Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

geon1

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Επομένως οι 2 από τους 5 (Ιορντάκε και Άρτσε έτσι κι αλλιώς μπορεί να ήταν εκτός αποστολής) είναι τα δικά του παιδιά που μας τα ζαλίσανε όλο το καλοκαίρι για να τους αποκτήσουν!  :2funny:
Μου εχει περασει και κατι άλλο από το μυαλο….οτι εφοσον δεν υπαρχει δοικηση να συνετισει τους πεχτες …εχουνε βολευτει (τα πεχτρονια)και κανουνε διακοπες ξεκουραστα και αβαδιστα !

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μου εχει περασει και κατι άλλο από το μυαλο….οτι εφοσον δεν υπαρχει δοικηση να συνετισει τους πεχτες …εχουνε βολευτει (τα πεχτρονια)και κανουνε διακοπες ξεκουραστα και αβαδιστα !
Αυτό είναι αυτονόητο...όλη αυτή η νοοτροπία μπολιάστηκε επί dj που τους χάιδευε,μιλούσε για εφήμερες χαρές,δήλωνε μετά από συντριβή ότι έχει δικαίωμα ο Ηρακλής να μας νικήσει κλπ κλπ

Επισκέπτης
Επομένως οι 2 από τους 5 (Ιορντάκε και Άρτσε έτσι κι αλλιώς μπορεί να ήταν εκτός αποστολής) είναι τα δικά του παιδιά που μας τα ζαλίσανε όλο το καλοκαίρι για να τους αποκτήσουν!  :2funny:

Αμ' αυτός ο Λεονάρντο? Αυτό κι αν ήταν σήριαλ.
Τι μπινελίκια χώσατε στον Κομπότη και πόσο κότσους σας έπιασε!

geon1

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό είναι αυτονόητο...όλη αυτή η νοοτροπία μπολιάστηκε επί dj που τους χάιδευε,μιλούσε για εφήμερες χαρές,δήλωνε μετά από συντριβή ότι έχει δικαίωμα ο Ηρακλής να μας νικήσει κλπ κλπ
‘’όποιος θέλει τίτλους να γίνει άλλη ομάδα ‘’ και άλλα τέτοια πολλά !

Επισκέπτης

Εμένα μου έχει περάσει άλλο από το μυαλό.
Όποιο τσογλάνι έρθει και κάνει μια καλή χρονιά,αποθεώνεται από εμάς τους μαλάκες(εμείς π.χ. έχουμε τον Κόκε)και μετά νομίζει ότι έχει δια βίου ασυλία και τα γράφει όλα στην παπάρα του.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλαθλος της ΑΕΚ τον Ιουλιο

beforefaceofaek.gif

και πως ειναι τωρα
aftefaceaek.gif

Αν πατε θα δειτε και αλλους!!!

Οσο για τον Μπαγιεβιτς καλυτερα να πηγαινε στον Αστερα και για αυτον και για μας !!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
να απελαθει παραυτα απο την ελλαδα ο σιχαμενος κωλοπουστας..
εχτες για αλλη μια φορα απεδειξε ποσο σκατοψυχος πουτανας γιος ειναι..
ποιος σοβαρος μανατζερ,σε ποια σοβαρη εταιρεια,βγαινει & κατηγορει τους υφισταμενους του???
σκατα στον ταφο του..
+10000000000

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τι αλλο πρεπει να γινει γαμω την πουτανα μου για να παιξει ο παυλης????
Να ακρωτηριαστει ο μπλανκο???Γιατι ακομα και τοτε αμφιβαλω για το αν θα παξει....
ΟΛΟΙ οσοι απαρτιζουν το ροστερ με εξαιρεση τους σκοκκο,νεμεθ,μπλανκο και παυλη πρεπει να διωχθουν...Ντροπιαζουν το σημα της ομαδας μονο και μονο φοροντας το.....
Υ.Γ.Τι αλλο πρεπει να γινει ρε αναισχυντε [size=80pt]ΠΡΟΔΟΤΗ[/size] για να παρεις πουλο????
Υ.Γ.1.Μπομπ ο μαστορας ολο μαστορευει.....Μπομπ ξερεις που ερχεσαι????Βαλε νοβα.... >:(

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΟΛΟΙ οσοι απαρτιζουν το ροστερ με εξαιρεση τους σκοκκο,νεμεθ,μπλανκο και παυλη πρεπει να διωχθουν...Ντροπιαζουν το σημα της ομαδας μονο και μονο φοροντας το.....

τι διαφορετικό είπε ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Σαχα,2 τα εχουμε πει...Οτι παει αριστερα και χαμηλα γραφει....2 πανε μεσα 3 τρως...
Μαιστο-Αρτσε,ουτε για β' εθνικη..Ειδικαο καραφλας χωρις τον αλανι διπλα του φαινεται ποσο λιγος ειναι..Χτες τον λυπηθηκε η ψυχη μου....
Μακος-Γιαχιτς-κλπ σαπακια του κεντρου,σας εκανε πλακα ο παλιγιωργος...Ρε λες να τον παρουμε πισω????
Λεοναρτνο-Καραγυφτος ρουμανος-τεντας τζουνιορ,μεχρι θρασυβουλο...Ανευροι,ατεχνοι,αγυμναστοι,αμυαλοι,αμπαλοι,αψυχοι...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τι διαφορετικό είπε ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ;
η διαφορα ειναι οτι  ειπε οτι αυτος θα μεινει αν φυγουν ολοι οι αλλοι..Ποτε δεν τον ηθελα πισωα..Εκανα το μαλακα οπως ολοι που εχουν μνημη...Ως εδω...Αυτος πρεπει πρωτα να παρει πουλο....Δεν εχει παιχτες..Το ξερουν ολοι...Αλλα οπως και να γινει διαολε ειναι καλυτεροι απο αυτους του θρασυβουλου...
Υ.Γ.Οι 5 ειναι σαχα,μαντουκα,μαιστοροβιτς,σκοκο,μπλανκο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom