Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το εχω ακουσει και εγω αυτο εδω και 5 μηνες,αλλα δεν το μετεφερα γιατι η πηγη ηταν αναξιοπιστη....Ρε λες??
Υ.Γ.Γεωργιου-Καραγιαννιδης-Μελισσανιδης... ;)

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Α και ξεχασα να σας πω οτι ο Κατσουρανης σε αυτο το διαστημα ΔΕΝ θα επαιζε στον βαζελο....(αν σας ενδιαφερει αυτο) δηλαδη να ΜΗΝ ενισχυσετε τον ΒΑΣΙΚΟ ανταγωνιστη σας
κατι ασχετο αλλα γελασα πολυ που στην κατηγορια "αντρες"εβαλες και τον κοβασεβιτς. :2funny: :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Καλά αυτό μου φαίνεται ψιλοαπίθανο αν και στην ΑΕΚ όλα μπορείς να τα περιμένεις!Λογικά είναι δεσμευμένες για το ομολογιακό δάνειο που πήρανε...

ρε γατε ασε τα δανεια της Αεκ λες και θα την σωσουν οι οπαδοι της..

και βαλε καμμια ιταλιδα.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
κατι ασχετο αλλα γελασα πολυ που στην κατηγορια "αντρες"εβαλες και τον κοβασεβιτς. :2funny: :2funny: :2funny:
Θα τον "ξερεις " καλα τον Νταρκο φαινεται.....
Θα σε εχει "πονεσει" φαινεται.......
Εντος η Εκτος ? δηλαδη απο πισω η απο μπρος?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
...ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...
Σκοτάδι...
πίσσα...
και Έρεβος...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Βγες απο το τουνελ σκοτεινε....Ερχεται η βασιλειαδου απο την αμερικη να δωσει λυσεις... :rockon: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βγες απο το τουνελ σκοτεινε....Ερχεται η βασιλειαδου απο την αμερικη να δωσει λυσεις... :rockon: :2funny: :2funny:

Μπουαααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχαααααααααααααααα,
μόνο μην φάω καμμιά γλάστρα στο κεφάλι κ τώρα μόλις ανάρρωσα από τον κόπρο.

΄΄καλώς ήρθε το δολλάριο΄΄

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κουραγιο αδελφια μου...Θα ειναι βαρυ το το χτυπημα.... :'( :'( :'( :'(

Την επιθυμία του έκανε πράξη ο Νίκος Κούλης, ο οποίος- μετά τον Τάκη Κανελλόπουλο- αποφάσισε να παραχωρήσει τις μετοχές του στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. «Πήρα την απόφαση αυτή όχι λόγω των διαφωνιών που έχω με τις πράξεις και παραλείψεις της σημερινής διοίκησης, παρ΄ολο πού αυτές ειναι πολλές και έντονες, ούτε βέβαια για να εναντιωθώ στο Νίκο Νοτιά», τόνισε μεταξύ άλλων ο μέτοχος της "Ένωσης" και αιτιολόγησε την απόφασή του λέγοντας: «Πιστεύω όμως ότι με το σημερινό συσχετισμό δυνάμεων, ο μόνος τρόπος να προόδευσει η ομάδα μας είναι να ανταγωνιστεί με τον τρόπο πού στοχεύσαμε το 2004».

Για παντα στις καρδιες μας...Α ρε κουλα.... :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μόνη ξανά δεν θα σ'αφήσω!  :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κουραγιο αδελφια μου...Θα ειναι βαρυ το το χτυπημα.... :'( :'( :'( :'(

Την επιθυμία του έκανε πράξη ο Νίκος Κούλης, ο οποίος- μετά τον Τάκη Κανελλόπουλο- αποφάσισε να παραχωρήσει τις μετοχές του στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. «Πήρα την απόφαση αυτή όχι λόγω των διαφωνιών που έχω με τις πράξεις και παραλείψεις της σημερινής διοίκησης, παρ΄ολο πού αυτές ειναι πολλές και έντονες, ούτε βέβαια για να εναντιωθώ στο Νίκο Νοτιά», τόνισε μεταξύ άλλων ο μέτοχος της "Ένωσης" και αιτιολόγησε την απόφασή του λέγοντας: «Πιστεύω όμως ότι με το σημερινό συσχετισμό δυνάμεων, ο μόνος τρόπος να προόδευσει η ομάδα μας είναι να ανταγωνιστεί με τον τρόπο πού στοχεύσαμε το 2004».

Για παντα στις καρδιες μας...Α ρε κουλα.... :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

αχα...
αχαχα...
αχαχαχα...
αχαχαχαχα...
αααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααααα

παλι δεν θα κοιμηθώ από την στενοχώρια μου σήμερα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μπουαααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχαααααααααααααααα,
μόνο μην φάω καμμιά γλάστρα στο κεφάλι κ τώρα μόλις ανάρρωσα από τον κόπρο.

΄΄καλώς ήρθε το δολλάριο΄΄
Εσυ δεν εχεις να φοβασαι...Ο μελισσανιδης να πηγαινει απο υποστεγο σε υποστεγο,γιατι βλεπω ολοκληρο μπαλκονι να του ριχνει... :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Eχετε και ενα ευχαριστο ρε σεις, μολις σκοραρε ο Νεμεθ κατα τις Ιταλιας.. Και μαλλον θα καθυστερησει να ερθει και αλλο... :2funny: :2funny: :grin: :grin:

Ρε τους κουλους... Καπακι ισοφαριστηκανε,(οι Ιταλοι παιζουν με 9!!         Χα χα χα χα και τωρα με 8!!)  2-2 ειναι στο 115 της παρατασης.

Υγ!!  3-2 παλι ο Νεμεθ... Δεν την γλυτωνεται την αργοπορια του. :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το βλέπεις στρατηγέ?Καλά γκολ?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Nαι ρε το εβλεπα, ωραιο ματσακι. Πολυ καλος παιχτης αυτος ο Νεμεθ...
Κερδισε το πεναλντυ στο 1-0 και εβαλε και δυο γκολ.
Βεβαια σκοραρε οταν οι Ιταλοι παιζανε με 9 και 8 παιχτες αντιστοιχα... Ξερεις σχεδον μονος του επαιζε στην παραταση. Οι αλλοι ηταν πολυ"λιγοι" στο τελος, χωρις ανασες και ολα τα παρελκομενα του να παιζεις με δυο παιχτες λιγοτερους κανα 45 λεπτο. Αλλα δεν παυει να ξεχωριζει ο Νεμεθ σαν την μυγα μες το γαλα... 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έχουμε τρομερό τμήμα σκάουτινγκ!  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories