gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τι είπε?για τον γιαχαγια μπας και ακουσες εχθες καραλη?
Τι είπε?για τον γιαχαγια μπας και ακουσες εχθες καραλη?
βασικα το εχει γραψει στην ψωρα και το επανελαβε εχτες στον αεραΤι είπε?
Δεν το έχω διαβάσει!Πάντως δύσκολα θα ήταν μπηχτή για τον Σέρβο γιατί ο Καραλής τον ψιλοαβαντάρει!Πιο πιθανό να ήθελε να πει κάτι για τον dj...βασικα το εχει γραψει στην ψωρα και το επανελαβε εχτες στον αερα
πως στις αρχες του πρςταθληματος μανατζερ πλησιασε τον γιαχαγια για να τον αναλαβει
ο γιαχαγια αρνηθηκε και εκτοτε αγνοειτε απο την 11αδα αλλα και ουτε και αλαγη δεν μπαινει
παμε σοβαρα περατης γνωστης αντιπαθειας που εχουμε στον προδοτη...βασικα το εχει γραψει στην ψωρα και το επανελαβε εχτες στον αερα
πως στις αρχες του πρςταθληματος μανατζερ πλησιασε τον γιαχαγια για να τον αναλαβει
ο γιαχαγια αρνηθηκε και εκτοτε αγνοειτε απο την 11αδα αλλα και ουτε και αλαγη δεν μπαινει
δηλαδή ο Ντούσαν επειδή αρνήθηκε να τον μανατζάρει ο Ντέμης, δεν τον βάζει? Ωρα είναι τώρα να βγάλουμε κολητούς τον Ντούσαν και τον Ντέμη. Ελεος πια!!! τι θα ακούσουμε άλλο? Τον Καινούργιο εννοεί.παμε σοβαρα περατης γνωστης αντιπαθειας που εχουμε στον προδοτη...
ο μπαστας εχει μανατζερ τον μπιγιονσε...αυτος του φουσκωσε τα μυαλα για ιταλιες και γαλλιες...
μετα το ματς των σερρων περσυ(που συμπτωματικα ηταν το καλυτερο του),αρχισε τα νυκτοπερπατηματα και τα βεντετιλικια...
στο ζεεφελντ ηταν απο τους χειροτερους παικτες...τον προσελκυσε ο θανοκιο για ανανεωση και ζητησε 350 χιλιαρικα...
λογικο??εσυ θα κρινεις...
με το γιαχαγια δεν το ηξερα,αλλα μεχρι τωρα δεν εχει δειξει τιποτα οσο εχει παιξει.πιο πολυ κατασκευασμα των ρεπορτε που ηταν στην προετοιμασια μου φαινεται ως αντισταθμιση στις μεταγραφες των αλλων.....
η θεση αυτη ειναι πληγη και τα ελεγα απο το καλοκαιρι............
Υ.Γ.το πιθανοτερο ειναι ο καραλης να ενοουσε τη μπιγιονσε και οχι τον προδοτη...στην αυλη του ανηκει.....
Ο Μπάστας έχει τον Μάνατζερ του Πλιάτσικα. Νομίζω Κουτσλιάκο τον λένεπαμε σοβαρα περατης γνωστης αντιπαθειας που εχουμε στον προδοτη...
ο μπαστας εχει μανατζερ τον μπιγιονσε...αυτος του φουσκωσε τα μυαλα για ιταλιες και γαλλιες...
μετα το ματς των σερρων περσυ(που συμπτωματικα ηταν το καλυτερο του),αρχισε τα νυκτοπερπατηματα και τα βεντετιλικια...
στο ζεεφελντ ηταν απο τους χειροτερους παικτες...τον προσελκυσε ο θανοκιο για ανανεωση και ζητησε 350 χιλιαρικα...
λογικο??εσυ θα κρινεις...
με το γιαχαγια δεν το ηξερα,αλλα μεχρι τωρα δεν εχει δειξει τιποτα οσο εχει παιξει.πιο πολυ κατασκευασμα των ρεπορτε που ηταν στην προετοιμασια μου φαινεται ως αντισταθμιση στις μεταγραφες των αλλων.....
η θεση αυτη ειναι πληγη και τα ελεγα απο το καλοκαιρι............
Υ.Γ.το πιθανοτερο ειναι ο καραλης να ενοουσε τη μπιγιονσε και οχι τον προδοτη...στην αυλη του ανηκει.....
τον paul???Ο Μπάστας έχει τον Μάνατζερ του Πλιάτσικα. Νομίζω Κουτσλιάκο τον λένε
ghost!!!!!!!!!!!!!!!τον paul???
αυτος συνεργαζεται με τον κοντολεων....
σε πρωτη παρουσιαση το κρυφο σχεδιο του ντεμη για το νεο μας υμνο...δυστυχως καποιοι αλητες κρυφοαγαυροι δεν τν αφησαν...
Δεν τους έβγαλε κολλητούς!Αυτό που λέει έιναι ότι ο μικρούλης έκανε τερτίπια λόγω dj και ο βάτραχος τον έβαλε στον πάγο!δηλαδή ο Ντούσαν επειδή αρνήθηκε να τον μανατζάρει ο Ντέμης, δεν τον βάζει? Ωρα είναι τώρα να βγάλουμε κολητούς τον Ντούσαν και τον Ντέμη. Ελεος πια!!! τι θα ακούσουμε άλλο? Τον Καινούργιο εννοεί.
Αφού είπε ότι δεν υπέγραψε τελικά ρε συ. Τι τερτίπια έκανε αφού αρνήθηκε? Δεν βγαίνει νόημα.Δεν τους έβγαλε κολλητούς!Αυτό που λέει έιναι ότι ο μικρούλης έκανε τερτίπια λόγω dj και ο βάτραχος τον έβαλε στον πάγο!
Πόσο πιο πενηνταράκια να το κάνουμε ρε συ Λιάκο?Αφού είπε ότι δεν υπέγραψε τελικά ρε συ. Τι τερτίπια έκανε αφού αρνήθηκε? Δεν βγαίνει νόημα.
ρε συ εγώ δεν καταλαβαίνω? Για τον Γιαχάγια μιλάμε και όχι για τον Ταχτσίδη!Πόσο πιο πενηνταράκια να το κάνουμε ρε συ Λιάκο?
Όταν η κλανιά ο Ταχτσίδης με ενάμιση ημίχρονο στην ΑΕΚ κάνει τον δύσκολο στην πρόσκληση της Παέ για ανανέωση συμβολαίου και ζητάει 350 χιλιάρικα (ποσό που δεν έπαιρνε ούτε ο Μπλάνκο πριν λίγο καιρό)...εεεε ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός που μπορεί να γίνει είναι ΤΕΡΤΙΠΙΑ!
Τι δεν καταλαβαίνεις?
συμφωνώ απολύτως. Τα ίδια γράφω και εγώ πιο πάνω.Χαίρομαι που κάποιος συμφωνεί.Από όλα τα παραπάνω που γράφετε αδέλφια κ τα οποία δεν έχω λόγο ν αμφισβητώ,κια μέσα από τις δοποπλοκιες,ίντριγκες,τερτίπια,κρυφτούλια,παίζει-δεν παίζει ο κάθε πα΄χτης ανάλογα με τα κέφια του κλπ,ΟΥΤΕ Ο ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΤΗΝ ΄΄ΛΑΜΨΗ΄΄ δφεν θα μπορούσε να φτιάξει τέτοια σενάρια με τόσο δολοπλοκία.ΟΥΤΕ Ο ΦΩΣΚΟΛΟΣ...
Τσου ρε Λάκη.ρε τραβα γαμησου παραπερα
ρε τραβα ξαναγαμησουΤσου ρε Λάκη.
Τι ράτσα αντιολυμπιακού είσαι εσύ;; χανούμα;