Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
παιξαμε καλυτερα.δεν εδωσε πεναλτι.ο γαυρος ηταν πιο ουσιαστικός.εκει που επρεπε τα εβαλε τα γκολακια.δεν πειραζει.παμε για το επόμενό παιχνίδι.
ειστε ηθικοι νικητες  :jerking: :jerking:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
πουτσα παντου λεμε..
αλλα προσεχε μην σε ακουσει ο hitgirl21 & μας βαλει να ζηταμε συγνωμη..
....κ σε κανα δωματιακι να βαραμε προσοχες! :2funny:
(ΘΡΥΛΟΣ :knockinb: :s&m_3: :s&m_2: :s&m_1:
καθαριζει μπουγατσες κ χανουμια σε χρονο dt :tits2: :cum: :cum: :cum: :cum: :zfuck: :zfuck:)

Επισκέπτης

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εχετε γινει χειροτεροι και απο τα μπαοκια
ολο εεεεεεε και εεεεεεεεεεε
χωνεψτε το πια η πουτσα ειναι παντοτινη απο το θρυλο

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα η ΑΕΚ μου άρεσε στο πρώτο μέρος. Αλλά κόντρα στη ροή του ματς έφαγε το γκολ. Είναι αυτό που λέμε πως αν δεν κάνεις τις ευκαιρίες γκολ η μπάλα θα σε τιμωρήσει.
Αυτός ο Μάκος θα μου λύσεται την  απορρία, πως είναι δυνατόν να παίζει βασικός;;;; Με δέκα έπαιζε η ΑΕΚ με αυτόν στην ενδεκάδα!!! Ειδικά στο δεύτερο γκολ δεν φθάνει που κάνει τη μαλακία και χάνει τη μπάλα, δεν κανει καν ένα φάουλ στον Τοροσίδη στο κέντρο για να τον σταματήσει...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
πάλι πούτσα?πάλι κλάμα ναύαρχε?όχι τίποτα άλλο,αλλά ΣΗΜΕΡΑ και πρίν την έναρξη του παιχνιδιού με πήρε τηλ.ο γκόμενος της ΣΕΥΛΑ(φίλος απο τη σπάρτη) και μου ανακοίνωσε(ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!) ότι δεχθηκε την πρόταση γάμου που ΤΗΣ έκανε και μάλιστα απο την ευτυχία ΤΗΣ,του έκανε έναν έρωτα όλο τρέλλα.Ναι για τη ΣΕΥΛΑ σου μιλάω ναύαρχε,για τη ΣΕΥΛΑ.Η ΣΕΥΛΑ πάει για γάμο,ναί η ΣΕΥΛΑ πάει για γάμο.Φοβερή γκαντεμιά ναύαρχε.Με ένα σμπάρο(κανονιά τοροσίδη) 2 τρυγώνια :grin:
Με αυτό που είπες τωρα,με αποτελείωσες..Μεχρι που σκεφτομαι να ζητήσω άδεια να πάω στη Σπάρτη να βρω τον γκόμενο και γονατιστός να του ζητήσω να την αφήσει σε μενα...Πώς με καταλαβαίνεις ρε φίλε,πώς με νιώθεις...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Με αυτό που είπες τωρα,με αποτελείωσες..Μεχρι που σκεφτομαι να ζητήσω άδεια να πάω στη Σπάρτη να βρω τον γκόμενο και γονατιστός να του ζητήσω να την αφήσει σε μενα...Πώς με καταλαβαίνεις ρε φίλε,πώς με νιώθεις...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

έτσι,έτσι.Δείξε πόσο ΤΗΝ αγαπάς την ΑΕΚ και τη ΣΕΥΛΑ! :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Θέλω την Κυριακή όλους τους γνωστούς γαύρους υπερ μας και κατα του TALOU ,ALPHA,ZERO κλπ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[move][size=18pt] :rockon: :rockon: :rockon:ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:[/size][/move]

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Θέλω την Κυριακή όλους τους γνωστούς γαύρους υπερ μας και κατα του TALOU ,ALPHA,ZERO κλπ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[move][size=18pt] :rockon: :rockon: :rockon:ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:[/size][/move]
έτσι....πανστρατιά εναντίον μας...να το ευχαριστηθούμε περισσότερο.....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυξξξξξξξωωωωωωωωωωωω :2funny:

υ.γ.εγώ τον τάλο δεν τον αφήνω.Τον αγαπώ γιατί είναι ωραίος :-* :-*

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αεκακια βρειτε λυση