DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ένας καλός φίλος εμφανίστηκε από παλιά που τον αγαπάμε πολύ.
μπραβο ρε καλι!!!!κανε εσυ γιατι εμεις(εγω και ο dark)......remalia.....Μόλις έμαθα και τα αποτελέσματα για το δεύτερο χανουμάκι μου: G I R L!!!
[move]ΔΥΟ ΚΟΡΕΣ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ,ΠΗΡΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ!!! [/move]
στο σαιτ δεν θα το δεις ακομα....(διαρκειας βλεπεις..)αλλα οταν παρουμε αλλο κηνυγο....KALIS με το καλο ...
nick για λυμπε δεν βρισκω κατι νεοτερο στα site...
κατι παραπανω θα ξερεις βεβαια για να το λες.
το θεμα ειναι θα παρει κανα φραγκο της προκοπης η ομαδα για να παρει αξιο αντικαταστατη?
δεν ειναι μονο 2 μυρια...ειναι και 600,000 που επαιρνε εκεινος....και θελουμε 2 οχι εναν!!αρα με 2,600 νομιζω οτι παιρνουμε 2 καλους ....2 μυρια για 32 χρονο παιχτη δεν ειναι ασχημα για μενα...
νομιζω οτι θα βρεθει κατι πολυ καλο με αυτα τα λεφτα.
οποτε γιατι οχι.
Μακάρι να εκτεθείς...γιατί αν πιστέψω κάποιον γνωστό μου που ασχολείται πολύ με την ομάδα σας(ΑΕΚτζής γαρ...) ο αντικαταστάτης είναι μεγάλο όνομα που θα κάνει θραύση....δεν γράφω ποιόν μου είπε γιατί απλά αρκετοί θα χλευάζουν εδώ μέσα....το επώνυμο αρχίζει από....Μ....δεν ξέρω αν θα γίνει αλλά ψέμματα δεν μου λέει σίγουρα...στο σαιτ δεν θα το δεις ακομα....(διαρκειας βλεπεις..)αλλα οταν παρουμε αλλο κηνυγο....
το χρημα ειναι 2 μυρια....
μακαρι να μου εχουν πει μαλακια και να εκτεθω....
Φίλε Νίκο,δεν θέλω να σε ''ξεσηκώσω''...απλά επειδή πολλοί καλοθελητές θα αρχίσουν τις μ....ες, δεν θα πώ κάτι....σημείωσε μόνο ημερομηνία και το αρχικό γράμμα(Μ)....και θα καταλάβεις όταν και αν ανακοινωθεί....πάντως παίζει το σενάριο.....σου ειπε οτι φευγει ο λυμπε?
εθνικοτητα...?
στειλε μου πμ..Φίλε Νίκο,δεν θέλω να σε ''ξεσηκώσω''...απλά επειδή πολλοί καλοθελητές θα αρχίσουν τις μ....ες, δεν θα πώ κάτι....σημείωσε μόνο ημερομηνία και το αρχικό γράμμα(Μ)....και θα καταλάβεις όταν και αν ανακοινωθεί....πάντως παίζει το σενάριο.....