Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
σε λίγο θα μου πεις πως του ΠΑΟΚ είναι πολλοί οι ψηφοφόροι...Δύσκολο το βλέπω. Βλέπεις οι ψηφοφόροι δεν είναι τόσοι πολλοί
σε λίγο θα μου πεις πως του ΠΑΟΚ είναι πολλοί οι ψηφοφόροι...Δύσκολο το βλέπω. Βλέπεις οι ψηφοφόροι δεν είναι τόσοι πολλοί
ε όπως και να το κάνουμε είναι περισσότεροισε λίγο θα μου πεις πως του ΠΑΟΚ είναι πολλοί οι ψηφοφόροι...
Αμοιβαία τα αισθήματα καρδιά μου....Πολυαγαπημένε μου βλάκα, αλλού πάει το μπινελίκι. Σε ενα παλιό γνωστό μάλλον
Εσυ αρκέσου σε αυτό :-* :-*
Ουφ...σώθηκα...ΟΥΣΤ ρε βλάχο!
Μοϊκανέ πάλι την πίπα της ειρήνης κάνατε????Κιόμως είναι τόσο απλό...
εδώ έκανε γηπεδάκι στον μΠΑΟΚ, ένα γηπεδάκι δεν το χρωστάει και στον Άρη;
Κάποια στιγμή θα ξεχρεώσει...
οπότε τότε θα νιώθει και ο Αρειανός...ξεχρεωμένος.
δεν το έπιασα...Αμοιβαία τα αισθήματα καρδιά μου.... Ουφ...σώθηκα...
Μοϊκανέ πάλι την πίπα της ειρήνης κάνατε????
Εκτος αν φταίει η συζήτηση και οι φιλοφρονήσεις με τον εν δυνάμει Αρίωνα...
ρώτα τη μιχαλού...εκεί χρωστάειποσο πιστευεται να χρωσταει η παε ρε παλικαρια;;;
Πότε μάλλωσα με το παληκάρι ρε?Μοϊκανέ πάλι την πίπα της ειρήνης κάνατε????
η μαλακία του Ντέμη έγινε όταν αποφάσισε να αρχίσει να τα σκάει στο Φερέρ και το Ρίμπο.Α ρε ντεμη,η αγαπη σου και το παθος σου να κανεις την αεκ πρωτη σε οδηγησαν σε λαθη...
Η στρατηγιλκη σου ηταν σωστη αλλα ο ενθουσιασμος σου και το παθος σου σε οδηγησαν σε λανθασμενες αποφασεις..
^Ολος ο υγιης κοσμος της αεκ θα σε εχει στην καρδια του για παντα..
Εσυ βγηκες μπροστα οταν ολοι οι αλλοι λακισανε...
Δεν μας αξιζες ντεμη..Να'σαι παντα καλα..
Ετσι κυριε σαμπρακο??
καλα που παραδεχεσαι οτι εισαι κοτα.καλα ποσοι κοκορες σου εχουν ξεσκισει την κολουθρα ηθελα να ξερα χαχαχχαχαχαχαχαζοχαρουμενο.δεν το έπιασα...
εγώ δεν μαλλώνω με χαζούς ή στοκαρισμένους ρε συ...
για την ακρίβεια γενικά δεν μαλλώνω.
είμαι κότα, φοβάμαι μη μου καεί το βίντεο.
το σίγουρο είναι πως όταν μια ομάδα χρωστάει της Μιχαλούς, κάποια στιγμή εδώ στην Ελλάδα πρέπει να αποφασίσουμε πως θα πέφτει. Όπως και να λέγεται.
γιατι τοσο μισος ρε παιδια οταν τους ξεσκιζε ολους για την παρτι μας και επαιζε ακομη και με διαλυμενη μεση ηταν καλα;για θυμησου λιγο οταν προτοανελαβε ποσο πολυ ανεβηκαν τα εισητηρια και τα εσοδα απο τις χορηγειες.τωρα ποσο ειναι ξερεις;να βαζουμε και το μυαλο να δουλεψει.Α ρε ντεμη,η αγαπη σου και το παθος σου να κανεις την αεκ πρωτη σε οδηγησαν σε λαθη...
Η στρατηγικη σου ηταν σωστη αλλα ο ενθουσιασμος σου και το παθος σου σε οδηγησαν σε λανθασμενες αποφασεις..
^Ολος ο υγιης κοσμος της αεκ θα σε εχει στην καρδια του για παντα..
Εσυ βγηκες μπροστα οταν ολοι οι αλλοι λακισανε...
Δεν μας αξιζες ντεμη..Να'σαι παντα καλα..
Ετσι κυριε σαμπρακο??
Υπαρχουν ακομα διποδα που πιστευουν ολα τα παραπανω??
Δεν εννοούσα μαζί σου ρε???Πότε μάλλωσα με το παληκάρι ρε?
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά ρε...σταμάτα...ο Φωστήρας και η Παναχαική και ο Αγιος Δημήτριος και πολλές άλλες έχουν πέσει.....
δεν είναι ούτε θέμα νομοθεσίας ούτε θέμα νομικού πλαισίου.
Ελληνικής λαμογιάς είναι θέμα....
ολόκληρη Γιούβε έπεσε.
εδώ θα πέσει πρώτα ο παρθενώνας και μετά το ΠΟΚ.
οχι ειναι λιγοισε λίγο θα μου πεις πως του ΠΑΟΚ είναι πολλοί οι ψηφοφόροι...
αλλα αντ'αλλων..η μαλακία του Ντέμη έγινε όταν αποφάσισε να αρχίσει να τα σκάει στο Φερέρ και το Ρίμπο.
Για να την μπει στον Κόκκαλη άφησε το πλάνο εξυγείανσης.
Κα;ι έτσι άρχισε το μανηγύρι.
μέχρι τότε μια χαρά το πήγαινε.
Αλλά και εκείνος και οι οπαδοί της ΑΕΚ, θεώρησαν πως σε 3 χρόνια έπρεπε να πάρουνε πρωτάθλημα...εκεί το χάσανε τον μπούσουλα.
θα δέχονται τηλεφωνήματα τηλεθεατών?Πεσ'την αληθεια Ντεμη!!!
να κανονισουμε της ερωτησεις..θα δέχονται τηλεφωνήματα τηλεθεατών?
καλα που παραδεχεσαι οτι εισαι κοτα.καλα ποσοι κοκορες σου εχουν ξεσκισει την κολουθρα ηθελα να ξερα χαχαχχαχαχαχαχαζοχαρουμενο.