stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
χα χα χα χα
ειστε ηθικοι νικητεςπαιξαμε καλυτερα.δεν εδωσε πεναλτι.ο γαυρος ηταν πιο ουσιαστικός.εκει που επρεπε τα εβαλε τα γκολακια.δεν πειραζει.παμε για το επόμενό παιχνίδι.
πουτσα παντου λεμε..χα χα χα χα
αστον αυτον τωρα,ρωταει να μαθει τι ειχε παθει ο κοντινιοπουτσα παντου λεμε..
αλλα προσεχε μην σε ακουσει ο hitgirl21 & μας βαλει να ζηταμε συγνωμη..
....κ σε κανα δωματιακι να βαραμε προσοχες!πουτσα παντου λεμε..
αλλα προσεχε μην σε ακουσει ο hitgirl21 & μας βαλει να ζηταμε συγνωμη..
να τους στειλω τον χαρο???....κ σε κανα δωματιακι να βαραμε προσοχες!
(ΘΡΥΛΟΣ
καθαριζει μπουγατσες κ χανουμια σε χρονο dt )
ειστε ηθικοι νικητες
29 ειμαιμαθε να διαβαζεις!εισαι 30χρ...
Με αυτό που είπες τωρα,με αποτελείωσες..Μεχρι που σκεφτομαι να ζητήσω άδεια να πάω στη Σπάρτη να βρω τον γκόμενο και γονατιστός να του ζητήσω να την αφήσει σε μενα...Πώς με καταλαβαίνεις ρε φίλε,πώς με νιώθεις......πάλι πούτσα?πάλι κλάμα ναύαρχε?όχι τίποτα άλλο,αλλά ΣΗΜΕΡΑ και πρίν την έναρξη του παιχνιδιού με πήρε τηλ.ο γκόμενος της ΣΕΥΛΑ(φίλος απο τη σπάρτη) και μου ανακοίνωσε(ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!) ότι δεχθηκε την πρόταση γάμου που ΤΗΣ έκανε και μάλιστα απο την ευτυχία ΤΗΣ,του έκανε έναν έρωτα όλο τρέλλα.Ναι για τη ΣΕΥΛΑ σου μιλάω ναύαρχε,για τη ΣΕΥΛΑ.Η ΣΕΥΛΑ πάει για γάμο,ναί η ΣΕΥΛΑ πάει για γάμο.Φοβερή γκαντεμιά ναύαρχε.Με ένα σμπάρο(κανονιά τοροσίδη) 2 τρυγώνια
Με αυτό που είπες τωρα,με αποτελείωσες..Μεχρι που σκεφτομαι να ζητήσω άδεια να πάω στη Σπάρτη να βρω τον γκόμενο και γονατιστός να του ζητήσω να την αφήσει σε μενα...Πώς με καταλαβαίνεις ρε φίλε,πώς με νιώθεις......
AEK:έτσι,έτσι.Δείξε πόσο ΤΗΝ αγαπάς την ΑΕΚ και τη ΣΕΥΛΑ!
έτσι....πανστρατιά εναντίον μας...να το ευχαριστηθούμε περισσότερο.....Θέλω την Κυριακή όλους τους γνωστούς γαύρους υπερ μας και κατα του TALOU ,ALPHA,ZERO κλπ...
[move][size=18pt] ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!! [/size][/move]
Θέλω την Κυριακή όλους τους γνωστούς γαύρους υπερ μας και κατα του TALOU ,ALPHA,ZERO κλπ...
[move][size=18pt] ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!! [/size][/move]
SHEYLA: