Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
skitso1_B.jpg

Έυχομαι στην ομάδα της ΑΕΚ καλή επιτυχία στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ...

Επισκέπτης
Φώναζέ με Σκόκο αλλιώς... Αβραάμ

Αρχίζει και το παίζει Αβραάμ ο Σκόκο ο οποίος μετά την επιθυμία που εκδήλωσε να συνεχίσει την καριέρα του εκτός ΑΕΚ, σήμερα βγήκε εκτός αποστολής αφού ένιωσε ενοχλήσεις. Σύμφωνα με όσα ακούγονται ο Σκόκο τραβάει το σκοινί προκειμένου...

να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και να πάει στον Ολυμπιακό, αφού οι Πειραιώτες είναι ζεστοί στο να τον αποκτήσουν. Συνέπεια των παραπάνω είναι να υπάρχουν αμφιβολίες για το αν υφίσταται τραυματισμός ή αν ο παίκτης με αυτό τον τρόπο ασκεί πίεση στους διοικούντες της κίτρινης ΠΑΕ για να τον αφήσουν να φύγει.

Δεν αλλάζει και μέθοδο ο γαύρος!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Φώναζέ με Σκόκο αλλιώς... Αβραάμ

Αρχίζει και το παίζει Αβραάμ ο Σκόκο ο οποίος μετά την επιθυμία που εκδήλωσε να συνεχίσει την καριέρα του εκτός ΑΕΚ, σήμερα βγήκε εκτός αποστολής αφού ένιωσε ενοχλήσεις. Σύμφωνα με όσα ακούγονται ο Σκόκο τραβάει το σκοινί προκειμένου...

να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και να πάει στον Ολυμπιακό, αφού οι Πειραιώτες είναι ζεστοί στο να τον αποκτήσουν. Συνέπεια των παραπάνω είναι να υπάρχουν αμφιβολίες για το αν υφίσταται τραυματισμός ή αν ο παίκτης με αυτό τον τρόπο ασκεί πίεση στους διοικούντες της κίτρινης ΠΑΕ για να τον αφήσουν να φύγει.

Δεν αλλάζει και μέθοδο ο γαύρος!!
ρε δε μπα να τραγουδαει το μουνακι...οποιος βαλει υπογραφη για πωληση στο γαβρο,θα πρεπει να φυγει με τους μανατζερ του παικτη για αργεντινη..αυτο το ξερουν καλα οι αμετοχοι..οποτε με την ορεξη θα μεινουν. ;) :s&m_1:

Επισκέπτης
ρε δε μπα να τραγουδαει το μουνακι...οποιος βαλει υπογραφη για πωληση στο γαβρο,θα πρεπει να φυγει με τους μανατζερ του παικτη για αργεντινη..αυτο το ξερουν καλα οι αμετοχοι..οποτε με την ορεξη θα μεινουν. ;) :s&m_1:

Ρε λες να κάνουμε το βάζελο πρωταθλητή αύριο?
  :think:Από την άλλη τα ίδια ακριβώς σκατά είναι κι'αυτοί!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ρε λες να κάνουμε το βάζελο πρωταθλητή αύριο?
  :think:Από την άλλη τα ίδια ακριβώς σκατά είναι κι'αυτοί!
μη δουλευομαστε και μεταξυ μας νατσο..
και ο βαζελος παπαρια παιζει..εφοσον ΔΕΝ παιζει ο σιμαο,αμυντικα ειναι για γελια...
το ματς ειναι ανοικτο σε καθε αποτελεσμα με περισσοτερες πιθανοτητες στο Χ,που δε θα στεναχορησει κανεναν..
υ.γ.οι κουμπαριες που ακουγονται εδω κατω,εχουν υποσταση ή ειναι παπαγαλιες??

Επισκέπτης
μη δουλευομαστε και μεταξυ μας νατσο..
και ο βαζελος παπαρια παιζει..εφοσον ΔΕΝ παιζει ο σιμαο,αμυντικα ειναι για γελια...
το ματς ειναι ανοικτο σε καθε αποτελεσμα με περισσοτερες πιθανοτητες στο Χ,που δε θα στεναχορησει κανεναν..
υ.γ.οι κουμπαριες που ακουγονται εδω κατω,εχουν υποσταση ή ειναι παπαγαλιες??

Αυτό έγραψα κι εγώ ρε.. τα ίδια σκατά είναι οι 2 τους..
Οι κουμπαριές υπάρχουν αλλά ό κουμπάρος (Κόντης) έχει παραγκωνιστεί πλέον.
Βρωμιά στο ελληνικό κλωτσοσκούφι πάντα υπάρχει αλλά θέλω να πιστεύω ότι κανείς δε διαννοείται να "πιάσει" τον Κούπερ!
Επαναλαμβάνω θέλω να πιστεύω..

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Αυτό έγραψα κι εγώ ρε.. τα ίδια σκατά είναι οι 2 τους..
Οι κουμπαριές υπάρχουν αλλά ό κουμπάρος (Κόντης) έχει παραγκωνιστεί πλέον.
Βρωμιά στο ελληνικό κλωτσοσκούφι πάντα υπάρχει αλλά θέλω να πιστεύω ότι κανείς δε διαννοείται να "πιάσει" τον Κούπερ!
Επαναλαμβάνω θέλω να πιστεύω..
οι Ελληνες ειμαστε μανουλες σε αυτα
δωσε μας συνομοσια και παρε μας την ψυχη.Οχι οτι δεν γινονται αλλα εμεις θεωρουμε οτι ολα ειναι στημενα
Θυμαμε οταν πρωτοηρθα Ελλαδα το 1995 εκανα παρεα με ενα παιδι της θυρας7 και βλεπαμε μαζι κυπελο ΑΕΚ-γαυρος.Πριν το παιχνιδι επειδη εγω απο ελληνικο ποδοσφαιρο ηξερα οσο και απο πακιστανικο κρικετ,με μυησε στα μυστικα του ποδοσφαιρου της Ελλαδος
Κοινος για ολα εφταιγε ο Βαρδινογιαννης.Για το θεαμα,τους διαιτητες,τα γηπεδα,τα επεισοδια,την βροχη,την κινηση στους δρομους ,τους σεισμου και το γκρεμισμα του τοιχους του Βερολινου.Και οχι μονο
Το ματς εληξε με προκριση του γαυρου και σφαγη της ΑΕΚ.Στο δουλεμα μου που ακολουθησε ειπε το αμιμητο με παρα πολυ σοβαροτητα.
Να ξερεις οτι ο καπετανιος το εστησε για να σφαχτουμε μεταξυ μας και να αφησουμε ησυχους του βαζελους
που φτανει η φαντασια του ανθρωπου αν θελει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
οι Ελληνες ειμαστε μανουλες σε αυτα
δωσε μας συνομοσια και παρε μας την ψυχη.Οχι οτι δεν γινονται αλλα εμεις θεωρουμε οτι ολα ειναι στημενα
Θυμαμε οταν πρωτοηρθα Ελλαδα το 1995 εκανα παρεα με ενα παιδι της θυρας7 και βλεπαμε μαζι κυπελο ΑΕΚ-γαυρος.Πριν το παιχνιδι επειδη εγω απο ελληνικο ποδοσφαιρο ηξερα οσο και απο πακιστανικο κρικετ,με μυησε στα μυστικα του ποδοσφαιρου της Ελλαδος
Κοινος για ολα εφταιγε ο Βαρδινογιαννης.Για το θεαμα,τους διαιτητες,τα γηπεδα,τα επεισοδια,την βροχη,την κινηση στους δρομους ,τους σεισμου και το γκρεμισμα του τοιχους του Βερολινου.Και οχι μονο
Το ματς εληξε με προκριση του γαυρου και σφαγη της ΑΕΚ.Στο δουλεμα μου που ακολουθησε ειπε το αμιμητο με παρα πολυ σοβαροτητα.
Να ξερεις οτι ο καπετανιος το εστησε για να σφαχτουμε μεταξυ μας και να αφησουμε ησυχους του βαζελους
που φτανει η φαντασια του ανθρωπου αν θελει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πρώτα απ'όλα δεδομένου ότι πριν 1 εβδομάδα γύρισα από Γερμανία όπου είχα μείνει αρκετές μέρες,έχω να σου πω ότι το να επιστρέψεις εδώ ήταν μεγάλη  :jerking:
Για τα άλλα,τι ψάχνεις να βρεις,εδώ καμαρώνουν για το ποιος έχει πιο δυνατή παράγκα και ποιος έχει πάρει τα κόζια στη διαιτησία!
Γάματα!!
Ο αδερφός μου που είναι βαμένος γαύρος,όταν χάνει..για κάποιο λόγο το έχει δώσει το παιχνίδι :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Πρώτα απ'όλα δεδομένου ότι πριν 1 εβδομάδα γύρισα από Γερμανία όπου είχα μείνει αρκετές μέρες,έχω να σου πω ότι το να επιστρέψεις εδώ ήταν μεγάλη  :jerking:
ναι
εχω κανει πολλες μαλακιες στην ζωη μου
αλλα μαλον αυτη  ηταν η μεγαλυτερη

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ναι
εχω κανει πολλες μαλακιες στην ζωη μου
αλλα μαλον αυτη  ηταν η μεγαλυτερη
ρε μαγκα,τωρα που τσεκαρουμε ολοι ταυτοτητες και βιζες,εσυ γυρισες πισω??
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(το γομαρι δε θα'ρθει στην περιπτωση μας) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ρε μαγκα,τωρα που τσεκαρουμε ολοι ταυτοτητες και βιζες,εσυ γυρισες πισω??
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
(το γομαρι δε θα'ρθει στην περιπτωση μας) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
το are you talking to me το μεταφρασαν με ειπες γομαρι;
και γομαρι η μαλον γουμαρι ειναι ο γαιδαρος
:idiot: :idiot: :idiot:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ερωτηματικα που καινε..
μα ναι
ειναι δυνατον
ειναι σαν να μεταγλωτισουν τον ταξιτζη και ο ντε νιρο να κοιτα απορημενος τον καθρεφτη και να ρωτα
"ειμαι γομαρι;εγω;ειμαι εγω γομαρι;"

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ΤΟ παπα του μακη φωνακτε

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γεια σου σαμπρακο δημοσιογραφαρα... :boobies:
το επομενο θα'ναι να βγει ο μανατζερ,στην εξεδρα παντα,και να πει <<Ονειρο του ο ΘΡΥΛΟΣ>>!! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom