Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αν δεν μπει κανενας επιχειρηματιας,(το πιθανοτερο),πρωτοδικειο και καθαρισε η ιστορια....Δεν θα με κανουν Αρη με το ζορι...
Υ.Γ.Καλο θα ειναι το γραφικο χατζηχριστακι να προσεχει πως μιλαει για τον προπονητη της ομαδας...Μπορει να Ειναι μαλακας,αλλα δεν μιλαει σαν λοβοτομημενο οριτζιναλι,αλλα σαν κατοχος του 24%....
Υ.Γ.<<Οποιος πολεμαει την οριτζιναλ πολεμαει την Α.Ε.Κ???>>
Τι μας λετε ρε τζιμανια?? :birdman: :jerking: :s&m_1:
Υ.Γ.1.Σκηνες ροκ...Προσεχως στους δεκτες σας..

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Για λαική βάση το πάνε, το είπε ξεκάθαρα ο Κανελό!Αν δίνει τις μετοχές του στον ΧΧ για να βρει αυτός αγοραστή...γιατί βάζει όρο να μην πουληθούν σε άλλον?  :huh:
Ναι ειδικά ο Κανελλόπουλος προσπαθεί να διευκολύνει τον Μελισσανίδη!Θες και τα λες ρε Λιάκο?
ρε συ ο όρος να μην μεταβιβαστούν σημαίνει ότι δεν μπορούν να πουληθούν ή να μεταβιβαστούν δωρεάν εκτός διαδικασίας Αύξησης Μετοχικού κεφαλαίου στο οποίο η Ερασιτεχνική δεν μπορεί να ακολουθήσει. Αυτό σημαίνει. Εμπορικό Δίκαιο. Μην είσαι τόσο απόλυτος. Ρώτα το και θα δεις.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε συ ο όρος να μην μεταβιβαστούν σημαίνει ότι δεν μπορούν να πουληθούν ή να μεταβιβαστούν δωρεάν εκτός διαδικασίας Αύξησης Μετοχικού κεφαλαίου στο οποίο η Ερασιτεχνική δεν μπορεί να ακολουθήσει. Αυτό σημαίνει. Εμπορικό Δίκαιο. Μην είσαι τόσο απόλυτος. Ρώτα το και θα δεις.
Γιατί τι είπα ρε Λιάκο και είμαι απόλυτος?Παπάρια δωρεά!Το ίδιο πράγμα λέμε...

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί τι είπα ρε Λιάκο και είμαι απόλυτος?Παπάρια δωρεά!Το ίδιο πράγμα λέμε...
Επομένως αφού και ο Χ.Χ. το λέει ο ίδιος ότι δεν μπορεί να γίνει Λ.Β., τότε με μαθηματική ακρίβεια πάμε σε μια λύση εκτός Λ.Β..Εσύ γράφεις ότι το πάνε για Λ.Β. στο προηγούμενο μηνυμά σου εκτός εάν δεν κατάλαβα καλά οπότε sorry.
Εγώ βλέπω Μελισσανίδη ή Νοτιά (χλωμό) πάντως.Απλά θεωρεί ο κανελλόπουλος ότι ο Θανόπουλος μπορεί να κουβαλήσει κανένα λαμόγιο (Αθηνή)ή κανέναν τοκογλύφο όπως ο Αναστασίου για αυτό και μεταφέρει την ευθύνη επιλογής στην Ερασιτεχνική.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Επομένως αφού και ο Χ.Χ. το λέει ο ίδιος ότι δεν μπορεί να γίνει Λ.Β., τότε με μαθηματική ακρίβεια πάμε σε μια λύση εκτός Λ.Β..Εσύ γράφεις ότι το πάνε για Λ.Β. στο προηγούμενο μηνυμά σου εκτός εάν δεν κατάλαβα καλά οπότε sorry.
Εγώ βλέπω Μελισσανίδη ή Νοτιά (χλωμό) πάντως.Απλά θεωρεί ο κανελλόπουλος ότι ο Θανόπουλος μπορεί να κουβαλήσει κανένα λαμόγιο (Αθηνή)ή κανέναν τοκογλύφο όπως ο Αναστασίου για αυτό και μεταφέρει την ευθύνη επιλογής στην Ερασιτεχνική.
Λιάκο δεν μπορούμε να κάνουμε διάλογο έτσι! :grin:
Ο Θανόπουλος πετάει το μπαλάκι στην Ερασιτεχνική ή ο Κανελλόπουλος?Μην μας τρελάνεις πάλι...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο ΧΧ ευχαρίστησε τον Τάκη και είπε ότι τα λέει σωστά...και ο Τάκης μιλάει για λαική βάση!!!!!!!Την έχω ανεβάσει την δήλωση του!Δεν είπε κανείς από αυτούς ότι ψάχνει για αγοραστή...

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν δεν μπει κανενας επιχειρηματιας,(το πιθανοτερο),πρωτοδικειο και καθαρισε η ιστορια....Δεν θα με κανουν Αρη με το ζορι...
Υ.Γ.Καλο θα ειναι το γραφικο χατζηχριστακι να προσεχει πως μιλαει για τον προπονητη της ομαδας...Μπορει να Ειναι μαλακας,αλλα δεν μιλαει σαν λοβοτομημενο οριτζιναλι,αλλα σαν κατοχος του 24%....
Υ.Γ.<<Οποιος πολεμαει την οριτζιναλ πολεμαει την Α.Ε.Κ???>>
Τι μας λετε ρε τζιμανια?? :birdman: :jerking: :s&m_1:
Υ.Γ.1.Σκηνες ροκ...Προσεχως στους δεκτες σας..
μαζι σου και γω φιλε με την φλωριτζιναλ.μας εχουν καταστρεψει οι μαλακες με τον πολεμο εναντιον της αεκ.ο χατζηχρηστος ονειρο του ειναι να διοικισει την παε μια μερα.εδιωξε μπαγεβιτς,εδιωξε τον ντεμη που κραταγε ενωμενη την ομαδα,μας στερησαν πρωταθληματα με τις μαλακιες τους.τι αλλο θελουν απο την αεκ επιτελους τα λαμογια.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Λιάκο δεν μπορούμε να κάνουμε διάλογο έτσι! :grin:
Ο Θανόπουλος πετάει το μπαλάκι στην Ερασιτεχνική ή ο Κανελλόπουλος?Μην μας τρελάνεις πάλι...
Ο θανόπουλος από που κι ως που. Ο Θανόπουλος προσπαθεί να βρει επενδυτές και μέχρι στιγμής δεν έχει βρει. Οκ ως εδώ? Εάν τον έβρισκε ή τον βρει και ο Κανελλόπουλος δεν συμφωνεί με αυτό το πρόσωπο ώστε να του μεταβιβάσει τις μετοχές του, θα έπρεπε να αρνηθεί οπότε θα έβγαινε ο θανόπουλος, δημοσιογράφοι και ο οποιοσδήποτε και θα έλεγαν ότι ο Κανελλόπουλος δεν πουλάει και κρατάει όμηρο την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι μέχρι εδώ συμφωνούμε απολύτως.
Οπότε με την συγκεκριμένη κίνηση ο Κανελλόπουλος απεμπολεί το δικαίωμα αυτό και το μεταφέρει στην Ερασιτεχνική όπως και οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα απορρέει από αυτό το 13%.
Ο θανόπουλος δεν έχει να κάνει τίποτα σε αυτό και μάλιστα η συγκεκριμένη κίνηση δεν είναι και υπέρ του.
Οσο για το κανελλόπουλο που μιλάει για Λ.Β.μιλάει για το μέλλον προφανώς, ΄καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί να πει αυτά που λέμε εσύ και εγώ για τον θανόπουλο. Εάν διαβάσεις την ανακοινωσ'η του θα διαβάσεις για επενδυτές αμφιβόλου προέλευσης. καθαρά το λέει.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Είναι προφανές ότι οι μέτοχοι έχουν κοπεί σε 2 μέρη!Αυτά τα γραφικά "Είμαστε μια παρέα και σαν παρέα θα φύγουμε" και τα "Μόνη ξανά δεν θα σε αφήσω" έχουνε πάει περίπατο!Όλοι τους είναι τραγικοί αλλά τουλάχιστον όσοι είναι ενεργοί ακόμα (Νοτιάς , Νάσος Θανόπουλος και ο Αθηνής στην πορεία)  προσπαθήσαν λίγο παραπάνω να υπηρετήσουν το αρχικό σχέδιο και δεν πηδήξανε από το καράβι!
Από εκεί και πέρα ακούγονται διάφορα σενάρια...εγώ το μόνο θετικό που βλέπω μέχρι τώρα είναι ότι με την κίνηση του Τάκη πιθανότατα θα δρομολογηθούν κάποιες εξελίξεις πιο γρήγορα!Αναμένεται και η αντίδραση των ΘανοπουλοΝοτιάδων...
Η ουσία είναι ότι όλοι τους παίζουνε παιχνιδάκια στην καμπούρα της ΑΕΚ!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η δήλωση Θανόπουλου...

«Η απόφαση αυτή είναι μια θετική κίνηση που πιστεύω ότι αν και δεν λύνει τα προβλήματα της ΑΕΚ, που είναι κυρίως οικονομικά και πιο συγκεκριμένα η έλλειψη χρηματοδότησης, τουλάχιστον κινεί κάποιες διαδικασίες ως προς την ανάληψη περαιτέρω σημαντικών αποφάσεων με στόχο το συμφέρον της ομάδας, ενώ πιθανότατα δρομολογεί και εξελίξεις από τη πλευρά των υπολοίπων μετόχων που όταν ολοκληρωθούν, θα είμαι σε θέση να πω περισσότερα.
Όσον αφορά τη θέση του κ. Κανελλόπουλου για τη μη εύρεση νέων επενδυτών, θέλω να ενημερώσω ότι εξουσιοδοτήθηκα από τους μετόχους να βρω επενδυτή. Δυστυχώς δε μπορέσαμε να βρούμε μέχρι τώρα επενδυτή αντάξιο της ΑΕΚ και αυτό είναι ένα μεγάλο κρίμα αλλά και μια σκληρή πραγματικότητα. Εμείς πρώτοι λοιπόν κρίναμε ότι πρέπει να σταματήσουμε τις όποιες συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών.
Σχετικά με συγκεκριμένες διαφωνίες του κ. Κανελλόπουλου σε θέματα στρατηγικής και διοίκησης, είναι σεβαστές αλλά όποιος διοικεί παίρνει αποφάσεις και στο τέλος κρίνεται.
Τέλος, θέλω να πω ότι ο κ.Αθηνής με τις δηλώσεις του εκφράζει προσωπικές του απόψεις».

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Από δω κ πέρα,στο παρών θρεντ όταν γράφω θα χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ την εξής φράση,πέραν των προσωπικών μου ποσταρισματων που θα απευθυνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα.
Η φράση αυτή θα είναι η εξής:
Σκοτάδι...
πίσσα...
και Έρεβος.
ΤΕΛΟΣ.

Υ.Γ.:Πραγματικά αυτές τις μέρες αναπόλησα την προεδρια Μάκη Ψωμιάδη.

Καλή σας νύχτα και καλή σας τύχη. :'(

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κάτσε να δούμε που το πάνε...έρχεται και ο Νοτιάς σε λίγες μέρες!
ΧΧ πρόεδρος με Μπάγιεβιτς προπονητή!  :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια μου.
Σκοτάδι...
πίσσα...
και Έρεβος.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καλημερα.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αποσπασμα απο συνεντευξη κατσουρανη

Την υποδοχή που είχες από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την περίμενες καλύτερη ή χειρότερη;

«Η υποδοχή ήταν αναμενόμενη, έτσι όπως το αντιλήφθηκα».

Σε κατηγορούν για τους χειρισμούς σου στο θέμα της ρήτρας. Ότι έστησες αυτή την ιστορία για να μείνεις ελεύθερος από την Μπενφίκα και να μην πάρει λεφτά η ΑΕΚ...

[size=20pt]«Γιατί έβαλα ρήτρα στην Μπενφίκα; Για τον Ντέμη; Και πού ήξερα ότι θα είναι ο Ντέμης στην ΑΕΚ; Και πώς την ντρίμπλαρα; Η ΑΕΚ, αν ήθελε, μπορούσε να μη γίνει ποτέ η μεταγραφή. Αν ζητούσε τα 5 εκατ. ευρώ, δεν θα γινόταν η μεταγραφή. Δεν είχα δικαίωμα να κάνω τίποτα. Η Μπενφίκα δεν θα με άφηνε ελεύθερο. Ούτε θα έπαιρνε λεφτά κάτω από το τραπέζι. Δεν είναι Ελλάδα εκεί. Και πάλι, αν το κυνηγούσε η ΑΕΚ, θα είχε κυρώσεις η Μπενφίκα. Η ΑΕΚ δεν με πήρε ούτε τηλέφωνο. Από τη στιγμή που είχα βάλει ρήτρα 5 εκατ. ευρώ ήταν σαν να λέω ότι τον πρώτο λόγο, εάν γύριζα στην Ελλάδα, θα τον είχε η ΑΕΚ».[/size]
Σε ενδιαφέρει να έχεις καθαρή την εικόνα σου στους οπαδούς της ΑΕΚ;

«Την έχω. Με ενδιαφέρει, γιατί ήμουν τέσσερα χρόνια εκεί. Με την ομάδα αυτή δέθηκα, ήταν η πρώτη μου μεγάλη ομάδα».

Οπαδιλίκι δεν έχεις πουλήσει. Κάποιοι σε κατηγορούν ότι παλιά δήλωνες Παναθηναϊκός και τώρα δεν μιλάς αυτό...

«Όταν ήμουν παιδί υποστήριζα τον Παναθηναϊκό. Όταν πήγα στην ΑΕΚ έγινα ΑΕΚ. Και τώρα ΑΕΚ είμαι. Δεν θα αλλάξω ποτέ ομάδα εκτός κι αν στον Παναθηναϊκό ζήσω πολύ ωραίες στιγμές μέσα στο χρόνο και την καθημερινότητα, δεθώ με την ομάδα. Στο εξωτερικό δεν ζητούν οπαδικό πιστοποιητικό από τον ποδοσφαιριστή. Είχα μπει στη Φιλαδέλφεια και αισθάνθηκα δέος. Μπορεί σε δυο χρόνια να μπω στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και να πω το ίδιο. Θα είμαι και με τις δύο ομάδες. Ας πουν κάποιοι ότι δεν γίνεται αυτό. Δικαίωμα τους. Λέω ότι αισθάνομαι. Δηλαδή για παράδειγμα ο φίλος μου ο Λυμπερόπουλος τι ομάδα είναι τώρα; Εγώ που μιλάω μαζί του ξέρω ότι τρέφει αισθήματα και για τις δύο. Λογικό δεν είναι;»

Αν έβαζες γκολ κόντρα στην ΑΕΚ θα το πανηγύριζες;

«Δεν νομίζω»

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Θανοπουλε????Το λογικο θα ηταν να απαντησουμε σε αυτη τη συνεντευξη του κατσουρ..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ..
υ.γ.Αλλα σιγα μην απαντησουμε...Εδω καιγεται το σπιτι μας,με την ξαπλωστρα θα αχολουμαστε..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
O Παππάς δίνει τις μετοχές στον Νοτιά!

Ο κάτοχος του 10% και μέχρι πρότινος δεύτερος χρηματοδότης ενημέρωσε πως παραχωρεί τις μετοχές του στον μεγαλομέτοχο να τις διαχειριστεί

Ακόμη πιο κοντά στο 51% που θέλει να συγκεντρώσει, τουλάχιστον, για να μπορεί να δρομολογήσει τις εξελίξεις βρίσκεται ο Νίκος Νοτιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365.gr ο εφοπλιστής Πέτρος Παππάς αποφάσισε να απαντήσει θετικά στο κάλεσμα που έκανε ο Νίκος Νοτιάς, μέσω Θανόπουλου, και να παραχωρήσει τις μετοχές του προκειμένου ο μεγαλομέτοχος να τις διαχειριστεί ώστε να βγει η ΑΕΚ από την κρίση. Με το ποσοστό του Παππά και το δεδομένο 5% του Θανόπουλου ο Νοτιάς φτάνει περίπου στο 48%. Αν προστεθεί και το ποσοστό του Αθηνή θα ξεπεράσει το 51% όμως σύμφωνα με πληροφορίες ο Κύπριος επιχειρηματίας δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την ΑΕΚ σε περίπτωση που επιλεγεί η λύση της παραχώρησης των μετοχών σε επιχειρηματία ή όμιλο επιχειρηματιών. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως ο Νοτιάς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και με τους Γκίκα Γκούμα και Πόλυ Χατζηιωάννου οι οποίοι κατέχουν, από κοινού, το 19% περίπου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Σε αυτή την περίπτωση ο Νοτιάς θα είναι πλέον πανίσχυρος και θα μπορέσει να δώσει οποιαδήποτε λύση επιλέξει αυτός. Το δεδομένο είναι ένα. Οι μέτοχοι της ΑΕΚ δεν μπορούν να συνεχίσουν την χρηματοδότηση και η μόνη λύση που εξετάζουν, με πρωτοβουλία Νοτιά, είναι η παραχώρηση μέρους ή όλου του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Τέλος στις μετοχές που συγκεντρώνει ο Νοτιάς δεν αποκλείεται να προστεθεί και το ποσοστό του Ντέμη Νικολαϊδη. Υπενθυμίζεται πως ο Νοτιάς θα έχει δικαίωμα μόνο να διαπραγματευτεί όρους συνεργασίας ή παραχώρησης και όχι να κάνει άλλες πράξεις όπως π.χ. την έγκριση της σύμβασης για το προπονητήριο στα Σπάτα.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
[size=20pt]«Γιατί έβαλα ρήτρα στην Μπενφίκα; Για τον Ντέμη; Και πού ήξερα ότι θα είναι ο Ντέμης στην ΑΕΚ; Και πώς την ντρίμπλαρα; Η ΑΕΚ, αν ήθελε, μπορούσε να μη γίνει ποτέ η μεταγραφή. Αν ζητούσε τα 5 εκατ. ευρώ, δεν θα γινόταν η μεταγραφή. Δεν είχα δικαίωμα να κάνω τίποτα. Η Μπενφίκα δεν θα με άφηνε ελεύθερο. Ούτε θα έπαιρνε λεφτά κάτω από το τραπέζι. Δεν είναι Ελλάδα εκεί. Και πάλι, αν το κυνηγούσε η ΑΕΚ, θα είχε κυρώσεις η Μπενφίκα. Η ΑΕΚ δεν με πήρε ούτε τηλέφωνο. Από τη στιγμή που είχα βάλει ρήτρα 5 εκατ. ευρώ ήταν σαν να λέω ότι τον πρώτο λόγο, εάν γύριζα στην Ελλάδα, θα τον είχε η ΑΕΚ».[/size]
Σε ενδιαφέρει να έχεις καθαρή την εικόνα σου στους οπαδούς της ΑΕΚ;
Αν σας τα πει κανας Γαυρος αυτα ομως θα πεσετε να τον φατε ετσι?......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λέτε άλλα 1.000.000.000 μαλακισμένες ΜΑΛΑΚΙΕΣ,που αυτό αν το λεγατε,θα σας το συγχωρούσαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom