Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρωτα τη δικια σου χθες την εχυνα παρεα με τον τοροσιδη
αεκ γερα πουτσα στο κωλο ξανα
αφού αυτό είναι ότι πιο έξυπνο μπορείς να πεις, παραιτούμαι.
Εχεις πνεύμα τελικά και σε είχα παρεξηγήσει.
να έχετε το φως ανοιχτό μην μπερδευτείτε με τον Τοροσίδη και πάθετε καμιά ζημιά.

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
ονομα και πραμα το νικ σου
πονος 21  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κωλοτουρκε
Συνεχιζεις παρ' ολλες τις εξηγησεις που καναμε προχθες να βριζεις και να προσβαλλεις.
Το να λες καποιον Τουρκο ειναι πολυ μακρια απο τα ορια της οπαδικης και ποδοσφαιρικης πλακας. Απο χθες εισαι σε εκσταση με τη νικη της ομαδας σου και εχεις γραψει πολλα. Πιο πολυ δε με πειραζει οτι αποκαλεις Τουρκους καποιους ανθρωπους εδω μεσα, με τους οποιους αρκετα χρονια τωρα μοιραζεσαι αποψεις και κοινα παθη.
Πιο πολυ με πειραζει οτι υπαρχουν κωλοελληνες σα και σενα με το δικο σου μυαλο και το δικο σου σκατοχαρακτηρα.
Αν εκανες λοβοτομη θα βοηθουσες τον εαυτο σου και τη κοινωνια.
Θρασυδειλο πουστρακι εισαι (ειδες που μπορω και εγω να σε βριζω οπως εσυ? Δε θελει πτυχια ηλιθιε).
Μου αρεσει ο Admiral που ειπε χθες οτι εισαι και ξηγημενος. Τα αρχιδια μου εισαι.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αφού αυτό είναι ότι πιο έξυπνο μπορείς να πεις, παραιτούμαι.
Εχεις πνεύμα τελικά και σε είχα παρεξηγήσει.
να έχετε το φως ανοιχτό μην μπερδευτείτε με τον Τοροσίδη και πάθετε καμιά ζημιά.
πες μου ποσο σε πονεσε η πουτσα η χθεσινη?πες μου ποσο πολυ σας εσφαξε ο δαλουκας?πες μου ποσα πρωταθληματα εχουμε παρει βρωμικα?πες μου ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ?????

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Συνεχιζεις παρ' ολλες τις εξηγησεις που καναμε προχθες να βριζεις και να προσβαλλεις.
Το να λες καποιον Τουρκο ειναι πολυ μακρια απο τα ορια της οπαδικης και ποδοσφαιρικης πλακας. Απο χθες εισαι σε εκσταση με τη νικη της ομαδας σου και εχεις γραψει πολλα. Πιο πολυ δε με πειραζει οτι αποκαλεις Τουρκους καποιους ανθρωπους εδω μεσα, με τους οποιους αρκετα χρονια τωρα μοιραζεσαι αποψεις και κοινα παθη.
Πιο πολυ με πειραζει οτι υπαρχουν κωλοελληνες σα και σενα με το δικο σου μυαλο και το δικο σου σκατοχαρακτηρα.
Θρασυδειλο πουστρακι εισαι (ειδες που μπορω και εγω να σε βριζω οπως εσυ? Δε θελει πτυχια ηλιθιε).
Μου αρεσει ο Admiral που ειπε χθες οτι εισαι και ξηγημενος. Τα αρχιδια μου εισαι.
πες μου ποσο σε πονεσε η πουτσα η χθεσινη?πες μου ποσο πολυ σας εσφαξε ο δαλουκας?πες μου ποσα πρωταθληματα εχουμε παρει βρωμικα?πες μου ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΓΑΜΑΕΙ ?????

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ρωτα τη δικια σου χθες την εχυνα παρεα με τον τοροσιδη
αεκ γερα πουτσα στο κωλο ξανα
Ρε μαλακοπίτουρα αφού μπορείς να κάνεις καζούρα και χωρίς τις  :jerking: γιατί συνεχίζεις???

Κόφτο επιτέλους!!!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μην ασχολείσαι. Ακόμα και η λοβοτομή απαιτεί κάποια standard που δεν τα έχει. Εδώ τον κάνω ρόμπα χωρίς καθόλου να τον βρίζω και δεν είναι σε θέση ούτε να το καταλάβει. Απαντάει με βρισιές και νονμίζει ότι κάτι κάνει.
μην ασχολείσαι. ξέρεις υπάρχουν κάποιοι που πίσω από ένα πληκτρολόγιο βρίζουν και προσβάλουν και μετά το λένε με περηφάνεια στους φίλους τους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να πας αγόρι μου αν και είμαι σίγουρος ότι πάλι κάνεις κριτική χωρίς να έχεις δει το ματς!
Δεν είναι πρώτη φορά...
όχι δεν το είδα. έτσι για να στη σπάσω.
είδα μόνο το "τεντωμένο χέρι". ε,και δεν ήτανε τεντωμένο...εκτός αν έχεις αρτηριοσκλήρωση και δεν τεντώνει παραπάνω. Τις φάσεις δεν σχολιάζεις και εσύ; Ε, κι εγώ αυτές σχολιάζω. Δεν σε πειραξε όμως που σχολίασα πως ήτανε κανονικό το γκολ...αυτό σου άρεσε.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
όχι δεν το είδα. έτσι για να στη σπάσω.
είδα μόνο το "τεντωμένο χέρι". ε,και δεν ήτανε τεντωμένο...εκτός αν έχεις αρτηριοσκλήρωση και δεν τεντώνει παραπάνω. Τις φάσεις δεν σχολιάζεις και εσύ; Ε, κι εγώ αυτές σχολιάζω. Δεν σε πειραξε όμως που σχολίασα πως ήτανε κανονικό το γκολ...αυτό σου άρεσε.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Να σου απαντησω ζωαδι στα ερωτηματα σου γιατι τα θετεις επιμονα.
1-Δε πονεσε καθολου,την εχετε πολυ μικρη...
2-Ο Δαλουκας πραγματικα το εκανε το χειρουργειο του.
3-Πανω απο τα μισα μεσα στη μπιχλα ειναι.
4-Καθολου δε ποναει γιατι παντα μετα τις νικες του γαβρου εμφανιζονται ενα ματσο καραγκιοζακια σα και εσενα και μας διασκεδαζουν.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καρμπον μαγκες

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
δωσε καναν αγωνα ωρε παγουρα
Θύελλα Κάτω Ραχούλας-Απόλλων Τραχανοπλαγιάς...

να διακοπεί στο 65' από εισβολή αιγοπροβάτων στον αγωνιστικό χώρο :2funny: :2funny: :2funny:

μπες στο strougabet.net και μπουμπούνα το :zfuck:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
4-Καθολου δε ποναει γιατι παντα μετα τις νικες του γαβρου εμφανιζονται ενα ματσο καραγκιοζακια σα και εσενα και μας διασκεδαζουν.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ετοιμη η απαντηση..
Κλαααααααααααααααααααααααααααψψψψψψψψψψψψψψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ξερο
δωσμου το επομενο

Επισκέπτης
ρε μην ασχολειστε με το μαλακα ο ανθρωπος ειναι βλαμενος. απλα διασκεδαστε μαζι του εχει πλακα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom