Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συμφωνώ με αυτό που λέει η βοϊδόπουτσα(άκου βοϊδόπουτσα-όποτε διαβάζω αυτό το nik πέφτω κάτω από τα γέλια) κ δεν μπορεί να συγκριθει το μέγεθος του όγκου των διαρκείας με των ομάδων του εξωτερικού κ γιατί είναι πιο πολλά αυτά που προσφερουν στους κατόχους διαρκείας οι ομ΄δες του εξωτερικού κ γιατί το κόστος τους είναι πολλαπλάσιο από τα εδώ.Πάντως ο Ντέμης συνεχίζει να με εκπλήσσει ολοένα κ περισσότερο με τις κινήσεις του.Αντικειμενικά είναι 50 χρόνια μπροστά από όλους τους άλλους(το λένε κ οι ίδιοι οι αντίπαλοί του) Κ Θα φτάσει την ομάδα ψηλά-πάρα πολύ ψηλά.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αυτό, μόνο εσύ μπορείς να το δεις :2funny:
Οι ομάδες του εξωτερικού ρε παιδιά, έχουν και κάτι ιδιόκτητες γηπεδάρες, έχουν και 100πλάσιο μπάτζετ από εμάς, άρα και παιχταράδες...Για να δούμε όταν (με χρόνια με καιρούς) αποκτήσουμε το δικό μας παλατάκι :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Ζεράλντο.Ίδιος ο αδερφός του είναι

Συνημμένα

• alves_2007_6_4_16_35_44_b.jpg
    alves_2007_6_4_16_35_44_b.jpg
    45 KB · Εμφανίσεις: 34

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλα τα καυλιάρικα κ τρελλαμένα αδέλφια.
Χαμός γράφουν οι εφημερίδες για τα διαρκείας.Ήδη πουλήθηκαν 403 κομμάτια από την πρώτη ημέρα!!!!!Σημειώνω οτι στην αντίστοιχη πρώτη πέρσι,πουλήθηκαν 50 κομμάτια.Περιμένω τον αδελφό Νίκο να μας πει από πρώτο χέρι μιας κ ήταν από τους πρώτους που έτρεξε να ανανεώσει το εισιτήριό του.Εγώ με βλέπω στην ίδια θέση με πέρσι στην 4 στην 4η σειρά(αρκετά καλή θέση μιας κ είναι κ κολλητά με την 6).

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει σήμερα τον μεγάλο ΑΕΚΤΖΗ Σωτήρη Μουστάκα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!!!!!!απο την νεα σεζον η θυρα 5 θα με ανεχθει......
πηγα μαγκες εχθες στην μπουτικ να ανανεωσω και γινοτανε χαμος......τρελα στα χανουμια ....ολοι ρε!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Στην 5;έχεις να φας κάτι ροχαλίδια που είμαι από πάνω σου στη 4 που θα πάνε σύννεφο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μέχρι 4 Ιουλίου έχω το δικαίωμα να ανανεώσω Νικολάκη.Τον dark κανένας δεν μπορεί να του κόψει την ΑΡΡΩΣΤΙΑ.ΜΟΝΟ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μέχρι 4 Ιουλίου έχω το δικαίωμα να ανανεώσω Νικολάκη.Τον dark κανένας δεν μπορεί να του κόψει την ΑΡΡΩΣΤΙΑ.ΜΟΝΟ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.
kala.......οταν πας να ανανεωσεις μια ευχαριστη εκπληξη θα σε περιμενει.....
σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ σονυπ

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Την περασμένη νύχτα είδα έναν εφιάλτη. Έναν τρομακτικό εφιάλτη.
Σηκώθηκα λέει απ'το κρεβάτι κοιτάχτηκα στο καθρέφτη κι αντελήφθην ότι είχα γίνει μαύρος. Για να είμαι πιο ακριβής, όχι μαύρος, αράπης που είναι πολύ χειρότερο. Έβαλα το χέρι στην τσέπη αναζητώντας το διαβατήριο μου για να διαπιστώσω αν και η φωτογραφία με δείχνει μαύρο και ανακαλύπτω ότι εκτός από μαύρος είμαι και Εβραίος.
Δεν είναι δυνατό, μονολόγησα, και κάθησα απαρηγόρητος σε μια καρέκλα.
Θεέ μου, είναι μια καρέκλα με ροδάκια, μια καρέκλα αναπηρική που σημαίνει ότι εκτός από μαύρος και Εβραίος, είμαι και ανάπηρος. Τι κακοτυχία που με βρήκε! "Δεν είναι δυνατό", μονολόγησα, "εγώ να είμαι μαύρος, Εβραίος και ανάπηρος". "Κι όμως" ακούω να φωνάζει κάποιος πίσω μου με μια θηλυπρεπή ανδρική φωνή.
Είναι λέει το αγόρι μου. Χριστέ μου, είμαι κι ομοφυλόφιλος;;;;;;;;
Τέλος πάντων, μικρό το κακό εφ' όσον κάνουμε σίγουρο σεξ, ξέρετε τα περί έιτζ κι έτσι. "Εσύ χρυσό μου έχεις τη σύριγγα;" τον ακούω να μου λέει. Ω Θεέ μου εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος κι ομοφυλόφιλος είμαι και ναρκομανής!
Κοιτάζω μπροστά μου κάτι ιατρικές εξετάσεις. Είμαι λέει ορο-θετικός. Αν είναι δυνατό!
Ω Θεέ μου εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, και ναρκομανής είμαι κι οροθετικός!
Απελπισμένος αρχίζω να ουρλιάζω να κλαίω, να τραβάω τα μαλλιά.
Όχι!!!!!!!! >Είμαι φαλακρός! Δεν έχω τρίχα στο κεφάλι μου. Χτυπάει το τηλέφωνο.
Είναι ο αδελφός μου: "βρε αρχιρεμάλι, από τότε που τα τίναξαν ο μπαμπάς κι η μαμά στην
εθνική δεν κάνεις τίποτα άλλο απ'το να παίρνεις ναρκωτικά και κάθεσαι και βαράς μύγες απ'
το πρωί ως το βράδυ. Αντε βρες μια δουλειά γιατί από μένα δεν έχει φράγκο".
Ω Θεέ μου. Είμαι κι άνεργος. Εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός κι ορφανός είμαι κι άνεργος!
Πάω να του εξηγήσω πως είναι δύσκολο να βρει δουλειά ένας μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός, ορφανός και άνεργος αλλά δεν τα καταφέρνω γιατί εκτός απ'όλα αυτά είμαι και μουγκός.
Απελπισμένος και κλαίγοντας με λυγμούς κλείνω το τηλέφωνο με το ένα και μοναδικό χέρι που
διαθέτω. Πλησιάζω στο παραθυράκι του τροχόσπιτου μου και βλέπω μια αλάνα γεμάτη τσαντίρια. Νοιώθω μια γροθιά στο βηματοδότη μου:
μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός,ορφανός, άνεργος, κουλός, καρδιοπαθής μέχρι και γύφτος.
Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο τροχόσπιτο το αγόρι μου. "Αγάπη μου, σου έχω μια ευχάριστη είδηση, πήρατε το πρωτάθλημα!".

Όχι ρεεεε πούστη, όχι και γαύρος !

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
χαχαχαχα σαν να λέμε κακός πούστης φτωχός και άσχημος και επιπλέον με αιμοροίδες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όλο αντέχονται να γίνεις σε αυτόν τον κόσμο.όλα εκτός από την γαυροκαφρίλα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βλέπετε να μην γίνονται άλλες αποδεσμεύσεις από την ομάδα;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
θα φυγουν και αλλοι ειτε με δανεισμο ειτε ελευθεροι..αλλα πρωτα πρεπει να ερθουν..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κυριακίδης,μάλλον Καπετάνος για άλλους δεν υποψιάζομαι.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
μμμ νταρκ.. πιστεύω ότι Μαύρος.. Μπάγεβιτς (σαν παίκτης) ισως Παπαιωάννου θα βοηθήσουν την ομάδα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά ,κάνε μου καμμιά μεταγραφή την Νανά κ άσε τα είδωλα τα δικά μας κατά μέρος.Περιμένω κάτι από σένα ξάδελφε,με p.m. πάντα.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
κλείσε ένα κοπάδι σε version κοψίδια και θα στο στείλω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom