Επισκέπτης
πικρα λεμε..Εσύ γιατί μιλάς?Είσαι παλιοσειρά?Ο αριθμός των ποστ δεν μετράει!
γαματα..
πιγκουϊνοι παντου..
πικρα λεμε..Εσύ γιατί μιλάς?Είσαι παλιοσειρά?Ο αριθμός των ποστ δεν μετράει!
Τουλάχιστον ο πιγκουίνος δεν πανηγύριζε για τον αριθμό των ποστ...πικρα λεμε..
γαματα..
πιγκουϊνοι παντου..
εμεις μωρε???Όρεξη που εχετε μεσημεριατικα...
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΛΟΓΩΤουλάχιστον ο πιγκουίνος δεν πανηγύριζε για τον αριθμό των ποστ...
Ναι...εσύ θα ανέβεις?θα πας μπασκετακι σημερις?
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΛΟΓΩ
ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ" :o :o :o
δεν το κοβω ρε..θα παω αυριο στη μπαλα μαλλον και 2 απογευματα σερι δυσκολα..Ναι...εσύ θα ανέβεις?
τον εστειλε ο παραγωγος..ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΛΟΓΩ
ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ" :o :o :o
Άντε να επανέλθει κι αυτός εδώ να αποτελειώσει το θρεντ!τον εστειλε ο παραγωγος..
την δευτερα στο 3ο η κηδεια..
Κάτσε να βγάλω το ΑΕΚόμετρο να σου αφαιρέσω μονάδες!δεν το κοβω ρε..θα παω αυριο στη μπαλα μαλλον και 2 απογευματα σερι δυσκολα..
εχω γουατς απ...Κάτσε να βγάλω το ΑΕΚόμετρο να σου αφαιρέσω μονάδες!
Σε 2-3 μέρες θα τα φθάσεις!Πετάξου να πάρεις μια σαμπάνια για να το γιορτάσεις!εχω γουατς απ...
αλλα ειμαι νινι ακομα οσο και να το πεις..6 χιλιαρικα ποστς φτανω σε λιγο..
εχω αγορασει ηδη..ισραηλιτικες..για να βρεξω τη συμφωνια με το μπομπ..Σε 2-3 μέρες θα τα φθάσεις!Πετάξου να πάρεις μια σαμπάνια για να το γιορτάσεις!
Μπορεί να πήγε να κάνει τάμα να του δώσουνε την ομάδα!εχω αγορασει ηδη..ισραηλιτικες..για να βρεξω τη συμφωνια με το μπομπ..
παντως μπορει να'ναι ανυπαρκτοι οι αμετοχοι,αλλα και αυτος εχει καταντησει γραφικος..Μπορεί να πήγε να κάνει τάμα να του δώσουνε την ομάδα!
Το παράξενο είναι ότι επιμένει ακόμα...παντως μπορει να'ναι ανυπαρκτοι οι αμετοχοι,αλλα και αυτος εχει καταντησει γραφικος..
φουσκα ειναι..Το παράξενο είναι ότι επιμένει ακόμα...
Να σου πω κάτι...αν είναι μάγκας ας πάρει το μπάσκετ να το ανεβάσει επίπεδο και του χρόνου θα έχει και την Παέ!Αλλά μου φαίνεται απίθανο...
Ή ισχύει η άλλη ιστορία που είχαμε πει για την γνωστή παρείτσα Παπατζίμ και σία...φουσκα ειναι..
το γιατι επιμενει ειναι οντως αξιοπεριεργο..μονο δημοσιοτητα κερδιζει,αλλα εκει που'ναι τι να την κανει...
@@ καπαμα..εγω αρχικα πιστευα πως ειναι μπροστινος...τωρα πια τον θεωρω απλα μαλακα.