Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ενώ εσύ παλιαδερφή με Κοσκωτάδες,κωλοκοκκαληδες και Σαλιαρεληδες είσαι άμεμπτος.

Ρε παπάρι κοίτα πρωτα την μούρη σου κ την καμπούρα σου σάλτα κ γαμήσου,φτύσε 3 φορές κατά πάνω για να σε βρουν οι ροχάλες κ έλα να μας ξαναπείς κλέφτες.
εισαι ατυχος εχω κοψει να γαμαω εδω και καιρο κομμωτριες γιατι ειναι κουτσομπολες

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ελατε να χεστειτε παλι στο καραισκακη τα εχετε πει και μονοι σας
θα ειναι και ο ματ παρων δεν θελει να χασει τα γιουσουφακια του
πες στον κηπουρο να ειναι ξουρισμενος....
καθε χρονο 4 τρωει και τον κανετε και ηρωα... :2funny: :2funny: :2funny:
τι ζωα ειστε..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εισαι ατυχος εχω κοψει να γαμαω εδω και καιρο κομμωτριες γιατι ειναι κουτσομπολες

Που να γαμήσεις ρε;;
σου αφήνουν τα καμμένα σου φαγητά χρόνο για να γαμήσεις, που κάθεσαι να τα ξαναμαγειρέψεις;

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο Χρήστος Παπαδημητρίου αποκάλυψε τους λόγους που καθυστερεί η υπογραφή του προσυμφώνου και μαζί με τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής, Δημήτρη Χατζηχρήστο μίλησαν σε ραδιοφωνικό σταθμό και ξεκαθάρισαν το τοπίο

Όλα στα φως λοιπόν. Παπαδημητρίου, Νίκος και Χρήστος Μαυρομμάτης και Δημήτρης Χατζηχρήστος μίλησαν στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στην ΑΕΚ και τελικά συμφώνησαν να συνεχίσουν ενωμένοι με μοναδική γνώμονα το καλό της Ένωσης. Όπως αποκαλύφθηκε το πρόβλημα στην υπογραφή του προσυμφώνου είχε προκύψει από ένα μνημόνιο που εμφανίστηκε ανάμεσα σε έναν υποψήφιο επενδυτή και τους ανθρώπους της ερασιτεχνικής Στο συγκεκριμένο μνημόνιο είχε τεθεί θέμα κατασκευής γηπέδου στη νέα Φιλαδέλφεια από τον υποψήφιο επενδυτή της ΚΑΕ κάτι που πήγε να χαλάσει την συμφωνία με τον Κοζώνη. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας έγιναν πολλές αποκαλύψεις αλλά το σημαντικότερο είναι πως τελικά το θέμα λύθηκε και όλες οι πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσουν ενωμένες για το καλό της ΑΕΚ.

απο aek365.gr
αντε να δουμε τι θα γινει.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
να σε ρωτήσω κάτι που θέλω εδώ και καιρό. Οταν λες doritis spermatos πως ακριβώς γίνεται. Εχεις την ικανότητα και το κρατάς στο στόμα σου για ώρα και πας κάπου και το δίνεις ή είσαι τόσο γυμνασμένος πίσω ώστε να το κρατάς εκεί?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μπλεχτηκε και η καε τωρα???
καλα κρασσια τον αυγουστο..

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε συ roufixtis_spermatos δεν πας να σε πηδηξει ο σχορτσιανιτης να στανιαρεις γιατι σε βλεπω λιγο να θες καλιμπραρισμα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
να σε ρωτήσω κάτι που θέλω εδώ και καιρό. Οταν λες doritis spermatos πως ακριβώς γίνεται. Εχεις την ικανότητα και το κρατάς στο στόμα σου για ώρα και πας κάπου και το δίνεις ή είσαι τόσο γυμνασμένος πίσω ώστε να το κρατάς εκεί?

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ.
ΣΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΘΕίΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ.
ΣΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΘΕίΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.
χα χα. Σε όποιους τις αξίζουν ναι.

Διάβασε και πες μου τι γίνεται!! Απίστευτα πράγματα ρε γαμώτο. Εβραίοι επιχειρηματίες, μνημόνια, ερασιτεχνική, ΚΑΕ. Πως αντέχουμε ρε πούστη μου με όλους αυτούς. Πως???
Τι γίνεται?

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
χα χα. Σε όποιους τις αξίζουν ναι.

Διάβασε και πες μου τι γίνεται!! Απίστευτα πράγματα ρε γαμώτο. Εβραίοι επιχειρηματίες, μνημόνια, ερασιτεχνική, ΚΑΕ. Πως αντέχουμε ρε πούστη μου με όλους αυτούς. Πως???
Τι γίνεται?
δεν πλητεις ποτε σε αυτη την ομαδα  :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για αυτό είμαστε ΑΕΚ.
Δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου ξημερώσει.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειναι γνωστο οτι ο χατζηχρηστος και μετα η οριτζιναλ ειναι οι μεγαλυτεροι εχθροι της αεκ.για τους δικους τους σκοπους,δεν θελουν μια αεκ μεγαλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom