίδες. Αυτό που θέλουμε είναι να φτιαχτεί η ομάδα από την αρχή σωστά, όχι με τσιρότα και τσόντες.
οχι, δεν ξέρω.
την άποψή μου λέω.
αλλά μην μου πεις μετά το ματς πως παίξατε χάλια.
στο λέω από τώρα πως θα είστε χώμα. Όχι πως με εμάς παίξατε καμιά σούπερ μπάλα, έτσι; τυχερή νίκη ήτανε και με εμάς.
αλλα νομίζω πως με τον ΠΑΟ δεν θέλετε κι όλας να παίξετε μπάλα, αυτό βγαίνει από τις συζητήσεις που κάνω, ήταν άλλη η συσπείρωσή σας και η πόρωσή σας
φιλε μου μηνασχολεισαι απλα τωρα εχουν χασει τα γκεμια και εχεις ακουσει της στραβης ψωλης οι ριχες τι ς φταινε!!!!τωρα που ο σωκρατης δεν μπορει γιατι ουτε γκαγκατσης υπαρχει ουτε σπαθας αλλα και τα παραρτηματα τους δεμν μπορουν να κανουν τιποτα ψαχνουν φαντασματα.αν ηταν μαγκες ας σας κερδιζαν στο καραισκακη και τωρα δεν θα τους ενοιαζε τιποτα.αλλα ειπαμε....τους φταινε ολα εκτος απο τα χαλια τους.και κατι για να χαρουν αυριο θα κανουν νικη μετα απο πολυ καιρο.ο τσακιρης πλεον εχει κοψει απο το βαζελο λογο πατερα οποτε.........Το τσιράκι πως το συμπεραίνεις; Εσύ όταν είχες τσιράκια τόσες ομάδες (Λεβαδειακός, Ξάνθη κτλ) δεν σε ενοχλούσε;
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Τσούζει ε;;;;;;;;;;;;; Δηλαδή ρε φίλε ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος; Θυμάσαι πως προηγήθηκες; Πάλι με τα κοράκια.
Γίνε Άρης να γουστάρεις...Ωραία όλ'αυτά αλλά:
Αν νικήσετε και πάρει την κάτω βόλτα ο βάζελος και τσούκου-τσούκου πάρει καμιά κούπα ο μπάουγκ....
Εμείς που θα κρυφτούμε ρεεεεεεεεεεεεεεεε