Αποσπασμα απο συνεντευξη κατσουρανη
Την υποδοχή που είχες από τους οπαδούς της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την περίμενες καλύτερη ή χειρότερη;
«Η υποδοχή ήταν αναμενόμενη, έτσι όπως το αντιλήφθηκα».
Σε κατηγορούν για τους χειρισμούς σου στο θέμα της ρήτρας. Ότι έστησες αυτή την ιστορία για να μείνεις ελεύθερος από την Μπενφίκα και να μην πάρει λεφτά η ΑΕΚ...
[size=20pt]«Γιατί έβαλα ρήτρα στην Μπενφίκα; Για τον Ντέμη; Και πού ήξερα ότι θα είναι ο Ντέμης στην ΑΕΚ; Και πώς την ντρίμπλαρα; Η ΑΕΚ, αν ήθελε, μπορούσε να μη γίνει ποτέ η μεταγραφή. Αν ζητούσε τα 5 εκατ. ευρώ, δεν θα γινόταν η μεταγραφή. Δεν είχα δικαίωμα να κάνω τίποτα. Η Μπενφίκα δεν θα με άφηνε ελεύθερο. Ούτε θα έπαιρνε λεφτά κάτω από το τραπέζι. Δεν είναι Ελλάδα εκεί. Και πάλι, αν το κυνηγούσε η ΑΕΚ, θα είχε κυρώσεις η Μπενφίκα. Η ΑΕΚ δεν με πήρε ούτε τηλέφωνο. Από τη στιγμή που είχα βάλει ρήτρα 5 εκατ. ευρώ ήταν σαν να λέω ότι τον πρώτο λόγο, εάν γύριζα στην Ελλάδα, θα τον είχε η ΑΕΚ».[/size]
Σε ενδιαφέρει να έχεις καθαρή την εικόνα σου στους οπαδούς της ΑΕΚ;
«Την έχω. Με ενδιαφέρει, γιατί ήμουν τέσσερα χρόνια εκεί. Με την ομάδα αυτή δέθηκα, ήταν η πρώτη μου μεγάλη ομάδα».
Οπαδιλίκι δεν έχεις πουλήσει. Κάποιοι σε κατηγορούν ότι παλιά δήλωνες Παναθηναϊκός και τώρα δεν μιλάς αυτό...
«Όταν ήμουν παιδί υποστήριζα τον Παναθηναϊκό. Όταν πήγα στην ΑΕΚ έγινα ΑΕΚ. Και τώρα ΑΕΚ είμαι. Δεν θα αλλάξω ποτέ ομάδα εκτός κι αν στον Παναθηναϊκό ζήσω πολύ ωραίες στιγμές μέσα στο χρόνο και την καθημερινότητα, δεθώ με την ομάδα. Στο εξωτερικό δεν ζητούν οπαδικό πιστοποιητικό από τον ποδοσφαιριστή. Είχα μπει στη Φιλαδέλφεια και αισθάνθηκα δέος. Μπορεί σε δυο χρόνια να μπω στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και να πω το ίδιο. Θα είμαι και με τις δύο ομάδες. Ας πουν κάποιοι ότι δεν γίνεται αυτό. Δικαίωμα τους. Λέω ότι αισθάνομαι. Δηλαδή για παράδειγμα ο φίλος μου ο Λυμπερόπουλος τι ομάδα είναι τώρα; Εγώ που μιλάω μαζί του ξέρω ότι τρέφει αισθήματα και για τις δύο. Λογικό δεν είναι;»
Αν έβαζες γκολ κόντρα στην ΑΕΚ θα το πανηγύριζες;
«Δεν νομίζω»
Θανοπουλε????Το λογικο θα ηταν να απαντησουμε σε αυτη τη συνεντευξη του κατσουρ..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ..
υ.γ.Αλλα σιγα μην απαντησουμε...Εδω καιγεται το σπιτι μας,με την ξαπλωστρα θα αχολουμαστε..