Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν μου φταίει το 1,5 μύρια, στο ξαναλέω.ρε μοικανε ο ριμπο σου φταιει??το 1.5Μ που πηρε??αστα να πανε..
οι επενδυσεις που λες απαιτουν εκατονταδες μυρια,οχι τα 6 που ξεφυγε το μπατζετ εκεινης της χρονιας..
στο κατω κατω μας εμειναν και καποιες εικονες παο εκεινη τη μαγικη χρονια..
Γενικά εμένα δεν μου φταίει και τίποτα. Στα αρχίδια μου τις γράφω τις ομάδες. Άμα έχω κανά καλό παικτάκι το πάω Βέλγιο τώρα πια. Με τους τσίπηδες δεν βγάζω άκρη. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι πλάκα και δυστυχώς ορισμένοι ζούνε και αναπνέουνε για τις ομάδες χωρίς όμως να έχουν το παραμικρό αντίτιμο από αυτές.
Πάντως στο ξαναλέω, η κίνηση να πάει προς το Ρίμπο μεριά ήταν αλλαγή κατεύθυνσης. Έγινε ανυπόμονος και ο ντέμης και ο Φερέρ και άρχισαν να σκορπάνε μπας και το πάρουνε.
Γιατί νόμισε πως η δήλωσή του (κάθε χρονιά θα είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη) θα σήμαινε πως είχε έρθει ο καιρός να χτυπήσει πρωτάθλημα.
ήταν πολύ σύντομα
και τώρα γυρίσατε πολλά χρόνια πίσω, δεκαετίες.
και δυστυχώς πληρώνετε την ανυπομονησία 2 ανθρώπων βασικά. Και των καλών ανθρώπων που μαζεύτηκαν τριγύρω αμέσως για να φάνε από κάποιον που σκορπάει.
ερώτηση: οκ, ελλείμματα έχετε...χρέη έχετε....το πού χρωστάτε / σε ποιον, το ξέρετε; Και αν χρωστάτε κάπου...το πού πήγανε τα λεφτά που έπρεπε να πάνε εκεί..το ξέρετε;;