αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΚατάλαβε που θα ζήσει στιγμές δόξας!Έλα κι εσύ...δεν χρειάζεται να αγοράσεις και κασκόλ!
Άντε καλό Σ/Κ τομάριαααααααααααααα
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΚατάλαβε που θα ζήσει στιγμές δόξας!Έλα κι εσύ...δεν χρειάζεται να αγοράσεις και κασκόλ!
Καλό ΣΚ Petran!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Άντε καλό Σ/Κ τομάριαααααααααααααα
μπααα..πλεζουρα να φανταστω οτι εχεις
ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ;
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑ
τι μιλας εσυ ρε???Kλαααααααααψψψψψψψψψψψψψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μεγαλομετωπος......μπααα..
δεν ειμαι θουβου..
απλα διευρυμενο μετωπο..
ναι ρε..πλακα με κανεις...
σοβαρα μιλας ρε;
εχει κοτσιδα;
ωρε μπραβο.....
δεν το περιμενα
Είσαι και κωλόγερος!Μην ξεχνιόμαστε!Ενώ εμείς τα 20χρονα που λέει και ο jvc ανεμίζουμε την χαίτη!μπααα..
δεν ειμαι θουβου..
απλα διευρυμενο μετωπο..
μπαααααααααααααααααααααααααααααααααααααναι ρε..
τελειωμενος χουλιγκανοπρεζακιας..
εξυπακουεται..Είσαι και κωλόγερος!Μην ξεχνιόμαστε!Ενώ εμείς τα 20χρονα που λέει και ο jvc ανεμίζουμε την χαίτη!
Τώρα θα θέλει ο Γαμαικανός λεπτομέρειες!Ποιος τα βάφει και τι νούμερο βαφή χρησιμοποιεί!εξυπακουεται..
ασε που δεν τα βαφω οπως μερικοι ονομα & μη χωριο..
τι μιλας εσυ ρε???
να βγαλω τις φωτο σου με τον θουβου τον δωρητη???
θα τυφλωθει το συμπαν λεμε..
χχχχχχχχχχαααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα...δεν σταματάς να με κάνεις να γελάω...χαχαχαχχαχατελικα εισαι οντως γκευ.και νομιζα οτι εκανες πλακα.
Η αλήθεια είναι ότι έχει ένα θέμα με τις ηλικίες ο jvc!χχχχχχχχχχαααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα...δεν σταματάς να με κάνεις να γελάω...χαχαχαχχαχα
ναι, 15 χρονών, χαζός, βλάκας και γκέυ...άμα σε βολεύει εσένα αλλοίμονο...
σε ανάπηρους δεν λέμε όχιιιιιιιιιιιιι
χαχαχχαχαχαααχαχαχα
Είμαστε μια ωραία οικογένεια η οποία κρατιέται χάρη στον κουάξ!
κωστετσος???εγω λεω να φυγει και να ερθει ο κωστε,με τον βαιο.
ναι,ελα να μας αναλαβεις βασιλακη.κωστετσος???