[size=15pt]Μόνιμα στην ΑΕΚ [/size]
Ο Κρίστσιαν Νέμεθ τόνισε πως σκέφτεται σοβαρά να μείνει με κανονική μεταγραφή στην Ένωση ενώ έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου της ομάδας
Ο κόσμος της ΑΕΚ, το κλίμα αλλά και το γεγονός ότι έχει πολύ χρόνο συμμετοχής και υπολογίζεται σαν βασικός έχουν κάνει τον Κρίστσιαν Νέμεθ να σκέφτεται πλέον σοβαρά να μείνει μόνιμα στην Ένωση. Ο Ούγγρος επιθετικός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ», τόνισε ότι θα ήθελε να παραμείνει ακόμα και με μεταγραφή ενώ σύγκρινε τους οπαδούς της «Ένωσης» με αυτούς της Λίβερπουλ.
«Οι φίλαθλοι που με συναντούν στο δρόμο, μου λένε ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, για πολύ μεγαλύτερα πράγματα και όχι για αυτά που συμβαίνουν όσο καιρό βρίσκομαι εδώ. Ο κόσμος του συλλόγου είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Σίγουρα είναι πολύ πιο ενθουσιώδης από τους οπαδούς της Λίβερπουλ», τόνισε ο 20χρονος και συνέχισε: «Την ατμόσφαιρα που έζησα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν την έχω ξαναζήσει. Πραγματικά αναρωτιέμαι αν είχαμε πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία, τι θα ήταν ικανός να κάνει αυτός ο κόσμος; Τώρα πάντως που τα πράγματα είναι δύσκολα, χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ τη βοήθεια των φιλάθλων μας».
Όσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ και το πόσο επηρεάζουν τόσο τον ίδιο όσο και τους συμπαίκτες του, τόνισε: «Στο μυαλό μου βρίσκεται μόνο η ΑΕΚ και πώς θα την βοηθήσω σε κάθε παιχνίδι. Οι παίκτες πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο, ξεχνώντας τα όποια προβλήματα». Τέλος ο Κρίστσιαν Νέμεθ τόνισε πως θέλει να μείνει στην ΑΕΚ:
«Νομίζω πως όταν έρθει η ώρα και αν τα βρουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να μείνω και με μεταγραφή στην ΑΕΚ».
Bob κλεισε τον παιχταρα......Τι γκεκας και μαλακιες......Σκαστα και παρτον!!!!!!!!