You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Δεν υπάρχει γιατρειά αδερφέ για μας....τι να προσκηνησουμε ρε ναυαρχε???ακομη ασπρομαυρη ηταν η τιβι..
γαματα..
περαστικα παντως μηπως & δουμε λιγο τοπι επιτελους..
Επισκέπτης
τι να πω???λες να ειναι & ο νεος λαμογιο???Δεν υπάρχει γιατρειά αδερφέ για μας....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Ναι,είδα και την αισιοδοξία που είχα όλο το καλοκαίρι και πού καταλήξαμε..Τέλη Οκτωβρίου χωρίς στόχους και να ανεβάζουμε βιντεάκια από την Παλιά καλή ΑΕΚ!!Ασε ρε εδερφέ...Αν είσαι πιτσιρικάς ξεκόλλα όσο είναι νωρίς,αν είσαι 30+,καναπέ και κάτι καλύτερο από ενα Καρκινικό δίωρο ,βλέποντας ένα ΕΚΤΡΩΜΑ..Ρε συ, Ναύτη.
Έτσι είναι όλο το Π.Ν.; "Αισιόδοξοι" σαν και σένα;
Να ξέρουμε δηλαδή ποιοι φυλάνε τα ύδατα της πατρίδος.
Κρίμα ρε συ.
ΥΓ: Και μην μπλέκεις τη Δουλειά με τις μαλακίες που λέω εδώ μέσα...
Επισκέπτης
ΥΓ: Και μην μπλέκεις τη Δουλειά με τις μαλακίες που λέω εδώ μέσα...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ο Χαράλαμπος Κοζώνης στο «Goal». Μιλάει για την ΑΕΚ, τα σχέδιά του, εύχεται να τελειώσουν όλα καλά και υπόσχεται πως αν τελικά αναλάβει την Ενωση, οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να μείνουν ήσυχοι.
«Σας διαβεβαιώνω ότι αν τελικά αναλάβουμε την ΑΕΚ και το όραμά μας υλοποιηθεί, όπως ακριβώς το έχουμε στο μυαλό μας, τα προβλήματά της θα τελειώσουν. Η ΑΕΚ θα γίνει πρωταθλήτρια. Σας διαβεβαιώνω κι αυτό είναι που μπορώ να πω για την ώρα».
«Δεν έχω τίποτα να κρύψω» ήταν η πρώτη ατάκα του στον Θανάση Ασπρούλια όταν πάτησε το record στη συσκευή ηχογράφησης. Στέλνει από το γραφείο του στο Σικάγο μηνύματα ενθουσιασμού, αλλά ταυτόχρονα με απόλυτη σοβαρότητα κρατάει την μπάλα χαμηλά.
«Είναι πολύ θετικά όσα γνωρίζω μέχρι τώρα. Πιο καλά πράγματα, τα καλύτερα, θα βγουν όταν κάνουμε κι εμείς τη σχετική μελέτη και καταλήξουμε στο όραμα και την κατεύθυνση που θέλουμε από τη δική μας πλευρά, να οδηγήσουμε την ΑΕΚ» ήταν μία από τις πρώτες κουβέντες του Χαράλαμπου Κοζώνη στον Θανάση Ασπρούλια.
Μέσα από το βλέμμα του ήταν διακριτή η προσεχτική βάση πάνω στην οποία ήθελε να τοποθετήσει κάθε λέξη του. Οι στόχοι του ακούγονται μεγαλεπήβολοι, αλλά λίγες ημέρες μετά το ραντεβού στη Νέα Υόρκη κι ενώ οι έλεγχοι των δικών του ανθρώπων στην Αθήνα, στα οικονομικά της ΑΕΚ συνεχίζονται, επικαλείτο διαρκώς, μα διακριτικά και με εμφανή αίσθηση προσγείωσης του ενθουσιασμού την έκφραση «Αν όλα πάνε καλά»... Δεν εξέφρασε ποτέ ανησυχία ότι κάτι μπορεί να στραβώσει (αντιθέτως μάλιστα), αλλά... «Δε γνωρίζω πόσο κοντά είμαστε και ούτε μπορώ να μιλήσω για αυτό. Γίνεται μία μελέτη από τους λογιστές και τους δικηγόρους για να δούμε πως θα κατορθώσουμε όλα τα πράγματα που θέλουμε για να δώσουμε ένα τέλος».
Οι ερωτήσεις σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων ήταν διαρκείς στην προσπάθειά μας να αφουγκραστούμε έστω και μία λεπτομέρεια που θα έκανε τη διαφορά και θα έβαζε την κουβέντα σε μία διαφορετική βάση. Τότε μας αποκάλυψε: «Τόσο εγώ, όσο και η άλλη πλευρά, ο κ. Θανόπουλος και ο κ. Νοτιάς, βρισκόμαστε κάτω από τη σκεπή της συμφωνίας κυρίων που έχουμε προσυπογράψει προφορικά φυσικά, για να μην αναφερθούμε σε τίποτα μέχρι η υπόθεση να φτάσε στο τέλος της. Τακτικά πάντως λαμβάνουμε τα χαρτιά τους, μας έχουν πει και μας έχουν ενημερώσει για πολλά πράγματα, η δουλειά προχωράει πολύ καλά, αλλά πόσο σύντομα θα τελειώσουμε δεν είμαι σε θέση να το ξέρω».
Για το θέμα του γηπέδου ο κ. Κοζώνης είπε: «Το γήπεδο δεν είναι κίνητρο. Ηθελα εδώ και αρκετό καιρό να κάνω μία επένδυση στην Ελλάδα. Ετυχε η ΑΕΚ να πέσει στα χέρια μου, το θεώρησα καλό και νομίζω ότι είναι ένας πρότζεκτ το οποίο μπορώ να το κάνω τέλεια. Αν φυσικά τα πράγματα δείξουν ότι πάνε προς αυτή την κατεύθυνση. Την κατεύθυνση της συμφωνίας»
Στην ερώτηση αν τον τρομάζει κάτι στο project ΑΕΚ, απάντησε: «Δεν με τρομάζει απολύτως τίποτα. Εχω 42 χρόνια σε αυτές τις δουλειές και ήταν όλες πολύ καλά μελετημένες για να φτάσουν εκεί που πρέπει . Δε γίνεται τίποτα στα γρήγορα».
Στο κατά πόσο μπορεί να αντέξει οικονομικά το μέγεθος ΑΕΚ, είπε: «Το έργο ανάπλασης του O'Hare Lake Office Park θα μου κοστίσει 1.3 δις δολάρια, λέτε να έχω πρόβλημα με μία ποδοσφαιρική ομάδα;».
ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ SENTRA 103.3 ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
«Σας διαβεβαιώνω ότι αν τελικά αναλάβουμε την ΑΕΚ και το όραμά μας υλοποιηθεί, όπως ακριβώς το έχουμε στο μυαλό μας, τα προβλήματά της θα τελειώσουν. Η ΑΕΚ θα γίνει πρωταθλήτρια. Σας διαβεβαιώνω κι αυτό είναι που μπορώ να πω για την ώρα».
«Δεν έχω τίποτα να κρύψω» ήταν η πρώτη ατάκα του στον Θανάση Ασπρούλια όταν πάτησε το record στη συσκευή ηχογράφησης. Στέλνει από το γραφείο του στο Σικάγο μηνύματα ενθουσιασμού, αλλά ταυτόχρονα με απόλυτη σοβαρότητα κρατάει την μπάλα χαμηλά.
«Είναι πολύ θετικά όσα γνωρίζω μέχρι τώρα. Πιο καλά πράγματα, τα καλύτερα, θα βγουν όταν κάνουμε κι εμείς τη σχετική μελέτη και καταλήξουμε στο όραμα και την κατεύθυνση που θέλουμε από τη δική μας πλευρά, να οδηγήσουμε την ΑΕΚ» ήταν μία από τις πρώτες κουβέντες του Χαράλαμπου Κοζώνη στον Θανάση Ασπρούλια.
Μέσα από το βλέμμα του ήταν διακριτή η προσεχτική βάση πάνω στην οποία ήθελε να τοποθετήσει κάθε λέξη του. Οι στόχοι του ακούγονται μεγαλεπήβολοι, αλλά λίγες ημέρες μετά το ραντεβού στη Νέα Υόρκη κι ενώ οι έλεγχοι των δικών του ανθρώπων στην Αθήνα, στα οικονομικά της ΑΕΚ συνεχίζονται, επικαλείτο διαρκώς, μα διακριτικά και με εμφανή αίσθηση προσγείωσης του ενθουσιασμού την έκφραση «Αν όλα πάνε καλά»... Δεν εξέφρασε ποτέ ανησυχία ότι κάτι μπορεί να στραβώσει (αντιθέτως μάλιστα), αλλά... «Δε γνωρίζω πόσο κοντά είμαστε και ούτε μπορώ να μιλήσω για αυτό. Γίνεται μία μελέτη από τους λογιστές και τους δικηγόρους για να δούμε πως θα κατορθώσουμε όλα τα πράγματα που θέλουμε για να δώσουμε ένα τέλος».
Οι ερωτήσεις σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων ήταν διαρκείς στην προσπάθειά μας να αφουγκραστούμε έστω και μία λεπτομέρεια που θα έκανε τη διαφορά και θα έβαζε την κουβέντα σε μία διαφορετική βάση. Τότε μας αποκάλυψε: «Τόσο εγώ, όσο και η άλλη πλευρά, ο κ. Θανόπουλος και ο κ. Νοτιάς, βρισκόμαστε κάτω από τη σκεπή της συμφωνίας κυρίων που έχουμε προσυπογράψει προφορικά φυσικά, για να μην αναφερθούμε σε τίποτα μέχρι η υπόθεση να φτάσε στο τέλος της. Τακτικά πάντως λαμβάνουμε τα χαρτιά τους, μας έχουν πει και μας έχουν ενημερώσει για πολλά πράγματα, η δουλειά προχωράει πολύ καλά, αλλά πόσο σύντομα θα τελειώσουμε δεν είμαι σε θέση να το ξέρω».
Για το θέμα του γηπέδου ο κ. Κοζώνης είπε: «Το γήπεδο δεν είναι κίνητρο. Ηθελα εδώ και αρκετό καιρό να κάνω μία επένδυση στην Ελλάδα. Ετυχε η ΑΕΚ να πέσει στα χέρια μου, το θεώρησα καλό και νομίζω ότι είναι ένας πρότζεκτ το οποίο μπορώ να το κάνω τέλεια. Αν φυσικά τα πράγματα δείξουν ότι πάνε προς αυτή την κατεύθυνση. Την κατεύθυνση της συμφωνίας»
Στην ερώτηση αν τον τρομάζει κάτι στο project ΑΕΚ, απάντησε: «Δεν με τρομάζει απολύτως τίποτα. Εχω 42 χρόνια σε αυτές τις δουλειές και ήταν όλες πολύ καλά μελετημένες για να φτάσουν εκεί που πρέπει . Δε γίνεται τίποτα στα γρήγορα».
Στο κατά πόσο μπορεί να αντέξει οικονομικά το μέγεθος ΑΕΚ, είπε: «Το έργο ανάπλασης του O'Hare Lake Office Park θα μου κοστίσει 1.3 δις δολάρια, λέτε να έχω πρόβλημα με μία ποδοσφαιρική ομάδα;».
Συνημμένα
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
βασικος ορος του Κοζωνη ειναι τα χρεη να μην υπερβαινουν τα 40 εκατ. συμφωνα με την Ωρα.Ποτε προλαβαν μεσα σε 5 χρονια;
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Σιγά το δύσκολο!βασικος ορος του Κοζωνη ειναι τα χρεη να μην υπερβαινουν τα 40 εκατ. συμφωνα με την Ωρα.Ποτε προλαβαν μεσα σε 5 χρονια;
Το αστείο είναι ότι είχε βγει ο τότε μπροστινός σωτήρας πριν 2-3 χρόνια και μας είχε πει ότι η ομάδα δεν χρωστάει και ότι είναι καθαρή πια!Και το πιο αστείο ότι υπάρχει κόσμος που τον πίστεψε...
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ασχετο
ΑΕΚ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ .
(Η Shaolin girl που παιζει λακρος(;;;;) φοραει φορμα ΑΕΚ)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Είναι η μόνη μας ελπίδα αυτή την στιγμή αλλιώς...Παλι τα ιδια..Παρελαση δεκαδων εκατομυριων στα πρωτοσελιδα....Ας ελπισουμε να μη μεινουμε παλι με το πουλι στο χερι....
Υ.Γ.Τα μισα απο αυτα που υποσχεται να κανει,θα περασει στην ιστορια της ΑΕΚ.....
Από φάτσα και μουστάκα δεν μπορείς να πεις όμως...σκίζει!
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εμενα παλι μου θυμιζει ολους εκεινους τους "μεσσιες" που εμφανιζονται κατα καιρους και ταζουν λαγους με πετραχειλια σε διαφορες ομαδες και κυριως λενε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ σαν οπαδοι και οχι την ΑΛΗΘΕΙΑ.......Ο Χαράλαμπος Κοζώνης στο «Goal». Μιλάει για την ΑΕΚ, τα σχέδιά του, εύχεται να τελειώσουν όλα καλά και υπόσχεται πως αν τελικά αναλάβει την Ενωση, οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να μείνουν ήσυχοι.
Μεγαλη μουφα την κοβω την ιστορια...... ακομα και να σας ερθει.... βλεπω σε κανα εξαμηνο να πεφτει παλι κλαμα....
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Αλλο βλεπω και αλλο θελω....Εμενα παλι μου θυμιζει ολους εκεινους τους "μεσσιες" που εμφανιζονται κατα καιρους και ταζουν λαγους με πετραχειλια σε διαφορες ομαδες και κυριως λενε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ σαν οπαδοι και οχι την ΑΛΗΘΕΙΑ.......
Μεγαλη μουφα την κοβω την ιστορια...... ακομα και να σας ερθει.... βλεπω σε κανα εξαμηνο να πεφτει παλι κλαμα....
Υ.Γ.Εδω ετσι οπως ειμαι σου κανω πλακα...Που να μπει κα χρημα....
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τίποτα δεν αποκλείεται φίλε!Το άτομο πάντως είναι υπαρκτό και όχι σαν αυτά που μας παρουσιάζανε στις προηγούμενες αγοραπωλησίες!Από εκεί και πέρα η ομάδα έχει πιάσει πάτο σε όλα τα επίπεδα...οπότε ο κυρ-Μπομπ ή οποιοσδήπτε άλλος μόνο καλό μπορεί να κάνει!!!Εμενα παλι μου θυμιζει ολους εκεινους τους "μεσσιες" που εμφανιζονται κατα καιρους και ταζουν λαγους με πετραχειλια σε διαφορες ομαδες και κυριως λενε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ σαν οπαδοι και οχι την ΑΛΗΘΕΙΑ.......
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις