Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 348 άτομα (0 μέλη και 348 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλή η μαλακία σου!  :tooth:
ελα ρε μαλάκα...
από κάποια στιγμή και πέρα δεν μπορείς πια να στενοχωριέσαι, δεν μπορείς να τσαντίζεσαι (στο κάτω κάτω δεν είναι τα λεφτά τα δικά σου - εμείς τις ομάδες τις υποστηρίζουμε, δεν είμαστε επενδυτές τους) και το ρίχνεις στην πλακα...

αλλά αν το καλοσκεφτείς είναι γαμώ τις κατάντιες ...
μετά από ΟΣΦΠ και ΠΑΟ που είναι εύρωστες ομάδες και πρωταγωνιστούν αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα (ακόμα και με τα ψιλά προβλήματα του ΟΣΦΠ), οι αμέσως επόμενες "μεγάλες δυνάμεις" ειναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ που ψάχνουν να βρουνε κανά 10ευρω στο δρόμο μπας και σωθούνε....
κατάντια όχι μόνο των ομάδων, αλλά και του ελλ. ποδοσφαίρου...

κατά τα άλλα, δίνει η ΕΠΟ μπόνους τρελά στους διεθνείς...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2001-02
22/05/2002  ΑΕΚ-Ολυμπιακός          74-82
26/05/2002  Ολυμπιακός-ΑΕΚ          75-70
29/05/2002  ΑΕΚ-Ολυμπιακός          85-78
02/06/2002  Ολυμπιακός-ΑΕΚ          60-61
05/06/2002  ΑΕΚ-Ολυμπιακός          79-70
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ: ΑΕΚ (3-2)

Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεε
ε, και;;;
7 χρόνια έχεις να το πάρεις...
και από τότε;;;
εγώ τουλάχιστον είμαι μονίμως τελικό...
εσύ μονίμως ψάχνεις να βρεις κανα Εβραίο....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
ε, και;;;
και από τότε;;;
Εγώ ξέρω ότι έχω να το πάρω 7 χρόνια κι εσύ 12!Όταν το πάρεις μίλα... :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το να μιλάτε εσείς σε εμάς για μπάσκετ (καλά και για τα υπόλοιπα αθλήματα δεν μπορείτε να μιλήσετε αλλά ας μην το ανοίξουμε το θέμα)
είναι σαν να κοροϊδεύει ο ένας υπάλληλος της τράπεζας Ελλάδος τον άλλον πως δεν παίρνει τα λεφτά του Προβόπουλου σε μισθό....
είναι γελοίο.
Να μιλάει ο ΠΑΟ για μπάσκετ το καταλαβαίνω απόλυτα. Μη σου πω πως δέχομαι να μου μιλάει έστω και ο Άρης και ο ΠΑΟΚ...αλλά η ΑΕΚ;;;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Πραγματικά άστο γιατί όταν εμείς σηκώναμε Ευρωπαική κούπα εσείς το μόνο καλάθι που ξέρατε ήταν της νοικοκυράς! :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το να μου μιλάς για μπάσκετ ένας Αεκτζής μου προξενεί απλά και μόνο γέλιο...και τρελό γέλιο μάλιστα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πραγματικά άστο γιατί όταν εμείς σηκώναμε Ευρωπαική κούπα εσείς το μόνο καλάθι που ξέρατε ήταν της νοικοκυράς! :2funny:
δεν μου λέει κάτι αυτό.
Δεν είμαι καν σίγουρος αν ζούσα τότε.
Ζω με το τώρα.
Και πέρσι αν το είχες πάρει αλλά φέτος δεν είχες ομάδα, πάλι δεν θα μπορούσες να μιλήσεις.
Και ο Θρασύβουλος κάποτε έπαιζε πρώτη εθνική....

παλιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
το να μου μιλάς για μπάσκετ ένας Αεκτζής μου προξενεί απλά και μόνο γέλιο...και τρελό γέλιο μάλιστα.
Κι εμένα το ίδιο...μήπως θες να μιλήσουμε και για χάντμπολ?  :2funny:
Άσε μας ρε Μοικανέ βραδυνιάτικα που μπήκες να απαντήσεις σε όλα τα ποστ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
δεν μου λέει κάτι αυτό.
Δεν είμαι καν σίγουρος αν ζούσα τότε.
Ζω με το τώρα.
Και πέρσι αν το είχες πάρει αλλά φέτος δεν είχες ομάδα, πάλι δεν θα μπορούσες να μιλήσεις.
Και ο Θρασύβουλος κάποτε έπαιζε πρώτη εθνική....

παλιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Όταν μετράς τότε τα πρωταθλήματα σου στο ποδόσφαιρο να μετράς μόνο αυτά που έζησες...
Ωραία θεωρία έχεις!  :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρε αντε παρε πουλο που σου προξενει γελιο..
τουρκογυφτε.....μιλατε και για μπασκετ...

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ε, και;;;
και από τότε;;;
μονιμως πουστηδες εισαστε αν δεν το εχεις καταλαβει.λατρευεις ενα σημα με εναν δαφνοστεφανομενο πουσταρα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
[size=15pt]Με Γκερέιρο στα χαφ[/size]
Τα πρώτα του σχέδια για το αυριανό παιχνίδι έκανε γνωστά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, στην σημερινή προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο (10 εναντίον 10) και ο προπονητής της Ένωσης, έκανε κάποιες δοκιμές, ενόψει Πανιωνίου. Η επιλογή της ενδεκάδας δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα, αφού οι πολλές απουσίες και η έλλειψη αμυντικών χαφ δυσκολεύουν κάπως τις τελικές αποφάσεις του Μπάγεβιτς, όμως ο Σερβοέλληνας τεχνικός φαίνεται ότι έχει καταλήξει στους παίκτες που θα ξεκινήσουν στον αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Σάχα, δεξιά στην άμυνα ο Αραούχο, αριστερά ο Καράμπελας και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Γκέντσογλου και Μαϊστόροβιτς. Στην μεσαία γραμμή, ο Ενσαλίβα επιστρέφει στο βασικό σχήμα και δίπλα του πιθανότατα θα παίξει ο Γκερέιρο, με την θέση να διεκδικεί όμως και ο Σάββας Γκέντσογλου (εφόσον γίνει αυτό, ο Ζεράλντο θα ξεκινήσει στα στόπερ). Όσο για την τριάδα που θα παίξει πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ίσμαελ Μπλάνκο, θα είναι οι Λεονάρντο, Μαντούκα και ένας εκ των Χέρσι ή Ταχτσίδη, σε σύστημα 4-2-3-1.

Από κει και πέρα, στην σημερινή προπόνηση δεν πήραν και πάλι μέρος οι Νέμεθ, Γιάχιτς, Μάκος και Χουανφράν που έκαναν πρόγραμμα με βάρη στο γυμναστήριο, ενώ ο Σκόκο συνέχισε την αποθεραπεία. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Αλεξόπουλος που ταλαιπωρείται από ίωση του αναπνευστικού. Όσο για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου των Θρακομακεδόνων, για ακόμα μία μέρα ήταν άθλια, ύστερα από την συνεχή βροχή που έπεφτε όλη την ημέρα στην Αττική. Ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπορούν να αισθάνονται τυχεροί, αφού κατά την διάρκεια της προπόνησης δεν έβρεχε, με τις πρώτες ψιχάλες να κάνουν την εμφάνιση τους, λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16

Συνημμένα

• m.jpg
    m.jpg
    22,6 KB · Εμφανίσεις: 16

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
στο τροκτικο το εχει.που να ξερω οτι ειναι παλιο.
σημερα το ειδα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

[size=15pt]Νοσοκομείο η Α.Ε.Κ[/size]..

Ενός κακού μύρια έπονται. Δεν έφταναν στην ΑΕΚ οι απίστευτες και τραγελαφικές ιστορίες που διαδραματίζονται σε διοικητικό επίπεδο, τα τεράστια οικονομικά προβλήματα και η αγωνιστική καθίζηση (βρίσκεται εκτός στόχων από τον Δεκέμβρη) πλέον πρέπει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες βασικών παικτών της, με πρώτη και καλύτερη αυτή του Νάτσο Σκόκο.

Και στην κατάσταση που βρίσκεται στην παρούσα φάση η Ενωση δεν έχει τέτοιες πολυτέλειες. Βλέπετε, μπορεί ο Σκόκο να μην είναι ο πλέον σταθερός σε απόδοση παίκτης ·ίσα ίσα που δίνει την αίσθηση πως αγωνίζεται ανάλογα με τα φεγγάρια του- ωστόσο στην καλή του μέρα είναι ο μοναδικός παίκτης της ΑΕΚ που μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, να αλλάξει τη ροή του αγώνα και με μια του ενέργειά να «κλειδώσει» το παιχνίδι υπέρ του "δικέφαλου". Ο Σκόκο αποτελεί δεδομένα βαρόμετρο για την Ενωση, με την απουσία του από την αγωνιστική δράση για δύο περίπου εβδομάδες, λόγω του τραυματισμού του στην αναμέτρηση με την Εβερτον, να προβληματίζει ιδιαίτερα τον Ντούσαν Μπαγεβιτς.

Βλέπετε, μπορεί οι «κιτρινόμαυροι» να βρίσκονται εκτός στόχων, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πετάξουν λευκή πετσέτα και δεν θα διεκδικούν το καλύτερο από κάθε ματς, αρχής γενομένης από το σημερινό με τον Πανιώνιο. Αλλωστε, η ελπίδα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ παραμένει ζωντανή, με τους «κιτρινόμαυρους» να καλούνται να αποδείξουν πως έχουν συναίσθηση του πόσο βαριά είναι η φανέλα που φορούν. Για το λόγο αυτό, μάλιστα, φέρονται αποφασισμένοι να αλλάξουν οι ίδιοι το κλίμα που επικρατεί και μέσω ενός σερί νικών να μπορέσουν να αναθαρρήσουν και να αποδείξουν πως είναι ακόμα ζωντανοί, ακόμα και όταν έχουν να αντιμετωπίσουν απουσίες βασικών παικτών.

Χωρίς το βαρόμετρο

Οσο και αν έχει καταφέρει να εκνευρίσει τους πάντες με τα αγωνιστικά του σκαμπανεβάσματα, ο Νάτσο Σκόκο αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες της ΑΕΚ. Είναι χαρακτηριστικό πως φέτος η Ενωση έχει αγωνιστεί δυο φορές χωρίς τον Αργεντινό στη σύνθεσή της. Το πρώτο παιχνίδι ήταν αυτό με τη Βασλούι για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λίγκ, που απουσίαζε λόγω τραυματισμού. Ενα ματς στο οποίο η Ενωση ηττήθηκε με 2-1. Ωστόσο, ο Σκόκο φρόντισε να δείξει πόσο σημαντική ήταν η απουσία του, όταν με προσωπικό σόου στον επαναληπτικό της Αθήνας χάρισε τη νίκη-πρόκριση (3-0) στην ομάδα του.

Το δεύτερο ματς στο οποίο ο Αργεντινός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μπάγεβιτς ήταν αυτό στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ. Τότε η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1), έχοντας βέβαια στη σύνθεσή της τον Νέμεθ, που μπορούσε να δώσει λύσεις στην επίθεση. Η απουσία του Σκόκο από τη σημερινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο κοστίζει ακόμα περισσότερο, καθώς ο Αργεντινός φαίνεται να διανύει περίοδο φόρμας, κάτι που αποδείχθηκε από την απόδοσή του στα ματς με τον ΠΑΟΚ και την Εβερτον. Κόντρα στον "δικέφαλο" του Βορρά έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, σερβίροντας ένα έτοιμο γκολ στον Μαντούκα και φτάνοντας πολύ κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος, ενώ με την Εβερτον μετά την είσοδό του στο παιχνίδι άλλαξε όλη την εικόνα του αγώνα.

Λιγότερο παραγωγική χωρίς τον Νέμεθ

Το επιθετικό πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει απόψε η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη είναι διπλό. Πέρα από τον Σκόκο, ο Ντούσκο θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών του Κρίστιαν Νέμεθ. Ο 20χρονος Ούγγρος έχει αποδείξει από την πρώτη κιόλας παρουσία του με τα κιτρινόμαυρα πως μπορεί να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις τόσο στο σκοράρισμα και στη δημιουργία φάσεων, ενώ φαίνεται να αποτελεί τον ιδανικό παρτενέρ του Ισμαέλ Μπλάνκο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως σε όσα ματς έχει αγωνιστεί η ΑΕΚ έχει σκοράρει.

Ωστόσο, η συμμετοχή του με την εθνική ομάδα Νέων της Ουγγαρίας αλλά και ο τραυματισμός του τον έχουν αφήσει πίσω, με την Ενωση να στερείται των υπηρεσιών μιας πολύτιμης μονάδας της. Ο νεαρός επιθετικός δεν είχε αγωνιστεί στα ματς με Παναθηναϊκό, Ξάνθη και Πανθρακικό, ενώ ο πρόσφατος τραυματισμός του του έχει στερήσει τη συμμετοχή στα κρίσιμα παιχνίδια με Καβάλα και ΠΑΟΚ αλλά και το σημερινό κόντρα στον Πανιώνιο.

Θα λείψει ο αρχηγός

Δεν έφταναν στην ΑΕΚ οι απουσίες των Σκόκο και Νέμεθ, καλείται απόψε να αντιμετωπίσει το κενό και του Παντελή Καφέ. Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» αποτελεί σταθερή αξία στο χώρο κέντρου, με τον Ντούσκο να προβληματίζεται αρκετά για τον αντικαταστάτη του. Ο πολύπειρος μέσος, που έπεσε θύμα τροχαίου την Παρασκευή, θα μείνει σήμερα για τρίτη φορά εκτός ενδεκάδας της Ενωσης. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως τις δύο προηγούμενες φορές που δεν αγωνίστηκε η ομάδα δεν μπόρεσε να κερδίσει. Το πρώτο ματς πρωταθλήματος στο οποίο απουσίασε ήταν αυτό με την Ξάνθη, στο οποίο η Ενωση ηττήθηκε με 1-0 και το δεύτερο αυτό με τον Αρη στο "Κλ. Βικελίδης" με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Αποδεκατισμένη για πρώτη φορά

Η σημασία και η κρισιμότητα της αποψινής αναμέτρησης είναι δεδομένη. Η ΑΕΚ θέλει να φύγει με το διπλό από τη Νέα Σμύρνη για να επουλώσει κάποιες από τις ανοιχτές πληγές της. Το έργο της όμως γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, δεδομένων των πολλών απουσιών της. Βλέπετε, για πρώτη φορά φέτος οι «κιτρινόμαυροι» θα στερηθούν των υπηρεσιών πέντε βασικών παικτών τους, με την ομάδα να μοιάζει αποδεκατισμένη. Οπως προαναφέραμε ο Σκόκο, αν και προφυλάχθηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Εβερτον, τραυματίστηκε και έμεινε εκτός.

Ο Σάνελ Γιάχιτς βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Καβάλα, όπως και ο Κρίτσιαν Νέμεθ, που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την εθνική Ουγγαρίας, ενώ ο Καφές έπεσε θύμα τροχαίου. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και η απουσία του Γρηγόρη Μάκου, ο οποίος μπορούσε να δώσει λύσεις, αλλά εκτός από τραυματίας είναι και τιμωρημένος. Αν συμπεριλάβουμε και τις απουσίες των τραυματιών Αλεξόπουλου και Κουτρομάνου, θα μπορούσε εύκολα να αντιληφθεί κανείς γιατί η ΑΕΚ θυμίζει νοσοκομείο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.

Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Νικήστε τον πουσταρά τον Πανιωνιο

[move]ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΟΥΣΤΑΡΣ ΑΙΩΝΙΟΣ[/move]