You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ρε μιλησε κανεις για την παικτικη του αξια???γιατι τοσο μισος ρε παιδια οταν τους ξεσκιζε ολους για την παρτι μας και επαιζε ακομη και με διαλυμενη μεση ηταν καλα;για θυμησου λιγο οταν προτοανελαβε ποσο πολυ ανεβηκαν τα εισητηρια και τα εσοδα απο τις χορηγειες.τωρα ποσο ειναι ξερεις;να βαζουμε και το μυαλο να δουλεψει.
αν δεν ξερεις μη μιλας...μιλας με ανθρωπο που χτυπιοτανε στα καγκελα μαζι του..
τα εγκληματα που εκανε οσο ηταν στο τιμονι ειναι αδιαμφισβητητα...
Υ.Γ.Οσο για το που πηρε και που οδηγησε την αεκ,το χθεσινο ματς ειναι χαρακτηριστικο δειγμα..
την πηρε απο το 0,και εκει την επεστρεψε υστερα απο 5 χρονια..
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
βλάχε,....όσο λίγοι είναι του Άρη, άλλο τόσο λίγοι είναι του ΠΑΟΚ. Μην τρελαθούμε κιόλας. Όλοι κι όλοι 9 μύρια είμαστε στο Ελλάντα.οχι ειναι λιγοι
εδώ βγήκε βουλευτής στο Υπόλοιπο Αττικής με 217 ψήφους (!!!!!!!!)
πιστεύεις μήπως πως και 100 χιλ. Αρειανοί μόνο να είναι, είναι λίγοι;;; Μήπως τώρα τους θεωρε΄ςι αρκετούς;;
κοιτα να δεις και εσυ αμα εβλεπες ενα βλαμενο να κανει χαχαχαχαχαχαχα ολη την ωρα και να λεει σκα σκα σκα ειμαι σκατζοχειρος,και να πεταει ολο μαλακιες,θα ειχες την διαθεση να του κανεις πλακα παραδεξου το.ναι, είμαι χαζούλης, είμαι 15 χρονών, είμαι χαζοχαρούμενος....
και πραγματικά βρίσκω απίθανα διασκεδαστική τη μαλακία σου και τη μαγκιά σου πίσω από ένα πληκτρολόγιο χωρίς να υπάρχει λόγος....
χαχαχαχαχαχα
ε, ρε κάτι απωθημένα...χαχαχαχαχαχαχααχαχαχα
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
να τα λες σωστά...ο Φωστήρας και η Παναχαική και ο Αγιος Δημήτριος και πολλές άλλες έχουν πέσει.....
δεν είναι ούτε θέμα νομοθεσίας ούτε θέμα νομικού πλαισίου.
Ελληνικής λαμογιάς είναι θέμα....
ολόκληρη Γιούβε έπεσε.
εδώ θα πέσει πρώτα ο παρθενώνας και μετά το ΠΟΚ.
ειναι το ΠΟΚ και οι ομάδες της Σαλόνικας που δεν την πληρώνουνε ποτέ.
και μετά έχουμε και τους δορυφόρους που είναι κατά περίπτωση...
μπορεις να αναλησεις τα εγκληματα που εκανε;ρε μιλησε κανεις για την παικτικη του αξια???
Υ.Γ.Οσο για το που πηρε και που οδηγησε την αεκ,το χθεσινο ματς ειναι χαρακτηριστικο δειγμα..
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε συ, τα έχεις ξαναπεί αυτά.αλλα αντ'αλλων..
ο ριμπο ηταν το μονο καλο που εκανε...
μπαλα ιν κομπινειτιον με πρωταθλημα στα γηπεδα....τα εξοδα του τα εβγαλε και με το παραπανω απο τα 25 χιλιαδες διαρκειας...
αλλα ειναι τα εγκληματα...
δεν μπορεί όλα τα έξοδα να βγαίνουνε από τα εισητήρια διαρκείας.
όσα και να είναι αυτά.
η ΑΕΚ ΔΕΝ ήτανε τότε έτοιμη για επενδύσεις.
τον πήρε το Ρίμπο μπας και έβγαινε πρωταθλήτρια και τσουλου. Δεν βγήκε όμως και πήρε τα τρία της η ΑΕΚ.
τα πάντα είναι λεπτές ισορροπίες. Μέχρι εκείνη τη στιγμή πήγαινε εκ του ασφαλούς. Εκεί όμως το πήρε το ρίσκο. Το ρίσκο αν δεν σου βγει το πληρώνεις.
Και όταν κάνεις μετέωρα βήματα πελαργού....
ΞΕΦΥΓΕ από το πλάνο. Το πλάνο έλεγε γήπεδο και προπονητικό κέντρο. Αντί αυτού...πήρατε Ρίμπο.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ναι, ξέχασα, εκτός από χαζός, 15 χρονών, κότα είμαι και βλαμμένος....κοιτα να δεις και εσυ αμα εβλεπες ενα βλαμενο να κανει χαχαχαχαχαχαχα ολη την ωρα και να λεει σκα σκα σκα ειμαι σκατζοχειρος,και να πεταει ολο μαλακιες,θα ειχες την διαθεση να του κανεις πλακα παραδεξου το.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μιλάμε έχω λιώσει....
βρε, σε καλό σου....
καιρό είχα να δω τέτοιο στόκο....χαχαχαχαχαχαχαχα
έχει κάνει λάθη και είναι αδιαμφισβήτητο. Δεν έχει κάνει όμως μόνο λάθη και αυτό τείνουμε να το ξεχάσουμε. Εγώ καταλαβαίνω ότι του ρίχνουν το φταίξιμο για πάρα πολλά πράγματα για τα οποία δεν φταίει για να καλυφθούν κάποιοι άλλοι. Ειδικά ο θανόπουλος τον έχει ξεσκίσει. Εντάξει, έχει κάνει το λάθος με τον Φερέρ και το έχουν αναγάγει κάποιοι σε έγκλημα. Τα χρήματα που έδωσε σε παίκτες, προπονητές και οπουδήποτε αλλού, όλα πέρναγαν από έγκριση Δ.Σ. ¨ολο το θέμα χάλασε με το πρωτάθλημα που δεν πήραμε την χρονιά του βάλνερ. Η ΑΕΚ είχε ξεπεράσει το μπάτζετ και ο Νικολαίδης ήταν σίγουρος για τον τίτλο. Για φανατστείτε να βγαίναμε τότε τσάμπιονς και να παίρναμε 25εκ.? Τέλος πάντων, υπομονή μέχρι άυριο να ακούσουμε τις απαντήσεις.ρε μιλησε κανεις για την παικτικη του αξια???
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
δες πμ..μπορεις να αναλησεις τα εγκληματα που εκανε;
δεν τα ξαναγραφω
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ρε μοικανε ο ριμπο σου φταιει??το 1.5Μ που πηρε??αστα να πανε..ρε συ, τα έχεις ξαναπεί αυτά.
δεν μπορεί όλα τα έξοδα να βγαίνουνε από τα εισητήρια διαρκείας.
όσα και να είναι αυτά.
η ΑΕΚ ΔΕΝ ήτανε τότε έτοιμη για επενδύσεις.
τον πήρε το Ρίμπο μπας και έβγαινε πρωταθλήτρια και τσουλου. Δεν βγήκε όμως και πήρε τα τρία της η ΑΕΚ.
τα πάντα είναι λεπτές ισορροπίες. Μέχρι εκείνη τη στιγμή πήγαινε εκ του ασφαλούς. Εκεί όμως το πήρε το ρίσκο. Το ρίσκο αν δεν σου βγει το πληρώνεις.
Και όταν κάνεις μετέωρα βήματα πελαργού....
ΞΕΦΥΓΕ από το πλάνο. Το πλάνο έλεγε γήπεδο και προπονητικό κέντρο. Αντί αυτού...πήρατε Ρίμπο.
οι επενδυσεις που λες απαιτουν εκατονταδες μυρια,οχι τα 6 που ξεφυγε το μπατζετ εκεινης της χρονιας..
στο κατω κατω μας εμειναν και καποιες εικονες παο εκεινη τη μαγικη χρονια..
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
"Από: Χαράλαμπο Κοζώνη
Προς: Νίκο Νοτιά
Κοινοποίηση: Νίκος Θανόπουλος
Αγαπητέ Νίκo,
η κατάσταση στην αγαπημένη μας ομάδα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, όπως θα διαπίστωσες κι εσυ ο ίδιος, έπειτα από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχες με τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής κατάληψης των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έχουν εξαγριωθεί και απαιτούν εδώ και τώρα να δοθεί η καλύτερη, δυνατή, λύση στο χρόνιο διοικητικό και ιδιοκτησιακό πρόβλημα της ομάδας.
Δεν είμαι απο εκείνους που λειτουργούν κάτω από την πίεση των γεγονότων, όπως ορθά επισήμανες κι εσύ, απ' ότι πληροφορήθηκα, στα παιδιά της κατάληψης. Ωστόσο είμαι εκείνος που θα σπεύσει να "στίψει'' το μυαλό του για
να βγάλει μια κατάσταση από το αδιέξοδο,σαν μεγαλυτερος όπως θα συμφωνείς ότι είναι αυτή που βιώνουμε απο κοινού το τελευταίο διάστημα.
Θα ήθελα σήμερα να σου κάνω μια πρόταση που δεν διαφοροποιεί το αρχικό μας πλάνο. Αντίθετα το βοηθάει να απεμπλακεί από το τυπικό μέρος , προκειμένου να εξοικονομήσουμε πολύτιμο χρόνο, ο οποίος αρχίζει να πιέζει ασφυκτικά.
Στα χέρια μας έχουμε δυο προσύμφωνα τα οποία συντάχθηκαν για να επισημοποιήσουν τις επαφές μας. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ρήτρες, θεωρώ (και θα συμφωνείς κι εσύ) ότι δεν έχουν επί της ουσίας καμία αξία.
Σου προτείνω, λοιπόν, να αφήσουμε αυτα τα προσύμφωνα στην άκρη (και να τα υπογράψουμε με την πρώτη ευκαιρίααπο κοντα δεν έχω κανένα πρόβλημα) προκειμένου να ξεκινήσουμε την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009, τον έλεγχό μας
στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Εγώ θα αναλάβω τον οικονομικό έλεγχο κι εσύ τον διαχειριστικό.
Παράλληλα μπορείς να ξεκινήσεις κι εσύ με όλη σου την άνεση, την έρευνά σου (με όλο τον επαγγελματισμό και το ''τάκτ'' που σε διακρίνει) για την οικονομική μου κατάσταση. Έχεις κάθε δικαίωμα να πιστοποιήσεις ότι αυτός που σου ζητάει την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι, πράγματι, αξιόπιστος και διαθέτει τα απαραίτητα οικονομικά ''όπλα'' για να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο και να την οδηγήσει ξανά εκεί που της αξίζει. Στην κορυφή.
Με την ολοκλήρωση της έρευνας, αν διαπιστώσεις ότι διαπραγματευόσουν όλο αυτό το διάστημα με έναν επιχειρηματία χαμηλού βεληνικούς σου επιτρέπω να βγεις και να το καταγγείλεις στον κόσμο της ΑΕΚ. Ότι εξαπατήθηκες κι ότι έχασες πολύτιμο χρόνο, συζητώντας με έναν άνθρωπο που άλλο δήλωνε κι άλλο ήταν.
Επίσης, όπως έχουμε συμφωνήσει, θα καθορίσω τη στάση μου με την ολοκλήρωση της δικιάς μου έρευνας. Αν τα χρέη ανέρχονται στα 34.240.000 ευρώ (μαζί με την απόκλιση του 7%)με το περαςτου ελεγχου θα οδηγηθώ στην Γενική Συνέλευση
της ΠΑΕΑΕΚ, για να προχωρήσω στην αύξηση του Μ.Κ κατά 19 εκατ ευρώ και να αναλάβω τη διοίκηση της ομάδας από την ίδια μέρα. Αν τα χρέη ξεπερνούν και την απόκλιση του 7% θα αποσύρω το ενδιαφέρον μου.
Σε τούτο το σημείο θα ήθελα να σου προτείνω και κάτι ακόμα, το οποίο θα σε παρακαλούσα να μείνει μεταξύ μας.
Επειδή η ομάδα βρίσκεται στο <χείλος του γκρεμού> και αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα, είμαι αποφασισμένος ακόμη και τώρα να σου δώσω άτοκα το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ, με τις απαραίτητες εγγυήσεις,
τις οποίες δεν καταφέρατε να μου εξασφαλίσετε όταν είχε μπει αυτό το ζήτημα στο τραπέζι των συζητήσεων. Κρίμα Νίκο που δεν εξασφαλίσατε τότε τις εγγυητικές, θα είχε αποφύγει η ομάδα τον εξευτελισμό με τις απειλές των
ποδοσφαιριστών μας...
Επαναλαμβάνω ότι δεν επιθυμώ να δημοσιοποιηθεί ότι ο Κοζώνης δανείζει άτοκα την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον μεγαλομέτοχό της. Θα μείνει μεταξύ μας, θα βγεις ασπροπρόσωπος σε τούτη τη δύσκολη ώρα και πάνω απ' όλα θα εξυπηρετηθεί τα
μέγιστα η αγαπημένη μας ομάδα. Σκέψου το!!
Πραγματικά θέλω να ξεπεράσουμε τους ''σκοπέλους'' και να μπούμε στην ουσία του πράγματος, που είναι η μεταβίβαση των μετοχών. Τα χρονικά περιθώρια έχουν, σχεδόν, εξαντληθεί. Το ίδιο και η υπομονή των φιλάθλων μας. Γι' αυτό
με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σου, θα χαρώ πολύ αν δεχθείς τις προτάσεις μου.
Κλείνοντας Νίκο μου, θα ήθελα να σου επισημάνω ότι θα δημοσιοποιήσω στον Τύπο την πρόταση που αφορά τους ελέγχους, γιατί ο κόσμος της ΑΕΚ δεν πιστεύει πλέον κανέναν και τίποτα. Δεν μου αρέσει αυτή η πρακτική, γνωρίζεις πολύ καλά ότι από την πρώτη στιγμή ήθελα να συζητάμε μακριά από τα "φώτα'' της δημοσιότητας. Ωστόσο δεν ανέχομαι πλέον να αμφισβητούνται οι προθέσεις μου, η εντιμότητά μου, και η αγνότητα των κινητρων μου. Γι' αυτό, όταν κρίνω ότι συντρέχει λόγος, κάθε μου ενέργεια θα γίνεται γνωστή από εμένα τον ίδιο, αφού έτσι κι αλλιώς στην Ελλάδα τα πάντα βγαίνουν στη φόρα!
Αν δεχθείς την πρότασή μου για τους ελέγχους (στην ΠΑΕ και στα οικονομικά μου) δεν υπάρχει κανένας λόγος να προβώ σε δημοσιοποιήσεις. Αυτές θα γίνουν στην περίπτωση που υπάρξει αρνητική απάντηση από την πλευρά σου ή...καθόλου απάντηση! Για κάθε περίπτωση, θα σε περιμένω μέχρι και την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009 και θα πράξω ανάλογα.
Με απεριόριστη εκτίμηση,
Χαράλαμπος Κοζώνης"
εσύ πιστεύεις ότι θα έπρεπε να τα δανειστούν από την στιγμή που είναι ξεκάθαρο ότι δεν πείστηκανα πό τις εγγυήσεις? Αλλωστε ο Κοζώνης δεν διέψευσε την αναόίνωση της ΠΑΕ που έγραφε αναλυτικά τις εγγυήσεις (που δεν ήταν εγγυήσεις) που προσκόμισε. Γιατί να τα δανειστεί η ΠΑΕ? Για να βάλουν κάποιον να ελέγξει τα βιβλία με τον οποίο είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα κάνουν δουλειά? Εφόσον θα τα βάλει κάποιος από τους ήδη μετόχους (παππάς) τότε δεν υπήρχε λόγος. Εάν δεν τα βάλει κανείς τότε η ομάδα θα φουντάρει. Εδώ είμαστε και θα δούμε.
"Από: Χαράλαμπο Κοζώνη
Προς: Νίκο Νοτιά
Κοινοποίηση: Νίκος Θανόπουλος
Αγαπητέ Νίκo,
η κατάσταση στην αγαπημένη μας ομάδα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, όπως θα διαπίστωσες κι εσυ ο ίδιος, έπειτα από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχες με τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής κατάληψης των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έχουν εξαγριωθεί και απαιτούν εδώ και τώρα να δοθεί η καλύτερη, δυνατή, λύση στο χρόνιο διοικητικό και ιδιοκτησιακό πρόβλημα της ομάδας.
Δεν είμαι απο εκείνους που λειτουργούν κάτω από την πίεση των γεγονότων, όπως ορθά επισήμανες κι εσύ, απ' ότι πληροφορήθηκα, στα παιδιά της κατάληψης. Ωστόσο είμαι εκείνος που θα σπεύσει να "στίψει'' το μυαλό του για
να βγάλει μια κατάσταση από το αδιέξοδο,σαν μεγαλυτερος όπως θα συμφωνείς ότι είναι αυτή που βιώνουμε απο κοινού το τελευταίο διάστημα.
Θα ήθελα σήμερα να σου κάνω μια πρόταση που δεν διαφοροποιεί το αρχικό μας πλάνο. Αντίθετα το βοηθάει να απεμπλακεί από το τυπικό μέρος , προκειμένου να εξοικονομήσουμε πολύτιμο χρόνο, ο οποίος αρχίζει να πιέζει ασφυκτικά.
Στα χέρια μας έχουμε δυο προσύμφωνα τα οποία συντάχθηκαν για να επισημοποιήσουν τις επαφές μας. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ρήτρες, θεωρώ (και θα συμφωνείς κι εσύ) ότι δεν έχουν επί της ουσίας καμία αξία.
Σου προτείνω, λοιπόν, να αφήσουμε αυτα τα προσύμφωνα στην άκρη (και να τα υπογράψουμε με την πρώτη ευκαιρίααπο κοντα δεν έχω κανένα πρόβλημα) προκειμένου να ξεκινήσουμε την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009, τον έλεγχό μας
στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Εγώ θα αναλάβω τον οικονομικό έλεγχο κι εσύ τον διαχειριστικό.
Παράλληλα μπορείς να ξεκινήσεις κι εσύ με όλη σου την άνεση, την έρευνά σου (με όλο τον επαγγελματισμό και το ''τάκτ'' που σε διακρίνει) για την οικονομική μου κατάσταση. Έχεις κάθε δικαίωμα να πιστοποιήσεις ότι αυτός που σου ζητάει την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι, πράγματι, αξιόπιστος και διαθέτει τα απαραίτητα οικονομικά ''όπλα'' για να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο και να την οδηγήσει ξανά εκεί που της αξίζει. Στην κορυφή.
Με την ολοκλήρωση της έρευνας, αν διαπιστώσεις ότι διαπραγματευόσουν όλο αυτό το διάστημα με έναν επιχειρηματία χαμηλού βεληνικούς σου επιτρέπω να βγεις και να το καταγγείλεις στον κόσμο της ΑΕΚ. Ότι εξαπατήθηκες κι ότι έχασες πολύτιμο χρόνο, συζητώντας με έναν άνθρωπο που άλλο δήλωνε κι άλλο ήταν.
Επίσης, όπως έχουμε συμφωνήσει, θα καθορίσω τη στάση μου με την ολοκλήρωση της δικιάς μου έρευνας. Αν τα χρέη ανέρχονται στα 34.240.000 ευρώ (μαζί με την απόκλιση του 7%)με το περαςτου ελεγχου θα οδηγηθώ στην Γενική Συνέλευση
της ΠΑΕΑΕΚ, για να προχωρήσω στην αύξηση του Μ.Κ κατά 19 εκατ ευρώ και να αναλάβω τη διοίκηση της ομάδας από την ίδια μέρα. Αν τα χρέη ξεπερνούν και την απόκλιση του 7% θα αποσύρω το ενδιαφέρον μου.
Σε τούτο το σημείο θα ήθελα να σου προτείνω και κάτι ακόμα, το οποίο θα σε παρακαλούσα να μείνει μεταξύ μας.
Επειδή η ομάδα βρίσκεται στο <χείλος του γκρεμού> και αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα, είμαι αποφασισμένος ακόμη και τώρα να σου δώσω άτοκα το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ, με τις απαραίτητες εγγυήσεις,
τις οποίες δεν καταφέρατε να μου εξασφαλίσετε όταν είχε μπει αυτό το ζήτημα στο τραπέζι των συζητήσεων. Κρίμα Νίκο που δεν εξασφαλίσατε τότε τις εγγυητικές, θα είχε αποφύγει η ομάδα τον εξευτελισμό με τις απειλές των
ποδοσφαιριστών μας...
Επαναλαμβάνω ότι δεν επιθυμώ να δημοσιοποιηθεί ότι ο Κοζώνης δανείζει άτοκα την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον μεγαλομέτοχό της. Θα μείνει μεταξύ μας, θα βγεις ασπροπρόσωπος σε τούτη τη δύσκολη ώρα και πάνω απ' όλα θα εξυπηρετηθεί τα
μέγιστα η αγαπημένη μας ομάδα. Σκέψου το!!
Πραγματικά θέλω να ξεπεράσουμε τους ''σκοπέλους'' και να μπούμε στην ουσία του πράγματος, που είναι η μεταβίβαση των μετοχών. Τα χρονικά περιθώρια έχουν, σχεδόν, εξαντληθεί. Το ίδιο και η υπομονή των φιλάθλων μας. Γι' αυτό
με όλη την εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπό σου, θα χαρώ πολύ αν δεχθείς τις προτάσεις μου.
Κλείνοντας Νίκο μου, θα ήθελα να σου επισημάνω ότι θα δημοσιοποιήσω στον Τύπο την πρόταση που αφορά τους ελέγχους, γιατί ο κόσμος της ΑΕΚ δεν πιστεύει πλέον κανέναν και τίποτα. Δεν μου αρέσει αυτή η πρακτική, γνωρίζεις πολύ καλά ότι από την πρώτη στιγμή ήθελα να συζητάμε μακριά από τα "φώτα'' της δημοσιότητας. Ωστόσο δεν ανέχομαι πλέον να αμφισβητούνται οι προθέσεις μου, η εντιμότητά μου, και η αγνότητα των κινητρων μου. Γι' αυτό, όταν κρίνω ότι συντρέχει λόγος, κάθε μου ενέργεια θα γίνεται γνωστή από εμένα τον ίδιο, αφού έτσι κι αλλιώς στην Ελλάδα τα πάντα βγαίνουν στη φόρα!
Αν δεχθείς την πρότασή μου για τους ελέγχους (στην ΠΑΕ και στα οικονομικά μου) δεν υπάρχει κανένας λόγος να προβώ σε δημοσιοποιήσεις. Αυτές θα γίνουν στην περίπτωση που υπάρξει αρνητική απάντηση από την πλευρά σου ή...καθόλου απάντηση! Για κάθε περίπτωση, θα σε περιμένω μέχρι και την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009 και θα πράξω ανάλογα.
Με απεριόριστη εκτίμηση,
Χαράλαμπος Κοζώνης"
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
1)μεχρι περσυ και εσυ αν εδινες 50 χιλιαρικα σε ενα ιδρυμα μπορουσες να κανεις ελεγχο..εσύ πιστεύεις ότι θα έπρεπε να τα δανειστούν από την στιγμή που είναι ξεκάθαρο ότι δεν πείστηκανα πό τις εγγυήσεις? Αλλωστε ο Κοζώνης δεν διέψευσε την αναόίνωση της ΠΑΕ που έγραφε αναλυτικά τις εγγυήσεις (που δεν ήταν εγγυήσεις) που προσκόμισε. Γιατί να τα δανειστεί η ΠΑΕ? Για να βάλουν κάποιον να ελέγξει τα βιβλία με τον οποίο είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα κάνουν δουλειά? Εφόσον θα τα βάλει κάποιος από τους ήδη μετόχους (παππάς) τότε δεν υπήρχε λόγος. Εάν δεν τα βάλει κανείς τότε η ομάδα θα φουντάρει. Εδώ είμαστε και θα δούμε.
φετος τι εγινε??πρεπει να εχει 50Μ σε τραπεζα με πολλα υποκαταστηαματα για να κσνει ελεγχο??
2)οταν δεν πληρωνουν και γινεσαι ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ,ναι πρεπει να δανειστουν ΑΤΟΚΑ μεχρι να βρουν μια λυση..
3)ξερεις πολλους να δανειζουν ΑΤΟΚΑ??
4)με το σχεδιο παππα θα παιζεις με κρασσαδες και παυλιδες...δεν πρεπει να αποτελει ειδηση οτι μετοχος της ΑΕΚ βαζει 1Μ...
5)τα 5Μ που ελεγε να βαλει ο μπομπ ειναι περισσοτερα απο οσα εβαλε ο παππατζης σε 5 χρονια..
6)αν δεν εχει λεφτα θα φανει οταν θα κληθει να ριξει 19Μ στην αυξηση Μ.Κ
ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!
τον φερερ ολοι ειχαμε φαγωθει να τον δεσουμε γιατι στις αρχες εκανε καλα παιχνιδια η ομαδα και επαιρνε αποτελεσματα.και ερχονταν και τα σεναρια για μπετις και γαυρο και καπου εκει ειπε ο κοντος να τον δεσει.και μετα μολις εγινε,αρχισαν τα οργανα.έχει κάνει λάθη και είναι αδιαμφισβήτητο. Δεν έχει κάνει όμως μόνο λάθη και αυτό τείνουμε να το ξεχάσουμε. Εγώ καταλαβαίνω ότι του ρίχνουν το φταίξιμο για πάρα πολλά πράγματα για τα οποία δεν φταίει για να καλυφθούν κάποιοι άλλοι. Ειδικά ο θανόπουλος τον έχει ξεσκίσει. Εντάξει, έχει κάνει το λάθος με τον Φερέρ και το έχουν αναγάγει κάποιοι σε έγκλημα. Τα χρήματα που έδωσε σε παίκτες, προπονητές και οπουδήποτε αλλού, όλα πέρναγαν από έγκριση Δ.Σ. ¨ολο το θέμα χάλασε με το πρωτάθλημα που δεν πήραμε την χρονιά του βάλνερ. Η ΑΕΚ είχε ξεπεράσει το μπάτζετ και ο Νικολαίδης ήταν σίγουρος για τον τίτλο. Για φανατστείτε να βγαίναμε τότε τσάμπιονς και να παίρναμε 25εκ.? Τέλος πάντων, υπομονή μέχρι άυριο να ακούσουμε τις απαντήσεις.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ο ιδιος ο κοζωνης την εβγαλε...αυτη η επιστολη πως βγηκε στην δημοσιοτητα ρε παιδια;και απο ποιον;
αν τη διαβασεις,το αναφερει οτι θα τη δημοσιευσει
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ντέμης....
ο μόνος πληρωμένος παίκτης για όλο το χρόνο απ τα χριστούγεννα εγκαταλείπει την ομάδα για.... ψυχολογικούς λόγους, διαλύει την ΠΑΕ, στέλνει τον Ψωμιάδη στο διάολο και εμφανίζεται ως σωτήρας.
ντέμης ριλόουντεντ.
ρουφιανεύει αυτούς που κάποτε έκοβαν φλέβες για πάρτη του και τον ανέβασαν στην προεδρία.
ντέμης ριμάστερντ.
εγκαταλείπει την προεδρία γιατί τον γιούχαρε η εξέδρα......
όποτε ο μεσσίας εγκατέλειψε το καράβι το καράβι βούλιαξε.
ο καλός ο καπετανιος στη φουρτούνα φαίνεται.
εσείς τον επιλέξατε φάτε τώρα στη μάπα τους χειρισμούς του.
έχει τρελλό γέλιο που άτομα ακόμα τον χειροκροτάνε.....
χου ρε.
ο μόνος πληρωμένος παίκτης για όλο το χρόνο απ τα χριστούγεννα εγκαταλείπει την ομάδα για.... ψυχολογικούς λόγους, διαλύει την ΠΑΕ, στέλνει τον Ψωμιάδη στο διάολο και εμφανίζεται ως σωτήρας.
ντέμης ριλόουντεντ.
ρουφιανεύει αυτούς που κάποτε έκοβαν φλέβες για πάρτη του και τον ανέβασαν στην προεδρία.
ντέμης ριμάστερντ.
εγκαταλείπει την προεδρία γιατί τον γιούχαρε η εξέδρα......
όποτε ο μεσσίας εγκατέλειψε το καράβι το καράβι βούλιαξε.
ο καλός ο καπετανιος στη φουρτούνα φαίνεται.
εσείς τον επιλέξατε φάτε τώρα στη μάπα τους χειρισμούς του.
έχει τρελλό γέλιο που άτομα ακόμα τον χειροκροτάνε.....
χου ρε.
δεν το καταλαβαίνεις ότι είναι καθαρά μέσο εκβιασμού η πρόταση αυτή? Θα τα έβαζε και μετά θα το ανακοίνωνε στον κόσμο. Εδώ πριν λίγο καιρό ζητούσε εγγυητική και όταν είδε ότι ο Νοτιάς κλωτσάει με τα χαρτιά που του παρουσίασε, έκανε αυτή την πρόταση παίζοντας το τελευταίο χαρτί του. Εχεις εσύ μία επιχείρηση και θέλεις να την πουλήσεις και συμφωνείς να την πουλήσεις χωρίς τίμημα αλλά με τα οποιαδήποτε χρέη της. βρίσκεται ένας ενδιαφερόμενος και σου λέει ότι ενδιαφέρομαι. Εσύ του ζητάς εγγυήσεις για την οικονομική του επιφάνεια και αυτός δεν καταφέρνει να σου τις προσκομίσει. Επίσης αυτός σου ζητάει εγγυήσεις ότι το χρέος είναι αυτό που του παρουσίασες. Αυτό είναι μεγάλο τυράκι για τον κόσμο διότι αφού θα κάνει τον έλεγχο, θα διαπιστώσει τα χρέη και εάν θέλει αγοράζει την εταιρία σου, εάν δεν θέλει όχι. Αλλωστε δεν είχε δεχθεί ο Κοζώνης να υπογράψει ακόμα και την ελάχιστη ρ΄'ητρα. Δηλαδή στην περίπτωση που τα χρέη ήταν αυτά που του είχαν πει, θα μπορούσε χωρίς καμία επιβάρυνση ή υποχρέωση να πει ότι το μετάνιωσε. Εάν εσύ βρίσκεις αυτή την διαδικασία δόκιμη, εγώ πάω πάσο. Σε μία οποιαδήποτε αγοραπωλησία ο αγοραστής πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί. Πάντα και παντού, αφού αυτός αποφασίζει εάν θα προχωρήσει ή όχι. Δεν τον αναγκάζει ο πωλητής σε τίποτα. Αδικο έχω φίλε?1)μεχρι περσυ και εσυ αν εδινες 50 χιλιαρικα σε ενα ιδρυμα μπορουσες να κανεις ελεγχο..
φετος τι εγινε??πρεπει να εχει 50Μ σε τραπεζα με πολλα υποκαταστηαματα για να κσνει ελεγχο??
2)οταν δεν πληρωνουν και γινεσαι ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ,να πρεπει να δανειστουν ΑΤΟΚΑ μεχρι να βρουν μια λυση..
3)ξερεις πολλους να δανειζουν ΑΤΟΚΑ??
4)με το σχεδιο παππα θα παιζεις με κρασσαδες και παυλιδες...δεν πρεπει να παοτελει ειδηση πτο μετοχος της ΑΕΚ βαζει 1Μ...
5)τα 5Μ που ελεγε να βαλει ο μπομπ ειναι περισσοτερα απο οσα εβαλε ο παππατζης σε 5 χρονια..
ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!
Τώρα ρε hitman να συγκρίνεις οικονομικά τον Παππά με τον Κοζώνη, είναι ιεροσυλία. Το καταλαβαίνεις και εσύ ο ίδιος φαντάζομαι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις