Επισκέπτης
εδώ ελπίζουνε οι γάβροι ότι θα πάρουν πρωτάθλημα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Πιο εύκολα θα πάρουν κύπελο φέτος..
εδώ ελπίζουνε οι γάβροι ότι θα πάρουν πρωτάθλημα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Πιο εύκολα θα πάρουν κύπελο φέτος..
Κυριακή στις 7!
Ακόμα να σε πάει στο γήπεδο ο παλιοχίτμαν?
λες?????????? πάλι στα χαρτιά??? τι ανακάλυψε πάλι ο κρόκους?
Ένσταση..
(ωχ..τι λέξεις λέω στο χανουμοθρεντ!!!!)
Μπα,εγω ακουσα οτι ετοιμαζεται ενσταση κατα του κυρους του αγωνα με τον παοκ,δεν τηρηθηκε ο (μερχι περσι εφαρμοσμενος)κανονισμος στα 4 κορνερ ενα πεναλτυ...λες?????????? πάλι στα χαρτιά??? τι ανακάλυψε πάλι ο κρόκους?
παρακμηΣκουλίκια!
Μπα,εγω ακουσα οτι ετοιμαζεται ενσταση κατα του κυρους του αγωνα με τον παοκ,δεν τηρηθηκε ο (μερχι περσι εφαρμοσμενος)κανονισμος στα 4 κορνερ ενα πεναλτυ...
Τωρα που παιρνει πισω και τον Γκαγκατση να σας δω...ο κανόνας άλλαξε... τώρα πλέον είναι 4 κόρνερ ανεξαρτήτως τυχερου, 2 πέναλτυ υπερ του γαύρου
ρε τετοιους πουθεναδες σαν αυτουςς δεν πρεπει να'χει δει αλλη ομαδα...Πάμε δυνατά για www.aek365.gr/article.php?id=44633]αναγέρωση[/url].
Σεβαστός και καλός ποδοσφαιριστής, αλλά είναι πλέον πολύ μεγάλος.
Να δούμε με ποιους θα παίζουμε του χρόνου, αν υπάρχουμε.
[move] [/move]
την εχω...αλλα την κοντοκαριολοπουστα δεν την ποσταρω εγω!!!Έχω τον άλλο τον αρχίδη να μου βάζει τον κοντορουφιάνο...άρχισες να βάζεις κι εσύ τον κομπλεξικό καραγκιόζη...υπάρχει και φωτό που είναι μαζί ρε μουνιά!
κοιταχτε μην τραυματιστει γιατι θα σας ζητησουμε αποζημιωσηΜάλλον παίζει ο Σκόκο την Κυριακή...
Αφού έχει κλείσει στην Πανάθα!κοιταχτε μην τραυματιστει γιατι θα σας ζητησουμε αποζημιωση
η συμφωνια ηταν για 90 λεπτα,6 γεναρη...κοιταχτε μην τραυματιστει γιατι θα σας ζητησουμε αποζημιωση