nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και που να δεις παντελη καπετανο που γαμειΕ καλά και ο Σέζαρ που παίζει τώρα στην Τουρκία δεν με χαλάει έτσι όπως τα καταφέρανε!
και που να δεις παντελη καπετανο που γαμειΕ καλά και ο Σέζαρ που παίζει τώρα στην Τουρκία δεν με χαλάει έτσι όπως τα καταφέρανε!
Βρε βρε σαν τα χίονια...
Ε καλά και ο Σέζαρ που παίζει τώρα στην Τουρκία δεν με χαλάει έτσι όπως τα καταφέρανε!Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λύσεις που θα σε βοηθήσουν να πας μπροστά...
Μη βιάζεσαι...Ελπίζω να σωθείται ρε...αν και κομματάκι δύσκολο... :S :S :S
Δεν υπάρχει σέντς...
Ρε συ αυτοί γράφουνε σοβαρά για τον Παπ!Τώρα το είδα...και που να δεις παντελη καπετανο που γαμει
Ρε συ αυτοί γράφουνε σοβαρά για τον Παπ!Τώρα το είδα...
Κόλπο γκρόσο του εν δυνάμει!!!
φωνακτε το παπα το μακη
Ασε,ξεβαρέθηκα να με κερνάς...Ξέρεις εσύ.....αντε να σας δώ ναύαρχε τι θα κάνετε την Κυριακή.. αμα κερδίσετε κερνάω
Ασε,ξεβαρέθηκα να με κερνάς...Ξέρεις εσύ.....
Έχει ο χίτμαν...Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ
σκεφτομαι να ψαξω για εισητηρια για τον αγώνα της κυριακής
Τωρα ειμαστε off topic αλλά ΘΑ ΣΤΑ ΧΩΣΩ!!Πότε μου είπες ρε και δεν μπορούσα???Απλά σου είπα ΟΧΙ εκεί που ξέρεις...Αντε Μπισμπίκη!!!βρε μαλακοπίτουρα αφού όποτε είναι να σε κεράσω εσύ όλο δικαιολογία βρίσκεις.. πότε ο κώλος σου πονεί, πότε δεν σου σηκώνεται, πότε έχεις τις μαύρες σου γιατί έχασε η ΑΕΚ...
εξάλλου αυτό το κέρασμα θα το πάρεις απευθείας από την κωλόγρια τον τάλω... μου το χρωστάει επειδή κερδίσαμε τον γαύρο
Έχει ο χίτμαν...
Βάζελος να σου δανείσει διαρκείας για αυτό το ματς...χλωμό!Έχουνε ξεσηκωθεί αυτοί...θα πάς στον σύνδεσμο μωρέ διπλά απο το σπίτι μου είναι, ολο και κάτι θα έχουν τα παιδία, εκτόε αν δανειστώ κανένα διαρκείας
Βάζελος να σου δανείσει διαρκείας για αυτό το ματς...χλωμό!Έχουνε ξεσηκωθεί αυτοί...
Την πάτησε ο θείος!Άντε και με τη νίκη!αυτο κι αν ειναι τυχη, ο θείος μου ο μοναδικος βαζελος στην οικογένεια έχει διαρκειας οπότε κατι θα κανουμε ;)
O hitman θα'ναι undercover στη 10 με μπλουζα ραφικ.. ;)Έχει ο χίτμαν...
Την πάτησε ο θείος!Άντε και με τη νίκη!
O hitman θα'ναι undercover στη 10 με μπλουζα ραφικ.. ;)