1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μαθανε οτι πηδιομαστε,πλακωσανε και οι ΝΕΟΙ π.γ.σ.σ.....
Μαθανε οτι πηδιομαστε,πλακωσανε και οι ΝΕΟΙ π.γ.σ.σ.....
καργααααααααααααααααα..
γιατι???
γιατι κροκους & 7=σιγουρια..
εστω & αν χρειαστει να γινει εκ νεου της ριζουπολης με τον πολυμετοχικο πουστρακο..
τον αμπονσα..ποιόν να βάλει ρε ;
τον τζεμπούρ;
Τον Μπάγιεβιτς ξέχασες. Τρια ποντάκια σας έδωσε εχθές. 6 αν κερδίσει τον βάζελο την Κυριακή.
τον αμπονσα.
δεν ασχολουμαι με τον αρχιδι..Τον Μπάγιεβιτς ξέχασες. Τρια ποντάκια σας έδωσε εχθές. 6 αν κερδίσει τον βάζελο την Κυριακή.
τα μουνια μας εσφαξαν παλι χθες...και η μαλακια ειναι που ξενερωνει ο κοσμος πλεον...δεν παει αλλο...εκτος απο την ατυχια μας εχουμε και το καθε κορακι να σπρωχνει το γαυρο...ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΕΣ!!
ετσι ειναι οταν βγαζεις γλωσσα να κρατας και μια πισινη!!!! στο ειχα πει...........Μαθανε οτι πηδιομαστε,πλακωσανε και οι ΝΕΟΙ π.γ.σ.σ.....
δεν ασχολουμαι με τον αρχιδι..
σιγα μην μας δωσει ποντους..
εδω τον γαμησε ο σεγκουρα & ο βαλβερδες..
ο τεντας θα κολλησει???
για την ώρα κρατάει τα κωλομέρια του.......ετσι ειναι οταν βγαζεις γλωσσα να κρατας και μια πισινη!!!! στο ειχα πει...........
τσου ρε....Τον λολο τον θυμασαι???για την ώρα κρατάει τα κωλομέρια του.......
Με Γκερέιρο στο ντέρμπι
Ερχεται η σειρα του βυντρα να σμπαραλιασει ολη την αμυνα μας......
όταν λες δωρητής σπέρματος, το δωρίζεις από το στόμα σου?ονομα και πραμα το νικ σου
πονος 21
κωλοτουρκε
[size=20pt]αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά[/size]όταν λες δωρητής σπέρματος, το δωρίζεις από το στόμα σου?
μετά τόσο ααααααααααααα πάει το χα,χα,χα. Πρόσεξε όμως μην σου μείνει και στο περπάτημα γιατί μετά δυσκολεύουν τα πράγματα. Γλυκειά μου!!!![size=20pt]αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά[/size]
ααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ξυπνησες γλυκεια μου???
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..μετά τόσο ααααααααααααα πάει το χα,χα,χα. Πρόσεξε όμως μην σου μείνει και στο περπάτημα γιατί μετά δυσκολεύουν τα πράγματα. Γλυκειά μου!!!!
ρωτα τη δικια σου χθες την εχυνα παρεα με τον τοροσιδηόταν λες δωρητής σπέρματος, το δωρίζεις από το στόμα σου?