Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καργααααααααααααααααα..
γιατι???
γιατι κροκους & 7=σιγουρια..
εστω & αν χρειαστει να γινει εκ νεου της ριζουπολης με τον πολυμετοχικο πουστρακο..

Τον Μπάγιεβιτς ξέχασες. Τρια ποντάκια σας έδωσε εχθές. 6 αν κερδίσει τον βάζελο την Κυριακή.

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
τα μουνια μας εσφαξαν παλι χθες...και η μαλακια ειναι που ξενερωνει ο κοσμος πλεον...δεν παει αλλο...εκτος απο την ατυχια μας εχουμε και το καθε κορακι να σπρωχνει το γαυρο...ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΕΣ!!

Επισκέπτης
Τον Μπάγιεβιτς ξέχασες. Τρια ποντάκια σας έδωσε εχθές. 6 αν κερδίσει τον βάζελο την Κυριακή.
δεν ασχολουμαι με τον αρχιδι..
σιγα μην μας δωσει ποντους..
εδω τον γαμησε ο σεγκουρα & ο βαλβερδες..
ο τεντας θα κολλησει???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα μουνια μας εσφαξαν παλι χθες...και η μαλακια ειναι που ξενερωνει ο κοσμος πλεον...δεν παει αλλο...εκτος απο την ατυχια μας εχουμε και το καθε κορακι να σπρωχνει το γαυρο...ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΕΣ!!

εγώ περιμένω απαντηση από πλε σε αυτό.....
:s&m_3: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Με Γκερέιρο στο ντέρμπι
Ο Βραζιλιάνος άσος θα δώσει κανονικά το «παρών» στο κυριακάτικο ντέρμπι, όπως και ο Γιάχιτς που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα

Κανονικά θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, ο Ρότζερ Γκερέιρο, καθώς το χθεσινό τραύμα που αποκόμισε στο ματς με τον Ολυμπιακό, δεν στάθηκε... ικανό να τον αφήσει εκτός μάχης. Ο Γκερέιρο υπέστη διάταση στον αριστερό προσαγωγό, αλλά σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις και η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία. Ο ποδοσφαιριστής θα προπονηθεί αύριο κανονικά και θα συμπεριληφθεί στη αποστολή. Ξαφνικό πρόβλημα όμως προέκυψε και με τον Σάνελ Γιάχιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο, ούτε για τον Βόσνιο υπάρχει θέμα ανησυχίας, καθώς θα συμμετάσχει κανονικά στο αυριανό πρόγραμμα της προπόνησης.

Να και ενα καλο νεο....Πολυ καλος κουμανταδορος φανηκε χτες ο βραζιλιανος...
Περσονα ετοιμασου.....Ερχεται η σειρα του βυντρα να σμπαραλιασει ολη την αμυνα μας...... :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με Γκερέιρο στο ντέρμπι
Ερχεται η σειρα του βυντρα να σμπαραλιασει ολη την αμυνα μας...... :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :rockon:

ποιός βύντρα ρε.....
εγώ θέλω να τα κάνει αυτά ο Σαριέγκης........ :2funny: :2funny: :2funny:

όποτε βλέπω τη φάτσα του σε στημένες μπάλλες νομίζω ότι περιμένει να τον γαμήσουν...τόση αγωνία έχει..... :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τσα-Τσατσα.... :2funny: :pipa3:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
[size=20pt]αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά[/size]
ααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ξυπνησες γλυκεια μου???
μετά τόσο ααααααααααααα πάει το χα,χα,χα. Πρόσεξε όμως μην σου μείνει και στο περπάτημα γιατί μετά δυσκολεύουν τα πράγματα. Γλυκειά μου!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom