talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
εγώ δεν είμαι μάγκας ρε...είμαι λαγός.....και σοβαρή θέση σε σάιτ που λέγεταο μπουρδέλα δεν μπορώ να πάρω.........ασε τις μαγκιες και παρε θεση σοβαρα....
εγώ δεν είμαι μάγκας ρε...είμαι λαγός.....και σοβαρή θέση σε σάιτ που λέγεταο μπουρδέλα δεν μπορώ να πάρω.........ασε τις μαγκιες και παρε θεση σοβαρα....
οκ...αν και γαμω την γκινια μου γαμω οταν εκανα το πρωτο ποστ ησουνα απο τους τελευταιους αεκτζηδες που απευθυνομουνα... ;) ;)Όπως θα διάβασες πιο πάνω,αντιλαμβάνεσαι ότι ΔΕΝ σε κοντράρω....
λαγος δεν ξερω αν εισαι...γιατι λαγος ειναι καποιος σαν προσωπικοτητα οχι λογω ομαδας που υποστηριζει....εγώ δεν είμαι μάγκας ρε...είμαι λαγός.....και σοβαρή θέση σε σάιτ που λέγεταο μπουρδέλα δεν μπορώ να πάρω.........
Ήταν η σειρά μου σήμερα να "βγάλω " άμυνα!!!!οκ...αν και γαμω την γκινια μου γαμω οταν εκανα το πρωτο ποστ ησουνα απο τους τελευταιους αεκτζηδες που απευθυνομουνα... ;) ;)
για αλλους βαραγε η καμπανα αλλα εσυ απαντησες...τεσπα...
βαριεμαι ρε μαλάκα .....κάπου κάπου μούρχεται η όρεξη......αλλά όταν δεν έχω στέλνω τον..περσόνα.....λαγος δεν ξερω αν εισαι...γιατι λαγος ειναι καποιος σαν προσωπικοτητα οχι λογω ομαδας που υποστηριζει....
οπου κανεις κεφι γινεται σοβαρη συζητηση αρκει να το γουσταρεις.... ;) ;)
και στο μπουρδελα τιβι και παντου,,,αν εχεις ορεξη...αλλα εσυ στη καραμουναρα σου...
ρε μαλάκα είναι δυνατόν να γίνει ποτέ διάλογος με νικς που τελειώνουν σε 7 και 13;λαγος δεν ξερω αν εισαι...γιατι λαγος ειναι καποιος σαν προσωπικοτητα οχι λογω ομαδας που υποστηριζει....
οπου κανεις κεφι γινεται σοβαρη συζητηση αρκει να το γουσταρεις.... ;) ;)
και στο μπουρδελα τιβι και παντου,,,αν εχεις ορεξη...αλλα εσυ στη καραμουναρα σου...
παρών και τα πάντα γαμώνβαριεμαι ρε μαλάκα .....κάπου κάπου μούρχεται η όρεξη......αλλά όταν δεν έχω στέλνω τον..περσόνα.....
είδες?.....'ηρθε......
XΟΥ ΡΕ!!! :-*Γεια σου Βλαχούλη ΜΑΓΚΑΑΑ!!!
κάτσε να μας πεί σήμερα πάλι για τον κολοσσό τον ευρωπαικό που δίνει βαθμούς και κύρος στην Ελλάδα..
πες τους να μας φέρουν και λίγο τουλουμοτύρι.......δωδώνη βεβαίως βεβαίως......XΟΥ ΡΕ!!! :-*
Πλύσου κι εσύ και η Ταλώγρια...έρχονται οι βλάχοι το άλλο Σάββατο!!!
ωραια μαλακια ειπες...με αποστομωσες....ρε μαλάκα είναι δυνατόν να γίνει ποτέ διάλογος με νικς που τελειώνουν σε 7 και 13;
αει γαμήου λέμε.
ωραια μαλακια ειπες...με αποστομωσες....
θα σου το φέρω εγώ πασά μου...γαρνιτούρα πάνω στον τσιόκο μου...πες τους να μας φέρουν και λίγο τουλουμοτύρι.......δωδώνη βεβαίως βεβαίως......